Mat

Seriöst, cyber måste ha nåt fel! För det första ska jag gå förmiddagar, men idag gick ja från 8 till 4 (eller ok, fick gå vid typ halv 4). Sen när är en 8 timmars skoldag en halvdag? Dom ska servera lucnh 2 ggr/dag, en gång vid 10 och en gång vid 2. Åt vid 10 och skulle äta igen vid 2 men då fanns det inten jävla mat! Å ja va skithungrig! Sista lektionen var Småfek B och det gick inte särskilt bra att tänka ut nånting till företaget eftersom jag inte hade ätit. Har inte fått mat än heller, mamma håller på och fixa nu å hon förbjöd mig att käka typ nudlar eller nåt annat som går snabbt. Känner mig därför för tillfället ortoligt gnällig eftersom jag inte fått nåt att äta på 6 timmar, och det senaste jag åt var nåra futtiga ganska äckliga pankisar i skolan. Inte nog med det så vill Petra koka mig.

Imorse var det världspremiär på nya AC/DC singeln på bandit! Lyssna på den här Låter bra tycker jag, men deras äldre grejer är enligt mig bättre

Anyway, nu ska ja göra nåt annat!
Föresten måste jag säga att får nån en massa tomma sms av mig e de inte meningen, min mobil skickar ut dom själv.
Over n Out
// Z

ett blogginlägg

Inte särskilt jobbig skoldag idag! Lektion mellan 8-9.50. Najsnajs liksom! Imorrn däremot blir värre då jag går från 8-16, mindre kul. Morrondagens ämnen e inte de roligaste heller, FIlosofi, bokföring, rättskunskap och småfek. Småfek e iofs halvkul, ska fortsätta utveckla vår affärsidé till företaget! (:

Sen kan jag passa på att ta upp att Zandra anti-facebook faktiskt har skaffat facebook :P Ifall det var nån som ville veta det liksom. Senare idag ska jag träffa Elina. Skulle egentligen in till stan tidigare men sen kom jag fram till at jag inte orkar. Hursomhelst ska jag köpa ett nitbälte då det är något jag har tänkt köpa i ungeför 2 ½ år nu tror jag :P Hittade ett på rockzone som jag vill ha. Kanske kirrar nya hörlurar också eftersom mina koss gick sönder och använder därför nu ett par jättegamla och jätteobekväma.

Är det nån som gillar AC/DC kan jag tipsa om att Bandit har VÄRLDSPREMIÄR på nya AC/DC singeln imorgonbitti under "för tidigt" nångång mellan 6 och 10. Hoppas verkligen att jag hinner höra den, spännande med nytt från dom, 8 år sen sist!

Ska nog ta å käka lunch nu. (Det är det som sabbar en när man går på cyber, man bli hungrig redan vid 10)
Over n out

Tillbaka online!

Om det är nån som har missat det har min dator vart ur funktion den senaste veckan men nu är den åter igång å funkar som den ska! Weheii!

Idag har jag jobbat hela dan vilket jag även gjorde igår. Allt har gått bra, lite väl lite att göra då vi var hela 3 st som skulle göra det jag vanligtvis gör helt själv på förmiddan. Satt med Denice å löste ett korsord i DN (Det var inte alls "upp till 13" ;)) Jobbade sista dagen för iaf den här månaden, kanske får nån helg i framtiden också, hehe :P

Igår efter skolan var jag hemma hos Sandra. Gjorde egentligen inte så mkt, åt mat å slötitta på tv typ. Kollade även igenom London bilderna. (Saknar ni det lika mycket som jag?)
Hade egentligen inget särskilt intressant att berätta utöver att datorn funkar igen!
Over n Out!!
//// Z


Ojdå

Det var ganska länge sen sist jag blogga. Ber om ursäkt, men anledningen är som några kanske vet att min dator för tillfället inte funkar. E för tillfället på jobbet och har inget att göra just nu. Anledningen är att vi är många som jobbar så allt går mkt fortare.

