Feels like years

Sjukt, det var typ 2 veckor sen sist, men jag saknar dig! Hade behövt dig förra veckan! och sorry för teleräkningen ;D


Jag älskar dig <3

Sen vill jag att ni berättar för mig om ni sett mig på nån publikbild från Peace and Love i någon tidning, hade tydligen vart med nånstans, men vet inte i vilken tidning så har inte sett det själv.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE
kan inte få nog av Backyard Babies!

Solsken och båtåkning

Igår hade jag en av de roligaste dagarna på länge! Var ute i skärgården med J och lite av hans polare med en snubbe som heter Roberts båt! Verkligen hur mysigt som helst var det att åka runt, har verkligen saknat att ha tillgång till båt! (Pappa har haft både motorbåt och segelbåt, men båda är sålda sen ett par år tillbaka) Det dracks ganska flitigt från mångas sida (dock ej för vår kapten, haha) vilket ledde till spontandopp (= ikastad). Årets första dopp, haha :P Till min enorma lycka kan jag även meddela att jag fick Tommy Lees auograf! J hade nämligen fått den under Tommys lilla cykeläventyr här i stan förra veckan. Otroligt snällt att jag fick den tyckte jag! Fast, det skulle vara lite roligare om man fått den personligen, but I take what I can get ;D Hursomhelst var förklaringen till hans snällhet att han hade hört ryktesvägen att P&L i princip vart ett fiasko. Undrar lite hur det gick till dock, pratade inte med särskilt många om det. Wellwell.

Enda nackdelen med den lilla båtturen är min bränna. Har bränt mig ganska rejält (känns det som). Har idag inte ens kunnat ha Bh med bh-band eftersom det gör så ont. Illa! Har idag iaf haft en mysig dag med mami. Först gick vi runt i stan och kikade i affärer följt av biobesök. Vi såg filmen "Paul Blart: Mall cop". Den var faktiskt riktigt rolig. =)


Efter filmen kom vi fram till att vi skulle grilla lite idag så när vi kom hem grillade vi med min elgrill och satt ute på balkongen och åt. Hur mysigt som helst, ibland är det riktigt kul att umgås lite med sina föräldrar.

Just nu sitter jag och lyssnar på Backyard Babies och halvt funderar på att tacka ja till erbjudandet om hemmafest ikväll. Fast tror jag skippar det faktiskt och kör en lugn hemmakväll istället. Vi får se helt enkelt :)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Murphy's law

Enda sättet att beskriva Peace and Love 2009 måste vara med Murphys Law. Orkar inte riktigt gå igenom i detalj allt som hände, men det började med att det inte blev nåt campande för vår del, vilket liksom är halva grejen med festival. Skiten byggdes upp och det blev allt mer. DÄREMOT måste jag säga att allt lätt var värt det. DAMN, Mötley Crüe säger jag bara!!! Åkte ju t.o.m hem på fredan eftersom allt var så konstigt och det kändes som om ja trängde mig på. Men jag fick se mitt favoritband så inget annat spelar roll!

Kan ju dra igenom den dag som faktiskt var riktigt bra, torsdag den 25 Juni!
Dagen började med iordning-fixande hemma hos dom vi bott hos, vilket bland annat involverade upp-sprayning av hår för min del. Vid 1 tiden öppnade festivalområdet och vi befann oss vid Utopia vid halv 2 skulle jag tro. Bullet var först ut och jag måste säga att dom var bättre än innan jag sett/hört dom. Energi indeed! Bite-the-bullet grejen med gittarrer och bas glömdes självklart inte bort. Efter Bullet var det Backyard Babies tur att spela. Otroligt bra spelning måste jag säga. Och Dregen var lika snygg som alltid, fast tyvärr på fel ände av scenen.

'Monster Magnet stod näst på tur. Deras spelning var den som verkade vara minst välkomnad av publiken som knappt applådera och ännu mindre skrek. Jag lyssnar inte på Monster Magnet, men deras spelning var ändå sätt bra. Trist bara när man inte kan sjunga med. Näst sist ut hade vi Volbeat, ett band jag verkligen har bestämt mig för att ogilla. Gillar inte alls sångarens röst. Måste däremot säga att de var betydligt bättre än förväntan. Cred ska de dessutom ha för att de gick ut till öltältet efter spelningen och inte stannade backstage.

