UF kickoff

Idag var jag inte i skolan och anledningen till det är att det idag var en kickoff för UF företag, och eftersom jag e med i att driva ett sådant var det självklart vi var där. Det var verkligen bra att vi gick på den, det var jätteintressant. Förra årets vinnare av nationella UF tävlingen (och även silvermedaljörerna i internationella) var där och pratade lite om sina upplevelser. Sen var det en som var jätterolig som var där och berättade. Inte så mycket fakta om hur man driver ett företag, utan mer hans upplevelser med olika grejer han vart med om. Det går inte å förklara hur rolig han var, men det kändes som om man skrattade iaf halva tiden han stod på scen. Niklas nånting tror ja han hette. Han har skrivit nån bok som heter nåt i stil med 'BHar, toapapper nånting nånting norrläning nånting' :P Vet ni vilken bok de e? haha Efter kickoffen åkte jag in till stureplan med Erika, Louise, Christine, Michelle å Måsart. Vi va å käka lunch buffé på kinaresturang, mums!

Imorse blev jag riktigt irriterad! Bussen körde runt uppe vid busshållplatsen (vilket den egentligen inte ska göra vid avsläpp) och busschaffören vägrade släppa in mig. Okej tänkte jag, hon ska väl bara kolla bussen. Hon kollade bussen och satte sej bakom ratten men öppnade fortfarande inte dörren. Istället satte hon sig och pratade i telefon, drack kaffe och pillade med naglarna. 1 min innan bussen ska gå öppnar hon dörren och när jag går på ger hon mig värsta blicken, som om jag gjort nåt mot henne liksom! Sen  så stannade hon vid en hållplats för att släppa på folk, men öpnnade inte dörren för dom som skulle gå av trots att dom gått ner i trappan. Stopknapparna funkade inte och de som skulle av hade provat nästan alla knappar längs gången. Jävla snorkiga jävel, om man inte gillar folk ska man fan inte bli busschaffis!

Nu borde jag plugga matte. Det kommer jag inte göra.
Over n Out
// ZANDRA

Trött

Vet att jag sa att jag förmodlingen inte skulle blogga mer innan jag drar på läger så gör jag det nu ändå. Idag har jag vart i skolan och ingen speciellt hände. Efter skolan följde Christine med mig in till stan eftersom jag skulle köpa ny mobil, vilket jag oxå gjorde! Synd bara att jag inte kommer kunna använda den i helgen eftersom den inte skulle hinna ladda klart. Får helt enkelt vänta till på söndag ;)
När jag kom hem var jag tvungen att packa till lägret och hann t.o.m duscha innan körlektionen. Körlektionen gick väl lite sådär, har liksom inte kört på flera månader. Dessutom hade jag aldrig kört med denhär bilen förut heller vilket blev lite jobigt eftersom växellådan sitter lite längre bort i Saaben än vad den gjorde i volvon. Well, jag krockade inte iallafall :P

Nu är jag otroligt jättetrött och undrar hur fan jag ska orka med lägret. Att jag egentligen inte vill åka vet typ alla, men skulle seriöst kunna gå å lägga mig å sova nu, haha :P Får väl bita ihop å försöka hitta energi nånstans! Lägret blir förhoppningsvis kul, det brukar bli det!
Ha en toppenhelg ma dear readers :D
Over n Out
/// ZANDRA

Usch vad jag hatar torsdagar!

Ja, så va då alltså ännu en torsdag avklarad! Det är jobbigt att gå från 8-16 å bara få lunch besående av typ 3 pankisar vid tio tiden. Hursomhelst så började vi med kunskapsteorier på Filosofin å de e superknasigt. Fattar ingenting. På bokföringen lärde vi oss använda ett väldigt vanligt bokföringsprogram på datorn. Det var väldigt lätt att förstå hur man ska använda det, och är tacksam över detta eftersom jag är ekonomiansvarig för företaget och därmed in charge för bokföringen. På rättskunskapen fick vi tillbaka proven vi skrev för ett tag sen och förvånande nog fick jag mvg på det. Duktigt av mig tycker jag! På småfek gjorde vi betydligt mindre än vi borde. Pratade istället blandannat om studentmössor eftersom vi har mössprovning nästa vecka.

