Griniga plitar!

Shit asså! Var i tanto för en stund sen. Hade tänkt att vi skulle grilla lite käk, men nej! Det kommer en polis å säger till om att det är totalt grillförbud! Så, okej, rå korv, chips och marshmallows blev middan. Plus att Isabelles hund Chico åt upp 3 av mina 10 korvar som ja skulle dela med 3 andra. So far so good anyway. Vid 8 tiden kom en till snut till vår lilla grupp. Denna gång för att kolla leg å så. Visade leg, och tyvärr, blev av med drickan. Hade säkert ½ liter champagne kvar som dom hällde ut 3 meter från oss! Fan, låt oss dricka upp det! :( Menmen, bättre än böter! Borde gett allt till Isabelle, haha :P

Hursomhelst blir de så nu att jag och Aubbsbabs drar till Harrys. De kommer bli en ganska så NAJS kväll ändå, haha ;D

Over N out!



/// CALIFORNIAWHITE

Sunshine

Usch jag hade ingen bra start på dagen. När jag vaknade imorse mådde jag jättedålligt, Hade jätteont i huvet samtidigt som det kändes som det var fullt av bly. Hursomhelst masade jag iväg till skolan för matte som är onsdagarnas enda lektion. Hade ett test på aritmetiska- och geometriska summor, och kan säga att jag FAILA! Kunde inte koncentrera mig och hade fortfarande jätteont i huvet.

Efter skolan åkte jag, Christine och Sandra å käka på donken i slussen. Hade börjat må lite bättre som tur var, och efter att ha ätit böev de ännu bättre. Kanske hade med lågt blodsocker att göra. Är hemma för tillfället utan att göra särkilt mycket. För tillfället mår jag rätt bra, och imorn e det mösspåtagning :)

Hursomhelst, solen har vart framme större delen av dan. Däremot tycker jag att det har vart kallt som satan! Iaf när jag har vart ute. Hittade inga rena jeans imorse så det fick bli leggings, vilket inte värmde särskilt mycket. Det fick bli tvättning när jag kom hem, haha :P

Over N out

/// CALIFORNIAWHITE


Så braa!!

Gaah, jag kan bara inte få nog av Hardcore Superstars "Beg For It"! Shit vad bra den är, av det bästa i ny musikväg jag hört sen.. Ja, sen deras senatse album släpptes 2007. Dreaming in a casket var förvisso annorlunda för HCSS, men fortfarande en väldigt platta! Egentligen är det dumt att lyssna på den under plugg eftersom jag bara kommer av mig då. Ah, well, dags för paus anyway!

Skoldagen idag var ganska chill, gjorde inte så mycket. Ganska skön start på veckan helt enkelt! Naturkunskapen var inte ens den särskilt hemsk, hon har verkligen förbättrats. Detta är tacksamt. Verkar som att jag får VG i kursen, och som att vi inte kommer göra nåt nytt i kursen. Närmsta 2 veckorna är det komplettering för som som behöver som gäller. Småföretagandet, där hade vi genomgång inför provet. Mestadels gick han igenom bokföring. Jag lyssnade inte.

Igårkväll satt jag och kollade runt på bilddagboken och såg nån typ av utmaning att berätta saker om sig själv andra kanske inte visste. Blev inte utmanad, men tänkte göra det ändå lite eftersom jag inte riktigt vet vad jag annars ska göra med min plugg-paus. Let's say, 10 saker ni kanske inte visste :)

Jag...
.. är helfinsk, men pratar inte finska
.. bröt handleden genom att halka i badrummet när jag var 9.
.. har bott på samma lilla område hela mitt liv.
.. har separerade föräldrar.
.. en gång i tiden hade Leonardo DiCaprio som idol.
.. har blivit biten i tån av en svan.
.. har läst Liftarens Guide till Galaxen minst 10 gånger.
.. är livrädd för gråsuggor.
.. ville bli städare när jag gick på dagis.
.. har en syster jag inte träffat på snart 15 år.

And that's ten! Haha :P Nu ska jag fortsätta med Svenska C uppsatsen. Suck.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


Slowly I diee

Oh maaaan! Jag älskar verkligen det här! Hardcore Superstar kommer ut med ny skiva i sommar som ska heta "Beg for it" For sure I do beg for t! Inte på långa vägar tillräkligt snart! 3e Juni har jag för mig att skivan släpps. Fram tills dess får jag heöt enkelt ta och gotta mig med första singeln (och titelspåret) "Beg for it". Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den idag, men kan garantera att jag kommer lyssna på den mer idag! Otroligt bra låt, nästan så jag måste köpa singeln så man kan sätta den på telefonen också!! Bara lyssna på det här!



BEG FOR IT! NO MORE DEMONS STANDING BY MY SIDE! Hell yeah, det här är bra musik gott folk! Sen är jag något av en HCSS nerd också, haha! Vic fyller Silvers plats väldigt bra  måste jag säga! Livespelning snart, tack!


Omslaget på nya skivan är hur coolt som helst!


Jag å Elina med HCSS i somras!

Jag sägert, har du inte lyssnat på låten än, gör det! Då fattar ni kanske vad rubriken har med allt att göra också ;D

ROCK N' ROLL, WOHOOO!

