Min lösning - egen komponerad mochaccino

Min dag har till stor del gått i irritationens tecken. Tänker inte gå in på varför, fär det spelar ingen roll. Det jag vill få fram är att människor verkligen genom att bara göra nåt litet kan få en att känna sig bättre. Aubbs fick mig genast på mycket bättre humör genom att bara vara sitt vanliga pre-party self. Allt hennes party snakk blåste nästan helt bort min irritation samt att höja min pepp-het. Så tack Aubbs för att du e du, eller nåt ;D

Göra-sig-iordning riten är väldigt intressant hos mig. Det är ganska få steg, men tid tar det. Efter dusch och liknande;
Steg 1: Tömma halva garderoben på sängen. Steg 2: Prova olika kombinationer. Steg 3: Smink. Steg 4: accessoarer. Steg 2 är vad som tar tid och är väldigt uttröttande för min del då det involverar att springa fram och tillbaka till hallen där enda helfigursspegeln finns ett stort antal gånger. Efter att ha avklarat steg 2 för kanske 20 min sedan blev jag helt plötsligt jättetrött. Se rubrik hur jag tänkte eliminera det problemet! Mums :D Är för närvarande halvvägs igenom steg 3 ;D (Viktigt: Samtliga steg bör för egen säkerhet genomföras under högljudd musik-spelning)
Däremot kan jag inte undgå att undra hur många av mina grannar som starkt hatar mig...

Outfit för kvällen blir inget mindre än min KISS tröjja med ett par gråa jeans + skinnstövlar med div accessoarer.
På tal om KISS tröjan var det OTROLIGT kul när jag var hos pappa och han fråga vad det var för "fula gubbar" jag har på tröjan. Vaddå lite efter när deras sminkningar är högst världskända ;D

I want to rock and roll all nite
and party everyday!
för..
These are crazy, crazy, crazy, craaazy nights!
och..
I was made for lovin' you baby, you were made for lovin' me!

Nu vill jag att mamma ska komma hem så jag kan få mat, hahaha



Over N Out
// CALIFORNIAWHITE doin' time on the wild side!


Inställda lektioner

Denna vecka har ju dom flesta sportlov. Inte vi, MEN det har minst sagt vart som om vi haft det! Av totalt 10 lektionerna som ligger på mitt schema kommer jag denna vecka haft totalt 3! Nk lärarn sjuk, Bo "ledig", svenska på egen ort. Kvar står 2 kurser, matte och infolayout. Ska egentligen ha infolayout imorn, men tänker INTE åka in till odenplan för att ha 50 minuter med häxan...

Idag när jag kom hem blev jag glad. Jag hittade nämligen min leopard handduk som jag fick av nån för ett par år sen. Hade totalt glömt bort den. Det var tvungen å firas med en dusch. På tal om dusch, ni skulle se pappas dusch! Han har fixan en ny dusch-kabin pryl som har en ångbastu. Utöver bastun har den även typ seriösa musikannläggningen! Eller, seriös för att vara duschkabin.. Kan jag tänka mig... Man kan koppla in värsta grejerna till den, typ cdspelare, usb-prylar osv. High-tech dusch. Det börjar bli lite som ett spa eller allmänt kroppsbehandlings center där. Utöver duschen har dom även massage-stolen och en spikmatta. Allt jag har e min för tillfället flimmriga skärm och leopard handduk. Men ja e glad ändå :D

Pratade med S om "vanor" man kan få när man druckit liite för mycket. Ankis hade pratat om när dom va ute å nämnt vad S haft för sig. Well, vem har inte för sig sånt e min fråga! I sure do! Kan tänka mig också att jag e värre än S med mina "fyllevanor". Men, det skulle inte va party utan dom! Du å jag Aubbs, bakom en soptunna! Huahe!

Nu ska jag måla naglarna!
/// CALIFORNIAWHITE doing time on the wild side!

Svenska C - PEST!

Jaa du Aubbs, min blogg absolut äälskar cp-rutor. Fast, du verkar va den enda som har det problemet ;D

Hursomhelst måste jag bara dela med mig av hur otroligt starkt jag ogillar Christina och Stawe för tillfället! (Sv lärare på cyber som lagt upp SvC kursen tillsammans) Den nuvarande uppgiften vi har, källkritik på nätet, är bara pest och pina! Jag har suttit i säkert 5 timmar minst och inte fått den färdig än! Sen är det inte bara det, utan de faktum hur lite och dåliga instruktioner vi fick inför denhär uppgiften! Ingenting om upplägg, ingenting om längd och är inte ens helt på det klara om VAD det faktiskt är meningen att man ska göra! Jag har gkort det jag tyckte verkade mest rimligt, men det skulle mycket väl kunna vara fel. Bära eller brista är det som gäller . Tillochmed mitt dåliga blogg-språk har fått sig en dos av det faktum att jag halva dagen har hållt på med en svenska uppgift. Jag menar, jag har ju exempelvis skrivit är istället för e som jag brukar! Suck, I'm ruineeed! haha :P Nu har jag bestämt att jag gjort tillräckligt mycket av den idag eftersom jag ändå är helt stuck. Måste nog sova på det. På tal om att sova, tror nästan jag ska ta å göra det väldigt snart.

