Harcore Superstar, Crashdïet, Lillasyster

Igår var jag på konsert med Elina. Vi var på Tyrol och såg Hardcoresuperstar med Crashdïet och Lillasyster som förband. Blev lite överraskad när jag märkte att jag hade hört alla låtar Lillasyster spelade, trodde att jag bara hade hört typ 2 låtar med dom. Dom var hursomhelst ganska bra. Crashdïet var som vanligt väldigt bra. Olliver hade världens energi som vanligt och för en gångs skull stod jag faktiskt på den sidan Martin Sweet stod, brukar alltid stå på motsatt sida. Kände av nån anledning att det var viktigt att berätta. :P Hardcore Superstar var riktigt bra dom också, nya gitarristen Vic gjorde ett bra jobb tycker jag. Vic är för övrigt även gitarrist i bandet Crazy Lixx. Sångaren Jocke hade även han världens energi vilket alltid är kul att se. Kommer troligtvis upp lite bilder från igår när jag kommer hem, sitter i skolan för tillfället. Stackars lilla mig som inte har sportlov som alla andra! ;)
Over n Out
//CALIFORNIAWHITE

Försov mig

Jaa, idag var det meningen att jag skulle till skolan och ha religion kl 8-9.50, men så vaknade jag 9.35 och då va de lite onödigt att gå till skolan. Får hursomhelst giltig frånvaro eftersom mamma var snäll nog att sjukanmäla mig eftersom jag ändå hade planerat att skolka från historian som e mellan 14 och 17. Anledningen är att jag och Elina ska och se HARDCORE SUPERSTAR ikväll :D Hardcore suportas av CRASHDÎET och LILLASYSTER. :D:DSka träffas kl 12 så måste börja göra mig iordning snart. Innan dess måste jag göra en engelska läxa. Vi ska analysera texten till en låt. Jag har valt By Your Side med Sebastian Bach (forne Skid Row sångaren för er som inte visste det).

För tillfället är min moster här och hälsar på. Fick en rolig kommentar angående gamla konsert-biljetter jag har upphänga; "Är det här till nån sorts orkestrar"? Njae, pröva rockband och du är aningen närmre ;)

Laddar upp bilder från ikväll troligtvis imorrn endera här eller på bilddagboken som vanligt :)
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Bio

Fick en utskällning av Elina om att jag inte bloggar tillräkligt ofta, så här kommer ett nytt inlägg :P Denna vecka har jag vart på bio 2 gånger. Först i tisdags då jag såg Sweeney Todd. Den var faktiskt bra, mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Sen var jag och Elina och såg Utlämnad igår. Den var inte bra alls, synd med tanke på att den verkade så bra. Man fattade inte riktigt handlingen. Igår var jag även på älvsjömässan där det var Ung Företagsamhet som gällde. Var där med Företagsekonomin, tror att det var för att Bo vill att vi ska bli lockade att läsa småföretagande B (vilket jag hade tänkt göra iallafall). Man såg en del bekanta ansikten där, några från Cyber men även från annat håll. Hittade t.o.m en som var med på resan till Taize i höstas. *Coolt* :P Köpte däremot ingenting.

Nu är det ju så att vår LONDONRESA äntligen är bokad! Den 11 Juni bär det av till London, Yeii :D Eftersom det nu blev annorlunda med storleken på rummen får väl Louise och Erika ha kul igen med att planera resan, vilket dom verkar tycka är jättekul. Jag tycker bättre om när någon annan planerar åt mig eftersom jag tycker det är ganska tråkigt att planera, får nog av det när jag har konfirmander liksom.

Sitter för tillfället och lyssnar på Hotel California med Eagles. Den är sjukt bra den låten. Väcker världens minnen från mitt konfa-läger där vi satt en massa människor i en klump och sjöng. En av ungdomsledarna spelade gitarr och vi hade jättekul. Lite nostalgi sådär en lördag morgon, haha :P
Har ingenting mer att säga (hade det egentligen inte när jag började heller, men jag gör allt för dig Elina, haha :P)
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Liten uppdatering typ

