Stress stress stress!

Så mycket att göra, så lite tid! Den här veckan är allt annat än rolig. Pga lovet nästa vecka har man något i princip alla ämnen eftersom lärarna vill avsluta vissa moment innan lovet och slutet av näst sista perioden. Tänker dom på oss? Nope. Idag ska jag dock "bara" plugga matte. Satt igår ganska länge med matten och det gick förvånadsvärt bra tycker jag. Lite mer repetition och det sitter. Provet är imorrn. Men efter det blir det ingen vila eftersom det då är dags att börja plugga till fredagens prov. Ingen vila för oss stackars sammare inte!

Unnade mig däremot lite fritid idag efter skolan och åkte in till forum med Louise och Erika. Det var längesen jag bara umgåtts med dom, så det var mys. Gick runt och allmänt kikade i affärer men köpte bara ett anteckningsblock. Jag och Erika bestämde nämligen att vi från imorgon ska börja skriva dagbok. Får väl se hur det går med det, jag är ganska dålig på att komma ihåg sånt. Men, får väl ta och försöka. Fikade även på Espressohouse och det blev en Frapino (mums) eftersom det var så pass varmt. Efter forum var det bara att bege sig till henriksdal för körlektion. Gick väl ganska bra. Det tyckte Maria iaf ;)

Och så kan jag meddela att mina vinyler har kommit! Ska och hämta dom på posten imorn efter skolan är tanken! Plockade ju ner min vinylspelare från vinden förra veckan!


Yea! ;)

Nu ska jag vara duktig och sen ska jag äta hembakt morotskaka!

Allt gott!

/// CALIFORNIAWHITE

Att tjuvlyssna

Hoppas ni allihopa var duktiga och släkte ner igår! Själv spenderade jag Earth Hour med att sitta och spela kort med J och H hemma hos mig. Det var mysigt, med levande ljus och så. Kollade in mot stan och det var faktiskt väldigt mörkt. Nån som vet om globen släckte? Har ett konstigt behov av att veta det...

Imorse blev det tidig uppgång, klockan halv 10. Eftersom klockan dessutom ställts om betyder det att det i min världe är halv 9. Suck, nu kommer huvudet vara helt fukkat i 2 veckors tid som vanligt efter att man ställt om klockan. Hursomhelst var anledningen att jag skulle hinna åka och träffa Elina innan hon skulle åka tillbaka till skövde. Tog en fika på Waynes i Sickla och pratade om allt möjligt. Vid ett tillfälle diskuterade vi kungafamiljen och kom in på kronprinsessan Victorias bröllop. Jag påpekade då att jag skiter fullständigt i att dom gifter sig och att det är jättedumt att svenska folket ska betala för deras bröllop. Då vänder sig tanten i bordet bredvid sig mot oss och säger: "Jag håller helt och hållet med dig!" Man blir lite stött när det visar sig att folk lyssnat på ens samtal, fast sedan får man ju inse att man själv gör samma sak.

Tjuvlyssna var exakt vad tjejerna vid bordet bredvid gjorde i fredags när jag och Michelle satt och fikade. Man märkte att deras blickar då och då drogs över till vårt bord. Dom pratade knappt nånting själva. Extra noga verkade dom lyssna när vi pratade om sprit. Jag måste ha låtit som värsta alkoholisten :P

För tillfället sitter jag och lyssnar på "Den rätte för Rosing". Måste säga att det är extreeemt ovärt program. Sitter folk och seriöst tittar på dethär programmet och faktiskt tycker om det? Enda anledningen till att det står på här är för att jag helt enkelt inte orkar hämta kontrollen till tv:n. Känner däremot att jag måste ta tag i det snart :P

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE


Dörrar!

Vet inte vad det är med den här dagen och dörrar! I princip alla dörrar jag gått igenom idag har jag hållt på att krocka med någon! T.o.m på banken när ja hämtade mitt nya leg! Har inte en bra dörr dag helt enkelt. Om det nu finns något som kallas bra dörrdagar.

Nåt positivt från idag iaf är att jag slapp vänta länge på banken! Det var ganska mkt folk, säkert 11 nummer innan det skulle blivit min tur. Precis när jag tänkt sätta mig kom det fram en tjej och fråga vad jag hade för ärende. Sa att jag skulle hämta id-kort. Fick följa med henne till dit man bokar möten och hämta det på engång! Lite flyt har man ibland! Hade säkert fått vänta minst en halvtimme annars! :DDäremot unbdrar jag vad exakt dom gör med foton till pass/id-kort och liknande. På nåt sätt sneställs alla bilder och näsan blir nästan alltid extra markerad.

Nu ska jag ta en dusch.
KEEP IT SLEAZY

/// CALIFORNIAWHITE

Otroligt värd dag!

Det var verkligen inte särskilt nödvändigt att jag gick till skolan idag! Gjorde ingenting på första lektionen. (Datasal lektion, duuh) Den följdes av 2 timmars håltimme som spenderades sittandes på ett café. Nu ska vi hålla på med en uppgift jag typ är klar med i en timme. Värt, eller hur? Fick nyss tillbaka mitt självporträtt i infolayout, MVG, visst e jag ägande bra? ;)

Idag ska jag hursomhelst och hämta ut mitt nya leg! Äntligen säger jag bara, är typ 13 på mitt gamla. Slipper man påpekandet från vakterna att man ser liten ut! Ikväll är det party som gäller! Är däremot inte jätte partysugen, men det löser sig väl.

KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE

Latvia

Fick nyss veta uppdelningen ledare för lettland-sommarlägrena. Måste säga att jag är jättenöjd med min grupp, bara folk jag redan känner. (Vilket är lite överraskande med tanke på hur många av dom nya ledarna jag inte känner. Tappat fokus efter 91orna) I princip kan man säga att det är en mix av ledare från min egna konfa och min nuvarande ledargrupp. Linnéa och Filippa konfades med mig, FIlippa var dessutom med på resan i somras. Gustav, Fredrik och Madde från min nuvarande ledargrupp, najs :D Vi är en bra ledargrupp tycker jag. Ska bli riktigt skoj. Synd egentligen att det är småbarnen. Men kunde inte första lägerveckan. Varför jag delar med mig av detta vet jag inte. Har väl inte mycket bättre för mig antar jag. Hoppas barnen glömt bort "Bro bro Breja". *önsketänkande* Är MYCKET glad att vi blivit lovade annat boende i år! Döm själva varför...


Mitt och Zillas rum    

     

Bildförklaring (klicka på dom så blir dom större)
1. Insidan av dörren. På sidorna finns skåp ni inte vill titta in i.
2. En vääldigt fräsch säng
3. Golv + kanter av sängar
4. Fönsterbrädan
5. Gotika-style korridoren där...
6. Vårt rum 223 fanns!