Måste säga däremot att allting vore heelt kört utan musik! Allting blir bara mycket lättare med lite sjysta toner strömmande ur högtalarna. Power-metal har för dagen fungerat väldigt bra som plugg-musik, men det brukar variera. Det jag vet är att exempelvis Crüe inte funkar. Det är FÖR bra musik! Sonata Arctica, Epica och Kamelot har gällt för mig idag! Eller, okej, Kamelot drog ja på alldeles nyss, men iallafall! Mwihihi jag har ett Kamelot pletrum ;D

Nu ska jag nog sova.
/// CALIFORNIAWHITE chekkin' out!

Demos

Jag gillar demoversioner av låtar. Det där råa innan det är riktigt klart, man känner av mer själva känslan av låten. Många demo-versioner är helt klart bättre än slutversionerna. Nu gäller inte det alla låtar, men många. Alla band borde ge ut hela skivor med samlade demos, både med släppta låtar och låtar som aldrig tagit sig hela vägen till studion. Demoversioner speglar dessutom mer hur ett band låter live.


För er som inte vet; Crashdïet
Gillade skarpt att dom på Rest in Sleaze (24/1) spelade massa demo låtar av Crashdïet. Det var najs och låtarna är bra. Typ Miss Pain, Lost Horizons och We play it, You Scream it är bara några exempel! <3 Daxx att hitta ny sångare strax boyz! Svenska hårdrocksscenen saknar något.

KEEP IT SLEAZY!
/// CALIFORNIAWHITE

Det suger..

.. att inte ha sportlov nu! Alla andra har ju det liksom! Iochförsig har jag inte superduper mycket plugg att göra för tillfället, men det är detdär med att gå upp mummatidigt som stör mig. Imorse ville jag bara vända mig om och somna om. Men eftersom jag var hemma igår gjorde jag inte det. Igår hade vi dock inga lektioner ändå, för Marita var sjuk. Hoppas verkligen att hon kommer imorrn eftersom man annars åkt till skolan till kl 9 i onödan! Bo är ju borta, så det är ingen ekonomi på morgonen. På tal om Bo har han tydligen inte ens "tillåtelse" att vara borta nu, han bara bestämde sig för att va det! Han stör mig SÅÅ mycket och skulle som K hoppa av kurser i protest om jag kunde! Tyvärr kan jag ju inte det, ekonomin måste jag läsa och småfek, well lets face it, man skulle va körd om man hoppade av den nu. Hade för tillfället tänkt börja med SvC uppgiften, men jag insåg att jag inte förstår den riktigt. Fattar liksom inte vad det är meningen att jag ska skriva om det. Tänkte relaxa ett par timmar så hjärnan hinner ikapp en efter matten och ta tag i den igen sen. Fick ju hem Aristocats och De 101 Dalmatinerna igår så jag har nåt att kolla på ;D Disney-nörd som jag är vill jag nämligen ha alla disneyklassiker (iaf dom lite äldre, inte dom allra nyaste mupp-filmerna) och har för närvarande 12 st! Av typ 50, men ändå :P I ordning går dom inte riktigt heller utan det är:

5. Bambi
12. Askungen
16. Törnrosa
17. Pongo och de 101 dalmatinerna
19. Djungelboken
20. Aristocats
21. Robin Hood
24. Micke och Molle
36. Mulan
43. Björnbröder
44. Kogänget
45. Lilla Kycklingen

Vilken otrolig samlin va? ;D
Dokken - Inside Looking Out <3
SÅÅ bra!

Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE

Rock is not the devil's work

... it's magical and rad! (Kickapoo - Tenacious D)
Drömde inatt att jag hade världens musikdiskussion med någon (vet inte vem). Personen påstod iallafall att rocken bara är en fluga och att det är hiphop-en som kommer hålla i sig längst. Well, kanske stämmer att den tar mer plats i tidningar etc för tillfället, men rocken har hållt i sig längre, sådeså! You can't stop Rock N' Roll!

Topp 10 låtar för tillfället
1. Sister Sin - Hostile Violent
2. Twisted Sister - Leader of the Pack
3. AC/DC - Skies on Fire
4. KISS - Heaven's on Fire
5. Bon Jovi - Runaway
6. Dokken - Sleepless Nights
7. Warrant - Down Boys
8. Baby Jane - On of a Million
9. Pretty Boy Floyd - Leather boyz with electric toyz
10. Poison - Fallen Angel

Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE

Sportlovs vecka i stockholm

Vecka 9, veckan då jag egentligen allra helst vill befinna mig i skidbacken. Nu är det tyvärr inte så eftersom jag går i skolan... Well, kan ju alltid trösta mig med att jag hört att det är förjävligt kallt uppe i Åre tex. Jag misströstar icke! Bara lite kanske.