Sist ut, festivalens höjdpunkt. Fuck it SOMMARENS höjdpunkt. Mötley Crüe. Efter en hel dags väntan i stekande sol ramlade det stora svarta skynket ner och döljer scenen. De första tonerna från "Kickstart My Heart" sveper genom publiken och skynket faller till golvet och visar världens bästa band. Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil och Mick Mars. Fuck Yeah! Publiken vrålar fram sin förtjusning. Jag kommer helt ärligt inte alls ihåg ordningen låtarna spelades, men bland annat spelades låtarna Live Wire, Wild Side, S.O.S, Girls Girls Girls, S.O.L.A, Dr Feelgood, Primal Scream och Don't go away mad (Just go away). Spelningens för mig bästa låt var underligt nog en av de nya, MF of the Year. Har haft ganska svårt för nya plattan, men DAMN den KICKED ASS! Avslutade gjorde passande nog Home Sweet Home. Eller egentligen var det Tommy som avslutade med sitt "When I say Mötley you say Crüe Mötley (Crüe) Mötley (Crüe)" följt av samma sak med samtliga bandmedlemmar. Fukkin jävla amazing dag!

Lite pixx



    
     

(Klicka på bilderna så blir som större)

Fick inga bra bilder på Crüe med min skit kamera så plockade lite bilder från Rockspot.se och Rockfoto.nu






Alrite! Nu ska jag ut i solen!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Så e de dagz!

Finally är P&L här! Drar iväg om en liten stund så man inte missar tåget! Kommer inte uppdatera bloggen under veckan, men det kan hända att det dyker upp lite bilder på bilddagboken via mms! http://restinsleaze.bilddagboken.se är det som gäller. Gästlösen: 4455

Ha det najs den här veckan så uppdaterar jag bloggen igen sen så söndag eller måndag med massa Peace & Love snack!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

P-P-P-PEACE AND LOVE!

Har precis packat klart det som kan packas idag medan vissa grejer får vänta tills imorn. Imorgon kl 13.44 är det nämligen dags för mig och Aubbs att kliva ombord på tåget som ska föra oss till Borlänge och PEACE AND LOVE 2009! :D Det kan omöjligt vara annat än sjuukt najs med tanke på att dessa herrar ska spela!



Jag är så galet pepp på deras spelning att jag omöjligt kan beskriva hur pepp jag är! Oh, om ni inte vet vilka de är e de ju självklart MÖTLEY fukkin CRÛE!! Yeah!!!! :D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Packish

Självklart blev det inte som planerat på midsommar. Engångsgrillen funkade inte och jag hade kol i halva fejset efter att ha försökt tända den. Vi gick då in till mig och körde med elgrillen istället. Första gången jag använde den, fick den i julklapp för typ 2 år sen. Det gick bra ändå, förutom att jag inte alls var hungrig. Hade vart å käka + dricka lite innan med lite najs folk. Wellwell. Vi var hos mig några timmar kanske innan det (inte särskilt förvånande nog) bar av till harrys för mig och Anna. :P Det var ganska lite folk där och få stammisar. Däremot träffade vi på Jennyfer Star. Fattade dock inte att det var hon förän aubbs informerade mig om det :P Visst tycker jag hon e jättebra, men jag lyssnar inte på hennes musik så mycket. Det var en rolig kväll/natt även om jag hade mina konstigheter i huvudet som jag inte kan släppa.. DAMN! Jag förtjänar bättre!

Idag vaknade jag vid halv 10 och i princip flög upp ur sängen. Av någon anledning fick jag nästan panik för att jag inte hade börjat packa till P&L än. Well, nu är klockan typ 12 och jag har i princip packat klart :P Klädmässigt iaf. :D Imorgon åker vi! FAAN va najs det kommer bli! Försök bara inte få tag på mig, för det kommer inte lyckas :P med 90 % säkerhet kommer jag ha mobilen avstängs stora delar av tiden för att spara batteri. Om jag inte tar med en extra mobil, haha :P Sitter för närvarande och undrar om jag kan tänka mig offra en kudde. Det är ganska så otajt att inte ha kudde när man sover. Sen kör man ju lyx-camping med luftmadrass, haha :P Men har man ryggproblem så har man. ;D

Mötley Crüe!!!!