TRO MIG, ni vill inte bo på Bajstellet! Detta rum är det fräschaste rummet vår grupp hade denna vistelse! Ni vill inte heller veta hur dom andra rummen såg ut.

Over N out
//// CALIFORNIAWHITE

Perfect, really perfect!

Hade tänkt gå till skolan idag eftersom jag vart hemma med feber och förkylning sen jag kom hem från graninge, men nej, självklart är det första som händer idag att jag får migrän. Perfekt, verkligen perfekt. Nu har jag verkligen inte råd att missa mer i skolan, har redan missat alldeles för mycket! Idag ska därför spenderar med att försöka ta igen lite av det jag missat. Först på listan står Ergonomi uppgiften i InfoLayout som ska vara klar under veckan. Har inte jättemycket kvar; ingress, underrubriker och allmänt att typografera den. Brödtextem e klar så. Efter det måste jag skriva PM till det argumenterande talet till SvC... Shitt vad jag hatar den kursen! Alla som går i tvåan neråt; VÄLJ INTE SVENSKA C! Den innebär bara en jävla massa uppgifter som är jättejobbiga! Men man har väl inte nationellt prov i SvC va?

Funderar för övrigt på om jag ska ta en snabb tur upp till vinden och hämta ner min vinylspelare. Kan förståss vänta eftersom jag inte äger några vinyler. Kanske borde fixa några innan jag plockar ner spelaren. Fast lite coolt är det att ha en vinylspelare i sovrummet *nicka instämmande*. Det har jag hos pappa ;)

Antar att jag måste ta tag i skol-grejerna nu. Trist, men inte mycket man kan göra åt det! Bara dryga 2 månader kvar, vilket e vääldigt tacksamt med tanke på dom hemskheter som äger rum there! Usch usch!

KEEP IT SLEAZY!


/// CALIFORNIAWHITE

Lite om mig

En stulen lista i brist på annat

Lovar du att vara ärlig? Sure
Du heter: Zandra
Smeknamn: Aubbe, Aubbs, Zorro, Zäta 
Låt som när du är ledsen sörjer till?: By your side med Sebastian Bach ch Lost Horizons med Crashdïet just nu
Beroende av: Musik
Vad tror folk om dig?: oj.. Vissa verkar tro att jag har världens attityd (pga min stil) och är jätteelak. Dom flesta verkar ta mig som social, framåt, snäll (blir frågad om vägbeskrivning väääldigt ofta). Rökare.
Stämmer det?: Skulle inte vela påstå att jag är elak, är nog ganska snäll. Attityd, nja, skulle inte vela påstå att jag har jättedålig attityd. Social-delen stämmer väl iaf. Rökare verkar många tro att jag är, har säkert också med stilen att göra, men nej, det stämmer inte.
Vad får du oftast komplimanger för?: Håret typ.  
Vad säger du för att imponera på någon?: brukar inte direkt försöka impa på folk.
Hur imponerar man på dig?: Jag är blir impad ifall nån kan spela något instrument riktigt bra. Är allmänt lättimponerad i övrigt
Brukar du skratta för dig själv?: Haha, ja 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja det kanske vi kan :) eller så kan jag komma förbi dig eller nåt."
Var bor du?: Nacka (Stockholm)
Trivs du där?: Mjo i själva staden. Tycker själv jag bor ganska dåligt placerat 
Äger du några converse: Nepp.
Sprit, cider, vin eller öl: Vin är i princip det enda jag inte gillar
Brukar du bli för full: Det händer väl
Hur svarar du i mobilen: "Hej hej" "mmm?" "Hallå" och vid okänt nummer "Hej de e Zandra"
Brukar du komma i tid: Nej. Eller, det beror på vart.
När mår du bra: När jag är men människor jag trivs med, lyssnar på bra musik och är partypeppen ;D
När blev du fotad senast: Under helgen
Hur känner du dig nu: Snuvig :P 
Vanligaste färg på dina kläder: Svart 
Vad tycker du om fötter: Usch nej.
Vad saknar du: Att vara helt frisk, att inte behöva vara stressad 
Hade du en bra kväll igår: Jodå
Favorit dryck på morgonen: Juice. 
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar: typ 11-12 tiden. Helger; Beror på vad man gjort. men vanligtvis 3-5 nångång
Är du blyg?: Nja.
Sysslar du med någon idrott: Nope
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Allt man inte kan göra som tjej :P Haha, nej jag vet inte :P
Är du nöjd med ditt liv: hmm.
Är du bortskämd: Är nog ganska bortskämd, ja, men inte jättebortskämd.
Vad gör du i morgon: Skola har jag tänkt om jag inte börjar må sämre igen
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Oj... Jag har förebilder, men dom är väl egentligen inte särskilt bra förebilder. Men alla kändisar som inte är "Larger than life" fast det går bra för dom är väl på sätt och vis bra förebilder.
Vad längtar du till?: Femte juni femte juni FEMTE JUNI! Och Peace & Lööööve
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja.
Vad använder du för shampoo?: Silverschampoo och head and shoulders colour care
Hur gammal är du: 18
Tycker du om någon just nu: Nej för jag sitter ensam hemma å mår dåligt å ingen passar upp på mig, haha 
Gröna eller röda äppeln: Röda så länge dom inte är torra som många röda kan vara. Nån typ av blandning är bäst.
Gillar du golf: Nej.
Vilken tid gick du upp idag: 10-tiden
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja.
Är det okej att gråta: Ja.
När grät du senast: Donnu
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Parta gärnet för att fira! 
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Har du piercing: Om öronen räknas, ja. 
Vill du gifta dig: Inte som jag känner just nu, men det kan ändras. 
Vill du ha barn: Nej, men även det kan ändras.
Solar du ofta: Inte direkt. Tycker det är segt, man gör ingenting 
Är du bra på att laga mat: Inte ett dugg
Är du flygrädd: Nej.
Hur vig är du: Inte ett dugg vig
Är du musikalisk?: Nja. Har spelat klarinett och spelar lite gitarr 
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie. 
Tror du på ett liv efter döden: Ja.
Tycker du om sushi: Ja, mums :D
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad, chips + dipp eller liknande.
Har du tandläkarskräck: Delvis.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll.
Vilken ögonfärg har du: You tell me. Olika hela tiden.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Nä. 
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: När jag har träningskort och är frisk, 2-3 ggr/vecka. Har dock inte haft giltigt träningskort på ett tag
Senaste låt du hörde: Talvisota med Sabaton

Grraaaningee

Orkade inte sätta mig här igårkväll när jag kom hem, var helt enkelt för trött. Det var hursomhelst jättekul på lägret, som det brukar vara. Ledargruppen jobbade jättebra tillsammans och konfisarna är snälla och duktiga. Vann gjorde dom också över Elida - gänget som var typ 30 st. Min grupp är 7. Ingen konfirmandgrupp är bättre än sina ledare! Däremot måste jag säga att jag är ganska bra på att faila saker. Exempelvis kan jag dela med mig av att jag ramlade rakt in i hallen när jag skulle in. Detta roade Fredrik något enormt.