Va igåt upprörd över att jag får mindre lön än jag trodde och jag trodde att det var nåt fel, typ att jag får betalt för än dag mindre eller nåt. Det visade sig när jag såg lönebeskedet däremot att det faktiskt var så att dom dragit skatt trots att dom inte ska det. Det stog även att jag fick 4 kr mer i ob än jag trodde och 2 kr högre semesterersättning i timmen än jag trodde. Så pengar lär jag få, men inte föränn nästa år. Suck, jag som behöver dom nu :/ Menmen, inte mycket jag kan göra åt det.

Anyway, imorrn e de dags för läger. Suck suck. Hoppas på att de blir lite najs folk, men de lär de bli ;D
Hade bra i helgen om ja inte bloggar litte imorrn oxå ;)
Over n out
//// ZANDRA


Har tråååkigt!

Shitt va tråkigt jag har! Har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Tänkte tanken att ja skulle ta å rita nånting men efter att jag kommit fram till att jag inte känner för det hamnade jag här. På tal om att rita så ritade jag första fri-hands ritade bilden på nästan 4 år igår, lägger upp den här. Säg er ärliga åsikt och skit i om ni tkr den suger, konsruktiv kritik e alltid bra, haha :P Don't spare my feelings ;)


There you go! haha :P

Sitter för tillfället och lyssnar på en egen ihopkomponerad spellista innehållande blandannat Sebastian Bach, Hanoi Rocks och Crazy Lixx som för tillfället spelas. Älskar verkligen musik, skulle inte kunna leva utan den! "People sucks, music don't"/ a true genius the one & only Mick Mars! Nog om det.

Imorrn har jag bara en lektion. Funderar på att träna efter skolan, men tydligen e gymet där ja brukar träna stängt pga nå skit med sprinklerna. Skulle kunna gå nån annanstans, men orka liksom ;) Ska nog ta å dra på studentskive-mötet imorrn istället vilket bara ger mig en tre timmars håltimme, haha :P

Jag är typ riktigt partysugen! Känns som om det var evigheter sen ja festa, men det får glatt ta å vänta en vecka till eftersom jag denhär helgen ska ut te graninge. Suck, e verkligen opepp på läger, men det brukar bli ganska najs ändå. Tyvärr ska en person jag inte riktigt gillar vara på det lägret, men jag tror nog jag står ut. Inte för att jag tror personen i fråga läser min blogg, men nämner inga namn iaf.. Elina, du vet nog vem jag menar ;) Det blir iaf typ 20 pers denna gång, brukar va runt 13 tror jag. (Om det e nån som e intresserad) Nästa helg däremot då e de fan PARTYTIME eftersom en väldigt speciell person fyller myndig då ;D Guess who that is? ;)

Kunde glida runt ute med pilotbrillerna idag, fett najs med lite sunshine!
Ska se om de kommer nåt på tv istället för att sitta här å tråka!
Peace och Love ma dear readers!
//// CALIFORNIAWHITE

Truly surprised!

Idag har vart en bra dag. Började som vanligt med att inte vela stiga upp, men när man väl kom till skolan flöt saker på rätt okej. Inte särskilt ansträngande svenska lektion, lite låångtråkig bara, med genomgång typ hela lektionen. Fick info om ev studentskiva vi kanske ska ha med lite olika klasser på Toxic. Verkade bli ganska bra ändå, tror jag. Hade sedan håltimme i 2 timmar som utnyttjades fullt ut med ett företags-möte där vi faktiskt kóm fram till lite saker, bland annat ett preliminärt pris på olika foto-alternativ. Detta kommer troligtvis uppdateras snart på företagets blogg, kolla in den! Jippofoto UF :) Samtidigt pratades det på om studentskiva, och man är minst sagt peppad till 1000 på att ta studenten! 5 Juni 2009 gäller det, typ 253 dagar kvar eller vad det var Ankan sa. :D Efter håltimmen hade vi NkB som vanligtvis är mitt hat-ämne, men gick därifrån med humöret i behåll. Till min stora förvåning var min labbrapport tydligen bra med bara lite småfel, och hon vill använda den som exempel på hur man skriver labbrapport! Har inte fått sett den än, men det måste väl räknas till ett bra resultat, right? :)