Om jag hinner kanske jag skriver senare idag eller imorgon innan jag åker. Annars är jag tillbaka på söndag! :D

och..
PRAY FOR US ON THE WILD SIDE!


///// CALIFORNIAWHITE
är PEACE AND LOVE PEPPEN!!!

Brilliant?

Jag tror jag har lyckats lista ut vem DÎETS nya sångare är. Att jag inte hörde det på en gång förvånar mig dock :O But no spoilers here ;D

Bakk from hålan

De senaste dagarna har spenderats hos papi i lilla Gimo. Behövde verkligen komma iväg lite grann, för nu är jag så otroligt mkt mer pepp på allt Sthlm har att erbjuda, huahe! Har inte hänt något särskilt spännande där. Har även lyckats bränna näsan :< Men kul att få lite färg iaf, haha :P Fick även träffa min brorsdotter Enya för första gången. Hon va väl ganska söt, för att vara så liten. Egentligen tycker jag inte barn blir söta förns dom är ett par månader gamla, haha :P Hade även en väldigt intense diskussion med Maggan (nån bekant till Sointu i think) om tatueringar. :P Hon hade ju inte sett min ros förut så :P

Imorgon blir det grillning och nästa vecka Peace and Love! :D Najse som fan! Har dock en del jag måste fixa innan P&L, men det viktigaste är iaf klart; tältet är hämtat från E, luftmadrass och sovsäck upphämtat från källaren och självklart dricka är fixat! Så alltså lite smågrejer kvar ;D

Det verkar inte som om vi blir särskilt många imorn, så om de e nån som inte har några planer för midsommar e det bara att komma förbi, haha :P kl 19 kör vi igång på kvarnholmen ;D :P

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!

//// CALIFORNIAWHITE

Gimme Peace & Love!

Nästa vecka är det dags! Då bär det äntligen av till sommarens absoluta höjdpunkt, Peace and fukkin Love! Najse people, Mötley Crüe och självklart, det jag fått i mig ganska mycket på sistone, alkohol! Fan va najs det kommer bli! Tänker tillbaka på förra sommarn när vi chillade på campingen med lite öl och jordgubbar! Hur mysigt som helst var det, måste jag säga!

Efter att ha knarkat Mötley Crüe större delen av dagen började jag nu lyssna på W.A.S.P vilket fick mig att längta ännu mer till P&L. Förra sommarn såg man ju dom där och denna sommar kan jag inte vara mycket sämre, utan självklart drar man även till Rockweekend. :) Kan passa på att nämna att jag inte känner nån som ska dit, Rockweekend alltså, förutom Elina och jag. Så ska ni dit, hojta till, haha! Självklart gäller det även P&L! Men OJOJOJ vad W.A.S.P är ÄGANDE bra! Dom sparkade röv förra sommarn!

Top 5 W.A.S.P låtar för tillfället:

Ballcrusher
King of Sodom and Gomorrah
The Real Me
Wild Child
Harder Faster

Huahuahe, de e grejer de! Fick nyss reda på att G5 är bokade även till Peace, så det blir nog ett stopp framför deras scen! Vet inte riktigt vilka band det blir att se på P&L, men det ryktas om en Crüe-fest scen med BYB, Bullet, Volbeat och Crüe. Volbeat e det enda jag mycket gärna skulle skippa. Men det lär bli en heldag framför samma scen.


Hur heet va inte Blackie Lawless once upon a time! :O

/// CALIFORNIAWHITE


Pixx

Lovade bilder från i fredags så här kommer några!


Bestämde mig för att ta över bänken :P

Det var en rolig bänk :P


Vi på Harrys


Träffade MIcke once again

Generösa jag, hela 4 bilder blev de ;D

Nu ska ja fixa lunch. What will it be, hmm..

Keep it sleazy!

