En rubrik måste man ha

Vaknade typ vid 8 imorse. Tror att de e för att jag har vaknat tidigt hela förra veckan då lägret drog igång redan kl 9 (kl 8 här) på mornarna. Detta innebar att man var tvungen att gå upp redan vid halv 8 (halv 7) för att hinna äta frukost innan. Nu när jag har delat med mig av den otroligt intressanta informationen om vilken tid jag gick upp förra veckan kan jag berätta att jag idag ska träffa Elina. Om 1 ½ timme ungefär. Vad vi ska göra vet jag inte, men vi kommer säkert på nåt :) Har nu även läst ungefär halva "Tommyland" och själbiografier kan verkligen vara intressanta! Mycket av det som står i den visste jag förståss redan efter att ha läst "The Dirt" men det gör inte särskilt mycket. På tal om "The Dirt" så ska den ju även bli film... Ska bli intressant att se hur den görs då boken innehåller en hel del minst sagt absurda saker. För er som inte vet vad The Dirt är kan jag berätta att det är Mötley Crüe's självbiografi, så gillar du Mötley, läs den boken, den är väldigt bra.

Kom på nyss att jag inte har nån aning om när bussen jag ska ta går. Får nog ta och kolla upp det :P Fast än är det ingen panik. Sitter för tillfället och lyssnar på Hardcore Superstar, samma skiva har snurrat 2 varv redan, men jag orkar helt enkelt inte byta, s den får snurra vidare tills jag ska gå. Ännu mer otroligt värdefull information jag delar med mig av. Sitter å skriver om ingenting eftersom jag försöker komma på vad det var jag hade tänkt skriva om. Det går inge vidare. Whatever.
////   Z


Mitt älskade Stockholm!

Första dan tillbaka efter lettlandresan då jag saknade stockholm fick spenderas i stan på en liten shoppingrunda ;D Främsta anledningen var för att växla in mina överblivna lettiska pengar och fick nästan 700 kr för de vilket var mer än jag trodde så ja blev glad ;) Köpte ett halsband, en Mötley Crüe poster (Tommy Lee på) och 2 böcker; W. Axl Rose och Tommyland (javet, en liten Tommy Lee nörd för dagen sådär ;D) Hursomhelst tycker jag det blev en ganska lyckad shoppingrunda. Köpte även en present till en släkting som fyller år i helgen. Som vanligt har jag totalt glömt bort anledningen till att jag började blogga.. Hmm :P kanske ska ta och lägga upp bilder från lettland... Sätta in på datorn iallafall ;D

Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Lettland 08

Home sweet home! Erkänn att ni har haft otroligt tråkit utan mig i kvarteret, haha :P Måste säga att jag har saknat mitt älskade stockholm också iallafall. Ska ta lite kort om vad som hände dag för dag i detta inlägg, iallafall så mkt jag kommer ihåg.

Söndag 20/7
Drog till cityterminalen för att möta upp Jonas, Filippa, Veronika, Niccolas, Zilla och Jerker för att sedan ta en flygbuss till Skavsta flygplats. På bussen frågar Nicco plätsligt om man behöver pass för att åka till Lettland. Han hade nämligen inte med sitt pass, så resan började inte jättebra. Hans pappa fick glatt ta och åka till skavsta med hans pass. Resan gick smärtfritt trots att Ryanair har väldigt obekväma stolar. (Kom förövrigt på idag att Ryanair nästan är ett palindrom :P) Landar i Riga och blir hämtade av Ed från Tyskland/Österrike resan samt en annan kille som visade sig vara Rasas pappa. Anländer till Jelgava och hittar vårt studenthotell. Hotellet var allt annat än trevligt, jag är ganska säker på att dom inte hade städat rummet innan vi flyttade in. Jag totalvägrade sätta fötterna på golvet barfota. Det går inte riktigt att beskriva hur rummet såg ut, det var helt enkelt äckligt. Korridoren var jättelång och såg lite ut som ur en rysare. Toaletterna var inte heller särskilt trevliga (hade inte toaletter i rummen kan ja passa på att säga) och det blev att köra papper på toasitsen varje gång man använde toan på Bajstellet (V döpte det). Letterna verkar heller inte kunna tvätta händerna när de vart på toa. För att ganska snabbt få ur mig (nästan) allt gnäll om resan måste jag även berätta att större delen av Jelgava luktar bajs. "Det luktar bajs" var en av de vanligare kommentarerna från veckan.