Har haft mer lugna stunder än vanligvis på dethär lägret. Under denna lediga tid spelade vi oftast kort. På kvällen sen när konfisarna ville spela var allas reaktion NEJ!! Haha :P Rolig information är att jag dom senaste 3 eller 4 gångerna jag vart där har bott i samma rum och sovit i samma säng! Hur stora är oddsen? Boo-stugan rum 106, sängen längst in, längst ner om det säger någon något ;D


Duktiga konfisarna klarade bro-byggandet jättebra! :-)


Time to do the MACARENA! ;-)

Min lediga dag idag ska spenderas med att göra ingenting. Är fortfarande trött och verkar ha dragit på mig en förkylning igen. Inte skojj :(

KEEP IT SLEAZY

/// CALIFORNIAWHITE

Time for lägerhelg

Indeed, påväg snart till finntorp för att sedan bege sig vidare till Kihls gård ch Graninge stiftsgård. Är helt ärligt inte jättepepp på läger för tillfället, men det lär ändras när man väl e påväg. Det brukar bli kul. Har man tur finns graninges ögongodis på plats också, haha. Det var ändå ett tag sen jag var där.

Har vart på något bättre humör idag än jag var igår. Det har nog något att göra med vilka människor man har runt sig. Efter att ha träffat minihitler igår var man nästan tacksam mot Bo också. Han lät oss prata om ex flaket istället för att göra dom uppgifter vi skulle göra. Han var tom med och prata en stund, Bo i ett nötskal minst sagt. En halvtimme tidigare fick man sluta från ekonomin också. Plus att jag fick mvg på ekonomi provet med 28 poäng. Vet inte vad max var, men 30 nånting :P Spela roll liksom :P *Säg grattis* På svenskan hade vi däremot genomgång på en uppgift som verkar allt annat än rolig...

Eftersom jag är på graninge i helgen kommer jag alltså varken synas på mitt vanliga hak eller ha tillfälle att blogga. Ska försöka skriva några rader på söndag när jag kommit hem, annars får det väl bli på måndag. Hoppas ni överlever, haha :P

Nu måste jag packa det sista så jag hinner med bussen som går om 20 min.

Over N Out
 

/// CALIFORNIAWHITE
in läger-mode

FUKK NO FUKK NO FUKK NO!!!!!!!

Läste nyss på Cityrocks hemsida. Där kunde man läsa om att dom ska höja den jävla åldersgränsen på Harry B James på helger! VAFAN! Idioter, mongos, cpstörda jävla SKITUNGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har tydligen vart strul eller vafan förklaringen var! VART FAN SKA MAN NU GÅ??? ALLA värda rockställen i stockholm kommer efter detta ha åldersgräns 20!! Kan dom inte bara ta att porta dom jävlarna som ställt till med problem och låta oss som inte gör det komma tillbaka?? Jagmenar, det kommer då bli 1½ års jävla väntan på att kunna gå dit! Finns det inte någon man kan stämma för det här?????

FUKK THIS SHITT!!!!!!

Over N Out or whatever
// CALIFORNIAWHITE is fukkin PISSED OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hitler har återuppstått

Alla har troligtvis nångång haft en lärare dom inte tycker om. Jag har själv haft ganska många såna; en som slår sönder linjaler mot tavlan, en som slog en elevs huvud i bordet, en som kollar på båtar istället för att undervisa, jag kan fortsätta länge! Ingen, jag upprepar INGEN av dessa kommer ens i närheten av min nya naturkunskaps lärare! Vår "vanliga" lärare är gravid och jobbar numera endast 25% och har alltså ingen undervisning. Hade idag första lektionen med ersättaren och det skulle inte förvåna mig om alla i gruppen starkt ogillade henne. Hennes attityd är minst sagt hemsk, hon är nedlåtande mot eleverna och är minst sagt larger than life.

Hon inledde lektionen med att berätta att hon har pluggat hela sitt liv och "därför vet alla olika fusk-metoder". Alltså ska nu allt arbete i den kursen ske för hand. Sättet hon agera verkar det som om hon anser alla elever vara dumma i huvet och att det bara är hon som kan något. Hon avbröt tom en tjej mitt i ett svar och bad en annan svara! Det ger verkligen intrycket att man ska våga gissa även om man har fel. Fortsätter det på dethär sättet kommer det sluta med att hela klassen får magsår. För första gången kan jag säga att jag håller med Kenza om någonting! Hon sa nämligen emot minihitler vilket ledde till att hon blev skitsur och verkade nära att börja skrika. WTF liksom!!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE
tycker det borde finnas ett förbud mot att lärare ska få skaffa barn.


Livin' on a prayer

Måste nog säga att Bon Jovis Livin' on a prayer är min favoritlåt för tillfället! Allt jobbigt skolskit å oro för framtiden minskar när jag lyssnar på den. Det är som en stråle med med positiv kraft som träffar en rakt i bröstet! Okej, det där lät lite lame, men det är vad jag tycker.Texten till låten är väl positiv va? :PBra är den iallafall och den får mig på bra humör. Har du inte hört den, lyssna på den. Har du hört den, lyssna ändå! Haha

Snart ska jag tillbaka till skolan för studentmötet. Ska bli najs att komma tillbaks ut, vill inviga mina solglajjer! Plockade även fram minna tygskor som jag aldrig riktigt gick in när jag köpte dom i slutet av förra sommarn, så är väl dags för det nu. Jag gillar när det blir vår! :D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE,
It's my life I'm livin', I live as I please!

Våren påväg, HELL YEAH!

Idag har jag vart på bra humör hela dan so far. Det beror nog mycket pga att det är soligt och fint och dessutom på vissa stället tom varmt! Är så otroligt trött på vintern för tillfället så är verkligen glad över lite solsken. Snön har dessutom försvunnit snabbt, för mindre än en vecka sen slirade jag runt med övingskörningsbilen! Man kan ju liksom börja använda solglajjerna nu! Men nog snack om vädret.

