Rest in Sliiiiiiz 2 nite

Ska alldeles strax dra in till slussen å träffa E för att bege oss till Nalen där det ikväll är Rest in Sleaze festival. Zandra ska köpa Dave tröja, yaa. Ska bli najs ^^ :D

Igår vare då Crazy Nights på HBJ. Kul som vanligt, träffa bekantingar. Blev "trevligt att se dig"-ad av ????. Han sa säkert vem han va men ja pratade med Maria samtidigt så ja hörde inte. Alla känner apa men apa känner ingen :P Känns onödigt att gå in i detalj på kvällen eftersom de hände dom vanliga sakerna i princip :P Hade ett tillfälle att använda mina "skinn" braxxer :)


Mjihihi

Najs kväll indeed, but oh man...!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE


Bra dag

Hittills idag har jag haft en bra dag. Först snabbis in till tattoo-zone där jag fick tid för ifyllning (han sa dessutom att de va bra att ja kom tillbaka så sent eftersom den e helt ordentligt läkt nu, så IN YOUR FACE alla som kallat mig lat osv ;)) Efteråt gick ja med S å kollade på jackor. Helt plötsligt fick jag syn på något jag inte kunde motstå att köpa, nämligen ett par braxxer i skinnimmitation! Najsnajs, I'm rockin' them 2nite! Hamnade här när jag kommit hem, jättepepp på party ikväll (pga sms-konversation med Aubbe) å fick se nya schemat. Har inte haft så bra schema sen i ettan så jag e helnöjd. ca 17 timmar i veckan bara å lediga måndagar!
Skåda och avundas, hahaTyvärr inte Brage i infoLayout, but hey, who cares!

Lider med Karin som har Bo 12 timmar i veckan! Skulle dö, jag har 5 å de räcker å blir över!

Hare najs eller ät bajs!

Keep the fukkin hair in shape!
/// CALIFORNIAWHITE

Mwihihihi

Idag är jag "sjuk". Yes indeed, skolans friluftsdag å eftersom de inte blev Romme för mig i år bestämde jag mig för att skippa den helt. Anmälde mig till skridsko åkning men jag råkade glömma bort att jag inte äger ett par skridskor! Oj vilket misstag! :P Glöm inte att sjukanmäla er idag cyberbarn! ;D

Notera att klockan bara e halv 11 å jag e uppe! Detta innebär att jag fakitkst lyckades med mitt mål att gå upp idag! SKa ju dra till tattoo-zone idag ere tänkt. Sen blir det lite stan-vandring med S. Ikväll ere dags att festa igen! Gissa vart jag ska! ;D En chans, what do you think? :P Å imorrn e de Rest in Sleaze... Ska bli riktigt skoj, även om jag skulle föredra att han aldrig lämnat oss.. Inte mycket man kan göra åt det nu dock, jag e riktigt pepp! Tydligen är Redlight Attraction är enligt rykten väldigt bra live. Rykten = random kommentar till mitt inlägg svårövertalad från ett par dagar sen. Jag ser mest framemot Crazy Lixx, Babylon Bombs (kul att dom kommer :D) och Sister Sin tror jag. För en gångs skull har jag faktiskt inte sett ett enda av banden förut, så de ska bli najs :D Nu känner jag att jag inte alls håller mig till något typ av ämne så ja ska ta och avsluta.

Fram me hårsprayen för Rest in Sleaze!!

Keep the fukkin hair in shape!
// CALIFORNIAWHITE


Usch

Murphy's law; Everything that can go wrong, will go wrong.
Så kan man i princip sammanfatta gårdagen för mig. Mer elelr mindre iaf. Berättade ju om tattoo-zone fiaskot redan och efter det blev dan inte mycket bättre. Trots det var ja på bra humör. Först kom jag sent till ledar-mötet jag var på. Sen var ja tvungen att gå innan det var helt slut eftersom det som vanligt drog över på tiden. Inte hela världen dock. Skulle ta bussen som gick 20.04 från finntorp, and guess what, den va sen! För att den va sen fastnade jag i en broöppning (vem fan e ute å åker båt nu :S) vilket ledde till att jag missade tunnelbanan jag skulle ta. Hoppade på nästa tunnelbana å är i t-centralen när dom säger: Vi måste vänta här 1 minut på vår avgångstid. Sen är det ju t-bane minuter det handlar om vilket inte alls innebär 1 minut. Sprang sen i princip från t-banan till bion och kom fram nån minut efter halv, filmen började halv. Såg ju då Bride Wars och måste säga att jag blev ordentligt besviken. Trodde den skulle va rolig, men nej så fel jag hade! Endast 2 ggr var den rolig under den tid den höll på. 2/5 får den av mig, ha inte för höga förväntningar på rolig film säger jag. Efter bion skulle vi till Dovas men det var karaoke så vi drog därifrån för att åka till nåt ställe vid Fridhemsplan. Hittade inte stället så vi gick in till St Eriksplan å tog t-banan tillbaka. Jag bestämde mig för att dra hem istället eftersom mina bussar snart skulle sluta gå iaf. Dom andra drog till Dovas. På bussen träffade ja på folk som övertalade mig till "Hemmafest" å de va naajs :D Men idag mår jag bläää.