Idag var jag hemma från skolan eftersom jag vid 5-tiden imorse fick världens migrän. Det har gått över nu, bara dendär tröttheten som sitter kvar. Men vad kan man göra liksom? Fick iallafall igår veta att mamma bokat biljetter till Suomi-land. Vi åker i början av juli. Det är februari å hon bokar biljetter till juli! Vissa gillar att va ute i god tid antar jag. Sen måste jag dela med mig av lite lustig info ang min Crüe-flagga. Tommy Lees ögon följer nämligen en vart man än är i rummet (och ser bilden). Mona Lisa-style liksom. För övrigt är Mona Lisa världens mest överskattade tavla.

Insåg ganska nyss hur långt in i februari vi faktiskt är! Man får ju liksom pengar denhär veckan. Jag har fortfarande typ 900 kvar från förra månaden vilket minst sagt är otroligt mycket för att vara jag. Skulle haft mer om det inte var för körlektionen. Denna månad får jag mer pengar än vanligt dessutom eftersom jag utöver de vanliga har fått pengar av min käääre far och dessutom får lön. Bajsigt najs liksom, med tanke på att inköpet peace and love biljetter måste göras.

Aubbs, I'm here for ya if you need me!

Solen har börjat värma allihopa! Tha spring i neeer! Dessutom semmeldagen idag, ät en massa semlor i mitt ställe eftersom jag inte tycker om semlor riktigt!

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE
ska äta kladdkaka idag istället, mums :)

Update

Well först att berätta om måste väl vara UF-mässan. Det var ganska kul och gick helt klart bättre än väntat. Vann inga priser, mycket eftersom vi tack vare Bo knappt var med och tävlade i ngt. Trött var man efter 2 dagar och jag lyckades på nåt sätt fucka till min rygg så jag missade utgång. Lite trist men jag misströstar ICKE! Det var nämligen så att jag strax innan 9 fick ett samtal av J som frågade om jag ville följa med honom och se FUKKIN AC/DC!! Den han skulle gå med hade nämligen lyckats få bättre platser till gårdagens spelning och J lyckades övertala honom att ge biljetten till mig. Tihi jag blev jätteglad och AC/DC var FUKKIN KILLIN! Hell fukkin YEAH!! Synd bara att ryggen inte riktigt var på topp.

I lördags äkte jag till pappa. Lördagskvällen spenderades med att spela lite Wii, dricka lite öl och lyssna på musik med pappa, sointu + syskon. Riktigt mysigt faktiskt. Igår var jag ute på gimodammen och åkte bil! Eller ännu bättre, KÖRDE bil! Ofattbart roligt, halkbanan all over + en massa mer roligt! Spelade bingolotto på kvällen, inte fullt lika kul. Ser verkligen inte grejen i det. Bingo måste vara ett av de segaste existerande spelen. Wellwell de va socialt iaf så. Idag har jag inte gjort så mkt, åkte hem från pappa och har gått runt å relaxat hemma sen dess. På bussen måste jag verkat väldigt oroväckande som satt och skrattade för mig själv. Övertrötthet är inte bra när man sitter för sig själv på bussen, särskilt inte när man smsar med Anna-aubbs om helgen planer! Party all weekend looong start torsdag med Bandit fest!
I wanna rock and roll all nite and party every day...
M-m-m-mötley Crüeeeeee this zummer, oh yeaaaah!
Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Twisted Sister

Det finns ett band och ett band only som jag lyssnar på för att min mamma gör det! Just det, Twisted SIster! Förvånande faktiskt när man tänker på vad hon annars lyssnar på. När hon har en chans att välja själv vill säga och inte tvingas lyssna på min musik. Jag är nämligen inte kapabel till att lyssna på musik med låg volym så länge det inte är när jag ska sova.  Har hursomhelst länge uppskattat deras musik men bara lyssnat på den nåt år kanske? Alldeles nyss gick det upp för mig vilken otroligt bra röst sångaren faktiskt har. Javet, aningen sena reflexer kanske ni tycker. Jag har självklart hört att männskan kan sjunga, bara inte exakt hur bra det låter! FUKK YEAH helt enkelt!


Dee fukkin Snider, aaiiight?

I KNOW WHAT YOU WANT, YOU WANT WHAT WE GOT!
Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Mässan, imorrn!

Ja så e det! Var och köpte tyg till monterväggarna idag. Kl 11 imorrn ska man alltså vara på plats i älvsjö för fixning av montern. Själva mässan startar 17.30 för er som vill komma dit. Vi får alltså en pissigt lång dag imorn, för vi har bestämt att mötas kl 9 i skolan, så från 9-20 är vi igång! Blir trött bara jag tänker på det!

