the year of 2008

SAMMANFATTNING ÅR 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Typ inte

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Finland, England, Lettland, Frankrike

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
??

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
4/10, 8/10, 24/10

8. Vad var din största framgång 2008?
Ingen aning

9. Största misstaget?
Vet inte :P

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt

11. Bästa köpet?
Tattoon om de räknas, annars mobilen (:

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mobilen va de dyraste ja köpte iaf

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Japp

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I Wanna Be Somebody med W.A.S.P
Triggers med Plan Three
Curly Sue med Takida (Undra varför :P)
Chinese Democracy med GN'R
mfl

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gaddat mig ;) nej, men jag vet inte

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat

18. Hur tillbringade du julen?
I stockholm för första gången på flera år. Var hos Kirsti å hade de mys

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Favoritprogram på TV?
DH, Vänner, Simpsons, Christine

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett starkt ord

22. Bästa boken du läste i år?
The Dirt, Heroin Diaries <3

23. Största musikaliska upptäckten?
Easy Action, div förband vid konserter

24. Något du önskade dig och fick?
Gitarr :D

25. Något du önskade dig men inte fick?
Donnu

26. Årets bästa film?
Oj... Har inte sett nån *riktigt bra* film i år, men Twilight hör nog till toppen

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Sabaton konsert följt av utgång

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkert

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
(Dead, Jail or) Rock N Roll! ;D

30. Vad fick dig att må bra?
Musik

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Nikki Sixx (som om de va särskilt svårt att lista ut)


32. De bästa nya människorna du träffade?
Joel (Yeah that's right ;))
Staffan, Lotta, Felix, Johan, Pontus och alla andra underbara LUBbare på graninge
+massor med fler ;)GOTT NYTT ÅR 2009 ALLIHOPA!
4 the last time 2008
OVER N OUT
// CALIFORNIAWHITE

Merry x-mas...

.. or that's what people say at x-mas right?
Dagen innan julafton och fortfarande noll julkänsla. Suck, is it supposed to be like this?

Igår var en sjyst dag iallafall, trots att jag hade (och fortfarande har) ont i princip överallt. Började med att träffa S. Gick runt i stan lite och pratade om nyår och försökte komma på hur det blir. I stan såg jag massor av dom som vart på Hanoi-giget i förrgår. Hamnade sen hemma hos henne å slappa framför tv:n. På kvällen träffade jag M och gick på bio. Filmen som sågs var YesMan (fyi, med Jim Carrey). Filmen var inte superbra, men den var sevärd och hade sina ljusa stunder.

Idag har jag inte gjort nåt särskilt. Kollade på lite ur säsong 3 av Desperate Housewives och roade mig sen med att dammsuga lägenheten samt slå in julklappar. Thrilling, right?

Dead, Jail or Rock N Roll.. Nut much o' rock n' roll today, Dead är en bättre beskrivning

Over N Out
// CALIFORNIAWHITE

What a night!

Damn, va Hanoi Rocks verkligen är ett superbra live-band!

Kvällen började med att jag och Elina först själva vandrade runt och undrade varfan giget skulle äga rum. Träffade senare på fler som uppenbarligen hade samma problem och ingen verkade veta ut eller in. Hittade rätt till slut och the köande could start. Självklart började det snöa efter ett tag så in till Hornstull strans etablisemang kom en stor grupp dyblöta Hanoi Rocks fan. Träffade på Micke igen (träffat honom 2 ggr på Harry B) och han var lika trevlig som vanligt. Snackade lite med honom medans hans syrra hjälpte mig fixa till håret. Vet inte hur det blev, men allt var nog bättre än blött å platt. Första förbandet började spela och som sög. Andra förbandet spela, dom va bättre, men sög dom med. Alla väntade på Hanoi. Hanoi Rocks intog tillslut scenen och vi stog relativt lång fram, men ändå inte så långt fram. För tillfället. På nåt otroligt sätt stog jag helt plötsligt längst fram och jag har absolut ingen aning om hur det gick till! But i'm not complaining! Fan, e de Micheal Monroe som står på scenen spelar de inte ens nån roll att man blir så mosad som jag blev. Who the fukk cares liksom! Helt UNDERBAR spelning med ett underbart band. Hanoi Rocks, ni kommer bli saknade till TUSEN! <3