Ikväll ska jag till Aubbe å ha filmkväll :D Ska bli mys <3

Keep the fukkin hair in shape!
/// CALIFORNIAWHITE


Svårövertalad?

Hur kommer det sig att allt jag planerar göra bara seglar ut genom fönstret? Satte klockan på väckning kl 9 imorse för att jag vid 12 skulle dra in till tattoo-zone för ev fixning av tatuering, men tror ni jag gck upp? 'course not! Vaknade alldeles nyss å innan jag kan dra iväg nånstans måste jag duscha osv vilket innebär att klockan kommer vara tidigast 2 när ja e klar. (Ja, jag e seg när ja e ledig) Måste måste måste ta tag i det där å gå dit på fredag eller lördag. Drar jag dit försent idag kommer jag försent till mötet i finntorp eller kanske tom missar det å då blir inte Stefan glad, hahaha :P

Ikväll ska jag iaf på bio me några av mina girlz :D Bride wars e vad som ska ses. Filmen börjar halv 9 och mötet slutar ca 20... Därmed väldigt tight med tid å enligt sl:s hemsida e ja framme typ 20.24.. Om bussen e i tid vill säga, man vet aldrig med Nackabussarna... Kan alltid hoppas ;) Tänkte inte följa med först, men Louise övertalade mig. Sen drar vi till Dovas en stund, de e ju trots allt lillördag ;D Kom gärna förbi om intresse finns ;)

Sitter för tillfället å lyssnar på Bandit. Dom spelar just nu How Long med Hinder. Har inte hört den på evigheters evigheter. Skumt att de blir så ibland. Vissa band/artister spelar dom som enligt mig inte ens e "rätt" musik och dessa band/artister ersätter andra band/artister som faktiskt är "rätt" musik. Exempelvis har dom nästan helt slutat spela HCSS på bandit, hört en låt senaste typ 2 månaderna. Crashdïet har jag inte hört där på säkert ett halvår, om inte mer. Wellwell, what to do lixxom?

Well nu e det säkert... Vains of Jenna spelar inte på Rest in Sleaze på fredag. Vart osäkert med dom ett tag. DÄREMOT spelar bandet Babylon Bombs! Eftersom dom är riktigt bra dom med gör det inte så mycket. Även Crazy Lixx, Sister Sin, The Fornicators, Baby Jane, Redlight Attraction och Lizzy Pistol (& the transylvanian transvestites) spelar kvällen i ära. Lär med säkerhet bli lika bra stämning och musik som förra året! Måste beundra Lisbeth som fixar detta!

Keep the fukkin hair in shape!!
/// CALIFORNIAWHITE


One of those days

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dan och jag kände att jag behövde det. 20 Januari kommer för mig alltid att vara en sorgsen dag med anledning tidigare inlägg. (Okej, skum mening) Va nyss å köpte lite godis och planerar nu att fortsätta dagen som jag påbörjade den, degande framför tv:n. Ibland behöver man deg-dagar med tv-tittande och godis, 2day is my day.

En fråga har jag bara, är det min stil som gör att jag ser ut som en rökare?

Skänk en tanke till Dave Lepard idag every1, he was a great man!
Keep the fukkin hair in shape!
// CALIFORNIAWHITE

Rest in Peace

Idag är det på dagen 3 år sedan David Hellman lämnade oss. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går, kan inte ens riktigt fatta att det faktiskt är så. Du kommer för alltid finnas i våra hjärtan, din musik lever vidare och du kommer aldrig glömmas bort!

Rest in Peace (or should I say Sleaze) Dave Lepard!

 David Hellman,1980 -  2006, RIP

The words of Dave Lepard himself,
KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE

Alla dessa hysterier!