Måndag 21/7
Första lägerdagen var det dags för. Vi svenskar blev uppdelade mellan de tre grupperna; yngsta 5-7, mellan 8-10 och äldsta 11-15 år. Jag och Niccolas hjälpte till med mellangruppen och vi hade het klart den bästa gruppen. Alla vuxna som kunde engelska var i vår grupp. Barnen jobbade otroligt tyst och lugnt under lektionstiden på ungefär 2 timmar. Jag och Nicco satt och fattade ingenting eftersom undervisningen var på engelska. Fick ett klistermärke med frukt på för att jag gjorde nånting, kommer däremot inte ihåg vad det var men :P Åt lunch och satt sedan och chillade på gräsmattan eftersom vi i princip blivit tillsagda att "observera" första dan hur allt gick till. Tror vi lekte lite med barnen också, men är inte säker. När barnen gått och vi haft ledarmöte åkte vi ut till prästfamiljen för grillning. Det var väldigt trevligt, fast deras hus har inte riktigt den standard jag är van vid. När vi hade ätit lektes det lekar och vi introducerade leken "Bro bro breja" för letterna. Detta visade sig vara ett stort misstag. Åkte tillbaka till bajstellet och gick och duscha. Jämfört med resten av stället var duscharna hyfsat fräscha. Tack!

Tisdag 22/7
Ungefär samma procedur när det kommer till förmiddagen, barnen har lektion och jag å Nicco fattar ingenting. Denna eftermiddag lekte vi med barnen lite mer och några av letterna som var med vid måndagens grillning ville leka bro bro breja. Vi lekte den med barnen, och som ÄLSKADE den. Tror vi lekte den minst 3 ggr om dan de 3 första dagarna. Flera av barnen kan numera i princip hela låten på svenska. Jerker åkte tillbaka till Sverige och vi blev lämnade att klara oss själva. Men inte föränn Jerker lämnat 400 lats till mat. Efter barnen åkt hem gick vi å käka middag och sen å la oss.

Onsdag 23/7
Lyckades smita undan morgonens lektion (halva iaf) med att säga att vi måste planera lekar. De e inte så svårt att göra detta eftersom vi ofta måste ha en lek på en millisekund. Det kom en snubbe från en lokaltidning och intervjuade oss lite kort. Lekte lekar med barnen på eftermiddan och snubben från tidningen fotade. Efter att barnen gått hem fick vi i uppdrag att skriva ett kort meddelande till dom eftersom vi inte skulle va där på torsdan. Vi skulle även bygga hus till de minsta med klossar och lego (ingen aning om varför). Tillbaka till bajstellet, dusch, sova.

Torsdag 24/7
RIGA RIGA RIGA! Vi hade jättekul, verkligen! Blev inte så mkt shopping, lite mer turistande istället. Besökte blandannat stpeterskyrkan, den var väldigt fin. Passade även på att skicka lite vykort. Lunchen käkades på älskade Donken så de länder jag har käkat på donken i är nu: Sverige (duuuh), Finland, Tyskland, Frankrike, Danmark, England och Lettland (om nån ville veta liksom) När vi kom tillbaka till Jelgava (och dess häärliga bajsdoft) var det dags för en annan av veckans höjdpunkter, Brainstorm konserten! När jag fick veta att jag skulle på en lettisk rockkonsert tänkte jag mig ett litet miniband men nej! Konserten hade runt 20 000 besökare så Brainstorm e Lettlands absolut största band. Måste passa på att nämna att det den 24e stod om oss svenska 6 ungdomar från nacka på förstasidan i tidningen. Att vi var lokal "kändisar" gjorde att något otroligt coolt hände! Sångaren i Brainstoem nämde oss 6 st särskilt bland alla 20 000 besökare! Lite status på det iallafall eller? :D Att han sa de på lettiska är en heelt annan sak :P Efter konserten var det hem och i säng.

Fredag 25/7
Tror inte det hände nåt särskilt denna dag. Lektioner på förmiddan och lek å bus på eftermiddan. Sen till bajstellet, duscha, sova.

Lördag 26/7
Samma procedur som vanligt. Övade låtar som vi skulle sjunga på söndagens högmässa.