Tror på riktigt också att jag e lite kär i Micheal Monroe. Jag vet inte hur många konserter jag vart på, men det här var den enda som artisten själv upprepade gånger bad publiken backa. "The people in the front are suffering" Han såg också till att flertalet kannor med vatten skickades ut i publiken (efter att ha delat ut nästan alla bandets vattenflaskor) "Get some water to these people"

Konserten slutar till fler än min besvikelse och det var dags för hemfärd. DESVÄRRE hade tunnelbanan slutat gå, nästa hade gått typ 4 timmar senare. Tog bussen till Gullmars av nån anledning jag inte kommer ihåg. Vid gullmars var Elinas mamma snäll nog att plocka upp oss å jag fick skjuts hem. Med mig ett Hanoi Rocks klistermärke direkt från Micheal och en halv-mosad vattenflaska från M via massa människor till mig. I love it when I get stuff! ;)

Today on CALIFORNIAWHITE: Julklappsshopping. Hopefully :S

Dead, Jail or Rock N Roll. Gotta pick Rock N Roll!
Over N Out
// CALIFORNIAWHITE


Hanoi Rocks 2nite

Okej, statistiken visar på läsare, men damn va ni e dåliga på att kommentera! Gör lilla mig glad och släng iväg en kommentar ibland!

Ikväll e det då alltså en sorglig kväll samtidigt som den säkert kommer va king. Det är ju nämligen så att Hanoi Rocks bestämt sig för att lägga ner bandet och har sin sista sverige konsert ikväll. Känner att jag har påpekat det väldigt ofta, men var bara tvungen att ta de en näst sista gång (ja, jag lär berätta om giget sen också)

Igår gjorde jag ingenting värt alls! Slog in lite julklappar, men sen tog "arbetsviljan" slut. But hey, you can't blame me, jag orkade inte :P Eller, okej, en annan vettig sak gjorde jag, ritade nämligen en julklapp till mommo (mormor, yes I'm finlandsvensk) Tänkte att de e safe tt lägga upp den här eftersom jag är 150% säker på att hon inte läser min blogg.So, what do you think? Dreadful, right? :P

Egentligen borde man befinna sig utomhus just nu, de e inte ofta p sista tiden som man faktiskt sett solen. Fukk att det ska vara så kallt! Fast... Egentligen ska man inte klaga på kylan eftersom det är ganska varmt ute med tanke på att det är den 21/12... Global warming, every1!

Day after day we run out of patience, we are the wasted generaiton!
\,,/ ROCK N' ROLL GOTT FOLK! \,,/


/// CALIFORNIAWHITE

1st day o' x-mas break

Nu var de då alltså jullov. Trevligt med ledighet, tyvärr med massa skolarbete som ska göras. Men det kan vänta till efter jul iallafall. För att ha det avklarat; klag klag över hycklar-skolan.

Idag mår jag dåligt. Sådär trevligt bakis man kan bli ibland, detta leder till att allt jag skulle göra idag inte blev av. Who cares, right ;D Igårkväll hade jag askul, så vem bryr sig om idag? Mr Danny D kom överraskande till huvudstaden över helgen vilket (självklart) tydligen skulle "firas" med en rejäl baksmälla ;) Harry B var planen, men vi kom aldrig så långt eftersom det "kom för mycket folk" till förfesten. Så förfest, fest och efterfest ägde rum på samma ställe med litte guitar hero och för mycket Jack. Rock N' Roll med andra ord, haha :P

Sitter för tillfället å slö-tittar på harry potter 5- filmen eftersom jag inte orkar göra nåt annat och jag kände mig harry potter-ig idag. Ja, en ny känsla; "Harry Potter-ig" ;D Vet däremot inte riktigt vad det ska betyda.