Mattelärarn vabbar fortfarande så hamnar efter i matten.. Idag skulle vi börja med nånting med stora å små x å skissa kurvor å annat skit som ja inte fatta nånting av. Sen blev vikarien tytp sur när vi började prata om svenskan istället för matten. Hjälpa oss kunde hon inte heller. Bajs vikarie, kom tillbaka Katarina! :P

Imorse när jag va påväg till skolan fick jag en plötslig impuls att i gamla stan springa över till andra t-banan. Det var däremot bra att jag inte gjorde det men :P Sen så kopplade jag Mörby Centrum till Mötley Crüe och började tänka på ifall nåt band nångång har hyrt ett tåg i nån stad. Tänk om band skulle börja ta sig runt med tåg istället för buss. Då får man ett turnétåg istället för en turnébuss :D

Mat, sen LIX + Hennix
Over N Out
///CALIFORNIAWHITE


Besjälning. Besjälning! BESJÄLNING!!!

Usch vad jag inte tycker om Svenska C!!!! Vet inte hur många jävla gånger jag har läst igenom talet av Hennix på jakt efter besjälning som jag vet ska finnas i texten, men hittar det fan inte! Hur länge ska man behöva sitta och leta efter samma sak?? För er som inte vet vad besjälning är kan jag informera om att det är när man låter ett föremål göra något som bara människor kan göra, typ "Östersjön ligger i dödsryckningar och ropar förgäves på vår hjälp. Ropar blir alltså själva besjälningen  och östersjön föremålet or whatever. Tänkte att ödet kan vara föremålet först, men de e snarare något av en "högre kraft" eller vad man ska kalla det för...

/// CALIFORNIAWHITE tänker högt


Impregneringsmedel och godis

Enda lektionen idag var nk. Gjorde nåt test med nervimpulser och min grupp fick det bästa resultaten nån grupp nånsin fått med henne. 84 m/s tror ja (fråga inte vad de hade med att göra, det vet jag inte). Efter nk åkte jag å M in till medis för att köpa kvittensblock till mässan och därifrån vidare till hötorget för att kolla på tyg. Hittade inget tyg så de fixas imorn. Sen bar det vidare till Fridhemsplan för ett besök hos Järnia eftersom vi hade fått för oss att dom hade impregneringsspray som vi behöver. Det hade dom inte, och vi kände inte för att gå å leta lite random så vi gav upp det. Istället åkte vi in till en affär på folkungagatan för att köpa godis som vi ska bjuda på på mässan. Blev över ett kilo, hoppas de räcker. Lär bli uppätet av oss om inte annat eftersom skolan bara ger oss 50 kr per dag att käka för, å käk att köpa vid mässan är tusan inte billigt nog! Snåla skolhelvete!
UF mässan nu på torsdag (17.30-20.00) och fredag (9.00-15.00) på stockholmsmässan i älvsjö! ALLA KOMMER DIT!

Snart ska ja ha körlektion för första gången på flera månader. Undrar verkligen hur de kommer gå när det enda som för tillfället cirkulerar i mitt huvud endast är gårdagens glada nyheter. Fokus nu! Kan för övrigt tillägga att ja hittills (kvart i två) endast fått 2 st grattis på namnsdage, så de börjar bli på tiden för er att gratta mig!

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE säger grattis till sig själv på namnsdagen

Ständigt partysugen

Så fort jag hör vissa låtar blir jag extremt partysugen! Kan inte få nog! Har nog att göra med att jag precis har kunnat börja parta igen, haha.  Det suger att det bara är måndag, det innebär flera dagar innan jag får parta! Har dock en hel del annat denna vecka så jag kommer nog inte få problem med att hitta nåt att göra. Det är ju nämligen så att det är dags för UF mässan redan nu på torsdag och en hel del förberedande behövs! Utöver det är det dessutom annat plugg och körlektioner som jag äntligen tagit tag i att boka.

Idag har jag ju som vanligt vart ledig. Spenderade dagen i Nacka Forum med mamma. Hade inte vart där sen dom öppnade "nya" forum, men måste säga att jag inte blev särskilt impad. Det enda värda som finns där måste ändå vara Media Markt? Fick hursomhelst en säsong av vänner av mamma så nu har jag hälften. Only 5 to go ;D Fick även tomma cd-skivor så nu kan ja sätta igång med brännandet igen, haha.

För stämningens skull, den litten bild från i freedags ;D


Alex å Markus, our Harry B ppl. M drack upp min dricka, hoppas han blir sjuk! ;D

Det är helt galet, tack vare dendär extremt irriterande frågan på ekonomiprovet kan jag numera alla EUs medlemsländer, hur onödigt är inte det? Jefla Bo som ska få in mer onödig info i mitt huvud än jag redan har!

Now it's time.. MÖTLEY fukkin CRÛE SPELAR PÅ PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's the fukkin CRÛE, let's avboka allt annat!
Over N Out
// CALIFORNIAWHITE

Hem till Midgård

Hade nästan glömt hur rolig den serien är! Det är låg humor på hög nivå, indeed. Tyke är helt klart bäst!