/// CALIFORNIAWHITE


Huahe

Vilka tror ni e på framsidan av senaste numret av Elektronik i norden? Jo, fd NS3A från Cyber norra! Okej, inte världens coolaste tidning kanske, but still, vi e på framsidan! ;D



Skoj skoj, haha

Och nästa vecka bär det av till Booorlänge! 10 dagar till Mötley Crüe!!!

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE


Blev inget med Dynazty

Friday Night is party night! Iaf under de senaste, hörrm, 10 veckorna kanke? Damn, kanske borde dra ner på festandet, haha :P HUrsomhelst kom Nike och Elina hit runt 7 för förfest med överblivet bubbelvin från min student. Det var riktigt mys, kolla lite gamla pixx och snacka skit! Vid halv 9 bordade vi bussen för att åka och se Dynazty på nalen. Väl där kom vi fram till att vi inte riktigt ville gå in (dels för att jag var extremt kissnödig och störde dom med att berätta det hela tiden ;D) så vi drog direkt till Harrys istället. Fick kommentaren av Peter att vi var tidiga :P Hade en najs partykväll, dock utan majoriteten av de stammisar som brukar synas där.


Jag med skum min och E på Harrys :)

När de stängde drog vi vidare till Heavens Gate. Hade nästan kunnat strunta i det, för jag var så jefla trött att jag för det första satt 99  % av tiden där och sen dessutom var väldigt nära att somna mot en viss Mr axel :P Drog ett par minuter innan de stängde. Somnade till och med till när vi åkte bussen till Elina efteråt :P


Jag och E på Heavens Gate runt 4 kanske, inte undra på att man ser sleten ut :P

Igår vare fest me J, D och lite andra dudes % girlz. Skoj, men det blev lite skumt slut.
Nu ska ja snart till bussen å träffa E. Glöm inte att bussarna gått över till sommartidtabellen everyone!


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE
lägger säkert upp fler bilder från i fredags sen. :)


Caught in Despair

Denna dag blev inte alls som planerat. Hade planerat att träffa lite polare, men det blev inte av eftersom alla (inklusive jag själv) inte riktigt kände för att masa ut sig i regnet. No sir! Blev en lugn hemma-dag med vänner-tittande, telefonprat och najsig musik. Var säkert lika bra att de inte blev nåt idag eftersom det blir utgång ikväll. :D Yes, ikväll blir det först Dynazty som har release av sitt debutalbum på Nalen sen troligtvis följt av Harrys. Har sett Dynazty spela 2 ggr förut. Hade inte ens vetat om giget om dom inte hade berättat om den förra helgen, sån bra koll har man!

Sen kan jag meddela för er som är intresserade (och inte redan vet det) att Crashdïet hittat en ny sångare. Vet dock inte vem, det ska meddelas i Juli. Men han sjunger bra i nya demon "Caught in Despair". Den finns att ladda ner på deras hemsida. Najse dude!

Sitter just nu och laddar för kvällen med Mötley Crües "Stick to your guns" på hög volym och har det najs. Börjar bli dags att besluta vad som ska sättas på kroppen för kvällen. Än har jag tid på mig, haha :P Men ni kan inte ana hur mycket jag längtar till Crüe i sommar! Shiat säger ja bara! Funderingar över hur de blir med camp dock. Nån som ska till Peace & Love och vill ha ett camp ihop med mig och Aubbsbabe? ;D

Nu ska jag avboka körlektion och omboka tandläkartid eftersom nästa vecka helt enkelt inte funkar. ;D

Hare najs dudes & TAJTE UP YOUR PANTS!

/// CALIFORNIAWHITE

Känns bättre

Efter studenten har jag känt mig lite konstig till mods och inte riktigt vetat varken ut eller in. Idag träffade jag S och satt allmänt och pratade lite om framtiden med universitetsstudier och måste säga att jag känner mig massor med bättre nu. Jag tror att min knasiga tomhet har haft lite att göra med rädsla att tappa kontakten med gamla gymnasievänner, men jag tycker det verkar som att det kommer fungera ganska bra. Jag vet redan nu att jag kommer tappa kontakten med vissa, men dom som kommer finnas kvar betyder massvis! <3

Såg flera flak inne i stan idag, och jag skojar inte när jag säger att jag blev avis! Seriöst, att åka flak var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Kommer never EVER glömma bort 5 juni 2009! Det var en otroligt bra dag!