Idag har faktiskt känts som en relativt värd skoldag trots att den inte varade så länge. Jobbade på bra på matten tycker jag och är nästan i fas med var man ska ligga. Svenskan var kortare än vanligt, men vi hade en ganska behövlig genomgång (lite inför fredagens genomgång, men ändå) och så gjorde vi en plagiat-uppgift, alltså att vi skulle hitta vilken text som var "riktig" och vilken typ av plagiat dom andra var. Tror det är bra att kunna sånt. Fick hursomhelst sluta tidigare eftersom alla blev klara snabbt. Gick då med M till McDonken å käka.

När ja vänta på bussen i slussen blev jag på jättebra humör. Lyssnade lite på Mötley Crüe, Hanoi Rocks och Bon Jovi påvägen hem och tackvare den musiken är jag på strålande bra humör. Inte ens grinig över att det nu verkar bli jobbigare i skolan eller det faktum att jag idag inte kommer hinna äta middag. Däremot så är jag uppenbarligen förvirrad, har tyckt att det är tisdag idag.

Skulle egentligen vela vara utomhus bara för att de e så fint. Fatta egentligen hur mycket vädret kan styra humöret!


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Studenten

Det är mycket som kretsar kring studenten just nu så varför inte samtalsämnena. Flaket är vanligt att vi pratar om. Idag var det fotograferingen. Ryktet var att vi skulle ha studentfotograferingen på mösspåtagningen, alltså i slutet av april. Freakade lite över det eftersom jag inte kommer ha min klänning klar tills dess. Pratade med Britt som sen sa att den faktiskt skulle vara på studentdagen. No problems there! Mer problem dock blir det imorn. Det är nämligen så att det imorn är planeringsmöte inför studenten eller vad man ska säga. Där kommer all info om allt delges, typ plats för flaket, tider osv. Kruxet är att det mötet är så sent att jag riskerar att missa planeringsmötet inför konfalägret. Måste försöka fundera ut vad som bör prioriteras. Fick iallafall min student 09 tröja idag (:

Rosen ser verkligen mkt bättre ut nu än den gjorde innan jag fyllde i den ordentligt! Nu har den i princip flagnat klart och det syns att den är ordentligare ifylld denna gån. Kliar som bara den för tillfället, men annars ärre bara perfa! Är bara såå sugen på att göra en till! Men, vart som pengarna ska komma ifrån vet jag inte. Vinna på lotto?

Vi fick inte tillbaka våra nk prov idag! Det var i princip hela anledningen till att jag ens gick till skolan idag! Får väl nöja mig med att vi bara hade lektion 1 timme istället för 2. Under håltimmen som därför uppstod kom Nike fram till att man ska äta 2 paket mariekex/dag om man inte äter nåt annat. Har för mig att det var för att man får i sig rätt mängd kolhydrater då. :P

Jag är sugen på att gå på konsert! Känner att det var jättelänge sen fast det egentligen inte alls var det. Var väl AC/DC skulle jag tro. But still, Elina, vi har tappat vår rutin! Får väl vänta till sommarn!
8 konserter + 1 festival  07
10 konserter + 1 festival 08
Fan, de va ju inte särskilt mkt å ändå tycker folk jag går för ofta på konserter. Har iofs inte räknat med det man sett på exempelvis utekvällar eftersom det enligt mig är för mkt för att komma ihåg. Hittills 2009 har jag vart på 2 konserter. 2-3 inplanerade festivaler dock ;D


Mick Mars, where are you?

I can't find it! Saknar en poster på MIck Mars så att min vägg kan se normal ut, men nej, den finns ingenstans! Har kollat i alla affärer jag kunnat tänka mig att den skulle kunna finnas! Inte har jag lyckats hitta den på nätet heller, så min vägg fortsätter se ful å konstig ut. Får nog ta och ge upp hoppet på att nånsin finna honom och ta och möblera om affischerna.

Var hur som helst i stan mit mama idag. <3 Började med besök hos tygaffär för att hitta tyg till min studentklänning. Ja, ni läste rätt, CALIFORNIAWHITE som inte haft på sig klänning sen hon var 11 ska ha klänning! Den är däremot inte vit, jagmenar man kan inte sjunka hur lågt som helst. Vet även nu modell och så, jag tror det kommer bli jättebra. För er som inte vet det kan jag informera om att min mamma ska sy min klänning, dels för att jag är allmänt anti klänningar till mig själv och därför ovillig att köpa en, och dels för att jag själv är HELT värdelös på att sy. Mitt enda G från högstadiet: Syslöjd! Allt annat högre. (MVG i matte, undrar lite nu hur det kommer sig att jag nånsin haft det :S)

Efter att ha köpt tyg gick vi och åt lunch följt av allmänt runtkollande i affärer (blandannat i jakt på Mick Mars). Inne på Åhléns kollade vi på bokrean och hittade en rolik kokbok vid namn Rockköket. Faktiskt väldigt rolig, till varje recept finns det information om vilken låt/band som inspirerade till receptet samt tips på vad man ska lyssna på när man lagar det. Boken innehåller även drinkar som heter bla. W.A.S.P. , Ebba Grön och Black Sabbath. Skojjigt värre!

:)

Kruxet är nu däremot att jag faktiskt måste laga nån av rätterna också. Det var villkoret på att jag skulle få den. Fast det löser sig säkert, det mesta verkar jättegott. Blandannat finns det whiskey-gratinerat sumthin'. Kommer inte ihåg vad.

KEEP IT SLEAZY!


/// CALIFORNIAHWITE

Festande ändå

Gårdagskvällen inleddes hos Anna-Aubbs tittandes på film (djungelboken på eng å Teancious D med dansk text pga avsaknad av kontroll), lyssnandes på musik och snack. Det var mys, längesen jag bara umgåtts med aubbs. Upptäckte en rolig likhet mellan oss, det faktum att båda alltid ville heta Jessica när man lekte i yngre ålder. Det är såna saker som gör en lite förvånad.

När jag åkte från Aubbs ringde J och berättade att D kommit upp från malmö över helgen. (Var väl i gävle och stannade till i hufvudstaden påväg tillbaka) Trots min trötthet kunde jag inte strunta i att dra till J för lite festande. Jagmenar, det är inte direkt så att jag träffar D särskilt ofta så man tar dom chanser man får. Så länge man inte har nåt bättre för sig, haha. Man fick väl i sig en hel del jack, precis som de ska vara.

Idag har jag inte gjort nånting. Bakis från gårdagen inleddes dagen med överbliven kall pizza till flurre och sen blev det allmänt snack och halvhjärtat guitar-hero spelande innan jag åkte hem. Sen dess har jag suttit här och tillåmed fått i mig käk. Detta är imponerande då jag är allmänt dålig på att behöva fixa ihop käk. Dessutom inge kul att bara fixa till sig själv. Kan ju inte påstå att min fina maträtt innehållandes lite allt möjligt blev särskilt god. Jag är värdelös på matlagning å ändå fick jag VG i he kunskap i högstadiet. Hur jag ens fick ett godkänt betyg kan jag inte förstå. Antar att det inte är något att bry sig om nu.

