Hungrig!

Sitter för tillfället i baksätet av en bil påväg ner till Malmö med Danny och hans pappa. Dom pratar om allmänt ointressanta saker så jag sitter för mig själv i baksätet med D:s dator. Är för tillfället jättehungrig men det är desvärre ca 1½ timme kvar till Jönköping där vi ska stanna för att äta. Har aldrig velat till Jönköping så mycket i hela mitt liv som jag vill nu :P Brukar inte känna en längtan efter stället :P Men med lite Disturbed som strömmar ur högtalarna funkar det ganska bra. Var smart nog att plocka med min externa hårddisk så man får med sig lite bra musik. (jag har som Elina sa, mina smarta stunder ;))

Idag har vart en ganska händelselös dag, var i skolan sen in via slussen sen hem. Hade först historia där en kille i klassen satt å stirra på mig halva lektionen. Asirriterande! Efter historian var det dags för Psykologi. Först tyckte jag lektionerna var jätteintressanta men dom är numera ganska trista. Prov har man ju på tisdag också vilket inte heller e så muntert. Struntade i företagsekonomin (Sandra å Michelle struntade faktiskt också i lektionerna, sådeså!) eftersom det förr gången verkade som om vi inte skulle göra ngt som gjorde det värt att gå på lektionen.

Kom fram till idag att Plan Three verkligen är otroligt bra! Sångarens röst får mig att rysa i hela kroppen! Synd att det bara finns 2 låtar med dom att få tag på (jag har iaf bara 2 låtar :P)
Pussar å kramar from the back of the car!
// ZANDRA
Glöm inte musikbloggen!

Usch å Fy fär alla jefla prov!

Jahapp då var man tillbaka i skolan igen efter vårt lilla "lov". Fan va de suger! För att sedan ha ett prov andra dagen tillbaka i skolan! Ska i och för sig kanske inte klaga eftersom vi egentligen skulle haft religionprovet för 2 veckor sedan, men det är så otroligt kul att klaga ;) Hursomhelst blir det inte lugnt efter detta prov eftersom vi redan nästa vecka har ett psykologiprov och det är på jättemycket. Psykologilärarn var lite rolig idag däremot. Vi skulle diskutera nånting i grupper idag och min grupp (Jag, Sandra och Andrej) var lite oambitiösa och hade svårt att prata om rätt ämne. Hon tolkade det som om vi inte kunde nånting alls om nånting och med en halv genomgång för oss. På lunchrasten kom hon fram till mig och frågade om jag förstod bättre nu. Jorå, var mitt svar. Det roliga är att hon frågade samma sak när jag och Michelle väntade på Louise efter att skolan slutat. Det är ganska bra ibland däremot att lärarn tror att man inte kan något eftersom man då inte blir tillfrågad under lektionen. Vanligtvis brukar hon fråga mig efter att vi har haft sådana diskussioner som vi hade idag.

Nu längtar jag till VTFF vecka 15, känner att jag behöver vara ledig ett tag. Jag vet, jag blir skoltrött redan första dan tillbaka efter en lite längre ledighet, men jag skulle verkligen behöva vara ledig. Under VTFF ska jag jue iväg till Suomiland också vilket ska bli kul. På söndagen den veckan är det dessutom dags för nästa konsert. Jag och Elina ska nämligen iväg och se Takida på Cirkus här i stockholm. Andra gången jag ser dom live. 3e gången kommer troligtvis redan i Juni när dom spelar på Peace and ove :D

På tal om Juni så är det numera endast 78 dagar kvar till den efterlängtade LONDONRESAN! Wohoo!!
Nu ska jag fortsätta (börja) plugga religon.
Over n Out
//CALIFORNIAWHITE
Kolla även in min musikblogg!

"Påsklov"

Äntligen är man ledig ett par dagar! Befinner mig för tillfället hos min pappa uppe i Gimo (aka Hålan). Har nyss hjälpt pappa skaffa hotmail, det tog lite tid men han förstod tillslut. Men vad ska man vänta sig från en femtiplussare ;) Har egentligen inget nytt att berätta, tänkte bara allmänt skriva ett inlägg :P Senare väntar en liten tur i massagestolen på mig. Ska fan köpa en massagestol när jag flyttar hemifrån, sååå skönt!

Har idag suttit 2 timmar på bussen hit. Av nån anledning kollade ALLA som kom på bussen skumt på mig, började nästan tro att jag såg ut som ett monster :P Antar att alla tyckte jag va extra snygg idag helt enkelt ;) Pratade med Sandra när jag satt på bussen, hörde ungefär 30% av vad hon sa,men de va roligare än att sitta tyst för mig själv.
Nu ska jag se på Vänner :D
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Benkt - Konstig

Ska egentligen för tillfället vara stuck i skolan och ha Historia men fick (till min stora glädje) sluta tidigare igen. Det handlar inte om typ 10-20 minuter, utan det handlar om en timme (vanligtvis) och idag en och en halv timme! Ska sluta 17 men fikk sluta 15.30! Aaningen konstig lärare som låter oss sluta så mycket tidigare. Menmen, man ska inte klaga på att man slipper sluta kl 5!