Imorrn blire better-than-best dag, förhoppningsvis. Ska nämligen på konsert! Hanoi Rocks spelar nämligen sin sista sverige konsert ever! Liten snyftare över det, men jag tror nog ändå att det är rätt beslut. Men Micheal Monroe är gryyymt snygg trots sina ungefär 50 år! De e nåt med dom gamla 80-tals banden som gör att iaf nån i bandet bevarar their good looks until the older days ;) Hanoi Rocks är iallafall ett av dom bästa live banden jag någonsin sett! Mitt hjärta för ett par sekunder när Monroe höll på att ramla ner när han klättrade!


Hanoi Rocks - Peace and Love festivalen 2008 <3

Well, I'm off doing sumthing else!
Keep it sleazyyyy
// CALIFORNIAWHITE

Noll julkänsla

Usch vad jag är trött! Skulle på  riktigt utan problem kunna lägga mig å sova och faktiskt somna. Den lyxen har man dock inte eftersom jag sitter å hjälper S med sin labbrapport. Yeah, sanningen där faktiskt! Så snäll e jag, men SUCK va jag hatar nk!

Hursomhelst var jag hemma från skolan idag pga migrän imorse. Det gick däremot över fram mot 11-tiden kanske. Anledningen var nog på tok förlite sömn då gårdagen höll på att minst sagt knäcka mig. Var nära mental breakdown ett tag. Men de e bättre idag. Var hursomhelst inne i stan med E dels för att hitta Strand (found) och köpa lite julklappar. Köpte till min mor så har bara typ 3 st kvar nu. Däremot känns det ganska värdelöst att köpa julklappar när julkänslan inte existerar i år. Ska börja bojkotta julen, den innebär bara stress å galenheter iallafall. (Ofta jag kommer hålla den tanken, haha :P) Dagens bästa köp var ju däremot inte nån julklapp utan en liten present till mig själv. Kunde bara inte motstå frestelsen att köpa en Girls-tröja (Mötley Crüe) till mig själv :D Lite klippklipp å tröjjan e som den ska! Ska ha den imorrn, mwahaha!

De enda positiva me att de snart e jul e att man slipper plugget!
Over n out
// CALIFORNIAWHITE

The story goes...

E man bored nåt in i helvete så e man!Ingen e lika party som Aubbe times two! <3 Right Aubbe? :D
Vi borde trycka nån typ av tröjjor :P

The day of nationella tal-helvetet

Hade ju alltså muntliga nationella idag. Det var mer eller mindre ett fiasko eftersom jag är jättehes och knappt kunde prata kände jag. Men tydligen hade det vart hyfsat bra iallafall. Christina e rolig om man råkar kolla på henne när man pratar. Jag gjorde de ett par gånger och hon sitter å nickar. :P Men de va inte lika hemskt som de va i ettan iaf, kan bero på att man känner klassen mkt bättre nu. Stackars Zebastian däremot, han känner typ 4 av alla som va där. Efter svenskan hade vi naturkunskap vilket inte gjorde nå större intryck på mig. Jag satt nämligen hela lektionen och kollade på bilder eller höll på med annat. Nicole hade nämligen fått upp bilderna från i lördags och tur nog var det inte lika hemskt som ja trodde. Eller, visst, jag är fortfarande otroligt o-fotogenisk, men de va ingen alienbild som från Chaplins :P Kan va snäll å bjuda på lite mongobilder alá Zandra

 
 I mitt försvar vill ja säga att ja gjorde minen me flit :P
  


      Min å Michelles shottar


Glada trots att ingen av oss gillar Huset särskilt mkt <3

Sanna på bandit sa idag att Chris Cornell e guds gåva till kvinnan. Så fel så fel, de e ju HELT KLART Nikki Sixx! There is no one like him, a true genious! Sebastian Bach ligger högt han med, den rösten e to die for!