Söndag 27/7
Sjöng på mässan. Det gick helt okej trots att jag sjunger så dåligt. Efter mässan (2 timmar på lettiska!) hade barnen en liten uppvisning med låtar de sjungit under veckan och sen var lägret slut. Gav min mail till lite lettiska barn så nu blir man väl bombaderad av mail på lettiska ;) När alla barn hade gått väntade vi i ett par timmar på att åka till stranden för att bada. Tillslut kom vi iallafall till stranden och badade i Östersjön. Höga vågor, jätte mysigt och kul! Perfekt avslut på veckan!

Måndag 28/7
Dags för hemfärd, och trots att vi har haft jättekul måste jag säga: Äntligen! Åt frukost och fick sedan skjuts av Rasas pappa in till Riga. Satt å halvsov typ hela vägen. Efter lite arga blickar och irriterade konversationer med folk som försökte tränga sig fick vi vårt bagage incheckat (mitt vägde mystiskt nog hela 2 kg mindre än vad det gjorde på ditvägen). Gick ombord på planet och åkte hem igen. Ryanair med obekväma stolar följt av flygbuss till t-centralen.

Sådärja, hyfsad sammanfattning av veckan, det dyker väl upp bilder på min bilddagbok såsmåningom också, men orkar verkligen inte med det just nu. Inatt får jag sova i min egen säng!
Over n Out
//// Z


Jelgava, Lettland...

... watch out, here we come!
Äntligen e jag pepp på Lettlandresan, det kom nu efter att jag kommit hem från stan. Kanske för att det känns mer verkligt nu när jag faktiskt har växlat pengar o så. Hell yeah! Visst, jag ska jobba, men det kommer säkert bli hur kul som helst, jamenar ett läger där folk räknar med att man ska klä ut sig till "Fairytale characters" kan ju inte bli dåligt ;) Så idag tar Zandra once again Mötley-väskan för en resa! (hmm, hoppas att den inte anses som o-passande för ett sådant här tillfälle.. Isf har jag problem :S)

Kom på att jag glömt berätta om vad som hände i onsdags!
Satt å vänta på S & E utanför konsum vid Zinken när en gubbe kom och stannade precis framför mig. Tog ut hörlurarna ur öronen eftersom jag tänkte att han kanske ville fråga nånting, men han stog bara å kolla på mig, eller rättare sagt på min Guns N Roses tröja jag hade på mig. Sen sa han: Jag känner 2 st i bandet! Och så har vi ett lag i *insert name here* som heter Guns rosor! Sen gick han iväg och lämnade mig kvar på bänken aningen förvånad och påväg in i en skrattattack.

Well well...
Får nog ta och sätta igång med packning nu!
Ska försöka blogga nångång under veckan om det finns nåt internet café eller whatever!
Annars finns jag på mobilen (kan inte garantera att jag svarar dock, eftersom det är så j*vla dyrt!)
Nr: 07******** (haha, visst e ja jätterolig ;))
Over n Out och puss å kram
/// ZANDRA, påväg till Lettland!

Rubrik

Borde väl egentligen va aspepp på Lettland resan, men för tillfället känns det lockande att strunta i den... Vanligtvis innan jag ska iväg nånstans brukar jag hoppa runt av glädje typ en vecka i förväg vilket jag inte gör nu. D trodde de berodde på resefeber.. Kanske stämmer, men har inte mått bra alls den senaste veckan. Vet inte riktigt varför jag inte mått bra. Har gått å tänkt mycket på grejer, kanske har nåt med de att göra? De e skumt, jag har (delar av tiden) när jag vart ensam velat ha sällskap och när jag haft sällskap velat bli lämnad ifred.  Började tänka på Christian idag och jag har kommit fram till att jag fan måste ses som jävligt kall och elak på pappas sida av släkten, jamenar jag träffar dom i princip aldrig. När Christian dog påverkade det mig inte särskilt mycket och det gör det fortfarande inte. Jag blev mer påverkad när Dave Lepard dog än när min egen farbror dog, hur sjukt är inte det? Kanske det har något att göra med att man inte fick nåt avslut med Christian iom att det ite hölls nån begravning (han ville ha sin aska i havet eller nåt skit). Även om jag högst mycket ogillar begravningar är det ändå något speciellt med en begravning. Dvs, de 2 jag har vart på...Så länge det inte blir för "kristet" eller vad man ska säga. Sen måste jag även få berätta att jag började sakna lilla Smulan nåt enormt tidigare! Kom att tänka på hur han alltid jamade på ett särskilt sätt för att berätta att han tänkte hoppa ut genom fönstret (Vi bodde längst ner då, det var inte så högt). Miss U lil' guy, RIP :(
Fan va deprimerande inlägg dehär blev, kände jag nu...
Remember the dead, but life is for the living. (eller nåt åt det hållet)
Imorrn ska ja träffa Elina :)
Over n Out
// Z

