Fredag 101105

En vecka har gått sen sist ja uppdaterade denna. Har haft varken energi eller lust till att blogga. Började en ny kurs i måndags, ljudperception denna gång. Har egentligen inte så mycket att säga om kursen hittills, mer än att det verkar bli en jobbig kurs med mycket att göra.

Igår stod det självstudier på schemat. Planen var att sitta med duggan, men så blev det inte. Åkte först ut till storkällan med Ida och mamma för att sätta ljus på Jörgens grav (Hinner inte i helgen, något allahelgona ljus måste han ju få!) Sanslöst att det är mer än 5 år sedan min älskade gudfar gick bort. Åkte sen en vända till forum i ett försök att hitta kläder till morgondagens maskerad som Ida drar i spakarna för. Gick sådär, men slipper åka in och handla dricka idag iaf.

Inatt drömde jag en störd dröm. Elina var med i något typ av tävlingsprogram och jag skulle coacha henne. En tävlingsgren gick ut på att dom tävlande skulle vada runt i vatten med förbunda ögon. I vattnet stod också 5 kändisar som dom tävlande skulle hitta och försöka lista ut vem det var genom att bara känna på dom. Hade dom problem fick dom gå till sin coach och få ledtrådar med den kändis de hade problem med, men bara med en. När man gav ledtrådar fick man inte avslöja typ namn på tvprogram/film/band eller whatever personen nu var med i, inte heller namn på ev personer denna kändis jobbar med (ex bandmedlemmar).  När Elina behövde hjälp gav jag först denna beskrivning:

Jag: Han är med i ett band från Nässjö. Svarthårig och spelar gitarr. Bandet har 4 medlemmar, och detta band är med är med i en reklam där denna person ger en vägbeskrivning. (Fick ingen gissning so far). Bandet har för tillfället en paus efter att ha lirat ihop så länge. Bandets självbetitlade skiva släpptes 2008, då såg vi dom spela på skansen. Vi såg dom även på tyrol på deras sista stockholmsspelning (Inget svar) Han är snygg men kort!!

Elina: JAHAAAA, Dregen!


Mums!

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITEKommentarer
Postat av: Elina

hahahahahahahaha fan va klockrent! :P lät som det skulle kunna hända på riktigt :P

2010-11-07 @ 23:09:54
URL: http://elinahedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0