Lill-Snorre, Tyke, Runar och Halvdan ska sno Rövahalts guld och måste komma
- Jag är herr svart, Tyke är herr blå...
- Va?
- Ameh, det är ditt kodnamn! Okej, jag är herr svart, Tyke herr blå..
- Va?
-.. Runar är herr guld..
- Herr guld, vilket coolt namn!
Lill-Snorre säger nåt om att återgå till plundringen och avklara förberedelsen med att komma på kodnamn
- Okej, jag är herr svart, Tyke herr blå..
- Va?
-.. Runar herr guld..
- Åhh, herr guld, vilket coolt namn!
-.. och Halvdan är herr Rosa!


TYKE INTE DUM!!

Tyke kraaamaaas!
Roligt värre, har du inte sett serien, se till att göra det!
BALDERS BALLE!!
// CALIFORNIAWHITE

Crazy Nites yee

Överlevde alla fredagen den trettonde? Well, ni har en chans till att blu otursdrabbade nästa månad, fredagen den trettonde mars, mwahaha! :P Igår var det iaf dags för min efterlängtade return till partylivet med ett besök på Harry B James och Crazy Nights! De va jag, Elina, Nike, Lisa och såklar Aubbs! <3 Med ordern av min kusin från innan i huvet ("Ta det lugnt ikväll. Och drick för mig också", valde dock att ignorera första delen) va de ett bra tillfälle att hälla i sig lite dricka. Det verkade bli förmkt för vissa eftersom det redan innan 12 bara var ja å Elina kvar av vår lilla grupp. Skojj va de även innan dock och den obligatoriska partyposen hanns med, samt en underlig sms-konversation med Aubbs om grytlappar å blåbärsmuffins med oliver. Var väldigt få bekantingar där dock. Oh, ja glömte nästan! Träffade på Taizé folk på Harrys igår! Hur oväntat va inte det? Kom fram till att vi däremot inte vart där samtidigt, men vi hade båda väldigt bra minnen från det. Har faktiskt aldrig snackat om Taizé när jag festat förut. Kul va de iaf :)


Aubbeparty e grejen!

Jag var även FÖRST ut med att gratta Pia på 20årsdagen fick jag bekräftat (fast Ida var strax efter) Jätte grattis igen Pia, hoppas du får en toppenbra 20årsdag! :D

Pratade nyss med pappa å Sointu <3 Blev halvt bestämt att jag ska upp dit nästa lördag. Det är verkligen på tiden att dra dit har inte träffat dom sen oktober. Det har liksom dykt upp massor varje helg så har liksom inte haft möjlighet. I miss them :( <3


Jag å min papi förra julen <3

Nu ska jag titta på Hem till midgård (:
 CALIFORNIAWHITE säger
Over n out och BALDERS BALLE!

En tredje värd dag

Okej seriöst, vad har hänt? Av de totalt 3 dagar jag vart i skolan denna vecka har 3 vart extremt ovärda! Idag var den enda lektion jag hade var Nk å där svara vi på instuderingsfrågor. Alltså hade man kunna gjort de hemma. Mattelärarn borta idag med å hade en jobbig vikarie som bara hade genomgång (som katarina troligtvis kommer ta sen också). Sist InfoLayout, lärarn borta. Fick ett papper vi skulle läsa och det står helt seriöst bla detta på det: Blankrad är ett mycket enkel sätt att styckeindela på. När du kommit till slutet av ett stycke trycker du bara på Enter-tangenten två gånger. Pappret förklarar också hur man ändrar till fet, Kursiv och understruken text. Helt seriöst alltså!

(oj titta, jag gjorde en BLANKRAD :O) Hursomhelst ser resten av dagens planer inte särskilt roliga ut, den kommer nämligen mestadels bestå av plugg inför internationell ekonomi provet imorn. Började plugga idag. Bra planering va? Däremot måste jag erkänna att jag tycker det är ganska intressant, vilket verkligen e på tiden eftersom Bos ämnen hittills var aaaniingen långtråkiga. Handlar om EU och andra handelsblock samt internationella organisationer (typ OPEC). Betydligt lättare å plugga detta än typ bokföringen. (Hmm, kanske borde lämna tillbaka dom böckerna...)

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Ännu en värd dag

Om jag tyckte gårdagens skoldag var ovärd e de inget mot idag! Först ut, Matte C. Lärarn va hemma med sjukt barn och vi skulle börja med nåt nytt vilket innebär inget jobb. Gjorde 3 tal tror jag, å den delen var relativt enkel, men resten fatta ja inte alls. Resten av tiden spenderades med samtal om blandannat böcker och filmer. Det visade sig att det bara var jag som faktiskt gillar Lord of the Ring filmerna, men det är iofs nånting jag redan visste. Matten följdes av svenska C där vi ÅTERIGEN satt å jobba i datasalen. Skolans datasalar e verkligen HEMSKA, jag menart! Luften är jättetung och jobbig å så sitter man framför en skärm! Usch säger jag bara!