Jag gillar verkligen inte denhär perioden på 4-5 dagar efter att ha tatuerats. Det är för dem som inte är tatuerade så helveteskapen börjar flagna och klia. Så är det iallafall för mig. Den är för närvarande riktigt ful. Fick en mindre chock imorse när jag såg den och flagnor typ stod ut överallt på den. Lite svårt att beskriva det bättre. Antar att det var för att den var torr, såg bättre ut direkt efter att jag smörjat in den.Kan inte få nog av denna skiva! Så otroligt bra platta med fantastiska låtar!
Rolig fakta, sångaren Joakim Brodén fyller år samma dag som jag. ;D

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!!/// CALIFORNIAWHITE

Bättre bild

Insåg att jag förra bilden ja la upp på min ros var helt enkelt bajs, så slänger upp en bättre.


Syns lite bättre där iaf.

Nu är det ju såhär kära läsare att CALIFORNIAWHITE helt enkelt måste till Rockweekend i sommar. Utöver absoluta topp 10 i den genren W.A.S.P kommer ju även andra favorter. Snackar om inga mindre än LA Guns! Det, mina vänner, är stort! Det blir en killer festivalsommar trots allt med Mötley Crüe till P&L och W.A.S.P och LA Guns till RW! Enda som skulle göra det hela ännu bättre skulle vara om man hade möjligheten att dra till SRF också med Lita Ford och Twisted Sister. Men resten ser så bra ut att det inte gör så mkt.

KEEP IT SLEAZY Y'ALL!


//// CALIFORNIAWHITE

Uppdrag global

För tredje året deltog jag i år i Uppdrag Global, och precis som innan var det väldigt kul. Det går helt enkelt ut på att samla in pengar till organisationen Hela Världen (fd Lutherhjälpen). Har ni vart ute på stan på förmiddagen idag är chansen stor att ni nånstans har stött på ungdomar som stått med "Vatten för livet" bössor. 10 957.50 samlades in i stockholm idag. Bra jobbat! VIssa ger en verkligen minst sagt elaka blickar när man står å skramlar. Och så undrar jag varför det alltid ska va så förbenat kallt vid varje uppdrag global?

Uppdrag global samanföll i år med STUM. Det var lite synd däremot att man inte fick några STUM armband, jag kände att jag ville ha ett. Däremot fick alla såpbubblor och W.W.J.D armband. Jag misstänker att det inte är så många av mina läsare som förstod dedär. Träffade på lite bekantisar också vilket alltid är kul. Kramar är alltid mysigt :D Specialomnämnande får Staffan, Johan och Felix. (även fast jag tvivlar på att dom läser min blogg) :D Är det nån som känner att den vill ha en Uppdrag global pin e de bara att säga till, har massvis :P

Idag har jag vart på bra humör hela dagen, trots tidig uppgång. Påväg till bussen imorse gick det upp för mig återigen att världens bästa Crüe gigar in swedenland i sommar. Det gjorde mig glad och stutsig. Fick en plötslig impuls att hoppa runt i bussen. Gjorde det däremot inte.

Nu ska jag leta upp grejerna man fick från förra årets uppdrag global, ska ha dom nånstans...
Ikväll ska ja till Aubbs <3 :D


KEEP IT SLEAZY!!


//// CALIFORNIAWHITE

Tråkigare och tråkigare

Bos lektioner blir vekligen tråkigare och tråkigare. Det känns bara alltmer onödigt att ens gå på dom, det enda vi gör verkar vara lyssna på hans eviga genomgångar om samma saker! Idag gick han igenom orsaker bakom rådande finanskris igen! Vet inte hur många gånger han gått igenom det nu, tre miljarder? Drog iallafall efter ekonomin eftersom jag inte ville behöva vänta 2 timmar på en lektion på 50 minuter där vi skulle skriva om ergonomi. I just wont! Vi drog in till odenplan och fikade på Espressohouse inne vid själva t-banan. De e ganska kul att sitta där och titta på alla stressade människor när man själv för tillfället inte behöver stressa fram.

Mitt humör går verkligen upp och ner alá PMS-unge för tillfället! Igår var jag på jättebra humör nästan hela dan, men idag har jag mest känt mig nere. Man ska helt enkelt inte tänka för mycket. My sweet friend Emelie har nämligen på fb lagt upp massa bilder från förr i tiden eller vad man ska säga. Bland bilderna finns det bilder från vår klassresa i sexan som fick mig å tänka på min fd bästa vän Nicci och hur jag inte träffat henne sen åttan säkert. Det i sin tur fick mig å tänka på alla mina andra fd bästa kompisar, Amanda, Nathalie och Erik. Men man ska inte fastna i det förflutna.


Madde, Nicci, Emelie och jag från klassresan. </3

För att muntra upp mig själv lyssnade jag på Alter Egon. Funkar alltid.
"Det gäller att ta vara på allt man kan, och se till att ta hand om varann"
- Alter Egon Varför dör ni
Word!

Började då tänka på mina girlz och hur underbara dom är! <3

Ni e underbarast!

Ni kanske märkt att jag gjort lite ändringar på bloggens utseende. Hoppas ni tycker det funkar, annars e det bara att hojta till så ändrar jag tillbaka. Jag blev bara så trött på att allt såg fel ut i min webbläsare.

KEEP IT SLEAZY!


//// CALIFORNIAWHITE


Bring me the whiskey

Jag ska verkligen inte skriva uppsatser om saker som gör mig upprörd! Håller för tillfället på med min radiokrönika som handlar om biljetteländet till storkonserter like Metallica, AC/DC och typ Maiden. Sånna som säljer slut på ingen tid alls you know? Kanske inte, hårdrocken är ju trots allt värst drabbad. Vet inte hur många av er som kallar er för rockers ;D Wellwell får hoppas att jag lyckas begränsa mig och inte babblar på om det i 3 timmar :P Får väl annars ta och skriva av mig lite här ;D Lär inte skriva klart den idag därmot, den ska ju trots allt inte in förrns imorn kväll 23.59, och jag verkar ju inte ha några andra planer som det ser ut just nu.

I låten Rebel on The Run med Hanoi Rocks sjunger Mike Monroe "Bring me the whiskey". Det ska bli mitt nya motto tror jag.

This is kinda cool! För första gången på flera veckor är jag riktigt ordentligt partypepp. Och vad ska jag göra i helgen? TA DET LUGNT! Suck. Ingen jag känner som vill parta där jag brukar parta (Harrys, ja) har råd, befinner sig i stockholm eller alla andra möjliga ursäkter. Nästa helg, well, då e ja gone på läger. Så, den 27e e de bakk on trakk. Kommer förlora denna party-pepphet 72 gånger om innan dess. Menmen. My life suxx frpm time to time.