O-effektiv

Shitt, jag är verkligen enormt efter i vad jag tänkt att jag ska ha gjort inför Lettland resan på sönda. Hade tänkt åka och växla pengar idag men självklart har jag inte gjort det. Packa är något jag egentligen borde gjort igår redan men självklart har jag inte gjort det heller. Det enda jag egentligen har gjort är att läsa igenom mailen vi har fått inför resan en gång till, men kände mig inte särskilt mycket klokare efter det. Nåja, jag har tid imorrn till allt, kan alltid köra en sista-minuten packning annars. Måste verkligen tänka över vad jag ska ha med mig känner jag. Växla pengar, ja det kan också få vänta till imorrn, ska ändå in till stan. Så får det bli.

Måste passa på att berätta att jag även är väldigt ouppmärksam på vissa saker. Märkte idag att jag har en usb port på framsidan av datorn. Har verkligen aldrig sett den förut, och vi har haft datorn aplänge :P Men en glad överraskning iallafall, haha :P

Skulle egentligen ut till Mysis ikväll, men NEJ det kan jag inte. Anledningen är att vi får gäster. Vill mycket hellre träffa My eftersom jag inte sett henne sen midsommar och nu blir det typ inte förrän i augusti :( Sometimes things just SUCK! :P Det fanns egentligen en anledning till att jag började med det här inlägget, men den anledningen kommer jag heltmenkelt inte ihåg längre... Well, inte mycket att göra åt det antar jag :P

Äta olja, dricka sand, spela inga arabiska heavy metal-band
Om ni vet från vilken låt det kommer blir jag impad, haha :P
Låten börjar med: Dromedar och kamel, i ett tält utan el ;)
(Ja, jag e övertrött och ja jag försöker få inlägget att se längre ut än vad det egentligen e ;))
Over n Out
/// Z

Nostalgi

Man kan nu köpa Bert filmer med Aftonbladet. Bara för sakens skull var jag tvungen att köpa filmen, det om något är nostalgi för mig. Tänkte väldigt mycket påväg hem från stan nu på just nostalgi, inte bara med anledningen Bert, utan också det faktum att jag såg Amanda i slussen. För er som inte vet det var Amanda min bästa kompis sen min allra första dag på dagis när jag var runt 1½ fram tills iallafall femman. Så alltså i ungefär 10 års tid. Lite trist hur saker och ting förändras, att man växer ifrån varandra som jag och Amanda gjorde. Samtidigt är jag glad över det. Hade inte vi glidit isär hade inte jag och Nicci kommit varandra så nära som vi gjorde, vilket hade lett till att jag troligtvis hade vart med Amanda hela högstadiet. När Nicci flyttade innebar det ett mindre trevligt år i Ekliden för min del men trots att jag minst sagt vantrivdes är jag glad att det hände eftersom det ledde till att jag bytte skola till 9an. Hade med ganska stor sannolikhet inte börjat på Cyber om jag inte hade bytt till Q i 9an så jag är glad att det som hände hände eftersom jag annars inte hade träffat några av dom bästa människorna på jorden.