Vad händer med världen egentligen? Allt i median ska ständigt handla om alla jävla tävlings-program som typ Idol, Lets Dance och Melodifestivalen. Till och med Dansbandskampen har dominerat i pressen. Inte för att jag nu kan påstå att jag har nåt emot programmen i sig, bara jag slipper titta på dom. Eftersom jag inte vill titta på dom vill jag inte heller läsa om dom. Dom borde fixa speciella tidningar till dom som inte vill läsa om den skiten, för tro mig, det finns en del. I februari drar ju melodifestivalen igång igen, men det känns som om allt alltid kretsar runt just melodifestivalen. Direkt efter att Eurovision vinnaren utsetts börjar nästa tävling planeras å rykten om vilka som spelar börjar cirkulera. Däremot måste jag erkänna att det var  väldigt underhållande när expressen fått för sig att Takida och Crashdïet skulle delta i tävlingen. På båda bandens hemsidor kunde man senare läsa att dom verkligen inte in a million years skulle kunna tänka sig ställa upp  i tävlingen. Word! Tyvärr e de ju nu så att bandet H.E.A.T bestämt sig för att ställa upp. Måste erkänna att lite respekt för dom försvann.

Pia; Ja de kan mycket väl ha vart Bartoi, tänkte igenom de å kom fram till att han ju gick i min klass sen också. Han var då iallafall inte ett dugg lik sig själv, hade aldrig känt igen honom!

Är ledig hela denhär veckan! :D
Keep the fukkin hair in shape!!
// Headbanging Schlagerhater CALIFORNIAWHITE

Everybody's fool

Okej, jag är inte dirket ett stort fan av Evanescence, men Everybody's fool e ganska bra. Hittade denhär videon med just den låten och video från Pirates 3, trode inte de skulle va så bra, men det funkade faktiskt ganska bra till låten.
Whatta Nite!

Gårdagskvällen började med förfest hos min andra hälft Aubbe i hennes nya lägenhet! Va bara vi 2, men de va sköjj ändå, jamenar de kan inte va trist med Aubbeparty! Allmänt skitsnack, dricka och bra musik ere som gäller! Vid 9-tiden åkte vi från henne in mot t-centralen med destination Harry B James. Misstänker att vi blev allmänt hatade på t-banan dit men de händer mig rätt ofta så ;D Väl framme fikk vi vänta ett tag på Nike, Lisa och Alexandra som också skulle med. Äntligen framme å partyt e ett faktum! De va inte jättemycket folk men det gjorde inte så mycket. Liveband på scen e ju alltid najs lixxom! Pretty Wild va de som spelade, dom va väldig bra faktiskt. Som vanligt involverade kvällen trevliga möten. Blandannat hade vi ingen mindre än Eric Young från Crashdiet där. Trääävligt lixxom :D

Däremot måste jag säga att jag vid två tillfällen blev lite skrämd. Först var när jag var påväg från baren till bordet å jag blev stoppad av en kille. "Heter du Zandra? ööhm, aa..? Heter din mamma Margaretha? Ja... vem är du?? Viktor, din mamma va min dagisfröken" Berättade för mamma å hon vet inte riktigt vem de va :P Han måste däremot ha känt mig iaf lite om han visste vad jag hette. Hur ofta vet man annars vad ens dagisfröknars barn heter? Inget minne av nån viktor från dagis. Andra gången var i toakön. "Heter du Zandra? Jaa.. Gick du i ekliden? Jaa.. De e jag, Elin! *tänker efter ordentligt vemfan elin är* Ja, alltså anna, anna, elin! Jahaaa *följt av random hur-är-det-snakk*" Klart oväntat att se Elin där! Inte sett människan på nästan 4 år! Kul iaf :D

Som vanligt knöt man en massa toalett-kontakter (okej, jag insåg hur konstigt dedär lät, men de e sant, trevligaste människorna står i toakön.. or sumtin) Självklart va det massvis med folk ja inte tagit upp som ägde Crazy Nights yesterdaii, but hey, man snakkar me många! Men ojoj, dregel-reflexerna blev nästan re-activated där ett tag! Take a guess about who is the reason ;) The reason e jävla trevlig iaf, kinda sorta va me han half da nite ;)

Ikväll blire Silverspoon på RoQ!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

It's the...

... crazy, crazy, crazy CRAZY NIGHTS!
Jajjamensan, ikväll gällere! Inte bara party utan AUBBEPARTY på Harry B James! Ska bli riktigt najs, de brukar de bli! Kvällen kommer börja hos min andra hälft Aubbe i Blåsut. För tillfället känns det nästan som om jag bor på Harry B, Inte för att de gör mig nått, sjyst stämning å bra musik, kan de bli bättre?