//// CALIFORNIAWHITE

" 'Pengar är inte allt som räknas här i livet'..

.. sa inkasso-mannen och tog tv apparaten". Jag gillar inte alls reklamerna på spotify, men det är lätt värt det med tanke på att de e gratis. Jag har ju ganska nyligen börjat använda spotify och måste säga att jag gillar idén med det.

Ska försöka sammanfatta lite i korthet vad som hänt sen sist, det har nämligen hänt en del trots att det bara var 2 dagar sen sista inlägget. Lördag gjorde jag inte så mycket, baksmälla låg bakom det. Och då menar jag i princip HELA dagen! Brukar verkligen inte bli så, haha :P Vid 18-tiden mötte jag Danny som vart i Gävle och stannade till i huvudstaden över kvällen/natten. Han ville festa, men jag kunde inte pga söndagens konfirmation så han fick ge sig. Dessutom skulle ju han fortsätta med bilkörandet ner till Malmö på morgonen sen. Vi hade kul, körde ett filmmaraton. Eller, det kunde vart det om nån faktiskt hade tittat på film. Det var så länge sen sist så det var ganska mycket catchin' up to do.

Somnade sent vilket gjorde det otroooligt svårt att knalla upp ur sängen redan vid 7-tiden på söndagen. Upp kom jag iaf. Strax innan 9 begav jag mig hemifrån för att åka till Finntorp för konfirmation. Kan ju dela med mig till er som inte vet det att jag är ungdomsledare för konfirmaionsgrupper lite då och då. Konfirmationen flöt på bra trots att jag är så otroligt skillad och började tappa allt jag höll i. Konfisarna var jätteduktiga alla 7 och jag blev så glad över att vår lilla blyga tjej vågade bära fram korset. Där har ni någon som utvecklat självförtroende, people! Efter konfirmationen satt vi ledare och snackade lite (och käkade upp det som var kvar av dom 125:- worth of naturgodis som fanns kvar) då det blev bestämt att vi ska ha nån typ av återträff och middag nångång i maj. Bara inte den 28e, haha :P


Jag, emelie och sofia på vårt konfaläger 2005!

Efter konfan åkte jag först hem en snabbis innan jag åkte in till stan och träffade Hanna. Chill i solen, alltid najs! Shit vad varmt det blivit! :D Man blir ju bara så glad av det! Och idag då. Well, har städat bakom spisen eftersom vi ska få en ny och handlat mat. Otroligt spännande va? Fast, det är förstås mer än vad som brukar göras på mina lediga måndagar :P Ska försöka plugga lite Matte idag, test på onsdag.

KEEP IT TAJT SÅ BLIR ALLT GANSKA SÅ NAJS!

// CALIFORNIAWHITE
förstår ändå inte riktigt dedär VIP kortet...

Last nite..

va tajt! Haha :P Var ju som tidigare nämnt på Harrys och deras Crazy Nights igår! Kulit värre var de! Drar igenom kvällen lite i korthet här. Först var de förkrök hos Aubbs med KISS, Smirnoff Ice och lite bärs! På t-banan mot t-centralen träffade vi en random skön gubbe som började snacka med oss om lite allt möjligt. Mötte upp Elina som kom direkt från tågresa. <3 Sen var de dags att parta lite! Det var bra med folk där redan när vi kom dit vid halv 10-tiden vilket är ovanligt. Berodde på livebanden. Träffade najse folk och fler stammisar än det vart på sistone. Blev kallad "Mötley Crüe tjejen" av nån jag hade träffat tidigare (men inte kom ihåg) och så va Micke där. Han måste seriöst tro att jag inte har några andra tröjor än min Girls tröja, jag hade den sist jag träffa å honom också. Randomness alá random började vi snacka med några äldre dudes, dom va typ 40. Sköna människor dock. Pratade om konsertupplevelser och dom sa saker i stil med "Aa, men 84 då jag va på Iron Maiden blablabla..." Så kommer jag med "Min första konsert var Markoolio" Tajt va? :P Kvällen flöt på och sen var det dags för hemfärd. Skulle ta saltis men av nån anledning kom den inte.

Och idag e ja bakis! Shit, jag brukar inte bli särskilt bakis, men dom senaste 2 helgerna har ja blitt de. That's life I guess. Frivilliganmäld blev jag som barnvakt idag igen (varför alltid efter att jag festat?) så för tillfället är det Aristocats som gäller i mitt rum. Undrar om jag borde gå ut med henne lite å lapa lite sol?

Tog med min gamla kamera igår (aka bög-kameran) eftersom den andra numera låter "Trrrrrrrrrr rrrrrr" när man ska sätta på den. Drar upp litte bilder här ändå!


Aubbs babs och jag väntar på tuuuben



Min andra hälft var tillbaka från skövde! <3


En vakt kanin-örade vår partypose


Ja tycker röken ser cool ut :P

 
Bilder från Rockspot


Sen blev de fyllecell för mig och Aubbs ;D

Näe, nu ska jag kolla på Aristocats.

KEEP IT TAJT DUDES!

/// CALIFORNIAWHITE
har VIP kort ;D

Sommarn påväg!