Var ett tag sen jag skrev nåt kände jag. Sen sist har jag först och främst vart på HIMs konsert på Nalen den 14e februari. Det var riktigt roligt fast jag blev knockad och mådde allmänt jättedåligt hela fredagen. Det blev inte mycket bättre under helgen. Anledningen var att jag var på läger och inte ficksärskilt mycket vila. Lägret i sig var ganska roligt, träffade en del nya människor vilket alltid är roligt. Vi hade en del "lektionspass" som även dom var helt okej. Några var ganska tråkiga men i helhet tycker jag det var bra ändå. Sen så finns det numera inte en enda bläckpenna kvar på graninge stiftsgård eftersom Henke plockade på sig nästan alla. Det jag blev mest besviken på under denna lägerhelg var att vi inte fick kakor en enda gång! Man brukar alltid få kakor när man är på graninge, buhääääh!! ;)

Idag har jag vart i skolan igen. Har inte mycket att berätta om den. Efter skolan drog jag och tränade. Har en mp3 jag använder när jag tränar och har på den satt in musik som lämpar sig att träna till. Tyvärr verkar den ha gått sönder, så jag var tvungen att ha min "vanliga" mp3 och hoppa över typ varannan låt eftersom de var för långsamma. Men men, vad ska man göra? Försöker för tillfället komma in på skolmailen, men de går inge vidare, så jag bjussar på lite HIM bilder från i torsdags istället!



Imorrn ska jag på bio, yeii :P ska se Sweeney Todd och måste säga att jag absolut inte har höga förväntningar om den filmen. Återkommer om vad jag tyckte om den... Kanske...
Peace
// CALIFORNIAWHITE


HIM ikväll!

Jahapp har precis spenderat 1 ½ imme med att läsa igenom häftet om midsommarkrisen till histioria diskussion imorrn. Fick däremot e t så mycket av de eftersom jag tappade motivaionen at läsa och hoppade över de längre källorna nästan helt. Läste endast några få meningar här och där. Det värsta är att jag har 2 läxförhör imorrn också vilka jag inte heller har börja plugga på. Har alltså ungefär en halvtimme på mig eftersom jag sedan måste börja göra mig iordning till konserten. Jag och Elina ska ses vid halv 12, äta något och sedan börja köa. Insläppet är kl 20 ikväll, värt at nämna ;) Man vill ju ha bra platser så... Om jag inte skriver alla ord ordentlgt, förlåt mg, men mitt tangentbord cpar.

Hursomhels så spelar ju HIM på nalen ikväll. Serenade for June är förband, har inte hört så mycke av dom, men de lilla jag ha hört lät bra. Om ni har vägana förbi Hötorget idag mellan 12-20 så kan ni titta förbi Nalen på regeringsgatan och hälsa ;) Lägger upp lite bilder från ikväll troligtvis imorgon (annars på söndag) endera här eller på min bilddagbok. Nu ska jag äta frukost.
// Z


Historia

Fick sluta en timme tidigare från historian idag (4 istället för 5) eftersom Benkt inte orkade ha diskussion med dom som missade i fredags.  Väldigt bra med tanke på att jag inte ens har läst det vi skulle ha diskuterat :P Historia B är i vilket fall som helst en mycket intressantare kurs än Historia A, iaf i mina ögon. Blev inte glad över att jag skulle ha Benkt i en historiakurs till eftersom lektionerna med honom i A kursen var allt annat än intressanta/roliga. Hittills däremot i B kursen är han faktiskt ganska bra. Babblar inte på lika mycket som han gjorde i A. Idag kollade vi på en film om Konspiration 58 (för er som inte vet vad det är handlar det om en "Diskussion" angående om fotbolls VM 1958 i Sverige ägde rum eller inte) och hade sedan diskussion om det. Alltså handlar B kursen hittills mer om att diskutera än att sitta och lyssna på Benkts babbel (aka Sova).

Ska nu ta och läsa om midsommarkrisen till historian och plugga lite källkritik och psykologi.
over n out
// Z


Ett-Två-Tre Hopp!

Kom typ nyss hem från skolan. Tisdagar är vekligen min hatdag, Religion, Psykologi, Ekonomi och Gympa. Psykologin gillar jag iofs men ändå. Jag och Angelica satt och skrattade åt Erikas hicka under psykologin. T.o.m ekonomin (som vanligtvis brukar vara en enda stor GÄSP) var helt okej idag. Bo hittade på massa märken som skulle konkurrera med Billys pizza och kom med namn som Dillys, Sillys och Willys, vilket var ganska roligt :P På gympan hade vi dans. Förra gången vi hade dans på gympan hoppade vi runt som fån, men idag dansade vi först Shottis (?). Ett tag gick vi fram och tillbaka i gympasalen medan Kamran sa Ett-två-tre Hopp! Lät roligt. Sen fick vi dansa till musik också, det gick bra tills man skulle ha in en snurrjävel :P Shottisen följdes av Polka. Tydligen var jag och Josephine bra på det för vi skulle visa resten av klassen sen.