Aubbeparty is da shiat!!

Hittills idag har det inte hänt så mkt. Har inte gjort nått sen ja kom hem från plugge. DÄREMOT träffade jag Nike idag! :D Den lilla skiten har vart i Indien nästan en månad och har saknat henne mummamycket! <3 Brunbränd å sådär sommar-fräsch va hon också. Nej, jag är inte alls avundjuk!

Nu ska alla byta startsida! www.godstart.se är en sida som skänker pengar till välgörenhetsorganisationer när sidan används, och har man den som startsida används den mycket. Den är helt gratis att använda, så genom att endast sätta den som startsida hjälper man till utan att lyfta ett finger. Gör som jag, byt startsida!

Alrite, nu ska ja å duscha!
KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE

Bra dag

Idag har jag so far haft en bra dag! Vet inte riktigt varför , men e på bra humör trots att dagen började dåligt med försovning så jag hade totalt 15 minuter på mig innan bussen gick. Kanske e för att de gick rätt bra på matten idag, but who knows? Vet iallafall att jag får ett MVG i Svenska B :)

Jag måste seriöst göra något åt mitt hår! Denna hemska utväxt är inte ett dugg snygg. Det får tyvärr vänta till slutet av månaden, alltså 2 veckor eftersom dom pengar jag har kommer gå till annat. (Alright, de kommer gå till festande, but hey, i'm young!) Sitter för tillfället å kollar på Vänner och Pheobe e verkligen jätterolig! De e avsnittet där hon Rachel och Chandler letar efter Monicas julklappar och när P skriker :"Don't look directly at them" när dom hittar dom. Roligt värre! Ang mitt gitarrspelande måste jag säga att jag faktiskt gör framsteg trots att jag inte riktigt övar särskilt duktigt :P Mina fingrar börjar vänja sig vid strängarna, så får inte lika ont längre ;D

Idag kände jag att ma party pal no1 var tvungen att ge mig mitt long lost pudelnamn!
Meet Zuzzy Blonde every1!
Zuzzy Blonde.. Ligger rätt bra i munnen faktiskt ;D I like it!


Zuzzy Blonde i rullisen påväg till Crazy Nites.

NU känner jag för att störa mina grannar med Mötley Crüe på hög volym!
LIVE YOUR LIFE ON THE WILD SIDE!
/// CALIFORNIAWHITE

FAAN

MIN BLOGG PUBLICERAR INTE MINA INLÄGG NÄR JA SPARAR DOM!!!
FUNKA FÖR FAAN BLOGG HELVETE!!!!!!

Trött

Har vart jättetrött hela dan idag. Tror seriöst jag har gäspat 50% av tiden idag.
Men imorrn blire Harry B James ;D
Ville bara dela med mig, haha :P

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE
/// CALIFORNIAWHITE

Vafan e problemet?

Shitt va sur ja blir! Ser jag ut som nån massmördare eller nåt? VARFÖR har folk börjat kommentera min stil helt plötsligt? Jag kan ta det i småstäder där alla i princip känner alla, men i stockholm? Igår var det en tant som försökte övertala busschaffisen att jag inte skulle få åka med för att ja tydligen skulle vara dåligt föredöme eller nåt. Hade inte gjort ett piss utom att stå där minding my own business. Sen imorse var det en mamma som försökte övertala sin ca 3 åriga sån att sätta på sig vantarna samtidigt som jag själv gjorde varav hennes kommentar var åt i stil med: Titta, t.o.m sånna där har på sig vantar. Varför träffar jag på alla freak? De e inte direkt som om jag är stockholms mest "alternativt" klädda människa. Dagens kläder: Svarta stuprörsjeans, Mötley Crüe t-shirt, nitbälte, vita warp-skor + skinnjackan. Oj vad annorlunda liksom. Fukk her and everyone else som har nåt problem med min klädstil. Till dom 2 kan jag även säga; well, ni skulle se mig annars, mindre "alternativt" klädd än jag var idag e jag sällan.

Sånt stör mig verkligen jättemkt! Alltså folk som inte anser det vara okej att alla har sin egen stil. För min del får folk gå klädda exakt som dom känner. Sen att man själv kanske nte tycker de e snyggt e en annan sak, men sånt kan man hålla för sig själv. Har man inget snällt att säga ska man inte säga nåt alls. Det finns säkerligen en massa folk som snackar skit bakom min rygg, but hey, why care? Worrying is a waste of my time!