Idag är det ju verkligen sjukt härligt väder ute! Solglasögonen på alltså! Härligt härligt! Efter ekonomin idag gick jag, S och M på en liten promenad bort till vad vi tror var vanadisparken. Dit vi ska på mösspåtagningen alltså. Pratade lite om valborg och om vi ska hitta på nåt då. Blev snack om att sitta å  chilla utomhus med lite gott att dricka. Snackade även om grillning senare dne kvällen. Vet inte hur det blir, men förhoppningsvis blir det nånting iaf! Men det är nästa torsdag!

Ikväll e det ju Harry B James som gäller! Kanske sista Crazy Nites på lång tid. :( Men kul kommer det definitivt att bli, det lovar jag! Kvällen börjar för hoppningsvis med nån typ av förkrök med Aubbsbabs. Kan inte dra ut å göra det dock, eftersom jag tyvärr inte fått in cash på kontot, bläää. Begränsat med pengar indeed! Ska sen möta upp Elina som kommer direkt från tåget och sen blire Harrys! Kom dit alla som vill parta!

Igår
hade vi genrep inför konfan. Jag ska hjälpa till med nattvarden. Har faktiskt aldrig gjort det, lite lustigt egentligen med tanke på hur länge jag har vart ledare. Menmen, nångång ska va den första. Hur många e beredda att satsa på att ja kommer tappa skiten? :P Hursomhelst satt vi å skulle fixa ihop en liten text som ska va med på söndag. Nån kom på den briljanta idén att allt skulle rimma, och rimmen blev bara sjukare och sjukare. (Tills det inte ens var rim på ursprungsordet längre) Skrattade gjorde vi iaf! Kanske kan skriva upp slutversionen på texten vi arbetade med i ungefär 3 timmar. Efter söndag då, eftersom jag inte vill riskera att nån skulle läsa den i förväg!

KEEP IT SLEAZY!!



//// CALIFORNIAWHITE

Tacksamt...

Det är kul att få veta saker. Tydligen ska de va fotografering på konfisarna idag. Hur fick jag veta det? Genom att se en facebook konversation mellan Madde och Gustav! Maan, tänk om jag hade dykt upp och sett ut som värsta lodisen liksom! Tur för dom att jag såg det! Borde egentligen vara väldigt extrem glam-rockare som jag kan va ibland idag. Bara för att. Dom andra hade fått sms. Tack Ylva eller Helene (vem de nu var) för bortglömdheten. Tack. Inte så att jag bytt nummer eller nåt...

Stannade hursomhelst hemma från skolan idag igen. Kände att det var säkrast. Nu mår jag bra däremot och börjar bli partypeppen till tusen inför imorrn! Kom till Harrys allihopa! Liveband å grejjer! Jag lär va där strax efter 9 kan ja tänka mig. Håller fortfarande tummarna för att lite cash ska trilla in på kontot innan helgen och inte efter. Nån som vet hur det är när man får underhåll direkt från ena förälderns lön som kommer den 25e? Pappa får ju lönen imorn, men det är ju inte säkert att jag får det. Lär väl visa sig antar jag!

Hade en diskussion via msn igår med ma geerman friend (som jag träffa på i Taizé 07) om svenska band. Främst då de svenska band som spelar glam/sleaze/trash eller vad man ska kalla det. Typ HCSS, Crashdïet, Panzer Princess och Nasty Idols. Han sa hursomhelst att jag hade tur att jag bor i Sverige eftersom det finns en så bra scen med svenska hårdrocksband. Visst, banden finns, men var är scenen? Dessa band uppskattas ofta inte inom egna landet. Många svenskar e så uptight å ska bara klaga på allt hela tiden. Utseendet e fel, musiken låter för rå  och massa annat gnäll får man höra. Jag personligen orkar inte alls lyssna på sånt.

Snart är det sommar vilket betyder fukkin FESTIVAL time!!! Peace and Love och Rockweekend som det ser ut just nu. Klart att man vill dra på fler, men det kostar. Sen tillkommer massa kostnader utöver själva biljetten och resan. Men Rockweekend blir najs i år, W.A.S.P, LA Guns, Crucified Barbara, Dynazty, Sister Sin, Lipstixx N Bullets, Gemini Five osv. Ge mig Hardcore Superstar över det så blir jag jätteglad. Dessutom blir det ju Mötley Crüe (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Backyard Babies och Bullet på Peace & Love. KING!

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Kamera - död

Tyckte det var dags att förändra bloggen lite. (Eller, ganska mycket). Vad tycks?

Skulle ta en bild av nånting jag inte längre kommer  ihåg för ett par timmar sen. Tyvärr verkar min kamera sagt upp sig. När man sätter på den startar den inte, utan låter bara trrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr innan den dör. Sjuukt irriterande och väldigt dålig timing för detta med tanke på att ekonomin inte direkt är stabil för tillfället. Någon som har en digitalkamera med 5 megapixlar eller mer som den känner för att skänka till mig? haha :P

Pratade med papi i telefon för nån timme sen, och maaan, den mannen snackar länge i telefon! Pratade med honom i säkert en halvtimme om ingenting särskilt intressant. Typ att han hade vart på IKEA. Intressant konversation till tusen, verkligen. Men jag saknar honom, var längesen sist vi sågs. Har helt enkelt inte haft tid att dra från stockholm på sista tiden och inget tillfälle lär dyka upp inom den närmsta framtiden heller. :( För er som inte vet det kan jag informera om att min pappa bor i en håla vid namn Gimo som ligger nära Östhammar om det säger någon nånting. Gör det inte det så kan man väl säga mellan Uppsala och Gävle. :P

Har hursomhelst beslutat att jag ska stanna hemma från skolan imorn också. Är nog bäst med tanke på att jag inte mått bra alls idag. Missar hursomhelst i princip bara enkeltimmar imorn så det är ingen jätteförlust. Är man sjuk så är man.


Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE
hostar och nyser för fullt


Skit också!

Körlektionen igår gick bra. Körde dock inte med Maria utan med en som hette Allan. Det var nämligen nåt fel på Marias bil. Bilen jag körde med gick ganska mjukt, men växelspaken var verkligen inte som jag är van vid! Jätte seg och helskum. Men men, det gick bra ändå, trots annan lärare. Fick beröm för att ja var så lugn :P

Åkte inte till skolan idag. Var påväg, men vände i dörren eftersom det kändes som om jag mer eller mindre skulle ramla ihop av uttmattning. Det blev bättre när jag fick sova lite till. Däremot undrar jag om jag har dragit på mig nåt skit igen, går å nyser som satan, hostar och e täppt i näsan. Perfekt timing, verkligen, med massvis med skolarbete som ska göras och en helg som är fullt ut planerad. Om jag har pengar vill säga. Konfirmation på söndag dessutom, hur ska man orka sitta igenom en konfa om man e sjuk och utmattad på de sätt ja e idag? Dessutom ska man vara "inklädd" och medverka under konfan! Får bita ihop.

Har för övrigt hittat min saknade poster på tradera! Dyrare än den hade vart i affär, men vad gör man, jag behöver den!

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Sega är cyberbarnen

Känner mig jätteseg idag. Är det förövrigt inte ett ganska konstigt ord, seg? Varför säger man att man är seg egentligen? Plötslig tanke som dök upp bara ;D Hursomhelst så är det inte bara jag som är seg vilket märktes. Samtliga på cyber verkade idag vara mer eller mindre totalsega. Det är nämligen så att brandlarmet gick idag strax efter 8. Roligt nog precis samtidigt som vi satt och skrev läxförhör i nk. Ut var man ju tvungen att gå, men skulle det brinna på riktigt skulle alla brunnit inne. Folk gick tom långsammare än normalt.

Slutade iaf kl 10 eftersom vi inte behövde gå på småföretagandet då vi redan är klara med det vi skulle hålla på med. Sen e ju lärarn inte den svåraste att övertala heller. Pratade om att dra å fika efteråt, men jag kände att jag inte hade råd så jag drog hem. Måste ju ha råd med utgång i helgen, höhö. Hjälpte mamma lite med mönstret till min studentklänning som hon höll på å klippa, sen hängde jag upp tvätten. Otroooligt intressant va? Kl14 har jag körlektion.

Något (eller några kanske man ska säga) som jag stör mig på är dom där j***a turkarna (eller va dom nu e) som har turk-tvn som spelas in här! Har egentligen inget emot att dom håller till här, men dom borde fan fatta att det är andra än bara dom som är här! ALLTID tränger dom sig på bussen och varje gång dom ser mig ser dom jättesnett på mig. Råkar man komma åt nån av dom lite på bussen om de typ e trångt får man sen mördande blickar av upp till 10 personer. Deras van-helvete står väldigt ofta parkerat MITT PÅ TROTTOAREN! Suck suck suck säger jag bara!

Men snart tar man studenten :D

KEEP IT SLEAZY!



//// CALIFORNIAWHITE


Samma slutsats som sist..

Igår var det Aubbeparty som gällde! Det var längesen jag partade med Aubbs. Kvällen började med förkrök hos henne med Mötley Crüe dvd från New Tattoo turnén. Partystämning indeed. Allmänt snack om Peace and love ägde rum. Begav oss sedan in till T-Centralen och Harry B James. Och visst var det kul, men jag kvarstår vid min åsikt att stället har förändrats, och inte till det bättre. Vart vart vart är allt vanligt folk?? En del bekanta ansikten ja, men lååångt ifrån så många som vanligt. Blev "förföljda" ett tag av en 20-åring som såg ut att vara 40 som ville prata med oss om skola. Palla. Drog ganska tidigt av anledningen att det faktiskt var betydligt segare än det vart för bara 2 månader. Eller så kanske vi börjar bli gamla tanter, haha :P Sov hursomhelst hos Aubbs eftersom mina bussar slutar gå vid 1-tiden. (Drog strax innan 2). Inte top notch! Höhö ;D

Drar upp litte pixx

Vacker bild på aubbe x 2 ;D


Chill ute i rökrutan med (insert name here)


Från rockspot. Partypose is BAKK!

Var tvungen att åka jättetidigt (= halv 9 ungefär) imorse som följd av div händelser som sedan gjorde mig till barnvakt till en 4 åring. Kuul, verkligen jättekul. Satt och glodde på Djungelboken, vilken iofs är rolig. Älskar att Baloo säger att han är hög vid ett tillfälle xD Började sen, i brist på annat glo på Agent Cody Banks på tv. Den e astråkig.