Hursomhelst kommer jag aldrig glömma min första bästa vän, det är helt enkelt för mycket historia där för att det någonsin skulle kunna hända. Det var Zandra och Amanda under hela dagis perioden, alla visste vilka vi var, och who can blame them, vi orsakade trots allt översvämning inne vid toaletterna. Kommer även ihåg när vi på nån av våra födelsedagskalas gick och satte oss ute och lekte medans alla gästerna var kvar inne. Och hur vi kom på den urdumma idén att knyta ihop våra fötter för att sedan samtidigt hoppa ner från överslafen på våningssängen kommer jag nog aldrig komma på. Det hela slutade inte särskilt bra som ni kanske kan gissa (e de nån som fortfarande läser mitt, vad jag gissar för er, e ett ganska ointressant inlägg). Amanda fick hjärnskakning eftersom det inte funkade att hoppa samtidigt.
Lägger upp lite bilder på mig och min dåvarande bästa vän, bara för att jag känner mig nostalgisk.Vänstra bilden; Jag och Amanda på maskeraden Trollis hade på nån årsdag. Högra bilden; well, vet ni inte vilken dag våra kläder återspeglar får ni ta reda på det själva ;) På maskeradbilden e vi 5-6 år och på den andra gissar jag att vi e typ 3-4.
Du kommer alltid ha en alldeles egen plats i mitt hjärta, Amanda Sjöblom, hoppas att du vet det! (Inte för att det är särskilt troligt att du är en läsare av min blogg men :P)

Hoppas ni som fakitskt läser min blogg inte blev allt för uttråkade av dagens inlägg ;)
Over n Out
/// ZANDRA

Rita rita rita

Ritade en varg// Z (Värt inlägg i know, men Family Guy börjar juh snart, hinner inte blogga då ju ;))


Fanfanfanfanfanfan!

Läste på CRASHDÎETS hemsida för en stund sen att bandet bryter med sångaren Olliver Twisted! VAFAN! Allt skit ska verkligen hända med MITT favoritband! Okej, dom kom överens om det tillsammans och beslutrt fattades eftersom Olli tydligen inte var inne till 100% eftesom han fortfarande var med i hans andra band Reckless Love. (Och jag skiter fullständigt i att majoriteten av mina läsare troligtvis inte bryr sig det minsta om denna händelse, vill ni inte läsa, skit i de!) Okej, det är väl troligtvis fär bandets bästa att bryta med Olli om han inte är villig att satsa stenhårt på bandet, men tänker ta mig friheten att vara upprörd över det ett tag iallafall! Fan! Eric, Peter och Martin, hitta en ny sångare och get Back on Trakk again! Bandets andra sångare, gone efter andra skivan. Kommer säkert bli samma diskussioner som det var när Olli joinade Crashdïet, massa skit om de inte funkar med en annan sångare (Kanske e dom som var väldigt anti en ny sångare efter Dave glada över dessa nyheter) bandet e ändå större nu än var det var under Daves tid. Känner att jag håller på att tappa tråden lite grann.. Ska gå och vara upprörd nån annanstans istället..

FAAAN!!!!
/// CALIFORNIAWHITE
(oh, BTW, gissa vilkets band som har gett mig insperation till mitt namn bla här på bloggen, bilddagboken och last.fm?)


Perfect timing..

.. or not! Igår fick jag helt plötsligt världens feberfrossa och på eftermiddan hade jag 39 graders feber! Samma kväll som de va meningen att jag skulle till en fest hemma hos My.. Jävla skit alltså! För tillfället har jag bara 37,5 iallafall så de e ju positivt. Sen senaste inlägget har jag inte gjort så mycket, ritade klart Dr Feelgood bilden, kanske laddar upp den sen om jag orkar.  Ska nog försöka få i mig något att äta tror jag.
Over n Out
// Z

The Mighty Boosh

Så, igår var jag med Sandra. Först gick vi till Tanto eftersom vi hade tänkt spela minigolf men sen struntade vi i det och köpte glass och satte oss i solen en stund. När vi tröttnat på det gick vi tillbaka till henne (efter ett kort stopp på Bullens för att köpa med oss lunch). Satt på balkongen å käkade vår inköpta mat och hamnade sen framför tv:n. (Chocking). Det kom inte särskilt mycket att se så vi började kolla på ZTV där det var Comedy Mania och programmet som visades var "The Mighty Boosh" ett program som inte verkade ha en tydlig handlig, men det var väldigt roligt. Helt sjukt program, en av höjdpunkterna i det avsnitt vi såg var "The Eels song" som en grön snubbe kom in i en affär och sjöng. Går inte riktigt att förklara bra så letade därför upp videon på youtube. Enjoy.. or something ;D