Now fukk off!
Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE


Bandit lucia fest..

.. på RoQ (Odenplan) var det ju igår alltså. Helskojjigt om än väldigt seg-startat folk. Dead By April spelade som första band av 3 ut och lyckades med att aningen få igång folket, dock inte mycket. Inte förrän det var dags för det väldigt speciella luciatåget blev det fart på alla. In kommer nämligen ett led människor klädda i vad som kan kallas en svart motsvarighet av lucia-nattlinnet (Utöver pepparkakan Jonas). Stjärngossarna har ihop-strutade bandit-posters av nåt slag på huvet. Lucia ageras av ingen mindre än Bollnäs Martin och jag måste säga att jag aldrig tidigare sett en snyggare lucia.Luciatåget följdes av en spelning med the Bandit Metalizers som består av Bollnäs, Peter och Danne McKenzie. ("Vi gör om skitlåtar till kinglåntar") En låt spelas vilket följs av en liten överraskning i form av Ralf Gyllenhammar (Mustasch) som framför en låt med sidoprojektet Strykjärn. Sist ut på scen var austrailienska Airbourne. Hade faktiskt hört dom innan men dock inte kopplat ihop låten med bandet. Bra var dom iallafall.

"I'm a headbanger, yes I am (Fuck I am, yeah! Fuck I am, yeah)
I'm a schlagerhater, yes I am (Fuck I am, yeah! Fuck I am, yeah!)
I'm a Metalizer, yes I am (Fuck I am, yeah! Fuck I am, yeah!)"
- Headbanging Schlagerhater, the Bandit Metalizers

KEEP IT SLEAZY!
//// CALIFORNIAWHITE - HEADBANGING SCHLAGERHATER

Friday night

Dagen efter. Well, jag mår bra :P
Igår fyllde Nicole 19 vilket självfallet skulle firas. Vi började på Dovas. Mysigt ställe, billigt och bra, i'll be back. Musiken var bra, bland annat spelades AC/DC och Guns N' Roses. Anna och jag blev party när Paradise City spelades och strikade den vanliga posen. Allmänt skitsnack och en mega-rolig Britt-historia gjorde stämningen god. Vi lämnade Dovas för att fortsätta till Huset (Hade nog egentligen hellre stannat kvar vid den braiga musiken :P). Slapp köa, men det var dött på Huset ett bra tag. Musiken där suger nåt enormt enligt min åsikt, men vad gör man inte för andra. Jag hade kul iaf. Däremot totalförstörde dom SMells like teen spirit (Nirvana) genom att göra nån helskum pop/techno version av den å ja ba VAFAN! Suck. Anyway, tack för en helrolig kväll girlz (& de få boyz som va med)

Ikväll blire festa med RIKTIG musik!
KEEP IT SLEAZY
// CALIFORNIAWHITE

Bananer - not 4 me

Dagis-tankar har funnits i mitt huvud från å till hela eftermiddan. Först eftersom jag pratade med Karin om det och sen när ja läste om när Erika va liten. Insperarad av det började jag läsa min "dagisboK" där det står en massa saker jag gjorde på dagis, och jag måste säga att den utelämnar MYCKET jag gjorde på dagis. Jag framstår faktiskt som snäll i boken, vilket jag på dagis inte alls var. Jagmenar jag har bla flertalet översvämningar på mitt samvete, haha :P
Hittade hursomhelst en läskig historia jag gick å berätta för alla på dagis som jag tänkte dela med mig av nu.

