Borrar

Det var ett tag sedan sist nu.. Sen dess har det inte hänt något särskilt förutom att jag har börjat sommarjobba. Har klarat av den första veckan nu och är väldigt glad att vara hemma igen (eftersom mitt sommarjobb finns i lilla hålan Gimo där pappa bor) och faktiskt ha folk runt mig igen även på eftermiddargarna. Jag är däremot glad att jag har fått ett jobb även fast det kanske inte är världens roligasta jobb. Jag spenderar (i stor sett) 8 timmar om dagen med att packa borrar. Lite nformigt kanske, men inte särskilt svårt eller ansrängande :P

Jag insåg i morse att låten "Riot in everyone" med Crashdiet faktiskt har ett budskap. Jag har hört låten väldigt mpnga gånger men inte insett det föränn idag. "They say you should live as you were told to. I say you gotta be strong and make up your own mind. Be yourself not a puppet in their freakshow.." sjunger Dave Lepard (RIP) Ett självklart budskap med dessa välvalda ord tycker jag. :)


Midsommarafton

Igår var jag, Angelica, Sandra och Michelle hemma hos Erika och spela spel. Det stämmer, och det var också det enda vi gjorde! (Förutom när vi började ta sjuka bilder på slutet :P)  Vi spelade först Lets Dance vilket var ganska roligt men man tröttnade på det efter ett tag.  Sen spelade vi Tjejsnack som tog slut jättefort (och var ganska tråkigt) Resten av dagen spelade vi Singstar och hade jättekul. Jag och Sandra lyckades faktiskt t.o.m vinna mot Angelica och Erika! (Erika e grym på Singstar och har aldrig lyckats vinna över henne förut) *stolt* haha :P Angelica däremot förlorade 2 ggr mot en nioåring. (Till Angelicas försvar var han faktiskt väldigt bra på Singstar med tanke på att den enda låt han sjungit på spelet förut var Money for nothing) När vi hade spelat klart (ett antal timmar senare) började vi ta sjuka bilder där vi skulle låtsas vara rädda, lessna, glada mm.. BIlderna blev helt sjuka allihop.

Eftersom jag inte har något för mig för tillfället tänker jag skriva en lista med mina favoritlåtar just nu. Orkar verkligen inte ta tag i att börja packa.. :P (Sluta läsa om du inte bryr dig ;))

¤ Crashdïet - Back on Trakk (Har börjat gilla den låten extremt mycket sen konserten 31a maj)
¤ Skillet - Those Nights
¤ Limp Bizkit - My Way (" Wanna do things my way, it's my way! My way or the highway" xD)
¤ Apocalyptica, VIlle Valo (HIM) och Lauri Ylönen (The Rasmus) - Bittersweet (kan inte få nog av den)
¤ Good Charlotte - Dancefloor Anthem
¤ Takida - Ashamed
¤ Crashdïet - Lost Horizons
¤ Ozzy Osbourne - I dont wanna stop
¤ Nirvana - Rape Me (Nirvana funkar alltid)
¤ Takida - Halo

Eftersom jag skrivit massa låtar tänker jag skriva  upp de artister/band jag lyssnar på mest just nu :P

¤ Crashdïet
¤ Takida
¤ Skillet
¤ Ozzy Osbourne
¤ Sonata Arctica
¤ Good Charlotte
¤ Mötley Crüe
¤ Marilyn Manson
¤ Mustasch
¤ Hinder

(HIM e fortfarande favorit, bara tagit en liten paus så jag inte tröttnar på låtarna :P)

Några bilder från igår :)
 Jag Sandra å Angelica (VÄLDIGT vacker bild ;))
  Spelar korkade (som om det behövs för min del)
 Lets eat the camera ;) 
     Alla var väldigt oberedda :P
    

Japp det var det. Detta kan bli den sista bloggen på ungefär en vecka eftersom jag imorgon åker till pappa eftersom jag ska jobba. Pappas dator är extremt seg så jag lär inte kunna använda intenet alls på en vecka (Om jag inte hittar nån annan dator vill säga).. Ni får LOVA att ringa mig, iaf nån gång annars kommer jag dö av tråkighet (är det ens ett ord :P)
Puss å kram skumbanan <33

Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Hade avslutning igår i esteternas hus och kollade på uppträdanden å sånt. Lärarna sjöng en låt och om jag ska vara ärlig lät det hemskt :P Fast det var kul. Sen kollade vi på cyberfilmen som vid alla avslutningar. Efter vi hade slutat stannade jag, louise och my kvar i skolan i typ en timme eftersom vi skulle prata med Carlos om våra felaktiga spanska betyg men som vanligt vägrade han lyssna på oss. Tillslut åkte vi från skolan iallafall och då bar det av mot grönan. Man borde seriöst skaffa jobb som går ut på att vara i en dräkt på grönan (typ som "aporna" som brukar gå omkring på grönan) man blir typ värsta omtyckt av alla.