De blir tajt partande på Peeeeace and löööv istället som ma deaar fågelskådar aubergine told me

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE says Bring me the whiskey!

Power metal

Vet inte riktigt vad det är med snö och vinter, men av nån anledning lyssnar jag mer på power metal under vintern. Det är på någonsätt mer stämningsfullt tycker jag. Passar mitt humör ganska bra oavsett vilket humör jag råkar vara på. För tillfället är det band jag lyssnar mest på Firewind. Kvalité mina vänner, kvalité är definitivt vad man kan säga om standarden på musiken! Lyssna in er på dom vettja! DO IT!

Topp 3 powermetal band just nu
1. Firewind
2. Sonata Arctica
3. Serenity ( den rösten, wow!)

Topp 5 powermetal låtar just nu
1. Firewind - Before the storm (intstrumental)
2. Serenity - Circle of my 2nd life
3. Firewind - Head up High
4. Sonata Arctica - Letter to Dana
5. Firewind - Into the fire

Yayaya sådeså! Var ju iaf och körde tidigare idag. Det gick bra, men damn, nu e man nästan 5000 kr fattigare, It suxx balle! Men, vad ska man göra liksom? På tal om ballar måste jag bara dela med mig av detta! My dear friend (vars namn jag utelämnar av extrem snällhet) är numera den stolta ägaren av en fylletatuerad- balle på högra smalbenet. Det enda jag kunde göra när personen berätta de för mig var att bryta ihop alá extrem skrattattack! Skickade även bild å det är ingen vacker syn! Tur iallafall så skulle det gå och göra en cover-up. Annars hade det vart synd. Lite.

På tal om tatueringar lovade jag lägga upp en bild på min som ifylldes igår. Bilden är inte särskilt bra då den dels är svullen fortfarande och dels för att jag alldeles nyss smörjde in den vilket blixten reflekerades i.


There you go!

Time to radio-manus krönika writing, blöö

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE säger Keep your head up high!

VRO - fegisar!

Idag påväg hem från skolan blev jag riktigt irriterad! Gick med M, K, C och E mot t-banan. Framför oss gick en grupp killar och kastade snöbollar på en annan kille som gick på andra sidan vägen. Jag och E påpekade bla att dom kunde riskera att träffa barnvagnen som var i närheten av killen på andra sidan. När vi var vid Viktor Rydberg odenplan gick killarna över vägen och kastade sen snöbollar på oss, varav dom sedan sprang in i skolan! (För er som inte vet det måste man gå in på en typ av innergård för att komma till VRO, så dom visste ju att vi inte kunde kasta tillbaka!) JÄVLA FEGISAR! Där går dom säkerligen runt å e jättekaxiga för att dom går på VRO för att sen kasta snöbollar på folk dom inte känner. Patetiskt! Sikta kan dom inte heller, då alla missade, haha!

Idag på infolatout frågade lärarn om min ros va riktig. "Nej, ja sitter å målar på den varje morron".. Varför får ja den frågan hela tiden? :P Kanske drar upp en bild på den senare, men hinner inte just nu! Måste iväg till min kööörlektion!

Over N Out
/// CALIFORNIAHWITE

Gäsp

För tillfället är jag TRÖTT! Hade tänkt påbörja krönikan idag, men det kommer inte gå så länge ingen helt plötsligt skulle droppa förbi med en stor påse godis. Var ju nämligen å fyllde i det som behövdes på min tatuering, vilket var ganska mycket. Kan lägga upp en bild imorrn, den är för tillfället skyddad av plast så man ser inte ordentligt. Måste säga att det gjorde väääldigt mycket mer ont denhär gången än det gjort innan! Vet inte riktigt varför det blev så. Informerade min tatuerare om det å han bara skratta :P Hursomhelst, dedär om att det är konturerna som gör mest ont? BULLSHIT! Ifylnning är mycket mer ajaj tycker jag. Linjerna känns knappt. Tycker jag.

Angående tajtsen ja skrev om i förra inlägget så kan ja inte riktigt beskriva hur dom såg ut. Den enda som kanske skulle förstå mina skumma förklaringar skulle nog vara Elina eftersom hon vanligtvis fattar alla mina störda förklaringar. Men sleaze var dom iallafall!

Nån som vet vad en poop (till båtar) är?

Over N Out
// CALIFORNIAWHITE

Unagi och förnyelse av legitimation

Nk provet gick ganska bra. Tror jag iallafall, det kändes helt okej. Efter skolan idag åkte jag in till forum med mamma för att förnya mitt leg då mitt slutar gälla den 29e. Blev påmind om det sist ja va ute av vakten :P Mamma blev lite butter över att hon fick betala mkt mer för sitt leg än ja behövde för mitt. Efter besöket på banken gick vi och åt och kikade i lite affärer. Hittade ett par skor på rea, men dom va lite för trånga. Klart jag inte har tur, de e för mkt att begära. Köpte däremot säsong 6 av vänner. Unagi you knooow ;D

Har för tillfället kusinbarn, kusin + pojkvän här. På något sätt har jag blivit frivilligt anmäld att följa med pojkvän till ambassaden för att fixa pass. Det ska alltså ta en av mina värdefulla lediga eftermiddagar! Fredag uppenbarligen verkar det som eftersom ons torsd em e bizi bizi för min del! But that's how I like it! Synd synd att pengarna e begränsade för tillfället, såg ett bar riktigt sleaziga tights idag and I want them! Synd bara att ja inte ens kommer ihåg vart jag såg dom :S Övertalade även mamma att beställa lite filmer åt mig! Får filmer / serier snabbare än jag hinner titta på dom!

KEEP IT SLEAZY!
/// CALIFORNIAWHITE


Vargar

Vargar är minst sagt fascinerande djur. Otroligt vackra. Av nån anledning får associerar jag vargar med frihet och trygghet. Det har även blivit något av ett favoritmotiv att rita.


Ritade denna bild idag. Blev inte jättebra på fotot, men vad gör man.
 Vargar jag ritat tidigare:
 

What d'ya think? ;) Not that I really care :P

Over N Out//// CALIFORNIAWHITE

Less

Nu är jag bara såå less på plugget! Hela dagen idag har gått åt till nk plugg, och helt ärligt är jag inte mkt klokare nu än jag var vid 12 tiden när ja började. Snacka om att slösa bort en dag! Inte för att jag kan göra något annat, jag måste ju liksom vila efter lördagmorgonens spännande händelse. Stressa ska jag ju inte heller göra. Detta är däremot lättare sagt än gjort då man endast har dryga 3 månader kvar i skolan! Känns kort men ändå långt. Tiden kommer säkert snigla fram eftersom det inte är ett enda ämne i skolan som är roligt för tillfället. Vilket gör en ännu mer less.