När jag kom hem kände jag för att kolla på "Finding Nemo" så det var precis vad jag gjorde. Bestämde mig sen för att börja rita av omslaget till Mötley Crües "Dr Feelgood". Är inte klar med det eftersom det var otrololigt detaljerat, något jag inte riktigt tänkte på. Ska försöka göra klart den idag... Ritade även lite för stort (som vanligt) så allt fick inte riktigt plats. Trodde jag hade blivit bättre på att få allt å få plats men tydligen inte. (För er som inte vet det blev i princip alla bilder där jag ritade av något för stora i 9an)
Eels up inside you, finding an entrance ´where they can ;)
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Hej hå hej hå vi till vår gruva går

Gomorron allihopa! Eller okej, jag har vart vaken en timme redan men :P Det slog mig idag hur otroligt seg jag är på att gå upp ur sängen när jag e ledig. Hade satt klockan på väckning först vid 8 och sen halv 9 för att jag skulle gå upp då. Självklart orkade jag inte det så jag ställde om den på 9 och halv 10. Ignorerade även dessa väcningar och gick inte upp förän 10. Inte för att de gjorde nånting att jag gick upp över en timme senare än jag hade tänkt, hann göra mig iordning snabbt iallafall. Lite onödig information från min sida sådär på sommarlovet ;D

Som jag skrev i senaste inlägget var jag på bio i förrgår men Michelle, Erika och Louise. Vi såg filmen Step up 2 the Streets. Filmen var helt okej, men jag blev lite irriterad över vissa smågrejer, som att dom helt plötsligt från ingenstans fick tag på 2 ficklampor var. :P Jag var även på bio igår (nåt michelle tyckte va roligt när jag gick å våldsgästa henne lite på jobbet). Såg iallafall "Don't mess with the Zohan" med Adam Sandler. Det roliga med Sandler e att han egentligen inte alls e rolig i sina filmer längre, dom har bara blivit sämre och sämre. Tills Zohan kom då, för den var faktiskt väldigt rolig. Hade inte så stora förväntnigar så den överraskade mig ;)

Lyssnar på nya Mötley skivan
over n Out
///// Z

Gomorron

Shitt va irriterande, kl e runt 10 och jag har redan vart vaken i 3 timmar! Helt utan anledning, vaknade kvart i 7 å de e tidigare än jag vaknat hela året för skolan. Hade vart en annan sak om jag hade ett jobb jag var tvungen att gå till, men nej. Runt 8, precis när jag höll på att somna om fick jag ett sms varav min tanke va: Jag ska strypa den jävel som smsar såhär tidigt. Smset kom från comviq så jag fick inte ens nöjet att strypa nån :P Inte mkt man kan göra åt det, så nu är jag alltså vaken.

Sitter för tillfället och lyssnar på Sonata Arctica, kände att det var längesen jag gjorde det. Deras musik får mig att slappna av och bli på  bra humör ;D Kom på nu att det skulle va jävligt skönt att ta ett bad och lyssna lite på Sonata.. Hmm, en idé värd att spinna vidare på, haha :P

Har egentligen absolut ingenting värt att berätta, men eftersom jag inte har någonting vettigt för mig så bryr jag mig inte. Ingen lär va online på msn iallafall eftersom klockan e så lite. (Har iofs inte kollat det, kändes ganska ovärt att logga in) Ikväll ska jag på bio me Louise, Michelle å Erika. Vet inte vad vi ska se, har vetat det men har glömt bort :P
Fan nu blev jag ju trött igen.. Kanske ska försöka sova en stund..
Over n Out
/ Z

Om 2 veckor åker jag till Lettland, haha

Igårkväll var jag hemma hos Nike med Nike (uppenbarligen eftersom vi va hos henne), Sandra, Michelle och Louise. Kvällen började med att vi drog ut å käka pizza (usch, har ätit för mkt pizza på sistone, får fan ta å bättra mig). Han som serverade oss var lite rolig och berättade av nån anledning att det var svårare att bära tallrikar med Calzone på än "vanliga" pizzor. Nike och Michelle drack cider där och den var inte alls god. Tacka vet jag Cola ;) Efteråt hade vi först dra till tanto å lira lite Kubb men alla andra tyckte det var kallt så vi gick tillbaka till Nike och spelade poker istället. Louise tyckte säkert vi va tråkiga eftersom ingen annan än hon ville spela om pengar :P Hände egentligen inget speciellt under poker-spelandet annat än att vi drack "Wodka" på tub. Och ja, det stog Wodka med W. Trodde den skulle va jätteäcklig men den smakade helt okej. Hade även lite cider å lite vin. När det tog slut drack vi (okej, typ bara jag) glögg eftersom de inte fanns nåt annat :P Av nån konstig anledning fick jag även namnet Zorro igår också, tror de va Sandra som kom på det. Tydligen ska jag gå å vifta fram Z:an som Zorro gör när jag kommer nånstans. Varför vet jag inte, och hur vi började prata om de vet jag inte heller.

