Girliegirlie

Indeed that's how you should describe my day. Ovanligt tjejig dag. Jag är inte särskilt girlie, men idag har jag tagit ett långt bad, fixat ögonbryn, ansiktsmask, peeling, fixat naglar. Så mycket tjejighet brukar definitivt inte mina dagar innehålla. Men nu är jag nästan färdig att dra. Dra dit man ska fixa sig lite mer, till Pia i södertälje :) Har inte vart hos henne och Mats ännu så de ska bli kul.

Vi gör så här, eftersom det som vanligt inte kommer funka att skicka sms vid tolvslaget så.. GOTT NYTT ÅR ALLA!


Over N Out för sista gången 2009!

/// CALIFORNIAWHITE

Till min vän Michelle

Jag håller dig personligt skyldig, Michelle, borde lystnat på min instinkt ;) Hahahaha
All tid som kunde använts till studier. :P

Men SNÄLLA!

Kollade av nån anledning igenom låtntitlar på Idol vinnaren Erik Grönwall's skiva och blev lite irriterad. Skivan innehåller titlar som: "Run to the Hills", "The Show Must go On", "Shout it out Loud" och "18 and Life". Lyssnade på låtarna på spotify, och mycket riktigt handlar det om Maiden, Queen, Kiss och Skid Row covers. Inte dirket bra sådana heller. Allmänt känt är att jag inte gillar Idol eller artisterna eller musiken de kommer med, men skivorna har iaf vart lite mer orginella än att helt igenom köra covers. Att det är  covers på kända rock-låtar dessutom får mig att undra lite om killen vill nå ut till oss rockers också. Är så fallet, FAIL för min del iaf. Ska du köra rock, man, kör egna låtar!

Har precis lyckats slå in julklappar! Precis sådär fula paket som det ska vara när man får paket av mig :) Till nästa jul önskar jag mig några extra uppsättnignar armar. Dom kan komma till användning vid paket-inslagning. ;D

Just nu sitter jag å lyssnar på skivan "Monster Ballads X-Mas". Ganska bra faktiskt, gillar Skid Rows version av "Jingle Bells" (trots att jag inte är så förtjust i nuvarande sångaren) samt Nelsons "Jingle Bell Rock". Då och då får jag även säga till Pixxi spm försöker hoppa upp på dom 2 ställen i mitt rum hon inte får vara på, uppe på min byrå och upp på min LP-spelare. Envisa brud, hon ger sig inte i första laget ;) Skämmer bort henne lite idag dock, stackarn har fått en bula :(


Hon gillar att ligga i dataväskan :)


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Tiiidigt inlägg!

Kl e bara 7 och här är jag och skriver i bloggen. Usch usch, när man äntligen är ledig blir det tidigare uppgång än när man ska till skolan. Anledningen är, Körlektion. Har den otroligt tursamma tiden 7.45 morgonen såhär innan julafton. Men, de e bara att bita ihop. 

Gårdagens firande av Tosse var supermysigt. Inte ofta man träffar vissa i släkten. Vilket iofs inte e konstigt eftersom det pågår massa små-krig i släkten och alla e arga på alla. Släkten e verkligen värst. Och det my firneds är alltså min släkt. Vanlig åsikt det här bland vissa ;) Haha :P Men nu ska jag ta och gå så jag inte missar bussen.

 
Hittade massa pixx från gymnasiet igår :) Denna från 2an (?)


KEEP IT SLEAZY!!!


/// CALIFORNIAWHITE

Oj..

OTROLIGT länge sen sist jag bloggade, över en vecka. Vad ska man säga, har jag haft tid har jag inte orkat eller haft lust och har jag känt för det har jag inte haft tid. En hel del har hänt med snökaos, tentabesked, skola och festande, men egentligen ingenting utöver det vanliga. Tror däremot det här hör till ett av de längsta uppehåll jag haft sen jag drog igång bloggen för 2 ½ år sedan ungefär.