Imorse när jag gick till skolan var min första tanke verkligen "FUKK!" Det var nämligen halt ute och jag hade körlektion idag och ville verkligen inte köra i halka. Jag hade tur och när klockan blev 11 hade det mesta av snön försvunnit. Fick t.o.m lite solsken. Körlektionen gick hursomhelst bra, har börja lära mig hur man gör för att inte starta extremt ryckigt. :P Slapp gå hela den långa vägen från kajen på kvarnholmen hem också då jag idag fick köra upp på själva bostadsområdet och stanna i princip utanför min port.

Äntligen får man vara ledig ett par dagar också! Vi stackars cyber-barn har ju inte en hel veckas påsklov (är däremot ledig skärtorsdan och även sen hela vecka 15). 5-dagars ledigheten inleder jag ikväll med att åka till Nike och äta :D Först ska jag förståss till Vikinkterminalen för att möta Antte som kommer hit över påsk, men planerar typ att bara peka: därifrån går bussen, och sen dra till Nike. Imorrn åker jag till pappa igen. Ska faktiskt bli skönt och komma iväg från stan ett par dagar. Det är alltid så lugnt att vara i hålan och jag behöver verkligen ta det lite lugnt.
Nu ska jag göra nåt annat.
SO LONG och GLAD PÅSK!!!
// CALIFORNIAWHITE
Glömm inte att kolla förbi i min musikblogg!

Blääää för prov

Har vart på jättebra humör hela helgen, något som verkkligen förstördes när jag var tvungen att sätta mig och plugga ekonomi. Har ju prov på tisdag så.. Idag har jag hursomhelst knappt hunnit göra någonting, vaknade vid halv 2 och åkte då hem vilket betydde att jag var hemma vid 3 tiden. Vid 5 gick jag över till Asplunds för middag, ingen direkt woho händelse kanske, men de va gött med mat :P

Har tidigare berättat om mina sjuka drömmar, och here's another one!
Drömde inatt att jag var med min mamma i Sickla och skulle handla mat.  Av nån anledning fick hon inte komma in på ica så jag fck gå själv. Inne på Ica träffade jag Elina och vi bestämde oss för att vi skulle ta hennes föräldrars bil och åka iväg. Av någon konstig anledning satte jag mig i baksätet fast vi bara var 2 som skulle åka. Elina tvingade mig då att sätta mig fram trots att jag inte ville eftersom mandarinerna inte var mogna. Satte mig hursomhelst fram och vi körde iväg. Elina satt bakom ratten och körde som värsta dåren. Vi hade åkt omkring en stund när jag kom på att ingen av oss hade körkort. När jag berättade det för Elina sa hon att det gjorde inget eftersom hon snart skulle köra upp. Berättade då för henne att det inte går ihop eftersom hon fyller år senare än jag och förresten så är bilen inte orange. Från ingenstans hamnade vi då hemma hos min moster där min kusin gav oss en varsin grön tandborste.

Har inget mer att berätta för tillfället, vill bara påminna om att kolla in min musikblogg!
Over n Out
//// CALIFORNIAWHITE

Musikblogg

För ett par månader sen fick jag idéen att jag skulle skapa en blogg där jag skriver om musik. Den idéen glömdes snabbt bort men kom tillbaka igår när jag och Nike satt och pratade allmänt om bloggar. Eftersom jag inte har haft mycket för mig den senaste timmen bestämde jag mig för att faktiskt skapa en musikblogg. Titta gärna förbi på ZandraInzane's blogg om musik!

Idag har vart en ganska händelselös dag. Vaknade vid ett-tiden aningen bakfull. Fattar fan inte hur fan Joel lyckades övertala mig att hänga på honom å hans polare igår, särskilt inte med tanke på att jag var jättetrött redan vid 7-tiden när jag åkte från Nike. Hursomhelst, påväg hemåt var jag tvungen att kirra nya hörlurar till mp3n eftersom mina utan någon självklar anledning slutade fungera igår när jag åkte från Nike. Bestämde mig för att köpa ett par koss-hörlurar och hoppas dessa håller längre än vad mina hörlurar brukar göra. Fick ändå betala 200 för dom (kanske inte låter som supermycket, men eftersom jag inte hade räknat med den utgiften sved det som fan att betala 200 spänn!)