"Det var en gång 3 tjejer som satt på sin säng i deras rum. Så km deras mamma in med tårta, så öppnade hon dörren till garderoben och där inne fanns det en tröja med en banan inuti!"
Riktig storyteller jag var va? Både jag och Viktor och Gustav som jag berättade den för tyckte tydligen den var jätteläskig :P Bananer har helt enkelt aldit vart min grej, haha :P

Wellwell, basically kan jag säga att jag håller på å somna så ska ta å lägga mig nu.
KEEP IT SLEAZY!!
/// CALIFORNIAWHITE

Religions of the world

TAOISM: Shit happens
HINDUISM: This shit happened before

ISLAM: If shit happens, take a hostage

BUDDHISM: When shit happens, is it really shitt?

7th DAY ADVENTIST: Shit happens on saturday
PROTENSTANISM: Shit won't happen if I work harder
CATHOLICISM: If shit happens, I deserve it
JEHOVA'S WITNESS: Knock knock, "Shit happens"
JUDAISM: Why does shit always happen to me?
HARE KRISHNA: Shit happens, Rama rama ding dong
ATHEISM: No shit

T.V EVANGELISM: Send more shit

RASTAFARIANISM: Let's smoke this shit

(rygen på Joels tröja, askul :P)

Keep it sleazy!
// CALIFORNIAWHITE
Oh, and btw,
When i die, bury me upside down! So the world can kiss my ass!


Jefla förkylning!

Först; Elina, jag tänkte faktiskt oxå på det. 80-talet. gärna i USA också för de va där allt hände ;D Skulle va rätt sjyst ändå å va typ 30 år äldre eftersom man då hade vart ung på 80-talet! Well, all den braiga musiken som kom då e påväg tillbaka nu, haha :P

Okej, nu är jag SERIÖST trött på dehär! Jävla förkylning, 3e veckan nu som jag bara går å hostar! Well, okej de har blivit bättre med den receptbelagda hostmedicinen, men får inte ta den för länge heller. Har hostat som en idiot idag fast jag igår knappt hosta alls. Hur kommer det sig kan man undra..? Anyway, jag har bestämt att jag ska vara frisk på fredag eftersom de e dags för att parta lite (eller mycket) denna helg! Har inte festat på aplänge känns det som! De va Harry B som va senast, den 22a...

Jag har fått tillbaka min dator! TACK PETER ONCE AGAIN! Ni som träffar mig ofta har säkerligen hört mig ständigt klagande över lånedatorn jag haft, så ÄNTLIGEN slipper jag den! Det enda positiva i vardagen haha ;) Skärmen e normalstorlek! :D Synd bara att den inte riktigt än kan användas för nöje eftersom de e mkt skol-skit som måste göras...

IMORRN ska alla som inte har nåt att göra mellan 9-12 ska komma till Vanadisvägen 9B inne vid Odenplan! Det är nämligen så att UF företagen på cyber har en liten julförsäljning då! Detta innebär alltså även Jippofoto! (www.jippofoto.se) Kände bara för att dela med mig av det, haha :P

Uss uss nu e de dags för tal-skrivning... Suck

Först bjuder ja er läsare på lite ögongodis! (Skiter helt å hållet i era åsikter  dock)
Visst e ja snäll?

Heta boyz höjer stämningen!Keep it sleazy y'all!
// CALIFORNIAWHITE

Trött dag

Imorse hade jag vad jag tyckte var en välförtjänt sovmorgon (ja, trots mina lediga måndagar). Däremot har jag vandrat  runt mer eller mindre som en zombie hela dan känns det som. Har helt och hållet vart i min egen värld å tänkt på en massa saker, bland annat hur mycket det egentligen suger att gå i skolan. Man lever bara en gång å man ska använda halva livet till tråkit plugg. Vad är meningen med det egentligen? Jo, man blir ingeting annars. Men måste man verkligen bli nånting då? Vem säger att man inte kan prestera utan att plugga massa saker som man ändå inte kommer ha nån uns av användning av i framtiden? Vad har hänt med att bara ta dan som den kommer och bara leva?? Jag har iaf idag kommit fram till att jag inte ska plugga vidare direkt efter gymnasiet, jag vill leva lite också. Dehär kan man faan inte kalla leva! Alla dessa krav och alla dessa måsten! Nej jag är inte aalls EXTREMT skoltrött för tillfället!