Sitter för tillfället och lyssnar på en platta med HIM som spelar på Nalen på torsdag. Hoppas på att dom kör lite gamla låtar också, för dom e MYCKET bättre än dom nyare. Får väl vänta och se helt enkelt. Om lite mer än en timme ska jag träffa min mor eftersom vi ska handla. Hon opererar knät imorrn så vi ska handla lite nu så jag slipper handla så mycket själv sen, haha :P
Nu ska jag och äta.
Over n Out
//CALIFORNIAWHITE

Vill ha SOMMAR!!!

Nu har jag åkt skidor, nu kan kylan försvinna och ta hit sommaren. Är trött på att behöva gå med tjocka jackor å allt annat blää. Är riktigt taggad på den här sommaren. Den kommer verkligen bli mycke mer händleserik än förra som var ganska tråkig. Först har vi ju Londonresan som är planerad till den 11-17 juni (vilket innebär ta ledigt från sista veckan i skolan). Ska bli så kul att åka iväg med tjejerna en vecka :D Sen har vi ju Peace and Love som jag ska till med iaf Elina. Vill gärna dra på nån mer festival, typ Ankkarock, också, men vet inte om jag kommer ha råd :P Sen hoppas jag på att jag ska hitta ett sommarjobb också, men då måste man ju börja leta och det låter så ansträngande :P

Idag har gjort i princip ingenting. Träffade Jonas och tog en fika och åkte sen hem igen. Visst låter det som en extremt spännande dag :P Helgen i sig har vart väldigt rolig. Fredag var jag ju hemma hos Nike och firade henne eftersom hon fyllde 18 förra veckan. Bilder därifrån finns som vanligt på min bilddagbok; http://restinsleaze.bilddagboken.se Igår träffade jag först Sandra. Vi gick först och kollade efter en present till hennes pappa och sen gick vi bara allmänt runt. På kvällen var jag på bio med min mor och såg Cloverfield. Den var konstig, men de finns betydligt sämre filmer än den.
//CALIFORNIAWHITE

Hemkommen

Tisdag kväll fick jag höra av Danny att hans brorsa låg på sjukhus vilket var ganska allvarligt. Han lät jättelessen och bad mig komma dit (bor i malmö) och off I went. Tog ett tidigt tåg på onsdag morron och spenderade större delen av onsdagen på sjukhuset eftersom vi ville veta hur det var med Erik. Han mår för övrigt bra nu, kom hem från malmö tidigt imorse, 4 tiden typ. Struntade i historialektionen eftersom jag knappt hade sovit under vistelsen i malmö. Men jag ska nog klara kvällen på de ungefär 5 timmars sömn jag lyckades få iaf, Nike ska ju firas ikväll! :D Så.. Skoldagen idag var inte särskilt ansträngande. Först Psykologi sen Ekonomi. Var bara på halva ekonomilektionen eftersom jag sen skulle iväg till kiropraktorn. Hemkommen därifrån för ungefär en timme sedan. Sitter nu och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Hmm ;)
//Z


KoRn

Igår var jag och Elina och såg KoRns spelning på hovet. Vi hade sittplats vilket sög. Under förbanden hade man lite av "tv-tittar känsla" som Elina beskrev det som. Dom (förbanden Flyleaf och Deathstars) var helt okej, men tyckte personligen att alla deras låtar lät i princip likadant. KoRn var väldigt bra däremot och det ländes trist att man inte hade ståplats även om jag kom på väärsta smarta idéen om hur man kan ta sig in utan (kräver dock minst 2 andra man känner med ståbiljetter :P) Blev däremot irriterad på han som satt snett framför mig. Han var allmänt jobbig :P

Var av någon konstig anledning extremt jättetrött imorse. Okej, var på konsert men hade ändå sittplats. Kanske hade nåt att göra med att man inte riktigt fick nån adrenalinkick av att sitta i publiken. Var så trött att jag inte kom på på direkten att jag skulle gratta Nike. Men kom ju ihåg de sen iaf så ;) Säger en gång till här; GRATTIS på 18års dagen Nike! :D <3

Ska nu ta och slöglo på tv tills min håltimme e slut (om typ 2 timmar). Hej hopp
Over n Out
//Z

RSS 2.0