Som om det inte räcker med det, solen skiner och det är varmt, ingenting större pluggande som behöver göras denna vecka och jag fyller 18 nästa vecka! Sen kommer lönen på fredag, najs najs liksom ;D För en gångs skull är jag faktiskt glad :) Ska ta å fixa till en kopp med choklad cappuccino, mums :D

Over n Out
/// ZANDRA

Kräftskiva

Igår ägde min för i år troligtvis sista och enda kräftskiv rum. Har inget emot det, eftersom jag inte äter kräftor. Vi som inte åt kräftor köpte hem lite indiskt vilket var jättegott. Mogen-heten var på låg nivå då en tävling i vem-kan-få-maten-att-se-äckligast-ut bröt ut mellan Ankan och Sandra. Ingen vinnare korades. Det blev även lite lek rester av kräftor satta på knivar låtsandes att de levde. Jag tog flitigt på mig uppgiften att bygga torn av de tomma ciderburkarna. Gick rätt bra faktiskt, förutom att när jag väl hade staplat alla burkar på varandra så välte dom innan jag hann bevisa det med en bild. Sånt e livet antar jag ;D. Blev sen lite promenerande fram och tillbaka i Nikes lägenhet när alla mest pratade och allmänt umgicks. Jag och Anna kom fram till att Nikes granne ser ut som en trettonårig pojke med glasögon istället för en 60-nånting tant. Vi vinkade åt henne när vi var ute på balkongen. Hon vinkade inte tillbaka.

Spelade även ett ganska roligt spel som hette något på O. Det gick ut på att man fick ett påstående man skulle läsa upp å sen välja mellan 1-4 angående hur mkt det stämmer in på den person som läser påståendet. Har alla svarat likadant får den som läst påståendet ett poäng. Under spelets gång fick jag totalt 1 poäng. :P Tydligen är jag enligt Louise mallig och enligt typ Ankan och Anna händig. Argumentet för att jag var händig var att jag kan teckna, emn tycker inte det har med händighet att göra, snarare skicklighet eller nåt :P Åkte hem från Nike sådär halv-tidigt och gick å la mig när jag kom hem. Trots den tidiga hemgången hade jag toppenkul! Tack Ankan, Anna, Erika, Lisa, Louise, Nike och Sandra!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. La upp lite bilder från igår på min bilddagbok och hamnade efter dte framför tv:n där jag kollat på bla Cribs, Lilla landet lagom och reprisen av Musikmaskinen. Kollar på på Vem kan slå Filip pch Fredrik.

Kolla även gärna in bloggen till mitt företag Jippofoto UF och sprid namnet så folk känner till oss!

Peace och Love läsare!
Over n' Out
/// ZANDRA

Usch usch sicka lögner

I gårdagens Expressen stod det att både Crashdïet och Takida ska delta i melodifestivalen 2009. Fine att dom hade skrivit det, om det hade vart sant! Råkade av en slump gå in på Crashdïets hemsida där de förnekade att de skulle delta och att de inte visste vart expressen fått den informationen. Gick in på Takidas hemsida där det stod i princip samma sak. Båda banden säger att de skulle va som ett svek mot fansen. Hell yeah, it would! Melodifestivalen är en så otroligt komersiell tävling med musik som inte är bra. (Lessen om jag sågade nån som älskar tävlingen med mina starka åsikter om den :P) Ni kan läsa artikelt från expressen här. Litar ni inte på vad jag sagt om bandens förnekelse över deltagandet, kolla in Crashdïet och Takidas hemsidor! Nyheten e daterad 18 september ;)

För övrigt kan jag berätta att mitt UF företag börjar komma igång mer och mer, en hemsida är påväg och tills dess kan ni kolla in bloggen vi använder tills vi kommer igång. http://jippofoto.blogg.se
Tack Karin för att du fixat den trots förkylning. That's why you are VD ;D

Ska ta å läsa Bilbo nu tror jag. Tack Ankan för att jag får låna den :D
Hade bra allihopa och KEEP IT SLEAZY!
Over n Out
//// ZANDRA

To fika or not to fika

Igår va ja inne i stan med Elina. Gick först runt i lite random utvalda affärer och satte oss sedan på Café Kapris. Drack en Latte Mocha, mums :) Sedan gick vi runt lite till, blandannat så kollade vi efter teckningspennor åt mig. Hittade det på Panduro där ja även köpte suddisar (Riktiga namnet är stompar men de låter så fult) och en pennvässare. Finally slipper jag teckna med bara en usel stiftpenna. Ska nog ta och teckna nånting nu bara för att jag har dom. Efter ett tag bestämde vi oss för att vi var hungriga och gick till donken. Märker att Erika jobbade och försökte med min telepatiska förmåga kontakta henne, men hon har väl helt enkelt inte telepatisk förmåga eftersom hon inte såg oss förän vi gick å beställde av henne, haha.