<3 Så kuul, kommer saaakna! <3<3<3<3

Ikväll blire fääästa med kusin som fyller 18! Säg grattis till henne! :)

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Studenten dårå

Har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna, ber om ursäkt för det. Men i fredags var den stora dagen, jag tog studenten! :D Orkar inte riktigt gå igenom i detalj vad som hände så kör väl några highlights. Skumpafrukost hos Angelica började vi med. Efter det var det dags för skolan (dit jag åkte med 3 miljarder ballonger ungefär som vi skulle ha till flaket men sen typ inte använde) där vi först fick höra lite allmänt om dagen (var inte direkt uppmärksam, var liksom inte nykter, haha) följt av fotografering. Efter det var det dags för aulan med underhållning osv. Sen lunch där vi fick seriösa big big mackan. Efter det följde det absolut viktigaste; UTSPRING! :D Vi sprang ju ut först dårååå ;D Lite snack med familj som kommit dit sen var de dags för flak! 90-tals nostalgi people! Jag snackar Spice Girls, Aqua osv ;D Skojskojskoj! Åkte hem efter flaket och började göra mig iordning till skivan (och drack lite mer). Sen bar det av för mig, Ida, Pia, Elina och kuusin Johanna till slussen för att möta upp alla och ta båten in till Lejonbacken och Cybers slutskiva. Visst var det ganska skoj där, men drog ganska snabbt. Tyckte nämligen drickan var alldeles för syr, dessutom hade jag mer eller mindre lovat folk att ja skulle komma till Harrys. Så blev det, jag, Johanna, Elina och Aubbsbabs drog dit. (Efter en lyft-kram av john, haha) Träffade på lite vanligt folk, inte så många dock. Fick grattis av DJ, mwaaa ;D


de 4 muskutörerna like back in da dais <3

Jag å kusiiiiiin <3<3<3<3

Gissa vems lipstikk, hahaha

På lördan hade jag min studentmottagning, hade inte hunnit ha den på fredan. Släktsnack, inte särskilt spännande. Kan däremot dra i korthet vad ja fick för presenter :D Cash, ofcourse, vilket e najs för de behövdes. Fick även en ny kamera :D Lite smycken, blandannat ett jättefint handgjort smycke av renhorn och nån bark. Smycket betyder "Till min dotter" och är verkligen huuur fint som helst! Kan ladda upp bild sen, om jag kommer ihåg.

Idag har jag vart en snäll liten flicka och vart på högmässa i kyrkan. Är ju ungdomsledare till konf grupper, för er som inte visste det. Var nån typ av "ledar mottagning" för oss som gått en "extra" utbildning utöver den församlingen har. Efterr mässan satt jag och fikade lite med Ylva och Zebbe. Jag och Z hamnade i en intensiv diskussion om Sthlm och GBG som handlade om hur öppna människor är. Han verkade inte riktigt vara glad över sthlm, så jag kände att min vackra stad behövde försvaras. Åkte sen in till stan med Mikaela, Ida och Jenni där vi smakade på sthlm.

Peter (vakt, Harrys)var för övrigt skojig i fredags. Ungefär såhär va de väl:
E (Till P) - Vi ses nästa helg!
P- Eller imorgon!
E- Nej, vi har inte råd imorgon, nästa helg!
P- Eller imorgon!
 haha

Nu har jag massvis av sömn att ta igen. På 3 dygn har jag sovit max 13 timmar. Not good...


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Förstår inte..

Något jag verkligen inte förstår är den ständiga hysterin kring Robert Pattison! Seriöst, överallt kan man läsa/tvingas höra om hur snygg,bra,sexig osv han är! Är det bara jag som absolut inte förstår denna hysteri med den människan? Jag kommer ihåg att jag blev besviken när han spelade Cedric Diggory i HP 4 filmen. Hallå, Cedric ska vara snygg liksom! Skulle folk gilla Twilight så mkt om dom inte tyckte han var snygg? Knappast. Okej, han är väl inte ful direkt, men tycker inte heller han är snygg. Men för all del, tyck han här snygg,bra,sexig om ni känner för det, har absolut inget emot folk som gillar Pattison, men jag vill gärna slippa höra det överallt.