Tips: Peppisar + kaffe e riktigt mumsigt!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

Detta fält måste fyllas i

Shitt vad jag är trött på skolan!  Sitter å kollar lite halvambitiöst på naturkunskapen för tillfället, inför redovisningen imorrn liksom. För tillfället känner jag dock att jag inte har ork till att ens försöka prestera på topp. Det har inget att göra med nån typ av jag-mår-inte-bra grej eller liknande, utan mer bara att jag känner att jag absolut inte får ut ett skit av skolan! Jagmenar jag läser INGET ämne som jag faktiskt tycker är kul, inte ett enda! Bokföring; JÄTTETRÅKIGT, ångrar att jag valde kursen, men dock glad över att den äntligen snart e slut. Matte C; Well, det är matte. Filosofi; Flum ämne som jag aldrig skulle få för mig att läsa om ja inte va tvungen. Naturkunskap; hatar ALLA naturämnen. Svenska; okej, har inget direkt emot ämnet, men de e still inte kul. Det enda halvt roliga måste vara småföretagande. Ska iofs bli rätt kul att läsa info & layout, men det har med lärarn att göra inte ämnet. Det enda positiva i skolväg är för tillfället att de snart är VTFF. 4 dagar kvar. Dessutom sovmorgon imorrn å på torsdag. Har ev tänkt ge mig själv sovmorgon på fredag oxå (eller helt och hållet en ledig dag eftersom enda lektionen isf blir 1 timmes nk) Hmm, får nog tänka på saken ;D Bra iaf med sovmorgon på torsdag eftersom de e Sleazy James som gäller!

Nog gnäll om skolan. Längtar som sagt till VTFF, synd bara att ekonomin e så begränsad eftersom de blir 2 dagars supande med live-band på rak! Förhopnningsvis ett totalt på 3 dagar med live-band och supande, haha ;D Först har vi Leaded Fuel på Harry B James på onsdan, Crazy Lixx och Hysterica på Hornstulls strands etablissement samt, självklart, Rest In Sleaze festival på Nalen! Det var ju nämligen snart 3 år sen Dave Lepard lämnade världen. Rest in Peace <3

Pengar e alltså ytterligare en sak jag saknar för tillfället. Lön den 27e, (ev underhållsstöd då också, har inte koll på datumet) och studiebidrag den 30e (right?)

Dead, Jail or Rock N Roll!
Keep the FUKKIN hair in shape!
/// CALIFORNIAWHITEs
3e inlägg för dagen


NWOSS

Okej, jag vet att jag flertalet gånger påpekat att jag skulle velat vart ung på 80 talet, och visst de stämmer väl till viss del fortfarande. Men faktum är att Sveriges 2000 tal tro det eller ej faktiskt lite grann kan liknas åt de glada å glittriga 80-talet främst i florida. Visst, vi har inte domdär stora banden som Crüe och Guns N' Roses, men Sveriges glam/sleaze scen är stark. De finns en sak som kallas New Wave of Swedish Sleaze (kort; NWOSS) av en anledning. Till de större banden hör Crashdïet och Harcdcore Superstar (inte helt korrekt enl mig, men ändå). Det är som banden som lyckats komma förbi garage-stadiet ordentligt eller vad man ska säga. Andra band håller till på soliga sunset strip (eller USA överhuvudtaget) som till exempel Vains of Jenna och Snake of  Eden. Band som har Sverige som "utgångspunkt" är tex ; Crazy Lixx, Leaded Fuel, Sister, Panzer Princess, Caliber 44, Sister Sin, Loud N Nasty, ja listan kan göras lång! Alltså är det inte helt fel att vara ung här och nu bara man lyckas hitta rätt musik-scen!

Kolla in Cut Lips på Harry B James nu på onsdag!
Nästa onsdag: Leaded Fuel


Vains of Jenna

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

Sommar-nostalgi

Asså, jag fattar verkligen inte grejen! På Facebook får man ständigt vän-förfrågningar av folk som man inte har nån aning om vilka det är och det irriterar mig! Jag får massa vänförfrågningar från typ turkar. Inte för att det direkt är något fel på turkar, jag har kontakt med en del från turkiet, men jag vill inte få kontakt via fb. Aya, vad ska man göra?