Tänker tipsa om lite mysiga caféer inne i city som ni kan gå till. (Även om alla kanske e extremt ointresserade av va jag tycker)
Först har vi ju då Café Kapris på drottninggatan i närheten av plattan. Brukar inte vara mycket folk där och personalen är trevlig. Rekommenderar deras kladdkaka.

Cofi heter ett café som även det ligger på drottninggatan också i närheten av plattan. Inte heller där brukar det vara så mycket folk och tydligen har dom god blåbärspaj. Personligen gillar jag deras morotskaka.

Helmers Café är ett för mig ganska nyupptäckt café. Mysigt och bra stämning. Vilken tid det är på dygnet avgör hur mycket folk det är. Värst vid lunch. Du hittar Helmers Café på gamla brogatan (svänger ner vid från drottninggatan vid manhattan och letar efter en orange skylt, there it is!) Här hittar du riktigt mumsig chai-latte!

Café Rose på drottninggatan inte så långt ifrån hötorget är ett mysigt café med ett lite retro utseende. Känner du för att äta lunch där är deras focaccia god.

Sist mitt favorit café Zebrano som även det ligger på drottninggatan inte långt ifrån Rose. Är dock inte helt säker på att det finns kvar eftersom det förut såg ut som att det brunnit där. På Zebrano är det sällan mycket folk och personalen är trevlig. Kladdkakan är god och ciabattorna är att dö för!

Nu ska jag teckna lite tror jag.
Over n out
/// ZANDRA

Rätt bra dag ändå

Usch idag mår jag inte bra. Har jätteont i halsen och kan knappt äta pga av det. Trots att ja inte mår riktigt bra har dan vart ganska bra. Hade sv prov imorse vilket iofs inte var så kul men slutade efter det iaf. Nk var till min å Michelles stora lycka inställd eftersom lärarens son var sjuk. Vi bestämde oss av ren impuls för att gå på bio. Vi såg Mamma Mia och den var faktiskt helt okej. Trodde den skulle vara jättedålig. Lite kul dock att salongen var fylld av pensionärer. Tror att det var max 5 st där som var under 40 :P Inte för att jag kallar 40 åringar för pensionärer men :P Efter filmen åkte jag till Sandra och pluggade lite filosofi. Var inte där så länge, uatn åkte hem till Nike och kollade på nån film jag inte ens kommer ihåg vad den hette. Den var inte bra. Satt såklart oxå å snacka lite skit över popcorn å svartvinbärssaft (Saften gjorde gott för halsen) Kom typ nyss hem från Nike. Imorrn har jag bara en lektion å slutar 10. Skönt.
Tror jag ska gå å lägga mig nu faktiskt.
Hare gött!
Over n Out
/// ZANDRA

Värd skoldag

Kommer till skolan för att ha dagens enda lektion, rättskunskap. Britt kommer och öppnar och säger att lärarn inte kommer idag och att vi får en uppgift att göra. Uppgiften kräver boken, har inte boken med mig. Slutar efter en 5 minuters skoldag. Värt! Efter skolan åkte jag å Sandra in till Odenplan å kollade på nya skolan eftersom Britt berättade att vi troligtvis kommer flytta iom vtff. Hon sa att vi flyttar vtff vilket jag omedelbart tolkade som att vi skulle ha det en annan vecka vilket skulle gjort mig upprörd :P Hursomhelst så gillar jag inte alls den nya skolan! Den verkar otroligt omysig och ettorna verkar tro att dom e så jävla coola (iaf de typ 7 vi såg) De e helt enkelt för att dom inte haft äldre elever som trycker ner dom kom vi fram till. Vi åkte därifrån och på bussen därifrån kom vi fram till att vi var hungriga. Klockan var halv 10. Drog till slussen å va där innan nån affär hade öppnat. Kollade på skor tills tacobar öppnade (klockan halv 11!) När vi stog å prata gick de förbi en tant som typ kollade assnett på mig å så pratade hon om mig med sin vad jag tror var dotter när hon gått förbi å trodde att jag inte hörde. Hörde inte exakt va hon sa, men de lät extremt otrevligt. Vafan har folk emot mig egentligen? Ser jag så konstig ut? I småstäder kan jag förstå att folk kanske kollar lite konstigt på mig, men i mitt Stockholm? Suck