Skulle ha träffat J idag men tror ni de blev så? 'course not! När ja kom hem hamnade jag framför tv:n. Somnade vid halv 2 kanske (skulle ses vid halv 3) och sov till 18! Ännu värre med att sova mitt på dan e att man aldrig får nåt gjort efteråt. Hade hursomhelst flertalet sms å missade samtal när ja vakna, förlåt once again, J!

När ja hade vaknat kom mamma hem å vi fixade mitt hår. Hade som ni säkert vet en väldigt lång och ful utväxt, men de e nu taken care of! Mwahaha I'm blonde! ;D

Imorrn har jag lite sovmorgon iaf. Ingen int ekonomi så jag börjar 9, weiii ;D

KEEP IT SLEAZY
/// CALIFORNIAWHITE

Tröjjor

Fick idag av min gulliga mamma en ännu gulligare tröja som hon köpt som tidig alla hjärtans dag present.
E den inte über söt? :D

:'D

Drar även upp en bild på KISS tröjjan ja köpte i helgen (:


Ja, vi har ett Linnanmäki klistermärke på vår spegel :P

Hmm, min kamera suger. Give me a new one pliiiz!
Hjälpte nyss Elina med hennes grisar

1½ månad gick de, men nu e de dagz!
Over N Out!
/// CALIFORNIAWHITE


Värd dag..

Hade vart ledig idag om det inte hade vart för den jefla halsflussen som höll mig hemma förra veckan. Hursomhels gick jag ju då till skolan för nk skull. Jobbade med K, och eftersom båda var ganska trötta blev det kul iaf. Skulle hålla på med saker med syn å göra, bla stirra på en sverigeflagga vilket var otroligt underhållande in mt state of mind :P Sen skulle man redovisa vad man gjort å kommit fram till. Gjorde inte labben med blodgrupp, men fick kolla den iaf. Om jag kommer ihåg rätt har jag A+, men är inte helt säker eftersom jag kan ha blandat ihop vilken antigen jag satte på vilken droppe. Jaja, spela roll. Gick sen sunt med Z å försökte komma på vart vi skulle va på småfek, men det visade sig att ingen av våra grupper va i skolan så båda drog hem. Blev sittande i en irriterande broöppning nästan 10 min, vem fan åker båt nu på vintern?? Känns värt lixom.

Jaa, vad ska man nu hitta på..? Kanske ska ta å dra igång en film.. Jagmenar, de e bara tisdag, ingen idé att börja plugga till fredagens int ekonomi prov ännu, kommer ju hinna glömma allt ;D Längtar som tusan till helgen, jag behöver parta! Min kropp kommer inte överleva länge till utan party, höhö. Aubbeparty ffs!

PRAY FOR US ON THE WILD SIDE
// CALIFORNIAWHITE

JA!

Jag VANN! Haha :D

Min min min min min
MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN!!!!
// CALIFORNIAWHITE e glad :D


Pixx

Partypixx är verkligen inte menade att titta på i efterhand! Okej, vanligtvis brukar de flesta vara helt okej, men sen finns de domdär lite värre när man bara ser helt jävla borta ut. Ville bara dela med mig av den informationen.

Det är lite lustigt dehär med tankarna jag haft att fixa svenskt medborgarskap. Jagmenar, jag har absolut ingen anledning att inte vara svensk medborgare eftersom jag har bott här hela livet och inte har några direkta planer på att flytta härifrån. Men ändå, det finns vissa tillfällen som jag känner mig mer finsk än svensk. Uss vad fånigt dehär låter nu, men jag fick en ganska stark finsk "vibe" när ja kollade på Where the fuck is santa (se tidigare inlägg) då jag, av nån oförklarlig anledning, kände mig finsk. Likadant kan det vara åt andra hållet, när ja känner mig mer svensk. Kan blandannat nämna att jag hejar på sverige över finland i tävlingssammanhang, typ OS. Däremot tror jag till viss del att svenska och finska gener kan vara väldigt olika. Nej, nu ska jag släppa dethär :P Ingen fattar nog ändå vad ja menar eftersom jag själv knappt fattar vad jag menar.


Däremot måste jag säga att de e daxx för soumiland besök snart.

People try to take my soul away
But I don't hear the rap that they all say
They try to tell us we don't belong
That's alright, we're millions strong
This is my music, it makes me proud
These are my people and this is my crowd


AUBBEPARTY i helgen föfaaan! :D
/// CALIFORNIAWHITE


Where the fuck is santa?