Ikväll blire pyjaamas party i Haninge hos Ankis. Myyys :D Innan dess dock, nån typ av middag med random folk som jag inte lyckats slingra mig ur. Tidig middag som tur är.

KEEP IT SLEAZY!


/// CALIFORNIAWHITE
undrar vaf*n de va för läppstift Tob hade, som inte går bort ordentligt med tvål och vatten! :O

Give me an R...

R! Give me an O! O! Give me a C! C! Give me a K! K! What do you get? ROCK! And What'cha gonna do? ROCK YOU!
Riktig party-trigger låt dedära! Låten heter Rock You och  ligger på Walkin' the Razors Edge plattan. Bandet bakom låten heter Helix. Hell fukkin yeah säger jag! Hörde Helix första gången för kanske ett år sen, så har inte lyssnat på dom så länge. Trots detta har man ju 2 LP:n, kan helt enkelt inte få nog!


Oh yeeeeah!

Idag har jag en väldigt bra dag. Lite seg start med skola, men slutade vid 10 så de va GANSKA så najs! Åkte hem och chillade lite för mig själv innan jag begav mig åter ut i solkskenet påväg till min körlektion. Träffade på gamla körläraren Anna, och hon blir verkligen jätteglad varje gång hon ser mig. Mötte henne i skolan en gång, då sa hon nåt i stil med "Hej gumman, hur är det?" Michelle, som hon också kört med blev helt ignorerad. Hursomhelst blev hon jätteglad och kramade om mig.

Körlektionen gick bra tyckte jag. Man blir på så bra humör när man får beröm för att man gör rätt, haha :P Var ganska nära att köra på några cyklistjävlar. Tycker däremot att dom får skylla sig själva om dom inte tittar. Fast, lär ta det mkt försiktigar från och med nu. Ska snart få köra stadstrafik sa hon :O Är uppenbarligen ganska bra på att köra, trots mina skämt att jag kör som en kratta. På tal om krattor körde jag  nästan över en sån också :P

I wanna rock n roll al niiteee, and party every day!!!
Helgen kantas med partying på ett eller annat sätt. Drickan kommer flöööda iaf! Ikväll blire hederliga Harrys med Aubbsbabe! Aubbeparty e de som gäller! Innan bler de lite förkrök med Crüe dvd-tittande! Tajtelitajt duuudes!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!!


/// CALIFORNIAWHITE

Tröthet till max

Idag har vart en otroligt seg dag. Inte att det inte hänt nåt, utan snarare för att jag har vart så trött! Har inte ännu lyckats vända tillbaka dygnet efter påsklovet. Höll på att stanna hemma från skolan idag enbart för att få sova, men släpade mig sen iväg till skolan. Det första jag gjorde var att råka rycka bort handtaget till dörren in till klassrummet. Jag var dessutom försenad. Skillz that killz minst sagt. Dagen segade sen framåt och sist ut hade vi infolayout. Satt och jobbade med layouten på årsredovisningen, har bla gjort en framsida. Fick även tillbaka ergonomi uppgiften.

När jag kom hem satte jag på andra säsongen av vänner. Somnade halvvägs in i andra avsnittet tror jag, vilket inte va så konstigt eftersom jag var så trött. Är lite piggare nu iaf, men om nån räknar med att jag ska få något gjort idag räknar dom heelt fel. Wellwell.

Nu ska jag nog fortsätta sega framför tv:n, det kommer Scrubs :D Scrubs e kul.

Over N out

/// CALIFORNIAWHITE

Spotify

Never mind, fick ett tips av en polare och har nu fixar Spotify! Tipset var en sida som hade massor med invites så man slipper åka på pröjs eller tigga invites av folk! Det är helt klart värt att ha det den lilla timme jag själv använt de tycker jag :P Nyfikna på sidan ni stackare som blivit utan invites? Misströsta inte! Klicka bara här! Fanns tusentals invites kvar när jag fixade! Polarn har använt skapade sitt konto för ett bra tag sen och det har funkat felfritt!

Enjoy, eller nåt :P

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Segt

Istället för att försöka mig på ambitiöst plugg har jag suttit å tänkt på hur segt allt e för tillfället! Skolan är man bara så otroligt trött på så att allt blir just segt och oinspirerande. Är glad att jag inte har så mycket kvar. Högskolan kommer sen, men där är det inga "måste läsas" ämnen vilket säkerligen gör saker betydligt intressantare. Jag menar, i hur många yrken ska man kunna 18 olika saker inom 18 olika områden? Så är det ju verkligen i skolan just nu, med alla kärn- och karaktärs ämnen.

En annan sak jag tycker är segt till tusen är bristen på konserter! Jag har inte vart och sett något band giga sen februari! FEBRUARI! Förra året den här tiden hade jag vart på iaf 5 konserter jämfört med årets 2. Suck och stööön vad segt! Jag som älskar att gå på konsert! Desvärre lär nog detta tvingas vänta till Juni och Peace and Love. Det kommer verkligen har vart värt väntan också. (Gissar att många är trötta på att höra mig säga detta, men) MÖTLEY fukkin CRÛE gigar!!! Kingeliking! Mwahahah!