När vi hade ätit åkte vi in till t-centralen å satte oss på helmers café för att plugga svenska å dricka en chailatte. Även om de inte var jättekul att plugga var de rätt mysigt att sitta där. Åkte sen tillbaka hem igen å hamnade här. Så otrooligt spännande har min dag vart hittills. Hade planerat att dra till gymmet, men har ont i halsen å hosta så de fick vara. Stackars lilla mig ;)
Ska ta å plugga lite svenska nu. Kanske :P
Over n out anyway
//// ZANDRA


Plugg-söndag

Japp, rubriken says it all. Idag har jag pluggat. Va hemma hos Sandra och har hållt på med att svara på svenskafrågorna i princip hela dagen. Vi tog typ 2 pauser under dan. Visst e vi jätteduktiga?

Sitter för tillfället å allmänt stör mig på att pappa inte svarat på mitt sms som jag skicka för typ en timme sen. Antar att han jobbar eller nåt, men jag vill liksom ha svar på en gång, haha :P Satt å prata med S idag om körlektioner och pappa har lovat betala mitt körkort så var tvungen på ett snällt sätt fråga om det erbjudantet fortfarande gällde :P Jag har verkligen ingen lust att bränna typ 5000 spänn på körlektioner å mamma har fan inte råd eftersom hon fortfarande e halvtidssjukskriven. Dedär körkortet känns verkligen avlägset just nu. Kommer iallafall inte uppnå mitt mål med att ta körkortet samma år jag fyller 18. Stackar lilla miig ;)

Känner mig lite apatisk för tillfället, jag typ bara sitter här utan att riktigt veta vad jag ska göra. Egentligen är jag inte helt klar med svenskan, men har hållt på med det hela dan så jag känner verkligen inte för det. What to do, what to do..

Imorrn e de dags för en ny skolvecka igen. Suck. Men är iaf ev ledig på torsdag (eller okej, vi ska ha cyberdagen å den tänker jag inte gå på). Annars kan jag bara säga att jag tycker att veckorna ändå går stört fort! Har gått över en månad i skolan redan, helt galet! Känns fortfarande inte som om jag går i 3an! Vet fortfarande inte riktigt säkert va jag ska göra efter gymnasiet! Funderar lite på juridik som jag tycker är kul. Rättskunskapen är det enda ämne jag läser just nu som faktiskt är riktigt intressant. Får fundera vidare på den punkten.
Hmm, dehär blev visst lite av ett handla-om-allt-möjligt inlägg, haha de va ett tag sen jag hade ett sånt :P
Kanske ska rita nånting... Om jag orkar.
'til next time, hare gött!
//// Z

Blackie Lawless

"I wanna be somebody, be somebody soon
I wanna be somebody, be somebody too!"

Textraderna är hämtade ur en av mina absoluta favoritlåtar. Varje gång jag hör låten får jag världens energikick. Blackie Lawless är en fantastisk bra låtskrivare och självklart sångare i ett av de bästa banden i världen. Det handlar såklart om W.A.S.P.! Blackie är över 50 år gammal och har fortfarande världens energi på scen vilket man som del av deras publik verkligen känner av. Anledningen till att jag överhuvudtaget började prata om W.A.S.P. är att jag idag köpte "The best of the best" en av deras samlingsskivor. Kunde bara inte hjälpa det. Sedan har jag knappt nån musik alls med W.A.S.P. vilket bara e sjukt med tanke på hur otroligt bra jag tycker att dom är! Har haft en halvtaskig dag idag, men så fort Blackies röst började strömma ur högtalarna började jag må bra igen. Så nu är jag glad. Blir verkligen hög på musik så jag behöver inga droger, haha. Skulle aldrig kunna leva utan musik. Som Mick Mars sa i "The Dirt": People suck, music don't! Så sant, musiken bryr sig inte om vad för skit som hänt en. (Men, nu blev ja ju nästan djup här, haha)