Var jättetrött när jag kom hem igår fast folk ville verkligen inte låta mig sova. Fick först ett sms precis när jag höll på att somna. 5 minuter senare (när jag var nära att somna igen) fick jag ett till sms. Varför vill folk ha tag på mig när jag vill sova? Detta hände typ 5 gånger igår :P Haha ;)

Jag har nämnt tidigare att Andreas (sh lärare) alltid kollar skumt på mig. Cindy fotade honom igår och lyckades fånga exakt den blicken han brukar ge mig, så jag tänkte lägga upp den här.
 (Förstora)

Puss å kram skumbanan

Those Nights

Satt och lyssnade på Skillets senaste skiva "Comatose" som jag har lyssnat på ett antal gånger. Det var första gången som jag lade märke till "Those Nights" och hur grymt bra texten är. Lägger upp den här :)

I remember when
We used to laugh
About nothing at all
It was better than going mad
From trying to solve all the problems we're going through
Forget 'em all
Cause on those nights we would stand and never fall
Together we faced it all
Remember when we'd

[Chorus:]
Stay up late and we'd talk all night
In a dark room lit by the tv light
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive

We'd listen to the radio play all night
Didn't want to go home to another fight
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive

I remember when
We used to drive
Anywhere but her
As long as we'd forget our lives
We were so young and confused that we didn't know
To laugh or cry
Those nights were ours
They will live and never die
Together we'd stand forever
Remember when we'd

Those nights belong to us
There's nothing wrong with us

I remember when
We used to laugh
And now I wish those nights would last


"Stay up late and we'd talk all night
In a dark room lit by the tv light
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive

We'd listen to the radio play all night
Didn't want to go home to another fight
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive "..

Texten fick mig att inse hur mycket jag saknar Nattis (som flyttade till London i April). Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig för detta, för det är inte synd om mig alls. Texten fick mig också att inse hur mycket jag älskar mina vänner och hur jag inte skulle klara mig utan er. Snälla forsätt stå ut med lilla jobbiga Zandra ;) Älskar er allihop så otroligt! <333


Karis

Haha inte visste jag att lilla Karis hade en egen hemsida. (För er som inte vet vad Karis är för något är det en stad i södra Finland där en del av min släkt bor) Satt av någon oförklarig anledning och googlade olika saker och valde att googla karis :P Tänkte lägga upp lite bilder från "Storstaden" eftersom jag intr har något annat att göra för tillfället.

      
Pumpviken                        Tågstationen                   Tågstationen igen (typ)


Kladdkaka

Igår var en bra dag. Svenska redovisningen gick bra och jag tror jag får MVG i kursen. Efter skolan åkte jag och Sandra hem till Nike. Vi gick först och hämtade hennes hund sen gick vi och köpte lite lunch och satte oss i Tanto och njöt av solen. Där såg vi några gamlingar (eller aa medelålder iaf) som hade typ tävlingar eller nåt med typ säckhoppning. Det såg lite roligt ut men man förlorade intresset ganska snabbt. Efter att ha legat å solat lite gick vi tillbaka till Nike och gjorde ingenting en stund. Kollade på MTV å så kom dendär Bob Sinclair låten (Sound of freedom?) som fastnade i min hjärna resten av dagen.  Satt ute på Nikes balkong å spelade stockholmsspelet en stund men spelade inte klart eftersom det var tråkigt. Sen gick vi och handlade mat och ingredienser till en kladdkaka. Jag och sandra skulle samarbeta med att blanda ihop grejerna men sandra gjorde så jag spillde massa när hon hällde i för mycket mjöl på en gång ;) Kladdkakan blev bra tillslut iaf trots att vi hade den i ugnen typ 25 minuter för länge. Den blev god ändå.