För en stund sen spelade Sanna Hardcore Superstar på radion vilket ledde till att jag direkt började tänka på P&L i somras! Jag har lyssnat på HCSS typ halva helgen, men ändå va de nu som jag kände mig värsta nostalgisk! Jag vill så se dom igen så snart som möjligt!

Jag har insett att jag måste lära mig att stämma girren ordentligt. Tycker nämligen att min låter lite felstämd, men etersom jag inte riktigt vet hur man stämmer den kan ja inte göra nåt åt det. Får tvinga nån att hjälpa mig :P Spela kan jag lära mig själv har jag beslutat mig för iaf. E däremot fortfarande på introt till Merry-Go-Round eftersom jag inte har haft tid att sitta så jättemkt.

Idag e ja ledig :D Ska inte göra nånting alls idag förutom preppa lite för nk imorrn. Men det borde inte ta så jättelång tid. Trevligt nog är svenskan inställd imorrn också vilket innebär sovmorgon, weheii! Det innebär också att SvB nu är slut och jag vet inte alls vad jag får för betyg i kursen vilket e lite nervigt. Ska nog ta å kolla om det trillat in nåt om de på skolmailen.

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE
/// CALIFORNIAWHITE

Crazy Nights

Igår var det Crazy Nights på Harry B James. Bästa Harry B kvällen i veckan enligt mig eftersom det är den glamiga 80-talsmusiken och band inspirerade av den som spelas! :D Gotta like it! Träffade på några bekanta och skaffade nya bekanta (som vanligt :P) bla Adam som jag kände igen jättemkt nånstans ifrån, men vet inte varifrån. Det var ömsesidigt, men han visste inte heller. Trevlig var han iaf :) Å snyggt hår, haha ;D Var hursomhelst där tills de stängde och fick vänta ett ganska bra tag på att komma ut. Gjorde inte så mkt eftersom man va i trevligt sällskap ^^ Harry B James e de som gäller ikväll också! :D

Idag har jag inte gjort nå särskilt. La precis undan girren efter ungefär 1½ timmes övning på Merry-Go-Round. Inte världens svåraste låt att spela kanske, men man måste börja nånstans. Ni får komma ihåg att jag totalt saknar guitar skillz. :P

Nu ska ja dra på litte music å fixa mig iordning ;D

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE
// CALIFORNIAWHITE


Vattnet tillbaka

För en stund sen kom vattnet tillbaka, woho. Tyvärr inget varmvatten än så kan fortfarande inte duscha, får nog ge upp den idén innan kvällens utgång. Well, lär säkert bli påspilld iaf så. Men nu vågar man gå på toa igen iaf eftersom det funkar att spola vilket de tydligen inte gjorde tidigare enligt en nere i radhusen. Trevligt att inte kunna spola liksom :S Skulle nog inte kunna klara mig utan rinnande vatten på heltid. Vattnet var definitivt dagens i-lands problem. Men vad gör man, man e van vid en viss standard liksom :P

Sitter för tillfället å laddar inför Crazy Nights ikväll med Hardcore Superstar strömmande ur högtalarna. Riktigt bra band, inte minst riktigt bra live band! Undrar dock vad jag ska ha på mig eftersom min outfit för tillfället består av mjukisar och en sleten t-shirt. De löser sig väl antar jag :)

Såret under min häl gör fortfarande ont. Insåg dock att ja inte delat med mig av den infon här, men igårkväll upptäckte jag ett ganska stort sår under min högra häl. Har det lindat just nu eftersom det då inte gör lika ont när man går. Hoppas de blir bra snart, har gått som ett mongo hela dan känns de som. Menmen, det finns inte dirket mycket jag kan göra åt saken, kan liksom inte direkt börja hoppa på kryckor :P

Slänger in en video med aktuella musiken som spelas här! :D


We don't celebrate sundays med Hardcore Superstar. Jocke Berg e bara för het, kan titta på honom läänge!

BTW, vet nån varför de heter "sunday" de e fan typ aldrig sol på söndagar.

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE
(what to do whit the hair 2nite :S)

No water!

Kom hem från skolan och bestämde mig för att gå å duscha. DESVÄRRE finns det inget vatten! Inget alls! Anledningen? Jo, dom har lyckats fixa en läcka i nåt rör när dom skulle göra nåt annat så hela kvarnholmen är för tillfället utan vatten. Var nyss ute å hämtade vatten utomhus, festivalfeeling över det. Det är högst obehagligt att vara här för tillfället eftersom det luktar avlopp. Mysigt, eller hur?