Ikväll ska jag ta det lugnt och stanna hemma (för en gångs skull måste jag säga, var jättelängesen jag stannade hemma en lördagkväll!). Eftersom mommo snart åker hem också så är det väl dags att stanna hemma en kväll och vara lite social.

Kan även bekräfta nu att det för mig bär av till Suomiland den 7e april! Då har ju vi Cybergymnasie:are en sådan VTFF. Ska bli kul att få komma iväg dit igen, trots att jag vet hur mycket jag brukar klaga över stället när jag ska vara där länge. Nu råkar det vara så att jag faktiskt saknar my finnish people, mest av allt min underbaraste köösiin Johanna! :D Tyvärr blir resan dit och hem med 90% säkerhet en resa jag gör ensam vilket kanske inte är så kul. Men vem tycker de e kul att åka på en ca 12 timmars resa med Viking Line helt ensam ;)
Nu ska jag käka det onyttigaste alá onyttigt, PIZZA!
Solong Sukkers!
//CALIFORNIAWHITE

Skriv ditt namn

Pausar för tillfället i historiapluggandet, hittade en liten rolig sysselsättning, nämligen Skriv ditt namn med. I brist på annat hamnar då alltså mitt otroligt skickliga tangentbords-användande här :)

Skriv ditt namn med:

Lillfingret: zandra
Armbågen: zan bdxreas
Pannan: asqajhnmuerw r4qa
Stortån: zxaz nxd f rts aa
Näsan: zandra
Knät:  z<szzz nbcd gftvr
Örat:  crdxe ,hrct
Handleden: zxa nbdfra
Hakan: z<aan bdertqa

Hmm, kanske inte särskilt skickligt :P Vill gärna se era försök som kommentarer så jag får något roligt att läsa XD
Ska fortsätta med historian nu :/
Over n Out
// ASQAJHNMUERW R4QA

Finlandssvenska

För er som har missat det så kan jag berätta att mommo är här. (Mommo är då alltså min mormor för er som inte förstår er på finnarnas knasiga uttryck). Detta betyder självklart att medan hon är här börjar mamma prata finlandssvenska med henne. Trodde inte att jag skulle börja med det men kom på mig själv idag med att använda finlandssvenska ord här hemma så there we go, se hur lättpåverkad jag är :P Fatta att ingen skulle förstå mig om nån va med mig hos mina släktingar en vecka eller så :P Mommo hade hursomhelst med sig massa fazers choklad te mig (wohoo) vilket antagligen inte kommer räcka jättelänge eftersom de e så j*vla gott, men ändå :D

Bestämde mig igår för att jag ska bli bra på att rita vilket bidrog till att jag ritade en bild på Martin Sweet som blev jätteful. Övning ger färdighet tänkte jag och kom på att jag ville testa och rita Dave Lepard när jag var inne å kika på hans hemsida. Kanske inte är identisk med honom men blev ganska nöjd med den ändå. Så nu ska jag vara snäll och ladda upp en bild här på bloggen.

Dave (ritat)

Detta är då alltså bilden jag har ritat, här nedanför har ni bilden jag ritade av.


image21
De va allt för mig för tillfället, ska nu gå och lägga mig och ladda inför morrondagens extreemt spännande skoldag. (or not)
// CALIFORNIAWHITE

Titta gärna också förbi min bilddagbok;  http://restinsleaze.bilddagboken.se
Glöm inte heller att ibland kommentera min blogginlägg :)

Peace & Love...

.. i sommar kommer bli skit bra! Band som W.A.S.P, Hardcore Superstar, In Flames och Neverstore har vart bokade ett tag och bara det lät jättebra. Igår droppade P&L 16 nya artister till festivalen. Till dom hör blandannat Takida, Hanoi Rocks och Mustasch vilket gjorde allting ännu bättre. Än är nog inte alla band bokade heller. *Håller tummarna på Crashdïet till Peace and Love* :D

Idag har jag vart jättetrött halva dan. Höll seriöst på att somna under historialektionen och sen även under ekonomin. Inte för att lektionerna var superduper tråkiga utan för att jag var sjukt trött. Det blev bättre sen när vi (jag, Sandra, Michelle å Nike) åkte in till stan. Vi gick från slussen till hötorget, i solen största delen av tiden eftersom det var sjukt skönt väder ute. Gick iaf runt ett bra tag. Nike var tvungen att åka hem, men vi andra fortsatte gå runt i stan. Vi hamnade tillslut inne i Gallerian där vi satte oss å fikade. Vi satt där i mer än en timme vilket var väldigt skönt. Sen gick vi hela vägen tillbaka till slussen igen. Nu sitter jag hemma eftersom jag blev så otroligt seg när jag kom hem. Fick förfrågan om jag ville festa med Joel och Patrik (trummisen och basisten ur Dannys band(Patrik ringde, hurfan har han mitt nummer?))  men var helt enkelt för seg. Varför dom var i stockholm är ett mysterium, dem är typ aldrig här utan de 2 återstående ur bandet. Menmen :P