Hmm, nej inte så snygg enligt mig. Tacka vettja Nikki Sixx och hans het-het ;D


Nikki Sixx, JA TACK! Skulle vara en utmärkt studentpresent ;D

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Torsdag 4 juni

Idag är det på dagen 2 år sedan jag började blogga! Så alltså fyller CALIFORNIAWHITE 2 år idag, säg grattis ;) Tycker det är duktigt av mig som hållt bloggen aktiv i 2 år, jag är nämligen en sån som har problem att hålla saker igång länge. Har heller inga planer på att sluta blogga på ett tag heller! För 2 år sedan när jag startade bloggen hade jag nyligen vart och sett Crashdïet spela på tantogården. Det var det första med dom jag hörde med Twisted på sång. Kommer ihåg att han hade problem att hålla sig kvar på den lilla scenen tantogården har, haha :P

Idag var jag i skolan och lämnade tillbaka skolböcker. Svenne (vaktmästaren) började snacka om att det var jättebra att jag lämnade tillbaka dom eftersom jag annars hade fått en räkning på typ 1000 spänn (för 3 böcker). Frågan är bara varför jag skulle vela behålla skolböckerna ;P Har iofs kvar böcker från Ekliden där jag gick i 7an och 8an men ;) Efter det åkte jag in till stan för att köpa strumpbyxor. Hade planerat att köpa ett par leopardmönstrade lila leggings från Cubus, men det fanns inte rätt storlek :'( Men köpte iaf 2 par strumpbyxor och ett par typ leggings, måste ha lite alternativ till vad jag ska ha på mig imorn jue ;D

Asså systembolaget har alltid så skumma reklamer. Förut va de ju alla domdär med folk som försökte övertala sina föräldrar med konstiga anledningar att dom skulle köpa ut åt dom. Nu har dom ju dendär med festen och folk som klättrar på stegar å skit. Där det i slutet står "Nä, så går det nog inte till". Min poäng är att det visst kan gå till så. Alla ungdomar är inte sådana som ska festa och supa hela tiden. Och alla är inte såna som går med på vad som helst på fyllan. Sådeså :P

Nu ska jag städa resten av lägenheten :<

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE
tar studenten imorgon!!!

Studenten på fredag

För ett år sen gick det helt plötsligt upp för mig att jag bara hade ett år kvar i gymnasiet. På folks studentdag förra året kommer jag ihåg hur jag verkligen längtade tills det var vår tur. Nu är det vår tur och jag kan inte fatta att den här dagen är här! Har verkligen splittrade känslor inför hela grejen. För tillfället är jag dock mest pepp och tycker det ska bli sketaskoj. :D It kind of scares me however, how fast this last year went. Men nu är det vår tur! Studenten 2009!! Craise!



Såhär (ungefär) lär min studentdag se ut!

6 halv 7 - Upp för fix
08.30 - Champagnefrukost
10.00 - Fotografering i skolan
11.00 - Tal, underhållning, premieringar
12.15 - Lunch + avsked med klassen och mentor
13.00 - UTPSRING
14.00 - Flakåkning begins
ca 16 - ev bad i fontän (har vart snack om iaf, vilka e på? ;D)
senast 17.30 - hemma, börja fixa för slutskivan
21.20 - Båt till slutskivan
Troligtvis avslutas kvällen med Harrys ;)

Under den tiden ska en del drickande hinnas med, haha ;D "Vi kommer inte att tillåta påverkade elever att delta vid avslutningen" står det i vårt brev. Och hur många vill dom ha utspring för, 4? :P hahaha

Imorn blire skolan en sväng för att lämna tillbaka alla böcker.


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE
kan inte fatta att denhär dagen är här!