Ta ordet kaka och ta bort halva ordet. Lägg till ett stort (oftast rött) fordon som många åker dagligen. Byt ut andra bokstaven mot en vokal som används inom matten ganska ofta. lägg till en på slutet. Vad är ordet? (Nånting som var med på en fråga i stockholmsspelet)

VIsst är det lite konstigt att jag fick en bussremsa från skolan? (eftersom skolkorten gick ut igår fick alla reseersättning för mån-ons) Jag menar jag bor samma gata som skolan (och i stort sett resten av kvarnholmen) i nummer 25. Skolan har nummer 30 nånting.  Lite skumt att jag fick en remsa, men jag ska inte klaga xD

Och Sandra, det var ingen katt utanför fönstret ;)

Kopieringsmaskiner

Var på armémuseum idag med skolan. Det var inte särskilt roligt men vi fick sovmorgon och slapp alla andra lektioner. Sen så tog det bara en timme. Han som berättade om stormaktstiden (vad vi håller på med på historian) pratade lite roligt och kunde typ inte stå stilla när han pratade. Trots att vi inte hade några lektioner åkte jag Sandra och Nike tillbaka till skolan efteråt för att fixa OH bilder till svenskaredovisningen imorgon. Vi gick och hämtade OH papprena och gick sedan för att kopiera. Först lät kopieringsmaskinen jättekonstigt länge och sen kom pappret ut tomt. Vi vågade inte försöka igen utan frågade om hjälp. Hon som försökte hjälpa oss lyckades inte heller så bra och OH pappret fastnade inuti skrivaren så man var tvungen att dra ut det. Pappret blev helt skrynkligt och fult så vi gick ner till lärärrummen för att fråga Christina om hjälp. 2 av våra 3 papper gick att kopiera på lärarnas kopiator men det sista funkade inte så vi gick upp till 7an igen (Christina var med oss) för att kopiera det sista. Detta papper fastnade också, men som tur var fastnade det precis på kanten så man kunde dra ut det så det fortfarande såg bra ut. Tydligen så var vi ute i god tid med att fixa papprena fast jag tycker vi var ganska sent ute eftersom det är redovisning imorgon. Jag vill verkligen ha MVG i svenska och ska verkligen föröka uppnå de muntliga kriterier jag inte uppnått.

Sitter och lyssnar på en samlingsplatta med Mötley Crüe för tillfället och måste säga att dom är väldigt bra. Mötley är ett glamrock/heavy metal/ sleaze rock band som har hållt på sen början av 80-talet för er som inte visste det. Många band som spelar liknande musik har tagit insperation från Mötley Crüe, bland annat Crashdïet. Är fortfarande smått iriiterad över att jag missade deras konsert i Globen den 5e Juni, men vad ska man göra.

Ska nog ta och börja försöka lära mig det jag ska säga på redovisningen imorgon.. Eller iallafall skriva upp stödord på dom fina små lapparna vi måste använda :P

Sen när kan man inte sätta MVG på prov?

Fick tillbaka våra historiaprov idag och på både mitt å Sandras stod det att vi skulle få MVG men att man inte kan sätta det på prov.. Hmm.. Aya det är väl inte hela världen direkt, det var ju MVG iaf :P Hade "pulsträning" på gympan idag, fast särskilt mycket till pulsträningen var det inte. Man skulle bara springa en viss sträcka och han kollade inte på något sätt att man faktiskt gjorde det. Det var t.o.m vissa som satte sig i en lekpark hela lektionen.. Min tid blev 22.50 tror jag vilket kanske inte är den allra bästa tiden man kan få, men eftersom jag spreng max halva sträckan och gick resten så är det helt okej :P

Var nyss och käka oxfilé pizza vilket måste vara den absolut godaste pizzan om man frågar mej. Var och åt med mamma, min kusin och mitt kusin barn som har vart i Sverige i ett par dagar. Dom var VÄLDIGT generösa med bearnesåsen på stället där vid åt, den hade säkert räkt till 3 pizzor om man ville :P Bättre för mycket än för lite iaf :)

Fick CD skivorna jag beställt från CDON idag :) Takida - Make you breathe och HIM- Deep Shadows and Brilliant Highlights. Eftersom jag har velat ha båda ett tag tycker jag det var ett bra köp. Har inte lyckats hitta som i affärer innan.. (Eller okej, HIM skivan har jag sett men varit för snål för att köpa) Ser fram emot Takidas konsert den första oktober :)

Nu ska jag ta och sätta igån med det OTROLIGT roliga svenska arbetet om matvanor idag.. Roligt de låter va?  Hellre det ämnet än det Angelica och dom har ;) haha!