Börjar vänja mig med dessa lediga måndagar nu måste jag säga. Hur det ska bli sen när ja inte längre kommer ha dom, jaa, jag kommer ju inte vara glad, haha :P Faktum är att man slipper dendär söndags-deprissionen som kan dyka upp när man e ledig måndan. Å på måndan slipper man någon form av deprission eftersom man e så glad över att vara ledig och slippa veckans annars juobbigaste dag. Pratade om just det här med Michelle i fredags. Har hursomhelst, precis som vanligt, inte gjort ett dugg idag. Så länge man inte räknar duscha som nåt värt. Eller, jo, jag har förnyat mitt SKU medlemskap *applåd*

Har hursomhelst kollat på filmen "Where the fuck is santa" med Bam Margera i spetsen. Filmen går i princip ut på att dom ska hitta tomten å ta med honom till Pennsylvania. Bam påstår nämligen att tomten bor i finska lappland (som vi alla vet ÄR sann fakta ) och eftersom ingen annan tror på honom måste han bevisa detta. Det visade sig dock att tomten var på semester på Bahamas så dom tog med sig en random full gubbe istället. Finlands motsvarighet till Jackass The Dudesons (dom började t.o.m innan Jackass ) var med i filmen och dom är helt galna. Hjälp att hitta till tomtens by or whatever får han av blandannat Andy McCoy himself samt en karta ritat på nåns mage av Ville Valo (kartan slutade som tatuering så den skulle sitta kvar) Wellwell, gillar du Bam Margera, se filmen, den e sjuk.

Just nu sitter jag å lyssnar på Baby Janes låt I Don't Care. Very good indeed. One of a Million e dock snäppet bättre ;D Bra som satan e dom iallafall! :)

Penicillinkuren ÄNTLIGEN slut!!! Kanske kan lyckas börja äta normalt igen :P

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE

Helgen

Ussuss vad jag är partysugen! Men, det har inte blivit nåt partande i helgen pga det jefla penicillinet! Menmen, får ta igen det kommande helg ;D Har iaf haft en ganska sjyst helg, inte särskilt händelserik, men lugn. Fredagkväll träffade jag E inne i stan. Gick runt i lite affärer å ja köpte en Vince Neil poster. Satt sen på donken å snacka i typ 3 (!) timmar om allt och ingenting. Lördan spenderades till stor del med min mor. Vi var i Sickla och kollade runt lite. Fördelen med att shoppa med föräldrar är att man slipper betala ;D Fick lite underkläder som jag kände att jag behövde. Åt thailändsk till middag, gott som vanligt :D Hade tänkt åka till Erika på kvällen, men jag var så trött att jag hamnade framför tv-n vid 7 å va fast där tills jag somnade :P Idag har jag också vart i stan med Mamma. Hade bestämt mig för att köpa Mick poster också, men hade glömt bort att Rock Zone inte säljer posters längre :( Köpte iaf en KISS t-shirt :D


Need tha missin' piece, this looks weird!
Nån som vet var jag kan hitta Mick-postern??

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE

Duktig

Skola,studentmöte sen fika. Det var riktigt mysigt att bara sitta och prata lite även om samtalsämnena inte var de allra muntraste. Nikepike fyller nämligen 19 idag (grattis igen) och firades med en liten fika. De va kul att umgås lite med Ankis å Erika eftersom det var så otroligt länge sen känns det som. Efteråt gick vi å luktade på lite parfymer och jag köpte äntligen den välbehövde eyelinern. Påvägen hem insåg jag att jag i princip måste skriva klart svenskauppgiften idag eftersom jag tänker göra nåt kul imorrn. Hursomhelst hade jag inte börjat skriva, hade bara kollat upp lite om artiklarna (orkar inte gå in på exakt vad uppgiften gick ut på, men det var en källkritisk sak). Är iaf nästan helt klar med den nu, bara lite grejer jag behöver ändra, men det ska jag göra på lektionen imorrn. Visst är jag lite duktig iallafall? :) Jag tycker det :D

... UF-mässan 19-20 feb i älvsjö...
Kom dit och KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

Sister Sin

På riktigt! Jag är HEL SOLD på Sister Sin's platta Switchblade Serenades för tillfället! Älskar verkligen sångerskan Liv's röst, ger mig nästan rysningar. Utöver det är musiken OTROLIGT bra och gör en verkligen på partyhumör. Synd bara att det är onsdag och att jag käkar penicillin.. I live a hard life ;D Anyway, låten On Parole är bara såååå bra, har lyssnat på den säkert 5 ggr i sträck nu! Jag är relativt ny med Sister Sin som startade som band i början av 2000 talet, but hey, I still like 'em! Dom är helt klart även värda att se live, så gillas musiken försök se en live show, ni blir inte besvikna! (Även om jag tvivlar på att de flesta av er (som jag vet vilka det är) ens gillar musiken)


Måste även säga att Liv e väldigt sexig.

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE
/// CALIFORNIAWHITE, On Parole

Trött..

Första dagen tillbaka i skolan efter halsflussen. Kanske borde jag ha lyssnat på vad läkarn sa å stannat hemma denhär veckan också, jag är nämligen jättetrött. Sen kan det förståss bero på att jag inte åkte hem direkt efter skolan eller det faktum att jag knappt ätit något på en vecka. Det jag vet är att jag skulle kunna lägga mig och sova. Tyvärr blir morgondagen troligtvis ännu längre eftersom vi efter skolan ska kolla på grejer till UF-mässan 19-20 feb. kl 14 är det möte om studenten som jag tänkt kan vara bra att gå på. Om jag orkar.