Hursomhelst så har skoldan idag vart otroligt seg. Började med 3 timmar bokföring där vi höll på med en minst sagt urtråkig uppgift som vi inte får göra klart under lektionerna nästa vecka eftersom vi ska spela spel. Spel! Ofta jag ens kommer gå till lektionen!  Efter bokföringen hade vi nk. Var tror ni vi var? JO i datasalen! Har tom vart ambitiös och jobbat hela lektionerna vilket aldrig  brukar hända när man e i datorsalar. Sist hade vi filosofi där vi kollade klart på filmen No man's land som vi började se igår. Den handlar om ett krig mellan Serbien och Bosnien där 3 st (1 från "andra sidan") är fast i en skyttegrav mitt i No mans land. En av dom ligger på en mina och får inte röra sig. Helt okej film, lite seg. Hursomhelst har alltså i princip hela dan spenderats framför en skärm.

Ingen höjdardag so far alltså, men ikäll blire crazy crazy crazy crazy nites! :D

Keep the fukkin hair in shape!
///// CALIFORNIAWHITE

Dröm

Okej, nog med alla helskumma drömmar! Drömmen ja drömde inatt slår ganska många jag haft senaste halvåret iaf.

Först var jag hemma hos Ida på middag. Min kusin Marina var där och så var även Markus från Harry B James. Hände inget särskilt där, men helt plötsligt fick jag ett samtal från Jerker om att jag skulle till USA, och Markus skulle med. Även Anna Aubergine skulle dit, Filippa, Erika och Nic skulle med. När vi kom till USA fick vi veta att vi skulle åka tåg till Texas för nån typ av tävlings skull. Under tågresan bytte jag och Anna kroppar av nån anledning som jag inte kommer ihåg. Vi kom hursomhelst fram tillslut och flyttade in i ett hus där vi skulle bo. Anna och jag påminde ständigt varandra och alla andra om att vi bytt kroppar och ingen tycktes reagera särskilt mkt på det, inte ens vi själva. Vi satt å åt mat allihopa när Nike klev in genom dörren och var jättebrun. Med sig hade hon Miss J Alexander från Top Model som skulle hålla i nån övning. Övningen gick ut på att alla skulle göra perfekta piruetter (skojigt nog var den enda som klarade det Markus). När vi gick upp på golvet där övningen skulle äga rum sa Anna ännu en gång: Kom ihåg att du e jag nu. Helt plötsligt byttes scenen ut och allihopa befann sig mitt i en tjurfäktingsarena. Sen kommer jag inte ihåg nå mer.


Miss J invaderar mina drömmar

Dom senaste 3-4 nätterna har jag drömt om att Nike kommer hem från indien. I miss her :(

Idag gick jag hem från skolan efter filosofin eftersom jag höll på att få migrän. För att göra saken ännu värre missade jag bussen i slussen med typ 2 min å fick vänta en kvart i kylan. Kom hem, la mig å sov å vakna typ nyss. My day so far, interesting, huh? :P

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

Tacka vettja Crüe

Ny header uppe, hoppas den ser bra ut även på andra datorer. (Min dator e skum) Tog ett tag innan jag fattade hur man skulle göra för att få den bredare eller vad man ska säga, men det gick tillslut. En applåd till mig, *klapp*

Okej, nu till anledningen till inlägget, Volbeat. Jag fattar verkligen INTE varför alla verkar vara så galna i Volbeat! Seriöst, alla deras spelningar här säljer slut relativt snabbt och dom får väldigt mycket radiotid fortfarande. Först kom "Gardens Tale" vilken är helt okej, men vad är grejen med att blanda danska med engelska? Låter bara skumt. Sen va de dendär Johnny Cash inspirerade country-skiten, (vad den nu hette). Dålig var den iaf. Nu den allra värsta, Maybellene in hofteholder. Uss uss vad den e dålig. Tacka vet jag Mötley Crüe!Kolla på videon till Smokin in the boy's room , löööv it! (gick inte att bädda in)

Maan, ja skulle vela vart ung på 80-talet!

in the name of Dave Lepard
KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
/// CALIFORNIAWHITE

Trött

Idag drog ju alltså skolan igång igen. Suck, jag orkar verkligen inte. Skönt iaf att det snart är vtff, tyvärr har jag en hel del som ska göras innan dess, alltså den 1½ vecka som det är kvar. Ser däremot fram emot att bli av med några av de kurser jag läser nu, typ bokföringen som bara är ångestbildande tråkig. Det känns som om allt just nu kretsar runt skolan. Ett halvår kvar till studenten, och jar är skoltrött nåt åt det väldigt extrema hållet. Sista halvåret är dessutom också det värsta med mest att göra. Jag undrar hur jag ska orka. Det lär nog bli så att det är studentdagen som kommer "keep me going". Ser inte ens nån anledning längre till att ens försöka plugga eftersom det är allt man gör. Håller på att förlora mig själv. Vem nu det är.