Keep yer hair in shape!

Varför, Varför, Varför?

Ny dag i skolan idag. Det var egentligen en ganska onödig dag, fast vi hade kul. På engelskan hade vi bokdiskussion om Stolthet och fördom. Jag säger bara det, är det någon annan som tycker personerna i Stolthet och fördom filmen (inte tv serien) ser extremt roliga ut? Vill ni skratta kolla på stolthet och fördom (storyn suger men alla ser SÅ roliga ut :P) Fick äntligen fram mina åsikter om hur tråkig boken är. :P Det fick jag inte när vi skulle äta lunch däremot. Jag skulle fråga Erika och ANgelica något (kommer inte ihåg vad det var) men det enda jag fick fram var: Varför, Varför Varför? Det blev extra roligt eftersom komössan (han som delar ut lunchen på plan 7 på Cyber) hörde mig och började säga Varför han också xD

På samhällskunskap spelade vi ett frågespel som är typ som jeopardy, alltså man ska trycka på knappar för att svara. Det var ett lag som vann överlägset eftersom dom kan massa onödiga fakta. Alla andra 3 lag fick samma poäng även om vi förtjänade 1 poäng till (nligt oss iaf :P) Vi slog inte ens lag ett som var vårt mål :P Sen så är jag irriterad över att jag inte kunde Infinite mass musik frågan. Däremot så verkade det som om jag ver den enda som kunde titel till Green Day - Basket Case (kanske beror på att jag typ är uppvuxen med Green Day?) :P Andreas är verkligen jätteskum.. Idag när vi var nere i lärarrummet så var det första gången någonsin han inte kollade skumt på mig när jag var där nere (eller någonstans överhuvudtaget för den delen) han såg faktiskt ganska glad ut.. Hmm.. Kanske tyckte att allt var rätt eftersom nån av oss 11 som umgås i skolan var där nere eftersom vi är där ganska så ofta :P

Jag är SÅ irriterad på Osser (bildlärare) Först så säger hon att jag ska få MVG i bild sen ger hon mig VG.. När vi går och pratar med henne så har hon aldrig tid med oss och så är det tydligen omäjligt att ändra betyget. Sen så går hon till dom som har fårr MVG och ber om ursäkt! Seriöst, dom behöver ingen j*vla ursäkt. Hon har VERKLIGEN inte bedömt rättvist, det är bara dom hon gillar som får MVG. Dom kan vara på samma nivå som dom som får VG bara det att hon gillar dom bättre. Vissa har jätteenkelt att få MVG av henne. Man märker tydligt att hon INTE gillar mig och Sandra.

Även Christina är expert på att komma på dåliga ursäkter om varför vi inte får tillbaka våra grejer när hon har sagt att vi ska få tillbaka dom. Det är treornas nationella prov.. Det finns ingen datasal ledig så jobba på valfri ort.. *GAH* Kan man vara mer genomskinlig??? Eller vad vet jag, kanske bara är jag som är allmänt gnällig.

En person som jag verkligen irriterar mig på är victoria silvstedt. Seriöst, ved är det folk gillar med henne?  Jag fattar verkligen inte varför folk vill ha med henne i tidningar och sånt där. Sen så skriver massa tidningar om hur snygg hon är. Har dom sett henne eller? Såg en bild på en tidning som jag bara var tvungen att sätta här. Hon är ju bara SÅ fake hela hon.
 En riktig skönhet dendär Victoria Silvstedt!

Händelser
20e Juni: Skolavslutning
25e Juni- 13e Juli : Sommarjobb (kommer ha SÅ tråkigt i hålan själv, ring mig varje dag :P)
21a Juli : Harry Potter boken! Ska köpa den på natten, nån som hakar på? (som INTE ska till falsterbo :P)
21a Juli : Åka till finland (tror jag iaf)
22a Juli: Min kusins konfa
Början av Augusti: Ankkarock! :)
5e september (I think) HIMs nya skiva Venus Doom :)
(Tror Crashdiets nya kommer i höst också :S)
1a Oktober : Takida live i arenan! :)

Vem har seriöst koll på från vilken film "This boots are made for walking" låten kommer ifrån?? Den e med i Shrek och Dukes of Hazzard (A)