Helgen var otroligt najs med fredag på Harrys. Var å käkade där så kom dit tidigt. Gott käk indeed och en rolig kväll. (Förutom min otroliga toalett-panik när vi gick därifrån ;D) Diverse övertalningsförsök om HG fick man höra som alla dissades pga kylan. Lördagen var jag väldigt trött så när jag väl kom hem på förmiddan åt jag frukost följt av att jag la mig och sov igen. Vaknade vid 5 halv 6 och åt middag. Söndagen hjälpte jag och Rikard till i mässan och det var väldigt mysig mässa faktiskt. Gillar att "jobba" med Jerker, han är en (av flera iofs) som fattar att man faktiskt inte är retarded och vet hur man gör grejer :P Drar upp lite bilder från i fredags :)


De e kul att träffa på Emilio, alltid på bra humör

.. fast lite deadbeat blir man ibland ;D

"Kom Crille, du ska va med på bild" :P


På nåt sätt ser jag alltid malplacerad ut på bilder med Emilio och Crille :P (bilden ett par veckor gammal)

Ikväll blir de födelsedagsfirande av släkting (: Myyys :D Ännu bättre är det att julledighet har dragit igång, dock lär de bli en del plugg under "lovet".

KEEP IT SLEAZY!


//// CALIFORNIAWHITE

Lååååt

Lite kul att man förlitar sig på att allt ska finnas på typ youtube. Hittade inte låten jag lyssnat på som s***n idag, så tar den som spelats näst flitigast. ;)



Top 5 PBF låtar just nu:

1. Junkie Girl
2. I wanna be with you
3. 48 hours
4. Restless
5. Saturday Night

OVER N OUT

/// CALIFORNIAWHITE

Spend 5 days waitin for 2..

.. to do the things that we wanted to! Måste seriöst säga att det är helgerna jag lever för! När annars kan man någonlunda lägga undan annat å kunna faktiskt leva livet! Idag är det måndag och stor del av mig sitter å längtar efter helgen. Sick? Maybe, men helg e fan sjukt mkt roligare än veckorna!

Idag var de skoldags igen. Föreläsning om genetik (arvsanlag och sånt, ni vet dominanta och recessiva genotyper osv). Efter föreläsningen var det lunch. Linnéa och Sandra hade med sig muffins som dom hade bakat så de blev fika med kaffe och muffins under lunchen! :D Efter lunchen var det seminarium som gällde. Måste säga att jag inte alls gilalr den här kursen, just nu känns det bara så svårt. Okej vissa delar känner man igen från naturkunskapen, men detta är sooo much more advanced! Ännu svårare gör huvudlärarns röst. Under en föreläsning med henne spenderade jag ganskamkt tid med att rita en ost. Ambitiös student?

Idag fick jag en trevlig överraskning i brevlådan. Julklapp från jobbet! 250 kr på Akademibokhandeln! Okej inte direkt en affär jag handlar på särskilt ofta, men det är alltid trevligt med överraskningar! Har fortfarande kvar en "tack för arbetet i somras" present från jobbet, en biobiljett! Undrar om man kan hitta julklapp till nån där? Har nämligen inte köpt EN ENDA julklapp än! Och julafton är nästa vecka..


KEEP IT SLEAZY!!


///// CALIFORNIAWHITE


Pretty Boy Floyd in pixx

Torsdagskvällen var GRYM, drar den i korthet med bilder!


E blev sjuk så tog med mig Ida istället. Då blir bilder såhär normala


Criss innan spelningen


Med fukkin STEVE SUMMERS!


Krama KRISTY MAJORS

Criss var den sista som signerade min poster. Här bryr vi oss inte om vilka som är och inte är medpå den ;D Ingen penna hade han (eller någon annan i närheten) så signaturen fick bli i kajal :P "Is this eyeliner?"

Fukkin AWESUM nite med minst sagt GRYMT liveband! Otroligt trevliga personer var dom också! Träffade även på massa annat skönt folk man sett tidigare men aldrig pratat med. Najs najs! Hemkommen mellan halv 5 och 5 nångång.

KEEP IT SLEAZY!!!


/// CALIFORNIAWHITE


Prrrrretty Boy Floyd!

Tentan avklarad och det känns ASSKÖNT! För att göra det hela ännu lite bättre än det faktum att det kändes rätt bra så fick jag reda på idag att man kommer in GRATIS ikväll till PBF om man har biljett till giget imorn! VILKET JAG SJÄLVKLART HAR! Detta skall utnyttjas!

We're gonna rock, rock! 48 hours, 48 hours to rock, to rock!

Imorse träffade jag på Christine på pendelplattformen påväg till skolan. Det var hur kul som helst att träffa på henne igen, det var superlänge sen vi hade en chans att sitta å snacka! Sedan hamnade vi även på samma pendel från skolan också. Lunchade med lite mer snack om allt och ingenting. Härligt :D


Jag, Christine, Nicole, Clara och Maria på studentmiddan

Alrite alla rockers, hoppas jag träffar på er ikväll eller imorn på Harrys, annars!! ;D

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Blööö

Fan va de e trist att de snart är jul. För tillfälelt finns det nämligen så mycket saker jag skulle köpa till mig själv om det inte var för att stor del av pengar jag har faktiskt skall gå till julklappar. Så här är ytterliggare en GE MIG!