Blackie Lawless, 28/6, Peace & Love 2008

Köpte även en skiva med Vanity BLVD ett annat väldigt bra band. Fortfarande finns det dock ett antal skivor med bla mitt älskade Mötley Crüe som jag inte har vilket jag irriterar mig aaningen ;) Får ta å knalla in på CDON.com helt enkelt, dom brukar ha det mesta av de stora banden :)

1983 sjöng Twisted Sister "You can't stop Rock 'N' Roll. Sant sant, ni måste väl lagt märke till livslängden hos Rock 'N' Roll, jag menar än idag lyssnar folk på musik av t.e.x Uriah Heep och Led Zeppelin! I dare you, nämn en annan genre som vart stor på det sätt som rocken har sedan den dök upp på typ 50 talet!

Nu orkar ja inte skriva nåt mer, så FUKK OFF, men kika gärna tillbaka snart :)
Over n Out
///// CALIFORNIAWHITE

Serenity

Tog nyss det första steget mot mitt kommande IG i Naturkunskap B, nämligen att skicka in min minst sagt bedrövliga labbrapport. Fattar inte alls varför jag som går samhälle ekonomi måste läsa den kursen. Finns liksom en anledning till att jag valde samhälle och inte natur.

Idag har förutom labbrapport-skrivande vart en ganska bra dag. Trots att det är torsdag och jag går 8 timmar i skolan har jag vart ganska glad. Vi har äntligen börjat komma igång med UF företaget vilket känns bra. Nästa steg för vår del är att skapa en hemsida och det är på g. Hade ett möte om företaget som var till 50% fyllt med skratt om olika saker. Kanske berättar lite mer om företaget när vi dragit igång det ordenltigt, är fortfarande på uppstartningsstadiet.
Måste även säga att Bo e konstig. (Bo är lärare i alla ekonomi-relaterade ämnen på Cyber nacka för den som inte visste det) Inte bara att han kan gå iväg en kvart för att ta reda på vilket datum vi tar studenten (5/6-09, wohooo) han försöker också få oss att vara olagliga och använda ett företagsnamn som redan är upptaget. Det är verkligen Bo i ett nötskal, haha.

Sitter för tillfället och bara njuter av Georg Neuhauser sköna stämma. Georg är sångare i det österrikiska melodic-metal bandet Serenity. Gillar du band som Kamelot eller Firewind rekomenderar jag varmt detta band, otroligt bra och avslappnande musik. Tänkte börja plugga på till svenska provet idag, men jag tror jag struntar i det, är helt enkelt inte motiverad till det. Serenity musik och en kopp te tror jag är en bättre idé. Kanske inte fryser lika mycket om händerna efter lite te. Jo, så tror jag att jag gör.
Hade gött :)
Over n Out
/// ZANDRA

Naturkunskap

Jag HATAR naturkunskap!


Must keep those black wings folded

Idag har vart en ganska soft dag egentligen. Hade först svenska imorse. Jobbade inte särskilt ambitiöst, men fick lite gjort iaf. Nån (troligtvis Louise) kom på ideén att göra te med varmt vatten och godis (My hade stoppat ner en godis i hennes te). Sånna där runda små sug-godisar ni vet som e inplastade på en rad (haha jättebra förklaring, i know :P). Hursomhelst så testade vi det och helt ärligt måste jag säga att det inte smakade på långa vägar så äckligt som det låter :P Efter svenskan hade jag håltimme så jag å Karin åkte iväg in till folkungagatan eftersom jag hade bestämt mig för att boka tatueringstid. Självklart var det stängt, tänkte inte alls på att det kanske inte hade öppnat vid 10, haha :P Åkte tillbaka till skolan och spelade Slav & president med Karin, Nike, Nicole och Clara. Var typ aplängesen jag spelade det sist. Slutade självklart på topp med en vinst, haha :P Hade sen NkB å de va lika trist som vanligt. Efter skolan gjorde jag ett andra försök med tatuerings-tid bokning, Michelle fick den stora äran att följa med mig :P Tack ma friend, haha :) Fick tid onsdagen den 8/10 kl 14, nån som e frivillig att följa med mig dit och ev tvinga in mig om jag börjar freaka? :P