Imorron har jag konfirmander. Känner mig ganska opepp på det för tillfället men de blir väl helt okej hoppas jag. Skolkade förra gången så ska nog gå denna gång :P Däremot vet jag inte om jag pallar med en konfaträff både lördag och söndag. Får se hur de går imorrn om jag pallar en dag till, haha :P
Nu ska jag gå å lägga mig, annars somnar jag väl framför datorn.
Over n out motha fukkers! (shitt vilken humor man har när man e trött :P)
// ZZZZZZZandra
;)

Onsdag

Har idag vart i skolan. Hade först en icke-lärar ledd religion lektion (vi har haft många sådana). Kollade först på en jättetråkig film, såg kanske 5 minuter innan jag började tänka på annat. Efter religionen fick jag vänta en timme innan jag skulle ha min första KÖRLEKTION. Under den timmen var jag faktiskt ambitiös nog att plugga Italienska eftersom vi har prov imorrn. Mindre kul. Körlektionen gick hursomhelst bra. Körde med en som heter Anna och hon var jättesnäll. Krypkörde en sträcka på Kvarnholmen (på kajen, ut genom grindarna, upp för en kort backe, ner bakom busshållplatsen, svängde runt och körde tillbaka till kajen om ni som ibland vistas här fattar vart jag menar ;))  Fick t.o.m växla upp till 2an (wow :P)

Nu är det ju så att jag inte har slutat ännu. SUCK för det. Har juh historia varje onsdag mellan 14 och 17. Så min onsdag e: Religion 8-10, köra 11-12 (har den tiden bokad varje onsdag fram till VTFF) sen Historia 14-17. Mindre kul det med. Men är ändå på ganska bra humör. :)
Nu ska jag plugga lite italienska.
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

De e här rubriken ska vara va?

Mjaoh, nu har man haft ännu en skoldag. Idag var inte särskilt jobbig dag heller (tisdagar brukar annars vara hemska). Började 9 istället för 8 och hade sedan psykologi. Jag och Angelica har en tendens att typ sitta å sjunga på paykologilektionerna, vet inte hur det kommer sig.. Efter Psykologi var de dags för Ekonomi. Gjorde direktreklam-grej och satt därför i datasalen halva lektionen. Inte jättekul kanske, men hellre det än att sitta å lyssna på Bo i 3 timmar. Bo e förresten helskum. Innan lektionen var slut ringde hans telefon och han SVARADE! Vilken lärare brukar göra det lixxom? :P´Skippade gympan eftersom jag har ont i halsen.

Träffade Elina efter skolan. Gick på bio å såg Charlie Wilson's war, en otroligt DÅLIG film. Usch å blä för den. Efteråt gick vi runt i stan lite å jag köpte en svart zip-tröja som jag har tänkt köpa ett tag nu :D Supermysig. Efter det gick vi å fika på Kapris (länge sen jag var där). Kom på nåt underligt sätt in på samtalsämnet Harry Potter. Aya vi snackade Daggmaskar på tunnelbanan sen så :P Kan nån svara på vad Daggmasken är för djur förresten? Har haft en diskussion med ELina ang om det är ett blötdjur eller inte :P Och om dendär Martin som kommenterade ett inlägg som heter "Värdelösa barnprogram" typ 3 månader efter att jag skrev det läser detta; du behöver inte berätta att du tycker jag e korkad en gång till, vet redan din åsikt när det kommer till den punkten.
Hej hopp
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Måndag

Idag har jag vart i skolan. Hade svenskaprov vilket jag hoppas gick bra, men man vet aldrig med Christinas prov. Efter skolan åkte jag och Sandra in till stan en snabbis. Åt först på donken och gick sedan och kollade på skor. Köpte ett par nya skor på stadium eftersom mina gamla läcker in jättemkt vatten genom ett hål i sulan. Bild på dom längre ner. Efter det åkte jag och hämtade ett paket från posten uppe på henkan. När jag hade åkt tillbaka till slussen (jag VET att jag e onödig, men orkar inte gå av i henriksdal) träffade jag på Sofia och gick runt lite på stan med henne oxå. Kom hem vid 3 tiden ungefär och hamnade då här. Har iaf vart ambitiös nog och maila de tider jag inte går i skolan (eller vad man nu ska säga) så att susanne kan boka in körlektioner till mig. Wohoo liksom ;)

skor

De var allt från mig för tillfället :)
Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0