Cleaning cleaning

Ush vad jag starkt ogillar att städa! Har städat rummet jätteambitiöst, dammtorkat, dammsugit, torkat golv och självklart även plockat undan massa frammeliggande prylar. Allt för den stundande studenten. Allt jag har kvar i mitt rum är att sätta alla prylar på plats igen. Hela min säng är nämligen full av saker. Sen blire väl att bädda rent oxå. Men vad gör man inte för att göra alla gäster nöjda?

Idag hade jag körlektion och det gick bra. När jag väntade på bussen hem såg jag ett litet "flak" innehållandes 4 killar som kom från Nackademin som tog studenten idag. Det måste vart nåt av de roligaste studentekipagen jag nånsin sett. Mötte sen 3 riktiga flak också. Tack vare dom var det köbildning i riktning från Kvarnholmen, haha det händer inte ofta.

När jag kom hem bestämde jag mig för att fixa tågbiljetter till borlänge, men tyvärr blev det strul. Webbläsarn fuckade och visade aldrig mitt bokningsnummer. Ringde till SJ och gnällde, för pengar hade nämligen dragist från kontot. Hon snäste tillbaka och sa att jag skulle prata med banken, och att hon inte kunde göra något. Sagt och gjort, jag ringer till Nordea. Allt hon kunde se var att paynova hade dragit pengar och sa att jag skulle prata med dom. Letade fram numret till dom och ringde. Rejält upprörd just då måste jag säga. Hon jag pratade med var jättetrevlig och hade mitt bokningsnummer. Så det var inga problem alls egentligen. Hade inte behövt blivit snäst åt av SJ-tanten. -.- Men det ordnade sig iaf, och nu har jag t.o.m platsbiljett breve Aubbs :)

En annan sak jag e lite grinig över e att "Beg for it" inte trillat ner i brevlådan ännu, förbokade den i april. Men, no loss on me, den finns juh på Spotify! Och OJOJOJ vad den är bra!! Tredje plattan i absolut toppkvalité av Hardcore Superstar! Lyssnar för tillfället som en galning och ska snart ta och hoppa runt i rummet medans jag sätter alla grejer tillbaka på plats!

What ever happend to all illegal fun?


Gaaah, älskar omslaget! :D

Kan även glädja mig själv med informationen om ett MVG i Sv C :D Trodde ALDRIG det skulle hända!


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE
tar studenten om 2 dagar!!!! (Fastän räknaren säger 1)

Snart snart snaaart!!

Mötley Crüe på Peace and Love!!! ¨Fan vad jag LÄNGTAR!!!! Gaaaahhhh!! Camp HBJ va de som gällde eller? ;D



Crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe crüe
MÖTLEY fukkin jävla CRÛE!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ge mig biljetter + resa och boende till Crüe-fest i Köpenhamn tack!

Jag drömde att jag träffade Nikki Sixx. Blev ledsen när jag vaknade.


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE


Nej!

Detta ser inte ett dugg bra ut! Väderprognosen för fredag!



Please please PLEASE ge mig bra väder på fredag!!!!


/// CALIFORNIAWHITE

Kryssning

Well kom nyss hem från kryssningen. Åkte med min moor och Elina. Det var hur trevligt som helst. Däremot blev jag väldigt upprörd över att dom ändrat om en jävla massa! Blandannat hade dom tagit bort BBQ-grejen där vi brukar äta vanligtvis. Otroligt elakt av dom tkr jag... Drack däremot en väldigt god whiskey-drink innehållandes bla Jack Daniel's. Tyvärr får jag däremot klara mig utan JD till Peace and Love som det ser ut just nu. Har helt enkelt inte råd. Har däremot fixat litte annat, billigare stuff! Det kommer bli sjuuuukt najs! :D

Igår var jag även ute i parken med min kusin, hennes dotter och mamma. Det var faktiskt väldigt kul. Spelade boule (med Jennifers egna regler som betydde att hon alltid vann) och fikade lite. Myspys i solen alltså! Solen har gjort att jag har fått färg i ansiktet. Jag tycker inte riktigt om det om jag ska vara helt ärlig. Det betyder att fräknarna kommer poppa fram igen, suck. Vill inte inte INTE ha dom!

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0