Om nån undrar om rubriken så ja, den har ingenting med det jag skrivit att göra. Den textraden dyker upp i Sonata Arcticas låt Fly With the Black Swan som är min nya favvolåt från Unia plattan

Must keep those black wings folded until the time is right
To find the one whom I can seal
A soul from, to buy more time

Over n Out
/// ZANDRA

Myggbeytt prov gym och bio

Kan börja med lite gnäll. Som ni kanske vet var jag hos pappa i helgen och hem kommer jag med ungefär 3 miljarder myggbett! Eller okej, har iaf fått typ 10-15 st på typ 2 dagar. Tror jag annars under sommarn fått totalt 5 eller nåt. Nytt kök hade pappa fixat nu iaf och det är verkligen superfint! Helgen involverade en halvtrist inflyttningsfest, rättskunskapsplugg, ett besök till Thuns (en affär) och lite wii spelande. Har vart en ganska lugn helg med andra ord.

Idag hade jag dedär otrooligt trevliga rättskunskapprovet som några säkerligen hört mig gnälla om. Vet inte riktigt hur det gick, men tror på ett godkänt betyg iaf. :) Efter skolan drog jag till gymmet för första gången sen i Juni. Majoriteten av dem som var där å träna var äldre män, det var iaf 7 st 50plussare. Efter träningen träffade jag Sandra och lite senare mötte vi upp Erika. Vi tog först en fika på Waynes (drack Chailatte, mums) för att sedan gå på bio. Grand på sveavägen fyllde 75 idag och alla filmer på den kostade 10 kr att se! Vi valde att se Barnhemmet då det var den enda som ingen sett som gick ganska tidigt. Trots att filmen var spansk var den faktiskt väldigt bra. 4/5 får den av mig!

Var precis och hämtade datorn från rengöringen ett hus bort. (Om det var nån som kände att den fick nåt värde av informationen) Mjihihihi på höstlovet ska jag till Paris i 4 dagar! :D
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Hjälplösa frågetecken?

Ska börja med att berätta att jag idag endast har haft en lektion, rättskunskap. Även om jag inte riktigt gillar min lärae måste jag säga att jag gillar ämnet. Pratade om äktenskap å skillsmässa idag. Efter skolan gick jag, Sandra och Michelle på rättegång. Vi måste seriöst sett jätteförvirrade ut då alla verkade vela hjälpa oss hela tiden. Först feågade vi flera st om hjälp att hitta till Fleminggatan då rådhuset håller på att renoveras. När vi tillslut hittade stället där tingsrätten höll till hittade vi inte salen där vårt mål skulle vara så vi gick runt lite. Då kom en kille fram och frågade om vi behövde hjälp. Vi sa då att vi skulle till sal 38, men han visste inte var den var. En tjej kom då fram och sa att den kanske låt på den våning vi var på eller i byggnaden på andra sidan gatan. Efter att ha konstaterat att den inte var i den byggnad vi var i frågade vi om hjälp i infon om vart vi skulle gå. Okej, rättegången vi skulle gå på skulle börja. Salen var jätteliten och hade knappt några åhörar platser, vi stod i dörren och tvekade och gick sen ut eftersom vi inte fattade var vi skulle sitta nånstans. Då kom en tant som var vittnesstöd fram å frågade nånting och av nån anledning berättade vi för henne att det var till en skoluppgift som vi skulle på rättegång. Hon frågade då en random tjej som var i närheten om hon var vår lärare, men nej, hon var åklagare sa hon. (Vilken liten klass det skulle vart isf, bara 3 pers liksom :P) Vi bestämde oss för en annan rättegång å även när vi väntade på den kom hon fram och pratade med oss igen. Vi kom in på en rättegång tillslut (värt att nämna om den var att den anklagade inte var där och att den varade i typ en kvart). När rättegången var slut fattade vi det inte riktigt och satt kvar en liten stund (vi var de enda åhörarna) varav domaren frågade om det var för en skoluppgift vi var där och om vi hade några frågor. Vaddå behöva hjälp av många olika människor på så kort tid liksom? :P

Nu har jag ätit en såndär Magnum Mayan Mystica också, den var ganska god.
Ska ta mig en sen lunch nu tror jag ;)
//// CALIFORNIAWHITE


RSS 2.0