Keep the fukkin hair in shape!
// CALIFORNIAWHITE


2008 bästa

Inspirerad av Bandit och av den anledning att jag inte har nåt vettigt för mig för tillfället tänkte jag roa mig med att lista min topp-tio lista album och konserter för 2008.

Bästa album 2008
01. AC/DC - Black Ice
02. Backyard Babies - Backyard Babies
03. Gemini Five - Sex, Drugs & Anarchy
04. Sabaton - The Art of War
05. Metallica - Death Magnetic
06. Mötley Crüe - Saints of Los Angeles
07. Guns N' Roses - Chinese Democracy
08. Vanity BLVD - Rock N Roll Overdose
09. Pain - Cynic Paradise
10. Hellacopters - Head Off


Bästa skivan 2008, vem kunde gissa det?

Bästa konserter 2008
01. Hanoi Rocks - Peace & Love 28/6
02. Hardcore Superstar - Tyrol 27/2
03. Sonata Arctica - Tyrol 2/11
04. W.A.S.P - Peace & Love 28/6
05. Kamelot - Klubben 1/5
06. Gemini Five - Rest in Sleaze, Nalen 18/1
07. Backyard Babies, Parksommar, Skansen 13/8
08. The 69 Eyes - Peace and Love 27/6 (?)
09. Alter Egon - Rest in Sleaze, Nalen 18/1
10. Sabaton - Klubben 4/10

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!
// CALIFORNIAWHITE

GOTT NYTT ÅR!

Firandet av årsskiftet började inte på bästa möjliga sätt. Påväg till Isabelle blev vi stående utomhus ett bra tag eftersom vi typ hade gått fel så Isabelle fick komma och möta upp oss. Vi kom hursomhelst hem till Isabelle tillslut där vi hade de mysigt med drink, tilltugg och musik. Vi hjälptes åt med middagen under bra musik (Anna fick ansvara vilket innebar bra musik). Till middag serverades det nån typ av lax-paprika-aubergine- mm blandning (Laxsallad?) med pasta. De va hursomhelst jättegott. Efter middan blev det fixar-time för till alla och jag brände mig på locktången när ja skulle locka Michelles hår. Vi åkte från Isabelle med destination Slussen där vi mötte upp Elina och kollade på fyverkerier. GOTT NYTT ÅR!! Efter 12-slaget begav jag, Anna och Elina oss till Harry B James som för kvällen i ära hade öppet till 5! Träffade på några bekanta och hade jättetrevligt. Hade flertalet perfa-timade toalettbesök med Ida och Ida. Efter ett toabesök blev jag kvar säkert en halvtimme och bara snackade. Inte bara med Ida x 2, utan även flertalet andra. Man träffar dom trevligaste människorna i toakön, OAVSETT var man är nånstans. Freaky. Det var hursomhelst nån som tyckte att jag liknar Izzy Sparks från Guitar Hero. Vet inte riktigt, vad tycker ni? :PUnder kvällen spelade även ett GN'R tribute band som faktiskt var väldigt bra. Trummisen totalflirtade med mig under halva spelningen och hade tydligen reagerat på att jag inte var där när jag gick på toa (å träffade mitt toalett-folk ;)) Vi gick därifrån vid typ halv fem tiden och drog oss då till donken. kom hem strax innan 7 på morronen, men kunde desvärre bara sova till typ 10. "Dagen efter" spenderades framför kanal 5s vänner-maraton, najs :)

Läste nånstans nånting om att Izzy Sparks tydligen inspirerades av Izzy Swede. Vet inte om det stämmer dock. Izzy Swede spelar i ett band som heter Snake of Eden. I bandet ingår även hans trilling-brorsor Kelii och Rock (Swede). Bandet är iaf ruskigt bra, lyssna in er på dom om ni får en chans!

Izzy Swede (duuh)

Jobb i helgen då alltså.. Inte särskilt peppad om jag ska vara helt ärlig. Särskilt inte med hemtentan hängande över mig. Nån som vet nånting om Stoicismen?

Nytt år, nytt avslut
Keep the fukkin hair in shape!
/// CALIFORNIAWHITE


RSS 2.0