Ny vecka

Japp så satte en ny skolvecka igång igen. Tror däremot inte att den för min del kommer vara särskilt jobbig, jag menar det enda jag har att göra är att skriva om matvanor idag typ till svenskan. Hela torsdan går bort eftersom vi ska på museum (weeei vad "kul", verkligen) Idag skrev vi brev till oss själva på samhällskunskapen som vi ska öppna när vi går ut trean typ.. Vi började flumma allihopa och skrev hälsningar till varandra. Det var kul. Sen hittade jag Sandra och Erika på en låt som är JÄTTEBRA.. *host*.. Texten går typ: Det var en gris, som hette Pelle. Akta dig för vargen. Varför det? För han vill äta upp dig! (nu märker ni vad som rör sig i våra hjärnor, kanske bör nämna att det var jag å sandra som började med den fina låten också..)

Imorse kom Nike hit eftersom hon hade råkat åka till skolan 2 timmar för tidigt (kanske låter lite klantigt men eftersom vi vanligtvis har matte den tiden är det ett misstag man kan göra). Vi kollade på MTV där dom spelade mycket Justin Timberlake.. Sen kom Maroon 5s nya låt två gånger ganska nära varandra.

Jag har lyckats tappa bort mina leggings som jag köpte i fredags. Hur lyckas man? Jag hade dom på mig igår men nu har jag absolut ingen aning om var dom kan vara nånstans.. Dom ligger troligtvis på det sista stället jag kollar eftersom försvunna saker har en tendens att göra det ;)

Nu ska jag ta och gå ut på balkongen och sola benen. Eftersom jag har bränt min ena axel så kan jag inte sola "ordentligt" riktigt än, men man kan ju alltid försöka få färg på benen ;)

Helt på känsla

Igår var jag med Sofia. Vi åkte först ut på djurgården men kom inte på något att göra där. (Tänkte gå på skansen men sen såg vi att det kostade 90 kr! Lite väl dyrt för skansen tycker jag, det kostade ju typ 60 förut) Vi åkte in till medborgarplatsen och åt glass på Pasta och Glasshuset. Efter det hade vi ingen aning om vad vi skulle göra men vi bestämde oss iaf för att åka in till tanto, men vi gick av vid Zinkensdamm istället för vid Hornstull som är närmre. Ingen av oss hade den blekaste aning om hur man gick till Tanto så vi gick bara på, helt på känsla. Det resulterade i att vi tog lite fel väg men det gick ganska bra ändå. Tillslut såg vi iaf vattnet (precis vid minigolfbanan) och då fattade vi att vi hade gått rätt.

Igår var det ju Stockholmsmaraton. Jag förstår inte hur folk inte bara orkar springa den sträckan dom springer, utan också att dom gör det i 30 graders värme. Vi hörde en kommentator när vi var i slussen som sa att man i en mildare temperatur tappar ungefär en liter vatten per timme när man springer typ maraton, men att man i den värmen det var igår tappar minst en 1½ liter per timme. Det är ju helt sjukt mycket! Är det någon annan än dem som springer stockholmsmaraton och dem som anordnar det som tycker det är en bra idé? Jag mnar, halva stan blir ju avspärrad, det måste ju vara jätte irriterande för folk som kör bil eller är tvugna att åka buss inne i stan..

Jag tänkte på en grej när jag och Sofia satt och typ solade i tanto igår.. Man borde ta med sig typ mat och typ kubb och lite annat och vara där hela dagen. Jag menar där kan man ju bada, spela minigolf eller typ bara sola. Man borde också ta med sig lite konstig musik som ger sommarkänsla. Det  var några igår som lyssnade på ganska gamla lite konstiga låtar typ som Cotton eye Joe (någon som kommer ihåg den?) och typ Oa hela natten. Skitkul jue :) Nån som e på på att göra det någon dag? :P

Grillat

Finns det något bättre än att vara ute sommarkvällar och grilla? Vet inte vad det skulle vara i så fall. Det är bara så mysigt att sitta utomhus och grilla, extra mysigt om man är nära vattnet. Enda problemet med att vara nära vattnet i närheten av vissa av mina kompisar är att man med 98% säkerhet hamnar i vattnet innan kvällen är slut :P

Förstår inte varför jag vaknar så tidigt när jag får sova. Jag kom inte hem förän vid typ 3 inatt men ändå så sitter jag här nu, vid 10 och har vart vaken sen halv nio typ.. De e helt sjukt eftersom jag förut kunde sova nästan hur länge som helst på mornarna.. Hmm..