My Booky Wook av Russel Brand.

Hmm, tror bestämt att jag fixar en ny kategori att placera inlägg som detta.

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Rodeo

Min favorit ballad med Mötley Crüe, Rodeo!



/// CALIFORNIAWHITE

Noel Fielding immiterar Kings of Leon

Hitta denna video när Noel Fielding (Mighty Boosh) immiterar Kings of Leon! Genious!



Lyssna på Kings of Leons låt Milk och hör att det faktiskt är likt. Hilarious!

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Goddammit!

Fått feber. Inte hög feber, but still.. Tenta på onsdag och jag har pluggat OTROLIGT lite. Feber hjälper inte.

Plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga, powernap, plugga,

I'm a boosh geek!

GE MIG!


Mighty Boosh Radio series


The Mighty Book of Boosh


The Mighty boosh Live future Sailors tour

Sumtimes I wish I lived in britain! Brittiska humorprogram är insanely roliga!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Snart e de jul

Julen närmar sig med stormsteg. Börjar bli smått panikslagen om jag ska vara helt ärlig, har nämligen inte köpt en enda julklapp. Som vanligt med andra ord. För tillfället däremot sitter jag och funderar på om jag ska ta och julpynta i mitt rum i år. Det är ju faktiskt väldigt mysigt med julpynt. Dock så är det enda jag gör i mitt rum typ att plugga och sova. För tillfället sitter jag iaf och lyssnar på "A Twisted Christmas", en julskiva från Twisted Sister. Kan man faktiskt tom tycka att låtarna är bra, haha ;D

Idag då så var det dags för oss audionomstuderande att medverka i en dissektion av en människohjärna. Sjukt äckligt låter det. När jag först fick infon att det skulle ske hamnade man lite i chock. När man sedan hade vant sig med tanken var det dock lukten som kändes mest avskräckande. Glädjande nog luktade det inte särskilt mkt alls. Största delen av tiden luktade det faktiskt ingenting. Måste säga att jag tycker det var ASBALLT! "Vad har du gjort idag då?" "Jo, jag har hållit i en lillhjärna!" Haha ;D



Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Neuropsykologisk utredning

På schemat idag stod neuropsykologisk utredning. Vår lärare skulle låtsas ha någon typ av hjärnskada å vi skulle komma på vad genom att intervjua samt göra tester. Hur intressant som helst faktiskt. Feler var en skada på höger frontallob som hade påverkad de exekutiva funktionerna samt viss tendens till neglect. Nu vet ni ;D Imorgon ska jag vara med på en hjärn-dissektion. Och ja, det handlar om en människohjärna.

Whiskey och Pixxi får för sig väldigt intressanta saker ibland.

Hmm, undrar om det går att hoppa upp där..

vi gör ett försök..

Testar den enkla vägen istället!

Idag när jag kom hem från skolan hittade jag Whiskey inne i en resväska.


Imorrn blire Billion Dollar Babies samt Jailbait (och ett tredje band) :D

Over N Out!


/// CALIFORNIAWHITE


Halabalobalobalej och skutan den är full av sång

Idag har jag en bra dag! :D Hade nyss körlektion där jag fick infon att jag är godkänd på alla delmoment och att det nu är "tillämpningsbiten" kvar. Alltså att jag ska kunna allt hela tiden. Så alltså; körkort inte alls så avlägset! :) När jag kom hem mötter jag av ytterliggare en trevlig överraskning, nya hörlurarna till mobilen hade kommit! Ingen mer kommunaltrafik i tystnad! Även min efterlängtade brittiska tv-serie hade kommit, Mighty Boosh series 1-3 :D Gissa vad jag ska göra härnäst ;)

Igår var min fina Nike här en stund :) Med sig hade hon 2 wienerbröd. Gjorde iordning lite te och satte oss och kollade på film och snackade lite. Hur mys som helst!  <3 Även min kusin Jessica (med dotter Jennifer + pojkvän kenneth) tittade förbi en stund. Dom hade bullar med sig eftersom dom hade "råkat baka för många". Hmm ;D Goda var dom iaf! Lite senare ska jag träffa Elina! Det var alldeles för länge sen jag träffade henne. <3


Denna trillade ner i brevlådan idag :)

Over N Out


///// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0