Har däremot haft en ganska trevlig dag trots allt jobbigt som snurrat i skallen på mig. Skrattade och pratade om fredagens utgångsplaner under nk vilket var kul. Ser framemot helgen, behöver slappna av och ha lite kul. Efter skolan följde jag med Nicole in till stan en snabbis eftersom hon skulle köpa leggings. Jag gillar Nicole, hon e lite som jag. Eller, jag är som Nicole fast i vår grupp (Nikes beskrivning). Jag är glad att jag går samhälle faktiskt, det känns nämligen lite som om naturarna inte träffar så många andra än sig själva. Eller, aa, samma grupp liksom. Jag känner att jag pratar med olika människor varje dag, vilket jag tycker om. Men sån e jag liksom.

Nu ska jag ta de lugnt resten av kvällen. Talet + avslut av labbrapport får helt enkelt vänta till imorrn, jag orkar inte mer idag. Ska ta å dra på Black Ice på hög volym å äta lussebullar, mums :)KEEP IT SLEAZY!
//// CALIFORNIAWHITE


Talkshows

Seriöst, hur många talkshows finns de egentligen? Vi har Rachel Ray, Montel Williams och självklart Oprah. Tar nån av dessa nånsin upp nåt intressant? Eller okej, to be fair va Slash med på Montel rätt nyligen, men utöver det? Den enda talkshow jag gillar är utan tvekan Ellen DeGeneres. De e alltid kul å se på, vilket är bra eftersom det inte kommer nånting värt att se samtidigt. Me like! Very underhållande indeed.


Gotta like Ellen! ;D


Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


Jobb

Nu mår jag sämre igen, suck. Det var ingen bra idé att jobba igår... Vid två-tiden var jag typ helt död vilket uppenbarligen också syntes. Flertalet människor påpekade för mig att jag såg trött ut vilket var en klar underdrift. Well, vad gör man inte för lite extra pengar? Lite kul var det ändå eftersom det var 2 st där som hade mindre koll än jag på hur saker funkar/vad alla heter där. Då blev jag lite glad :P Tack Maivor som halvt tvingade mig att gå tidigare. En kvart bara iofs men det ledde till att jag hann med bussen hem. :)

I lördags var ja med Nike å Sandra. Vi ar först hos S en stund å allmänt snacka skit följt av besök på en pub Nike pratat om. Det var hur mysigt som helst å bara sitta å snacka å dricka litegrann :D Ett litet försök till en lugn helg iaf! :P Denna helg blir förhoppningsvis allt annat än lugn, födelsedagsfirande följt av ev banditfest. E, är du på? ;)


Keep it sleazy!
/// CALIFORNIAWHITE


FAN HELVETE FITTA OXÅ!!!!!!!

Sen i tisdags har ryc´kten snurrat kring att Vince Neil konserten den 14e ska vara inställd då hela europaturnén ställts in. Det har dock inte vart helt säkert fram tills idag då även Ticnet bekräftat denna hemska nyhet. Jag skulle vela leta upp den som står bakom detta å göra nåt riktigt hemskt med den personen. Annas förslag e rätt bra; sätta han i en kista å skicka honom till timbuktu! Så länge de inte va vince för då man hade träffat honom iaf om man letat ;) Ni anar INTE hur sur ja är över detta, Vince Neil var vinterns storhändelse i konsertväg, om inte tillochmed ÅRETS konserthändelse! Jag som vart så glad och skitpepp på denhär konserten!!!DAMN!! Men hott e han!

Okej, nu när ja har fått ur mej lite gnäll kan ja ge en kort uppdatering på vad som hänt sen sist. I onsdags körde jag ju alltså halkbana vilket gick bra och var absolut jätteroligt. Igår hände inget mer utöver att jag fick reda på att jag troligtvis får mvg i filosofi pga "mitt starka moral & etik prov". Jag behöver bara få ett godkänt resultat på hemtentan så e ja all set. Idag har inget särskilt spännande hänt utöver att jag fått svar från Saltsjö. :P


Keep it sleazy as usual!
Over n Out
//// CALIFORNIAWHITESnart e de jul!