Pratade med J om Mick Mars igår och kom fram till att han verkligen är något av en förebild för mig. Jag menar mannen har under hela sin långa karriär kämpat med sjukdomen Ankylosis Spondylitis (gör att han bla är extremt stel i kroppen och har ont) och ÄNDÅ spelar han som en GUD! Fatta den vilja som krävs för att fortsätta! Om man ändå hade den viljan med någonting man sysselsatte sig med.


GUD!!

Någon som har Spotify inbjudan? (A)

Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE

Saknar mjukstarterna

Så var skolan igång igen efter 11 dagars ledighet. Första lektionen: Matte C. Började på direkten att gå igenom ett nytt kapitel som vi dessutom ska skynda igenom eftersom vi på dom 4 återstående lektionerna innan NP ska hinna repetera det gamla också. Jag saknar när man gick i lågstadiet och hade  ett par dagars mjukstartande med typ ritande eller någon film. Skulle det inte vara ganska så najs? Eller om man skulle ha lov fram till studenten? (A)

Efter skolan gick jag med S och C in till Waynes och tog en varsin frappe. Den var inte så god. Vi började prata om den frappe jag och Erika drack i London (på Starbucks) som var jättegod. Lite väl söt kanske, men minst sagt mumsig! Efteråt åkte jag och S in till slussen och gick vid vattnet in till kungsan. Där bestämde vi att vi var hungriga och tog oss in till söder för att käka på Denisos. Dom har god mat där, lasangen e jättemumsig. Man blir verkligen mätt av den!

Nu måste jag desvärre dra igång med pluggandet av NK, har typ prov imorgon. (Läxförhör kallar hon det för, men det kommer va som ett prov.) Ska nog bara plugga på svaren till förra grejen, tror ni det räcker? Kanske ska kolla lite anteckningar också, men inte så mkt i boken eftersom den e jättekonstig. Först dock: Sista check med högskoleansökan! Imrogon e de försent!!

KEEP IT SLEAZY!!


////// CALIFORNIAWHITE

Högskola

Hade ju från början inte ens tänkt söka till högskolan. Ändrat mig fram och tillbaka, men nu har jag iaf sökt. Har sökt till lite olika grejer, däribland Audionom, Logoped och Socionom. Sen har jag sökt lite fristående kurser också, ifall man inte skulle komma in på något program. Detta eftersom jag vill vara så säker som möjligt på att jag kommer kunna plugga i höst. På så sätt har man iaf någon form av inkomst eftersom det nu är så svårt att hitta jobb. Sista ansökningsdag imorgon allihopa!

Igår vaknade jag sent, typ klockan 12. Det var längesen jag sovit så länge! Åkte hursomhelst in till stan och träffade Nike. Vi åkte ut till Djurgårn och gick därifrån in till t-centralen där vi mötte upp Elina. Hade tänkt fika, men vid dehär laget var klockan 4 och allt började stänga, så vi åkte hem till mig och glodde på Liftarens Guide till Galaxen. När dom hade åkt gjorde jag ingenting ett tag innan jag påbörjade en ganska lång sms-diskussion med Anna-aubbs om Crüe och Peace and Love som varade tills jag gick och la mig.

Så småningom ska jag göra mig iordning och dra iväg till min körlektion. Men det är ingen panik med det ännu.

Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE

*Duktig*

Nu när påsklovet verkligen lider mot sitt slut ska jag försöka sammanfatte lite vad jag har gjort. Det har, som ni kanske märkt, blivit ganska lite bloggande för min del som dels har med lathet att göra, men har även haft en del annat för mig.

Fredag: Harrys med Nike och Elina. Det var skoj
Lördag: Myspys kväll hos Nike med Sandra och Elina
Söndag: Chill-dag med Nike samt födelsedags "firande" hos Ida som fyllde 20 på fredan
Måndag: Sova-ut dag. Passions andakt i Nacka
Tisdag: Stan med mami <3 Passionsandakt i Nacka
Onsdag: Hämtade ut 12 vinyler (bla Bon Jovi, Dokken och Helix). Passionsandakt. Spontan krökarkväll hos Joel
Torsdag: Pub-kväll med girlzen följt av ännu en spontan krökarkväll hos Joel
Fredag: Hemma-festande hos ??? eftersom ursprungsplanerna gick i graven.
Lördag: Stan omkringgående på dan, utgång med Ida och Marina på kvällen.
Söndag: Jobb, grillning på kvällen med girlzen
Måndag: Göra ingenting och ev träffa Elina en snabbis
Tisdag: Plugg + körlektion

Spännande, rite?
Nu ska ja hjälpa min mor med nånting.
Over N out
/// CALIFORNIAWHITE önskar alla en GLAD PÅSK (lite halvt i efterhand men)

Snart är lovet slut

Shit va fort lovveckor går! Var ju verkligen nyss vi fick ledigt! Är glad att vi har tisdag lediga också. Måndag och tisdag kommer desvärre behöva tillbringas med naturkunskapsboken. Men, behöver inte tänka på det just nu.

Kan ju börja med att berätta om passionsmässorna, eller ja, andakterna som det var. För er som inte vet vad en andakt är, to bad for you, jag orkar inte förklara. Hursomhelst gjorde vi inte jättemycket under andakterna, läste bara upp ur markusevangeliet om den sista tiden i Jesus liv, hur han anlände till Getsemande osv. Inget särskilt spännande alltså.