Jag behöver ha kul! Jag behöver bara kunna slappna av och göra vad jag känner för! Desvärre är det exakt vad jag inte kan göra! Ge mig en siesta på livstid, tack!

Tillbaka till plugg.
Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Vad gör du och varför?

Tog denna av pia ;D

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
 White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and you're jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

I killed Paris Hilton because I'm a pimp and you're jealous

Wellwell. Får ta och fortsätta (=påbörja) nk pluggandet nu. Suck
Roa mig och släng iväg en kommentar på vad du gör och varför ;D
Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Feel-good låtar

Igår var ja hemma hos J och hade en liten myskväll. Hade hittat ett recept på en kaffe-drink (eller vad man ska säga). Det var riktigt mumsigt.
Gör så här (för 4 pers)
Koka starkt kaffe (lagom till 4 koppas ungefär)
Smält 50 g choklad i ca 2 dl mjölk
Blanda i ett högt glas (latteglas el. liknande)
Toppa med några marshmallows.
Mumsmums!

Bestämde mig för att jag ska testa det fast med vit choklad ikväll. Köpte med mig lite vit choklad hem och de lär väl visa sig hur det smakar! Kan återkomma med den informationen imorn eller nåt! Kan tänka mig att det är gott att toppa med lite kanel också. Hmm

Det är ganska vanligt att band gör "feel-good" låtar, alltså låtar vars innebörd i princip är att man ska tro på sig själv. Mötley Crüe har ju exempelvis låten Stick to your guns ("Whats right for you ain't right for everyone"). Även Dokken har en låt med samma titel. Dave Lepard sjunger i Crashdïets Riot in everyone "They say you should live as you were told to. I say you gatta be strong and make up your own mind. Be yourself, not a puppet in the freakshow, cuz' that's the way you'll end up when they beat you blind". Första delen av KISS Crazy crazy nights ger även den feel-good känsla.  Kom å tänka på allt detta när ja hörde Firewinds Head up high. Man behöver såna låtar ibland.

Nu måste jag tyvärr plugga naturkunskap. Fast än det är internationella kvinnodagen idag.

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE


Verkligheten kommer ikapp

Fredagkvällen kan man inte påstå var den bästa jag haft. Hade kunnat haft jättekul, jag menar Crazy Nights fyllde 3. Desvärre har jag sen ett par dar tillbaka vart jättetrött och på fredan kom även yrsel till det. Gick hem tidigt från Harrys eftersom jag helt enkelt mådde alldeles för dåligt för att stanna kvar. När jag kom hem började jag skaka, som när man fryser, fast utan att frysa. Det blev inte bättre och det slutade med att det blev akuten för min del. Fick veta att jag lider av utmattning och stress. (Big suprise?) Tur iallafall att det inte var nåt allvarligt, jag hade verkligen inte kunnat hantera det. Just nu mår jag bra, lite trött bara. Ska ta det lugnt hela helgen så jag kan repa mig. Well, nk plugg måste desvärre göras också.

Lite kul saker hände igårkväll på Harrys iallafall. När jag stog i toakön var det en lite äldre tjej (ca 30-40) som stog bakom mig. Hon höll för öronen och såg jätteirriterad ut. Tjejerna bakom henne prata, men det var inte så att som skrek. När ja sen hade vart på toa slet hon upp dörren precis när ja börjat öppna den och så fort jag hunnit ut smällde hon igen dörren. Någon var på dåligt humör, minst sagt! Strax efter detta träffade ja på 2 tjejer precis vid scenen. Trodde först att det var folk jag träffat där innan (det händer ibland att nån random kommer å säger saker i stil med : Dig har jag dansat med nångång.). Dessa tjejer (Jenny och Sara) visade sig däremot vara läsare av ingen mindre än CALIFORNIAWHITES blogg! "Bättre än Blondinbella" yeii ;D De va kul å träffa er Giiirlz! Hoppas ni hade skojj igår och lämna gärna fotspår här i bloggen :)

Pratade nyss med min Papi (<3) i telefon, och maaan, han kan snacka! Händer väldigt sällan att vi pratar mindre än typ en kvart. Det är hursomhelst självklart kul att prata med honom, särskilt med tanke på hur sällan jag träffar honom. Däremot e de lite jobbigt när det mesta handlade om tjat angående studentmottagningen i sommar samt körkort.

Kände mig lite nostaligisk tidigare och letade fram min Dagisbok. I denna finns det bilder och berättelser med alla dumheter yours truly gjorde som liten skitunge. Översvämning inne vid toaletterna med min dåvarande bästis Amanda var en favorit sysselsättning redan vid 2 års ålder!


Jag å Amanda. Konstnärliga talanger redan på unga år som ni kan se ;D
Visst hade man det bättre när man va liten? Fast då hade man ju inte...


AUBBEPARTY!!! Vi sparkar rumpa, Aubbs!

Nu ska jag tydligen hjälpa till med att fixa mat.
KEEP IT SLEAZY!
//// CALIFORNIAWHITE

Fredag

E på bättre humör nu. Fick ryggen fixad idag, yeii! Hade inte ens märkt att ja hade så ont. Däremot e ja lite orolig över min hälsa. Flera dar i rad har jag vart trött till det extrema å lite skakis liksom. Kom fram till idag att de troligtvis handlar om vätskebrist eftersom ja mådde likadant sist jag hade det. Bestämde mig för att dricka en massa vatten innan utgång så fyllde en 2 liters pet-flaska. Är faktiskt redan mindre trött så de verka funka. Eller så va de luften ja släppte in. Vilket fall som helst e de bättre än för typ 2 timmar sen. Så yeii ;D Ska däremot ta de lugnt ikväll av fler anledningar. Min halv-förkylning och det faktum att Elina går på penicillin. Så de blir troligtvis en kortis utgång å hem med senast sista bussen vid kvart i ett. Hoppas jag överlever kvällen bara, haha :P

För er som är intresserade (vilket säkert är ingen) så får nacka snart ny lokalavdelning! :D ^^

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Bo(ll) shitt!