Idag ska jag träffa Sofia :) Vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer säkert på något roligt. Eftersom vi har i princip samma humor brukar det gå ganska lätt.

Såg en video med Darin igår. (För er som inte vet det så hatar jag Darin mer än någon annan "artist".. Utom möjligtvis Carola.) Hursomhelst så var videon grymt löjlig. Vet inte riktigt vad låten heter men han sjunger nåt om en tjej han ser på var dem nu var nånstans som han vill ha. Sen står massa olika grupper och dansar för att "få" den där tjejen. Vissa dansade faktiskt ganska bra (det var en person som körde breakdance ganska bra. ) men sen kom Darin och dansade. Han såg ut lite som en blandning av Måns när han dansade i Melodifestivalen och en wannabe Michael Jacksson. Såg jättelöjligt ut.

Sommar!

Nu kan man verkligen säga att det är sommar med runt 30 grader i skuggan (och om jag får gissa runt 40 i solen). Gick inte att ligge mer än en timme och sola på balkongen idag. Egentligen är det onödigt för mig att ens försöka bli brun eftersom jag bara blir röd och det inte lite. Men man kan ju alltid hoppas.

Idag hade jag en såndär skoldag igen. Den var inte särskilt jobbig vi satt i datasalen och jobbade med den urtråkiga uppgiften om Kirunagruvan.. Blev klar med den på 20 minuter vilket innebar att jag hade runt 1 timme och 40 minuter att göra ingenting. Kunde ha gått hem redan då men vi hade planerat att jobba med svenskan efteråt (vi hade en ickelärarledd lektion) men det gick inte riktigt som vi planerat. Efter skolan drog jag och Sandra in till stan en snabbis. Köpte ett par leggings (kostade bara 79 kr)

Ikväll ska jag ut till en kompis med ett par andra kompisar och grilla. Det ligger en liten strand typ precis bredvid hans hus där ingen brukar vara någonsin så vi ska ta ner grillen dit som vi alltid gör. Det blir första gången för i år som vi grillar (däremot så gjorde vi det förra sommaren runt 3-4 dagar i veckan) Kommer säkert åka i vattnet, det brukar bli så av någon anledning.

Imorgon ska jag träffa Sofia :) Ses inte så ofta, man skulle kunna tro att vi bor i olika delar av landet och inte i olika delar av nacka :P Vet inte riktigt vad vi ska göra, snackade om att ta en fika på dan och sen åka ut till Hellas på kvällen å bada..

Något jag stör mig på är britter. Den snobbiga engelskan dom pratar är bara SÅ ful! Låter så snobbigt så det finns inte. Sen så är de flesta britter asfula (Sorry Nattis, vet att din släkt är från England)

"A duck is a duck and everywhere you go it's a duck" - Jonte ;)AVUNDSJUK!

Snackade nyss med min kusin som bor i finland på msn och hon berättade att hon hade varit och sett Ozzy Osbournes konsert igår! Att han inte har någon konsert i sverige (utöver Hultsfred som jag förövrigt inte kan gå på eftersom jag fortfarande går i skolan) gör inte saken bättre! Hon stid längst fram, bilder från konserten kan ni se här: http://oceansoul.bilddagboken.se/
Aya antar att det inte finns så mycket jag kan göra åt saken..

Låg och sola på balkongen i 2 timmar idag och jag lyckades faktiskt få lite färg (t.o.m på benen, inte mycket men lite grann) Ska nog ta och göra samma sak imorgon och få lite mer färg :) Det gjorde det lite enklare att läsa Stolthet och fördom ( på engelska, och fortfarande lika tråkig)

Donken

Åkte till McDonalds efter skolan idag för att äta glass (testade den nya solero toppingen som faktiskt var ganska god). När vi hade köpt glassen frågade en person oss om vi ville testa en hamburgare som dom ska börja sälja senare och att man svarar på några frågor om den (Typ hur mkt ska den kosta osv). De var ju gratis mat liksom så då säger man ju inte nej ;) Den smakade helt okej men kommer knappast inte köpa den när den kommer. (Äter för övrigt inte särskilt ofta på donken, om man bortser från glass såklart men det räknas inte riktigt.. )