Onsdagkvällen spenderades med lite olika dudes och det blev en och annan alkoholhaltig dricka. Riktigt skojigt var det iaf, och gårdagen spenderades i baksmällans tecken. Igår kväll var jag på *vad stället nu heter* detdär djungelliknande placet på Skånegatan om det är nån som vet? I närheten av Pet Sounds Records ligger det iaf. Trevligt värre, fast det var OTROLIGT varmt där inne. Fick frågan av nån random om jag var rocker. "Nope, inte alls, jag lyssnar baara på techno" Duuuh! Fick skjuts hem med Louise pappa, men det blev bara hem och vända innan J och lite folk kom och hämtade upp mig för att festa. Dom tyckte att jag skulle vara med eftersom jag inte ska med ner till Tyskland (dom åker idag tror jag). Så alltså spenderas även idag med baksmälla. Ojsan, haha ;D
Ikväll blire Harrys!

Over N' Out

//// CALIFORNIAWHITE

Äntligen tillbaka.. En DAGENS!

Dagens humör: Seg
Dagens borde: Städa och sitta med gitarren
Dagens frisyr: Utsläppt antagligen
Dagens smink: Hittills inget, men lär bli mascara+eyeliner som vanligt
Dagens klädsel: Hittills pyjamas byxor och en stor blå t-shirt 
Dagens vill ha: Frukost typ :P
Dagens köp: inget
Dagens längtan: Sommar sommar SOMMAR!
Dagens planer: Passionsmässa i finntorp och ev uppmöte med lite duudes :D
Dagens fundering: Orkar jag göra duscha?  
Dagens tråkigaste: Väckningen, J bankade på dörren som en idiot för att berätta att han skulle till köpenhamn. (who cares?) Tur att mamma inte va hemma
Dagens personer: Eftersom jag träffat en person idag får det väl vara samma som bidrog med den trevliga väckningen :P
Dagen händelse: Återigen får jag säga min omtänksamma väckning
Dagens låt: Sabaton - Nuclearattack

Påsklov

Gomorron! Längesen jag vaknade såhär sent. Klockan är liksom snart 2 och jag har precis stigit upp. Well, har man lov så har man! Brukar iofs vara ledig på måndagar iaf vilket har gjort en lite bortskämd.

Idag ska jag hursomhelst in till finntorp till halv 5 för att hjälpa kyrkoherden med kvällens passionsmässa. Så mellan 18.00 och 18.30 idag, imorgon samt onsdag hittar ni mig i Nacka kyrka :P Visst är jag en duktig snäll liten flicka? ;D För övrigt kan jag dela med mig av att jag inte har någon minsta aning om vad en Passions mässa innebär, antar att det kommer visa sig, haha :P Som jag har fattat det är det jag ska göra läsa någonting med lite inlevelse. (Tillsammans med några andra ungdomsledare)

Idag är det soligt och fint ute igen! Igår var det lite ruggigt. Ändå sitter jag här. Haha :P Lär inte gå utanför dörren föränn jag ska bege mig till Finntorp med tanke på att jag måste duscha å allt annat skit som behövs göras innan man är redo att träffa folk :P Frågan är bara vad man ska sätta på sig.. Hmmm...

Någon som vill hitta på nåt nån dag under lovet? Har inte direkt jättemycket inplanerat med tanke på att det inte riktigt blev som det skulle med all släkt som skulle komma hit :P Bara att hojta till åt mitt håll för litte sällis ;D

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!

/// CALIFORNIAWHITE

Prov + tal avklarat

Först svar till Jens kommentar på förra inlägget. Ja dom ska höja åldergränsen. Känns däremot inte riktigt som att dom har nån konkret anledning till det. Nånting om att 18-19 åringarna blir för fulla och förstör för alla andra och att dom tydligen skulle förlora tillståndet om dom inte höjer. Första maj är det som gäller iaf.

Ekonomi provet gick nog ganska bra tror jag. Det kändes inte så svårt. Efter det var det ju de fruktade Svenska talet som gällde. Det gick nog rätt bra där med, fick iaf fram allt jag skulle. Lite intressant, alla pratade om olika saker, men ändå kunde man hitta en tröd mellan alla. (tröd = röd tråd, visst e jag fyndig ;D). Gick sen och pratade om Hitler med bitr rektor. Hon verkade bry sig, men vet av erfarenhet att hon inte brukar lyckas förändra saker. Jag är SÅ trött på Cyber, vill bara härifrån! Nu är det iaf bara en lektion kvar (infolayout) innan lovet! 11 dagars ledighet om jag räknat rätt! :D

Idag ska jag och hämta mina vinyler. Har skjutit upp det, men idag ska jag först till Sickla och sen till Henkan. Eller om jag tar det tvärt om... Hursomhelst tycker jag fortfarande att det är irriterande att paketen finns att hämta på 2 olika ställen. Men, det är inget att gnälla över! Det är sol och vår och ikväll är det Harry B James som gäller!!! :D

Jättegrattis till Ida som fyller 20 idag! <3

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Alter Egon

Igår lite sådär random trillade jag in på Alter Egons hemsida. Där kunde man beställa tröjor. Spontan som jag är bestämde jag mig för att det var en bra idé och beställde direkt. Idag trillade tröjan ner i brevlådan tillsammans med trevliga överaskningar i form av 2 pins och ett klistermärke. Trevligt trevligt! För er som inte vet vem Alter Egon är kan jag informera om att det är Peter London från Crashdïet. Hans sidoprojekt som går ut på att spela könsrock.


