Praktiiiik

IDag e ja lite lessen. Det är nämligen så att första veckan av våra 2 veckors praktik e slut :( de e så sjukt kul att jag inte vill att de ska ta slut. Har fått mäta hörseln på en hel del patienter vid dehär laget. Hur kul som  helst verkligen :D Oh, och dom underbara sjukhuskläderna! Tips till alla, börja jobba på sjukhus! Yrke där man knallar runt i pyjamas hela dagarna, hur najs låter inte de? Bekväma till tusen e dom!

De e just praktiken som e anledningen till att jag inte skrivit här på en vecka, jag orkar helt enkelt sitta vid datorn. Alltså är jag inte datorberoende ;)

Ikväll blire fääst däremot! Lönehelg, wohoo! Bara jag o Elina verkar de bli nu. Galet längesen vi va ute bara vi 2 :)


Ja o Elina på Rocks nångång

Alritey then! Ses ute i vimmlet ikväll allihop!

Over N OUt

//// CALIFORNIAWHITE

Frridaay! :D

Äntligen fredag! Ikväll blire party o ja har vart astaggad hela dan. Dessutom gick filmvisningen bättre än väntat, king de! Snart kommer Polle och Tosse hit för förfest med ölspel osv. Senare kommer även Elina :)
4 blondiner..

ovh 4 blondiner till ;D

Miss you aubbebabe!

Over N Out


///CALIFORNIAWHITE

The stakes are higher when you play with fire!

Reckless Love - Badass, från deras självbetitlade debutalbum. Grymt bra låt från ett bra album med en hel del starka låtar :) LYSSNA!


KEEP THE HAIR IN SHAPE!


//// CALIFORNIAWHITE

Pirrigt!

Tiden går fort när man har roligt! Nästa vecka e de dags för VFU grupp 1 att gå ut på praktik! (Jag inkluderat) Va på introduktions grej i fredags. Det verkar bra, och visst ska de bli kul att göra ngt annat än att gå i skolan. Men SATAN va de e pirrigt! Intensivt labbande kanske man borde kört på.. Bilden visar hur kanske inte intensivt vi jobbade igår, haha ;)


Ja, vad kan man säga, audionomstudenter ;)

Imorn e de fredag, alla veckors bästa dag. Dock fruktar ja för filmvisnings grej imorn, usch usch usch!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Update

Fortfarande internet problem, och däremed en segt uppdaterad blogg.

Alrite, where to begin? I fredags fyllde Crazy Nights 4 år vilket firades med Baby Jane på scen. Först va de förfest med Joel o co som skulle till The Cave i sumpan. Vid halv 11 tiden kom jag till ett ganska så fullt Harrys och lite senare kom Jenni och Ken dit. Efter 12 nångång kom även Tosse, Anders, Jimmy och Matte dit. Rolig kväll indeed!

Resten av helgen gjorde ja inte så mycket, mest för att jag drog på mig en förkylning. Stannade hemma från skolan på morgonen pga feber och annat elände. Igår vart de besök till veterinären eftersin Pixxi skulle kastreras. Så fort man får hem henne lyckas hon få av sig tratten och jag får agera klösbräda när jag försökte få på den igen. Mindre kul.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska labba. (Om 1 timme och 40 min) Har nyss filmat oss själva när vi ger patiendinstruktioner inför praktiken nästa vecka. På fredag ska vi titta på filmerna på oss själva i halvklass! Ångest!

Frågan ja ställer mig just nu är, Harrys och Crazy Nites eller Crazy Lixx release på fredag?

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Finns det nåt jävligare?

Ojoj, vääldigt seg på att uppdatera. Det finns dock en ganska bra anledning till detta, internet problem. Det är nämligen så att min laptop bestämt sig för att den inte vill ansluta till internet. Sjuukt irriterande, så nu är man bänkad vid universums säkert segaste dator. Finns det nåt jävligare än att inte komma ut på internet när det är viktigt att kolla nånting som inte kan vänta?

En hel del har hänt sen sist ja skrev, men egentligen inget som är särskilt spännande. plugg, burma-grupp grejer och lite för för häftigt festande under senaste helgen. Men, hade hur kul som helst under helgen iaf :D Och imorn e de dags för helg igen :) Dock först blir det ett besök på kommande praktikplats. (Går ut på praktik om 2 veckor :D)

Vågar inte skriva så mkt mer just nu ifall internet skulle lägga av och ja isf kommer behöva skriva om skiten.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Inte mera snöööö!!

Ännu mer snö.. Det värsta med det är de faktum att de e rätt varmt ute så snön blir bara slask och äckel så man får blöta fötter. Blää!!

Helgen va najs iaf. Fredan var det Rocks och releasefest till Generation Wild. Först var det förfest hos mig med Jenni och Magnus. På bussen dit mötte vi upp Ida, Tosse och Anders, och slutligen i Slussen Elina och Lucas. Väl på Rocks Vart de snabbt snack med Eric (Young), en stunds snack med Peter (London). Mötte även gamla skolkompisar, en från Vilan och en från Cyber. Rolig kväll var det verkligen! Lördag vart de lugn filmkväll med Danny som stannade till i stockholm påväg hem från Luleå eller vafan de nu var :P Mys!


Uppblåsbar Jim Beam gitarr, yeaaah! ;)


Posa ;)


Jenni, Jag, Polle och Magnus :)


Man skulle hålla handen så och säga nånting sa magnus. Vad det var man skulle säga kommer jag inte alls ihåg, haha :P

Snart ska jag försöka ta mig till skolan i snöyran. Redan haft körlektion som gick bra trots vädret. Men tills det blir riktigt dags att dra blire att lyssna på Reckless Love's debutalbum som heter just Reckless Love. Bra skit indeed! "Beautiful beautiful bomb made of dynamite!"

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0