Va och pratade med nån person om att jag fick IG i matte B ( Överraskande va? :P) och om det fanns möjlighet att läsa om kursen i höst vilket förhoppningsvis ska gå.. Kändes lite pinsamt att pratá med henne just då eftersom Robban (Min matte lärare som alla elevr "Älskar") satt i samma rum. Vet inte riktigt varför det kändes så eftersom han redan vet att jag har IG men :P Av nån anledning känner jag mig också tvungen att förklara för lärarna verför det går dåligt i vissa ämnen (okej, bara matten dårå men ) fast har faktiskt ganska bra bortförklaringar eftersom det ALLTID händer jobbig saker när vi har matteprov som jag har haft lite problem och lägga bakom mig, men jag försöker :)

Jag å Erika hittade på ett namn till det land vi ska starta som ligger bland öststaterna( så vi kan vinna melodifestivalen eftersom öststaterna bara röstar på varandra) det skulle heta typ Lataina (uttal inte riktigt som jag stavat men) . Språket som talas i landet skulle iaf heta nåt i stil med "Hattalatte". Nu vet ni lite vad som rör sig i min twistade skalle.

Måste även ta upp drömmen jag drömde inatt. Jag, Sandra och Erika gick omkring på stan (typ) med en tårta som Andreas (samhällskunskaps lärare) skulle ha. Det var typ en läxa att ge honom en tårta. Vi hade lite problem med att hitta honom och skrek "Ur vägen, vi har en tårta" när vi letade efter honom. Vi hittade honom tillslut iaf, utanför att bibliotek. När Andreas gått därifrån såg Erika en bok i biblioteket hon hade letat efetr.. Det var nån jätte konstig bok som hanldalde om något som jag inte kommer ihåg.. Sjukt var det iaf..

Nu ska jag sätta mig i fönstret (det är för varmt på balkongen) och läsa min URTRÅKIGA engelskabok (Stolthet och fördom.. BOORING!)

Bowling, Bio

Kom inte sist på boxlingen idag som jag trodde, jag vann faktiskt! Inte med särskilt mycket men ändå. Har aldrig vunnit förut.. :) Det var väldigt billigt att bowla idag, kostade bara 20 kr per serie! Först var vi helt ensamma i bowlinghallen och de som jobbade där kom till och med och sa till oss att dem skulla vara utanför. *ja pappa* ;) hehe..  Det var kul att bowla.

Efter bowlingen gick vi hem till sandra som skulle fixa något med en uppsats. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men på något sätt bestämde vi oss för att gå på bio. Vi drog in till stan och såg Blades of Glory. Har för övrigt sett den två gånger tidigare, det är precis min humor och jag tycker den är rolig helt igenom. Lika rolig varje gång, började t.o.m skratta som en gelning redan innan filmen började.

Ett samtalsämne som har kommit upp ett antal gånger idag är Metallica knserten den 12e Juli. Jag är lite halvt deprimerad över att jag inte har biljetter till den konserten eftersom det skulle vara så j*vla coolt att se Metallica live. Det blir inte bättre av att HIM är deras förband!! :( Så om nån har ett par biljetter till den konserten som du inte vill ha kan du ge dem till mig (A) ;)

Har vart varmt idag också. Vet inte vad jag skulle göra utan mina solglasögon ;)

Nationaldagen

E det inte lite konstigt att man i Sverige inte uppmärksammar Nationaldagen? Eller det i sig kanske inte är så konstigt, det som e konstigt e att norges nationaldal blir mer uppmärksammad i Sverige än Sveriges nationaldag.. Hmm.. Det enda som händer idag här e väl typ att de är lite demostrationer. *KUL*

Ännu en varm dag vilket passar väldigt bra eftersom man är ledig idag också. :) Ska och bowla idag :D Kommer nog förlora eftersom det brukar sluta så, men det är så kul att spela så det spelar ingen roll :) De känns som om det var jättelänge sen jag var å bowla sist.. (Då kom jag inte sist, men enligt papprena vi skrev ut stod det att jag kom sist men det var för att det sista halva serien inte kom med och det var på den det gick bra.. :P)

Ikväll är det dags för fotboll igen :) Hoppas bara på att jag hittar nån att kolla på matchen med eftersom det är roligare att kolla om man är flera. Får kolla med Jonte som jag vanligtvis kollar på matcher med.. :P

Sitter här och lyssnar på Takidas nya skiva som jag köpte igår.. De är faktiskt väldigt bra, sångaren har jättebra röst :) Synd att det inte fanns några fler än den nyaste på Mediamarkt igår.. Får leta vidare. Mediamarkt har annars väldigt bra pris på CD skivor, många bra skivor brukar kosta runt 70-80 kr. Synd att det tar sån tid att åka dit bara.