Visst e den fin? :)

Idag har jag även kirrat biljett till Peeeace and Loooove!! :D Fan va TAJT det kommer att bli duuudes! Kan känna hur dendär festivalkänslan börjar krypa in på en nu när det äntligen verkar ha blivit vår! Alla har väl däremot lärt sig hur april månad fungerar. Av den anledningen tänker jag ännu inte sätta undan vinterkläderna. (Undantaget dunjackan som jag inte använde iaf. Skinnjackan är varm nog.) Lite irriterande är det däremot att tvingas vara stuck inomhus med plugg när de e så härligt väder. Ännu mer irriterande är det att min skrivare bestämt sig för att den inte vill fungera. Nej, den har bestämt sig för att det fastnat papper i den vilket det inte har. Suck, jag som glömde skriva ut talet i skolan.


Mwihihi jag har fixxat biljett! :D

Till alla harrysar under 20 där ute som inte vet detta än; Åldergränsen höjs från den första maj. Nu vet ni. Och jag. Suck, tucker fortfarande det suger balle att dom höjer.

KEEP IT SLEAZY tho'!

/// CALIFORNIAWHITE,
a crazy fuck!

Woho!

Helt okej dag idag faktiskt. På ekonomin gjorde vi ingenting, så satt och snackade. Eller, vi skulle plugga till morgondagens prov, men det var det ingen som gjorde. Efter ekonomin var det naturkunskap. Jag drog en liten fuling och skolkade. Visade sig att jag inte missade något, hon gick bara igenom läxförhör-sak som vi fått facit till. Däremot så hade hon tydligen sagt något i stil med "Om någon av er skulle bli läker... inte för att det är särskilt troligt men.." Suck, vilket monster hon är!

Jag och Sandra drog iaf in till Waynes vid odenplan och tog en fika. Tänkte testa Ice-chai latte, men vågade inte så det blev en Mocha frappe. Med den lekte vi u-båt samtidigt som vi smed onda planer, muahahahaa! Pratde även om högskole-ansökan. Vi kommer söka till väldigt liknande saker, bara i olik prioriteringsordning. Kom in på en underhållande diskussion om vad som skulle hända om man började plugga i Uppsala och hamna i olika kårer eller vad de nu heter och därmed vara fiender :P Efter det var det matte och vi fick tillbaka proven.


*Duktig* Har aldrig nånsin behöv kämpa så hårt för ett G, men jag e nöjd.

Efter matten skulle det vara infolayout, men lärarn va borta. Vi ska dessuom jobba med årsredovisningen vilket vi inte kan eftersom Karin har allt och hon e i Japan (Den lyllosen!)

Nu ska jag äta lunch.

//// CALIFORNIAWHITE


Mys!

Soligt och fint med solen som värmer! Det börjar verkligen bli vår, och det behövs! När det är fint ute är folk på bättre humör. Är det grått och trist är folk lättirriterade och allmänt deppiga. Att det vart sol och fint idag är bra för studierna :P Har nämligen fortfarande mkt plugg, men med fint väder blir det inte lika surt att ta tag i det. Däremot e de aningen trist att vara fast inomhum, men man ser fortfarande solen :D

Christina hjälpte även till att starkt förbättra mitt humör idag. Under lektionen kom hon och pratade med mig och Michelle om minihitler (Vi hade skickat ut mail om detta till skolledning+mentorer, och Christina är vår mentor). Hon blev chockad när vi berättade hur hon såg ner på klassen och hennes respektlösa beteende. Dessutom sa hon i princip igår att hela gruppen borde å IG. Inte ord för ord, men det fanns undangömt. Detta förvånade Christina ännu mer. Hon skulle prata med Helena (en annan mentor som typ halva gruppen har) Bra att man har stöd någonstans ifrån iaf, biträdande rektor bryr sig sällan.

Jag gillar låten Union (Slopes of St. Benedict) med Sabaton. Den är bra.

//// CALIFORNIAWHITE as a union we stand, and united we fall!

Matteprov

Hade nyss matteprov. Usch vad det är pressat att sitta och skriva! Vet inte hur det gick. Var osäker på några grejer, men hoppas självklart på ett G! Lärarn sa att hon skulle försöka rätta dom till imorn. Håll tummarna alla, så man slipper sitta å tänka på det under lovet! Nu sitter jag å har svenska. Ska jobba med talet, men det är lite svårt eftersom jag har mitt tal hemma. Klantigt av mig att inte skicka det till skolan. Well well, inte mycket att göra åt saken!

Idag är det iaf soligt och fint :D Man blir ju genast på bättre humör när solen skiner! Hörde på radion imorse att det skulle bli 20-22 grader, men det måste vart ett aprilskämt. Ett dåligt sådant, but still. Som baksidan av dagens Metro, donken reklam där cheeseburgaren tydligen kostar 115 kr. Har aldrig riktigt fattat grejem med första april. Och varför säger man "din dumma sill"?

Allt gott i vårvädret!

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0