*GÄSP*

Usch idag har jag vart trött. Sov inte så jättebra inatt såå när den första föreläsaren pratade imorse somnade jag till säkert tio gånger. Drack inte-särskilt-gott kaffe under rasten och var lite piggare under nästa föreläsning. På eftermiddagspasset hade vi ytterligare en föreläsare som hade en otroligt sövande röst. Efter den föreläsningen hade vi blivit uppdelade i grupper för att hålla på med en case-study. Tyckte först inte om att vi hade blivit uppdelade (hade velat dela upp själv, en grupp med oss och våra nya vänner från Turkiet typ) Men jag ändrade mig ganska snabbt när jag upptäckte att den snygga (läs otroligt snygga) kilen från Bryssel var i samma grupp. Gjorde det dock liiiite svårt att fokusera, haha. Däremot hade jag fått intrycket att han inte va så trevlig (typ Freddie Wizzp syndromet) men det visade sig att jag hade fel.

Igårkväll var vi ju och käkade middag med turkarna. Trots att middagsstället serverade minst sagt äcklig mat så var det väldigt trevligt att umgås. Tur dock att middagen var gratis, inte en chans att jag hade betalat för dedär! Efter middagen skulle vi träffa portugeserna på nån pub/bowlinghall, men när vi kom dit var det smockfullt, megavarmt och rökigt. Vi gick därifrån och satte oss på ett lugnare ställe med turkarna och drack lite bääärs. :)


Ölen som dracks vid parkhäng igår! ;)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Befinner mig för närvarande i...

Belgien! Okej första uppdateringen här på över en månad (ber så hemskt mycket om ursäkt!). Hursomhelst så skrev jag för länge sen att jag skulle till Belgien på en intensivkurs om hörselhjälpmedel. Nu är jag som sagt där. Har vart här ungefär en dag. Skoldag hade vi idag där alla skulle hålla presentationer om sina länders kultur samt hur utbildningen är uppbyggd i olika länder. Vi var sist ut och helt ärligt hade vi kunnat berättat en historia om en gris, det var ingen som lyssnade. EFter skolan gick alla vi ca 50 st till en park och drack lite öl i värmen. De va rätt najs att sitta där, dock hamnade vi vid den franskspråkiga sidan och satt och pratade med varandra. Men ikväll blir det gemensam middag för alla som bor på hotellet (= alla utom belgarna).

RUmmet vi numera kallar hem är helt okej. INte kanske det bästa hotellrum man sett, men det fungerar. Däremot bor vi i en annan byggnad än själva hotellet (och alla andra). Det är nån mer som bor på vår sida, men har inte sett dom. Har för närvarande inte särskilt mkt bilder att dela med mig av, har inte fotat nånting med min kamera. Men, kan visa 2 bilder på hotellrummet.


Vårat lilla "kök"


Så här mycket har jag hittills spridit ut mig + grejer utspridda i badrummet. Vi har vart här ett dygn.. Zineb och Ida håller sig mer ihopsamlat. xD

Alright, men nu börjar det bli läge att gå och fixa sig iordning inför middag. (Sitter nämligen inte på rummet utan precis utanför hotellets reception.

Will try to keep this thing more updated!

KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE njuter av lite sol och värme!

RSS 2.0