Nu ska jag snart åka men tänkte först lägga upp en bild som togs igår när vi satt och njöt av solen ute på Djurgården.
 
Nu ska jag dra och komma sist i bowling :)


Länder som dubbar och låtar om paraply

Jag förstår mig inte på varför man ska dubba tvprogram till sitt eget språk. Okej, om det gäller ett barnprogram är det en anna sak, men när det gäller andra program som tex komediserier förtår jag inte riktigt grejen. För det första; De flesta som kollar på programmen kan läsa och behöver inte ha programmen dubbade. För dte andra; är det inte grymt irriterande när läpparna inte följer med i vad personerna säger?? För det tredje; Poängen med flera grejer i program försörs om man dubbar. Exempelvis det vänner- avsnitt där Pheobe ska lära Joey och prata franska och han kan verkligen inte säga något rät.. Hela poängen med det måstee ju försörts helt i den franska versionen.. Störde mig väldigt mycket på detta när jag var i tyskland förra sommaren också när vi på hotellet skulle kolla på MTV på kvällen.. Man förstod ju ingenting eftersom det var dubbat istället för textat.. Dumt.

Idag  har varit en konstig och jag vet inte om jag är på gott humör eller inte.. Idag har jag köpt två nya CD skivor och vart ute och njutit av solen vilket har vart väldigt kul men samtidigt så är jag lite sur över att jag inte kan gå och se Mötley crüe spela i globen ikväll.. Det fanns platser men det blir inte så kul om personen man går med inte får sitta bredvid en själv.. Aya jag är väldigt glad att jag har vart ledig idag eftersom treorna tog studenten.

Dagens iriitationsobjekt är dendär Umbrella låten med Rihanna.. Förstår inte hur någon kan skriva en låt om ett paraply.. Tänk om låten skulle vara på svenska; Under mitt paraply, ply ply y y y... Seriöst?!?! Ska skriva en låt gummistövlar.

Dags för sommarlov..

..Snart iaf.. De flesta skolor har skolavslutning denna vecka och får därmed sommarlov. För mig och oss andra "stackare" som går på Cyber är det fortfarande 2 veckor kvar.. Så hemskt är det dock inte eftersom vi går så kort tid i skolan varje dag! Hela vårterminen har jag slutat senast klockan ett varje dag och skulle inte vela byta ut det mot ett längre sommarlov än jag har, tycker inte det är värt det.

Anyway.. Har på senaste tiden insett att jag är VÄLDIGT lättroad. Mer än jag har varit tidigare iallafall.. Till exempel så skrattade jag länge åt att det stod en trasig stol i korridoren i skolan.. I torsdags skrattade i ungefär 20 minuter åt att det satt en lång spik i en vägg då jag och Elina sett och väntade på att vi skulle bli insläppta till Chrashdiets konsert i Tantogården. Bandet har nyligen skaffat en ny sångare som kallar sig Olliver Twisted som vi varr tvungna att se. Han var faktiskt riktigt bra live (hade bara hört en dåligt inspelad låt med honom förut).

Har inte vart på särskilt många konserter tidigare men förra veckan var jag på 2 st.. Good Charlotte på tisdan och Chrashdiet på torsdagen. Båda var väldigt bra och jag blev väldigt hes efter båda. Jag kan inte få nog av konserter känns det som.. Imorgon spelat Mötley Crüe i Globen och skulle så gärna vela gå och se dom, men nej det fanns inga platser bredvis varandra och det är inte särskilt roligt att gå själv (Jag får ryck om jag måste vara ensam längre än nödvändigt oavsett vad som händer)

Tänker faktiskt tjata lite mer om Crashdiet, orkar ni inte läsa så gör inte det. Tycker det var bra att bandet fortsatte spela efter förre sångaren David "Dave Lepard" Hellmans död den 20e Januari 2006. Det var länge oklart om bandet skulle fortsätta men är jätteglad att dem gjorde det eftersom bandet tillsammans men HIM är ett av mina absoulta favoritband. Inte för att Olli någonsin kommer kunna ersätta Dave (Det är hans band och kommer alltid vara det) så är han en grymt bra sångare och är bra för bandet.
RIP David Hellman 28e maj 1980- 20 Januari 2006


Det var allt för mig, nu ska jag läsa igenom Sandras samhällskunskap uppsats och sen kolla på Vänner :)RSS 2.0