3e december idag, alltså 21 dagar kvar till jul! Ännu bättre, endast  11 dagar kvar till Vince! Längtar :D Hursomhelst så köpte jag faktiskt julklappar igår å nu har ja julklappar till 4 personer! Tror aldrig jag vart så tidigt ute förut, haha :P Gick iaf på stan med mamma igår å hade jättetrevligt, känner ibland att man umgås för lite med sina föräldrar... Hittade en massa saker jag vill ha å mamma sa typ att de snurrade massor av julklappsidéer i hennes huvud tillslut :P Sen träffade jag Elina å gick å såg Madagaskar 2. Den var bra, men ettan e mkt bättre.

Det är seriöst ingen bra idé att lyssna på radio när man åker kommunalt. Iaf på morronen när Bollnäs e i studion (Bandit ofcourse) för han e så himla rolig så man sitter å garvar på bussen. Imorse klagade han över André som sänder bandit metal på måndagkvällar. Tydligen hade han kallat bollnäs för He-Man (för att  tydligen har samma frisyr) varav Bollnäs kallade André för Robert Wells (oxå pga friysyr). Jag fick en mindre skrattattack å satt å garva på bussen varav alla stirrade på mig som om ja vore galen.

Sist vill jag bara dela med mig av att jag är riktigt stolt över mig själv! Jag fick nämligen G på matteprovet :D De e ovanligt sen ja börja me gymnasiematten kan ja säga :P Fick t.o.m 2 vg poäng (:
Over n Out
/// CALIFFORNIAWHITE

Vill inte!

Om en halvtimme ska jag åka å om ungefär 50 min väntar tandläkarstolen! Usch de finns inget värre än att gå till tandläkarn! Eller, de kanske de finns, man säger så om många saker... Men de e för att det är aktuellt, haha :P
Goda nyheter e dock att ja ska jobba på söndag! Inte jättekul kanske, men ett par hundralappar extra sitter inte helt fel!

Shitt, ja har inte ens haft denhär lånedatorn i ett dygn å e redan trött på den! Jag behöver köpa en ny dator tror ja, så mkt som min har strulat på sistone...

KEEP IT SLEAZY'
Over n out'
//// CALIFORNIAWHITE påväg mot tortyren!

Stargate Atlantis

Gomorron! Idag e de måndag, å ja e ledig :) Trots detta vaknade jag redan vid halv 9 av ett sms  helvete. som om inte min konstanta hosta håller mig vaken länge nog liksom? Well, what to do, inte mycket man kan göra åt det nu antar jag. Hursomhelst fastnade jag framför tvn när ja väl orkade röra på mig :P E de nån som har tänkt på hur lite de kommer på tv runt kl 9 på mornarna? Seriöst de va typ tv-shop liknande program på nästan alla kanaler utom sexan där de kom stargate atlantis. Jag har verkligen noll koll på den serien, men kollade på det iaf i brist på annat. De va nån snubbe som människorna serien handlar om som blivit förvandlad till människa av dom trots att han egentligen var en Wraith (? på stavning). Det blev lite spännande faktiskt, människorna e nämligen fiender med Wraith(arna?) och när snubben dom förvandlat fick reda på att han egentligen var en wraith (han hade minnesförlust) blev han jättesur och kidnappade en tjej å tog med henne ut i skogen för att han skulle äta upp henne typ. (De e tydligen vad Wraitharna gör) Sen var det desvärre slut å jag fick inte veta hur de gick, buhuuuu ;)


Börjar fundera på att gå å käka flurre nu.. Tror ja ska göra de! Efter top model e slut för nu har ja kommit in i de oxå :P
KEEP IT SLEAZY!!
/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0