Vad har hänt sen sist då?
Jo, skolan har kommit igång fast majoriteten av alla lektioner är inställda vilket har inneburit (kan man säga så) långa sovmornar. Läxor å skit har man självklart fått, mjukstart tkr dom inte om ;) Sen har jag även bestämt mig för att jag ska tatuera mig í oktober och jag tror jag vet vad jag vill ha. Jag säger Martin Sweet så kaske nån fattar ;)
Aja nu ska jag gå å se om det finns nåt  att göra!
Puss på er!
//// Z

Första riktiga skoldagen

Okej, då var alltså halva första riktiga skoldagen avklarad, håltimme fram till 12.50 innan nästa lektion som är matte börjar. Har haft Red&Besk nu på morronen och de enda vi gjorde var att repetera från det vi gjort i fekB. Fick för övrigt veta idag att jag får mvg i fekB vilket jag e jätteglad över eftersom de e en 150 poängare ;D Tack Pia för informationen om vem KMH är, sa mig inte jättemycket men ;) Får bara hoppas att hon e bra, lär jag väl märka idag antar jag.

Igår var jag hos Ankan å käka middag med Ankan (duuh) Mysis, Louise, Nike och Michelle. Vi hade kul, lirade lite Guitar Hero (som jag suger på) och tog en promenad i regnet mitt i natten, min tjocktröja e fortfarande blöt. Sov kvar där och eftersom jag å M började 9 medan dom andra börja 8 va vi kvar en timme längre. Let me tell ya, det känns asskumt att gå runt i nån annans hus när den personen inte e där :P
Menmen, nu kommer Sandra å Anna snart.
Over n Out
/// Z
Takida & Backyard Babies later ;D

Skolstart

Idag har vi stackars cyberbarn börjat skolan. Nya mentorer eftersom Skogsmulle har slutat. Skogsmulles flickvän och svenska-Christina (hjälp) är våra nya mentorer och dom tänker inte försöka få in mentorstid på schemat efter att blivit försäkrade om att vi aldrig kommer på dom :P Nya schemat är jättedåligt, hoppas att dom ändrar det till de bättre den 22a när preliminärheten går ut :P (och ja, jag hitta nyss på ett ord) För att klaga lite mer ska jag berätta om hur den första riktiga skoldagen kommer se ut; börjar 9 med redovisning & beskattning (bokföring) fram till 10.45. 12.50 börjar Matte C som slutar 14.40. Vafan, Matte första dan tillbaka, snällt :( Har inte samma lörare som Michelle å Karin hade iaf, hon va tydligen inte bra. KMH "heter" min lärare, så om nåt cyberbarn bland mina läsare vet vem de e, berätta de för mig ;) Samma sak gäller KFN. (Och jag vet att de står namn om  man klickar på salen på schemat inne på elevportalen, men schemat har inte kommit upp :P) Skoldagen idag var hursomhelst inte särskilt jobbig, få kalender schema å busskort sen byebye (ajuste, ordningsregler å skit oxå)

Ikväll blire middag hos Ankan :)
Imorrn Parksommar ;D
Over n out
/// Z

rubriiiiiiiik

Insåg att de vart tyst från mig ett tag, så tänkte passa på att skriva lite. E för tillfället på jobbet, slutar om en timme. Detta är första rasten som varat längre än 5 min (tagit 2 såna) sen 9 tiden imorse.

Sen senaste inlägget har det egentligen inte hänt så jättemycket. Jobbat litegrann å sen fest med grillning ute hos Mysis i lördags. Vi hade kul, gick ut och hoppade stutsmatta vid typ 11 halv 12 tror jag, haha :P Igår var jag med Louise och Erika och såg nya Batman rullen. Den var rätt bra men inte sådär wohoo som alla säger. 

Nu hinner jag inte skriva mer eftersom jag måste se till att avdelningarna får sin mat. SUCK, jag vill gå hem!!
Over n Out
//// ZANDRA

Jobb

Här trodde jag att jag inte skulle jobba i sommar. Well, nu blev de inte så. I förrgår fick jag förfrågan om jag kunde jobba ett par dagar i köket på Sofiero Seniorcenter och det är alltså där jag nu jobbar. Inte världens roligaste jobb kanske, men lite extra pengar är alltid bra. ska jobba totalt 9 dagar, har jobbat 2 dagar nu så jobbar jag imorrn, ledig söndag, jobb mån-ons sen den 11 och tillslut en helg efter att skolan börjat. Om det var nån som ville veta. Lite läskit kommer de bli på måndag när jag själv ska göra det som 2 pers gjort igår och idag :P

Imorrn efter jobbet ska ja hem till My å de ska bli kul. Problemet är att det är meningen att vi ska handla tillsammans innan, men jag kommer inte kunna vara vid mölnviksrondellen förän tidigast kl 6 (jag slutar 5). Varför jag berättar det vet jag inte. Som vanligt med mina inläg alltså :P
Å som vanligt kommer jag inte alls ihåg vad mer jag hade planerat att skriva.
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0