Dagen börja med ekonomi, blä. Värdelösa lektioner har man verkligen, riktigt Bo(ll)-shitt! Satt och pratade med S istället för å lyssna, om allt och ingenting. Roligast var när båda snappat upp att vi skulle bläddra sida och efter att ha bläddrat samtidigt lutade sig framåt för att kolla på bilden. Sorgligt när det är lektionens höjdpunkt. Sen hade jag NK och Nicole, du var verkligen my lifesaver med handkrämen! Den var väldigt behövlig, tack igen! På matten åt jag min "lunch". Dom delade ut grejs i slussen imorse. ("Hej, vill du prova nya snackset från Kellogs?") Sen daxx för lektion med häxan. Är klar med min uppgift, hon måste bara kolla igenom den. Hon blev inspirerad av.. nånting på min av nån anledning. Hmm. (infolayot, typografi uppg för den som e intresserad).

Ingen mottagning på söndagmorron, så yeii, ja slipper gå upp tidigt!
3 månader kvar nu y'all!

/// CALIFORNIAWHITE

Men blää

Är minst sagt otroligt seg för tillfället! Har massvis med saker jag egentligen borde göra men orkar helt enkelt inte. Ska ut till finntorp, gå om typ en halvtimme. Lite mer. De e nån lettland-träff som jag måste gå på. Känner att jag blivit mindre och mindre aktiv med kyrk-aktiviteterna på sista tiden, men har helt enkelt inte haft tid. Av ren klantighet totalmissade jag att det var konfaträff i söndags. Hade iofs inte kunnat gå pga av div förkylningssymptom samt knä-problem, men iaf. Prällen skicka ett argt mail till mig för att ja inte hört av mig. Eller, särskilt argt var det väl egentligen inte men ändå. I promise to be better! Nästa helg e det iaf uppdrag global som gäller! Om jag inte klantar till det och glömmer bort, haha :P På söndag e de taizé förträff samt nån mottagnings-ledargrej. Måste komma ihåg det. Får börja med post-it lappar eller nåt.

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE är jättetrött

Mössa och radioprogram

Idag hämtade jag ut min studentmössa! Kvarstår däremot vid åsikten att dom ser ut som lokförar-mössor, vilket ja sa redan när vi provade dom. Menmen, en studentmössa måste man ju ha! Vi kom undan väldigt billigt har jag märkt, har hört många berätta hur mkt dom betalat för sina och det brukar vara ungefär dubbelt så mycket än våra dryga 400 vi betalat. Då ingick dessutom glas och penna samt band, klassband å allt annat mojs man nu kan ha på en studentmössa. Tråkigt dock att ekonomi-bandet e silver. Eller, de kanske e bra så det inte e de enda man ser. Döm själva. Stenen va fin iaf.


Student 2009! *mössprvning*

Passa inte riktigt i mössan dock :P Men, sen så ska man inte ha den på sig särskilt mycket heller. Jag och M fick det till totalt 3 (om allt går som vår ex- eng lärare vill) ; Mösspåtagning, studentmiddag och studentdagen. Tycker de va dumt att tröjan jag beställt inte kom samtidigt som mössan :(

Idag på svenskan fick vi en ganska intressant uppgift. Vi ska nämligen göra ett eget radioprogram! Det går ut på att vi ska skriva en krönika och sedan läsa upp den på en inspelning. Sen ska vi även välja ut 2-3 låtar att spela upp. Programmet ska med låtar ta ungefär 20 min. Programmet kan sedan sändas på Radio Cyber om man vill det. Jag bryr mig inte, tror inte de e så många som lyssnar på det. Ingen som känner mig iaf. Detta slår ju helt klart att stå å babbla inför klassen!

Kan även meddela att jag vart jätteduktig! Skickade nämligen in den korrekta versionen av min amylas-labb som skulle vart inne nångång i början av feb. Lyckades nämligen skicka in en version som inte var färdig och fick därmed IG då diskussionen helt enkelt var bajs. Så, en applåd till mig! *Klapp*

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE
undrar hur Toxic kan kalla det VIP-kort när det skickas ut via posten...

Uppdatering (känner att allt fler inlägg får denna rubrik)

Vissa perioder har jag märkt att jag inte bloggar alls. Ber om ursäkt. Min ursäkt denna gång är helt enkelt den att jag inte ens orkat sitta vid datorn. Verkar däremot inte som att ni ännu gett upp hoppet att kolla efter uppdatering vilket glädjer mig. Sen hur min blogg nu kan dra så många läsare förvånar mig eftersom jag tycker att jag sällan har något intressant att säga.

Några av ersom står mig nära kanske märkt att ja vart lite.. well, abscent när ni pratat med mig nu dom senaste dagarna. Vill bara säga att nej, jag mår inte bra, men de e mest förkylning + magproblems fel, inget psykiskt. Ingen allvarligt sådant iaf, bara massa småsaker som förstorats upp. Vill inte gå in så mkt på det här eftersom jag inte vill deprimera er, haha :P

Den gyllene lösningen verkar mycket för min del med samtliga promblem, irritationsobjekt osv bestå av musik! Musik får mig att må bra. Musik får mig att slappna av. Tacka vettja musiken, den förgyller verkligen ens vardag! För tillfället sitter jag och lyssnar på grekiska power-metal bandet Firewind. Very good indeed. Skulle sätta in en youtube-video, men gör det inte eftersom min blogg fukkade sist jag gjorde det. Bara att kolla på youtube om ni e intresserade. Det är helt klart värt det! Gitarristen spelar som en gud! Gus G heter han och TRO mig när jag säger att han och hans Firewind verkligen ökar kvalitén på dagens metal-scen med sin utmärkta musik. Får ni en chans att se dessa pojkar live, ta den! Väldigt tight liveband.


Gus G och hans Firewind på Klubben 1/5.08 (supportade Kamelot)

Hursomhelst var jag has läkarn idag och kollade upp mitt knä. (riite, har inte berättat det, i fredags blev jag halvt tacklad i slussen, tog sänder mina nya jeans, skrapade upp knät samt fick en ordentlig smäll som ledde till förminskad rörlighet) Det var inget allvarligt thank god! Däremot rekommenderade han att jag ska undvika stödja för mycket på det i ungefär 3 dar till svullnaden gått tillbaka. As if, jag har skola imorn!

För övrigt är det i princip bara 3 små månader kvar till studenten. 3!!! Ja, det innebör att det är dags för att helt enkelt säga OH MY fukkin GOD!!! Inzaaaane, kan ni fatta det?? Började ju alldeles nyss högstadiet liksom...


Kan ni fatta att de snart är vår tur?

Nästa vecka på onsdag är det (minst sagt) ÄNTLIGEN dags att hamna under nålen igen och göra klart min ros! Det har blivit uppskjutet konstant av flertalet olika anledningar. Men nu ska det inte få göra det!

Usch nu kan jag inte sitta här längre, mitt knä klarar de helt enkelt inte! Han kunde gett mig nått för det kan tyckas... :(

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE want to get back on trakk...

RSS 2.0