Efter skolan idag var jag på bio med Louise. Vi såg "I taket lyser stjärnor" en film jag endast ville se för att jag gillade boken. Filmen var helt okej. Gillar i 9 fall av 10 inte svenska filmer alls, så helt okej är ett ganska bra betyg.
Om matteprovet... Jaa, vem vet, kanske fixade ett g?

Keep the fukkin hair in shaped!
// CALIFORNIAWHITE
funderar över vilken festival man ska satsa på i sommar...

UF-mässan

Den 19 och 20 februari finns jag med mitt företag Jippofoto UF på UF-mässan i älvsjö! 17.30-20.00 den 19e och 9.00-15.00 den 20e! Inträdet är gratis så det är bara att masa sig dit! Utöver Jippofoto finns det 349 andra företag där (om jag fattat det hela rätt) så det borde verkligen finnas något för alla! Monter B02:50 allihopa, avdelningen heter Kultur och sport! Väntar mig att se ALLA i älvsjö 19.20 februari!
VI SES!

Storytellin'

Först: E, de va 2007, inte förra året ;)

Idag har jag faktiskt vart jätteduktig. Direkt efter frukosten satte jag mig med matteboken. Att jag däremot bara gjorde ett tal och sen började med annat är en heeelt annan sak. Började med en uppgift i info&layout som ska va klar på torsdag. Man ska skriva om sig själv, typ utseende, insidan och beskriva när man gör något. Man behöver inte ens tala sanning så jag har nu konstig historia om mig själv som mördare. Mycket bra berättelse indeed :P När jag var klar med den var ja bara tvungen att titta på Ellen DeGeneres, har fan blivit beroende av det tror jag :P Ellen är jätterolig ;D Efter det har jaf faktiskt vart ambitiös med matten (även om det kanske inte skulle se ut så om nån såg min plugg-ställning á liggande i sängen). Har iaf fått ganska mycket gjort och jag hoppas att provet imorrn går bra. Vet inte riktigt om jag känner att jag kan det eller inte, det jag vet är jag gör så gott jag kan så får de lösa sig till det bästa.

Det skulle vara sjukt skönt med en massage i nuläget! Mina muskler i ryggen i helt fucked up känner jag och samma sak med axlarna. Måste vara allt detta säng-liggande. Finns nämligen inte mycket att göra här så även om jag mått bra ett par dar har jag ändå degat framför tv:n eftersom ja måste vila. Blä för vila! Men jag antar att jag behövt det.
Kollar för tillfället på Joey och jag måste säga att hans agent Bobbie är jätterolig :'D

PRAY FOR US ON THE WILD SIDE!!
/// CALIFORNIAWHITE

Dags för en uppdatering

Inte för att den direkt lär handla om särskilt mycket. Vill hursomhelst börja med att säga TACK till er som hört av sig get-better wishes or whatever, ni vet nog vilka ni är <3 Kan sadly enough berätta att jag har fått halsfluss. Tisdag kväll fick jag feber och va hemma onsdan under vilken jag fick ont i halsen. Kollade upp det och blev faktiskt lättad när de va halsfluss eftersom dom ett tag trodde det var körtelfeber. Halsflussen har hursomhelst hindrat mig från att gå på Bandit Rock Awards i fredags och lyssnar för tillfället inte på bandit eftersom dom nämner den så fort jag sätter på radion. Fick stanna hemma med en 12-sidig artikel om Queen och Freddie Murcury (Sweden Rock Magazine, Februarinummret) som iofs var väldigt intressant, but lets face it, tidningen hade inte gått nånstans! Inte mycket att grubbla över nu i efterhand dock :P

Måste säga att jag är uttråkad till de extrema med att vara hemma! Halsfluss smittar bara några dagar, men läkarn har bestämt att jag ska va hemma veckan ut. Yeah rite! Skulle skjuta skallen av mig om ja skulle va tvungen att va hemma en hel vecka till! NO WAY! Jag mår nämligen alldeles utmärkt! Förutom avsaknad av aptit, men reagerar alltid så på penicillin. Blir helt enkelt inte hungrig. Har iaf bestämt mig för att gå till skolan på onsdag. Jag menar, kan man tv-tablån för vardagar i princip utantill borde man hitta på nåt annat att göra. tv-dagen börjar 12.50 med Ellen DeGeneres ;D Har sorglit nog fått en överdos Stargate Atlantis under veckan :S

Bokade om min tid för ifyllning av tattoon idag iaf, så nåt vettigt har jag gjort :P Faktiskt pluggat matte också, resten ska pluggas imorrn.

Eftersom jag verkligen inte har nånting mer som är ens måttligt intressant att dela med mig av (aka utanför min lilla bubbla som kallas tvn) ska jag avsluta.

"Keep the fukkin hair in shape" brukar jag säga, but ma hair's a mess so I won't.
PRAY FOR US ON THE WILD SIDE
/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0