Slutligen säger jag idag grattis Anna som fyller 18!
Over n Out
// Z
 (om nån undrade vad rubriken har med inlägget att göra så är svaret på det: Ingenting. Stämmer gör den dock :P)


Man, varför har jag alltid så dåliga rubriker?

Jag är verkligen helt inne på Hanoi Rocks för tillfället! Kan inte få nog av deras musik! Tror det var Hanoi spelningen på Peace and Love som gjorde det för mig, dem var verkligen GALET bra live! Nog om det. Igår kom jag på att det var länge sen jag ritat nånting så jag ritade av Tommy Lee. Idag kom jag fram till att jag ville rita mer så så fick det bli. Letade efter en bild på Mick Mars (eftersom det bara är han jag hittills inte ritat av från Mötley Crüe) men hittade ingen bra bild så det blev en bild på Micheal Monroe från Hanoi Rocks istället (säger ju det, är hel sold på Hanoi för tillfället ;D) Lägger hursomhelst upp dessa båda bilder här. (Utan orginal denna gång eftersom jag inte har båda på datorn.. Dessutom blir det svårare för er att bedöma om det är likt eller inte, vilket de inte är :P)Tommy Lee från Mötley Crüe (ignorera halsen + axlar, är inte riktigt klar.. Lär inte göra klart det helt heller :P)Micheal Monroe från Hanoi Rocks (här kan ni ignorera att det ser ut som om han har en orangutangs armar.. In my defence var bildens bakgrund svart och man kunde inte urskilja hur armarna gick..)

Shitt!! Klockan är redan halv 6! Måste börja göra mig iordning och dra till Nike (ska va där 7) Inte för att jag ska värsta klä upp mig, men sitter för tillfället fortfarande i mina pyjamasbyxor (pathetic, I know) och har bara sminkat mig halvfärdigt så ser nog ganska rolig ut :P

Lyssnar för tillfället  på denna lustiga Hanoi Rocks låt; Do the Duck.. Tycker den e helkul :)
Over n Out
/// ZANDRA

Fan va saker kan gå fel

Usch fyfan sånthär borde inte få hända! Emelie, jag kan inte ens tänka mig hur du känner dig! Hörde av mamma igår vad som har hänt, och du ska veta att om du behöver mig finns jag här. Vi kanske inte ses så ofta som man kanske skulle vela, men våra band går så mycket längre tillbaka! Jag älskar dig gumman och behöver du prata eller vafan som helst, tveka inte att ringa mig, det spelar ingen roll vilken jävla tid på dygnet det är! Jag finns här.
// Z


Update

Det regnar
Lyssnar på Hanoi Rocks
Kanske borde stänga fönstret...

Mörbultad

Använde gårdagen främst till att ta igen mig efter Peace and Love, det enda vettiga jag gjorde var mötet inf Lettland och ett besök på banken. Annars sov jag. Behövde det. Idag har jag hittills känt mig otroligt uttråkad och inte haft nån aning om vad jag ska hitta på. Har tillochmed bäddat min säng vilket jag typ annars aldrig gör. Nog om min tråkiga förmiddag och  över till annan onödig information från min sida. Räknade blåmärken jag fått under förra veckan och kom upp till hela 22 st! Otroligt nog inget som syns till vardags eftersom de flesta är på låren och överkroppen. Dessutom hittade jag en liten svullnad på armen som bara syns i vissa vinklar. Värsta är ändå mina revben på vänstra sidan som vägrar sluta göra ont. Gjorde illa revbenen i torsdags under Hardcore Superstar. Så fort jag sätter mig ner eller reser mig upp gör revbenen ont. Eftersom det har blivit lite bättre sen i torsdags så har jag bestämt mig för att de inte e nån fara med mig. ;)
Tror jag ska lägga mig å sova en stund till nu eftersom jag blev trött igen :P
Peace
/// Z

RSS 2.0