Monkey Business

Har lyssnat på denna låt like CRAISE idag! :D


Skid Row, HELL YEAH! Synd som fan att man aldrig hann se dom live. Bach ska de va bakom micen, ingen annan. Sådeså.

KEEP IT SLEAZY!!!


/// CALIFORNIAWHITE

Första advent

Första advent idag och försäljning av bla lussebullar, peppisar och glögg stod på schemat för burmagruppen. För er som missat det ska jag ju nämligen till burma nästa sommar och till den redan behöver vi tjäna pengar. Försäljningen idag gick nog upp till kanske 5000 kr, totalt har vi tjänat runt 17. Inte helt dålig start med andra ord! Hursomhelst stod vi ju utomhus och sålde vilket innebär KALLT! Pga det drack jag av den vaarma glöggen, en mängd som gick upp till säkerligen en flaska, minst. :P E de kallt så e de. Efter försäljningen som var direkt efter mässan körde vi lunch följt av burmamöte. Efter det var det dags för en sista omgång försäljning efetr julgranständningen vid 3. Sålde alla lussebullar vi hade (runt 6-700 var de nog iaf!) Så i det stora hela, en bra dag. :)

Idag skickade Ida pixx från i fredags när vi var på Paradise. Drar upp några här! :)


Leka med fluga som hörde till hornen jag hade halloween


På stället

Vad kan man säga, vi e släkt ;)

Har egentligen fler bilder jag skulle vela lägga upp men hela bildfunktionen på bloggen cpar sig så pallar inte väntan ;)

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Paradise och riskettan

Kör en snabbuppdatering om helgen so far. Fredagen blev lite annorlunda motsatt vad den brukar. Simpla anledningen; inge Crazy Nights. Istället drog jag och Ida till en gayklubb som hette typ paradise eller nåt sånt. Inte världens roligaste ställe kanske, men stämningen var god och träffade på sum nice people.

Tidig väckning blev det för mig idag då det var dags för riskettan redan kl 11. Hade inga höga förhoppningar om den, men de va rätt intressant faktiskt. Not 500 spänn worth of intressant, men måste man så måste man. NU har jag riskutbildningarna gjorda iallafall. Efter den slutade vid 2 tiden åkte jag hem och sov sådär lagom bakistrött man var. Lite ironiskt att komma bakfull till riskutbildning som bla handlar om att man inte ska köra rattfull, haha :P

J var nyss här. Med sig hit hade han "The Gods must be crazy" 1 och 2. Hade inte sett 2an. Hur roliga filmer som helst verkligen! Älskar i ettan när dom tar colaflaskan som en elak sak :) Fick behålla filmerna, snällt tyckte jag :PImorn blir det supertidig start. Ska sälja lussebullar å så i Finntorp efter mässan (de e ju första advent = mkt folk = många som kan köpa = mkt pengar till burma-kassan). Kom förbi och köp av oss om ni e i krokarna vid 12-tiden ;D

Nu; sova.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Skit vecka

Denna vecka är inge bra. Bara massa jävla crap.

Anyways.. Hade föreläsning idag, Sådär lagom intressant, handlade om synen. Dock så berättade hon om nån kille som hade blandat ihop sin fru med en hatt. Högläsning från en bok som hette nåt i stil med "Mannen som misstog sin fru för en hatt". Vill ni höra om storyn funkar de säkert att googla, det var faktiskt ganska spännande. Han hade tydligen fel i högra temporalloben. Sånt där tycker jag är lite spännande.

Det visade sig även att det var helt fel bok jag hade köpt. Lämnade tillbaka den och fixade nya. Desvärre var den boken ÄNNU dyrare. 800 spänn, inte jättekul... När jag var påväg hem från skolan såg jag en snubbe som var jättelik Rowan Atkinson.

Pixie höll på med ett ganska spännande projekt idag. Hon fick nämligen den brillianta idén att försöka hoppa upp på taklampan i vardagsrummet! Hon iaktog den noggrant från soffan i säkert 10 min innan hom kom fram till att det säkert skulle gå lättare om man försökte från tv-bänken eftersom den e högre. Satt där ett par minuter tills hon ställde sig på bakbenen och var på väg att hoppa. Precis innan hon hoppade dock verkade hon hajja att det inte skulle funka och började leka med en leksak istället. :D Hon är min lilla beeebis :D


=)

Over N out

//// CALIFORNIAWHITE

Oh...

Hmm.. Tyckte jag skulle vara duktig idag och köpa bok till nästa kurs... Nu visar det sig dock att jag troligtvis köpt FEL bok! Får jag inte lämna tillbaka den, om det är fallet kommer jag få ett mer seriöst psykbryt, boken kostade nästan 600 spänn! Fast ska nog ta och dubbelkolla att det faktiskt är fel bok innan jag försöker lämna tillbaka den. Skolan gör mig FATTIG!

Idag hade vi hursomhelst föreläsning. Jonas föreläste, och hans föreläsningar brukar vara ganska luddiga. Dock kändes det lite bättre idag eftersom han faktiskt använde sig av vår kursbok (vi ska färglägga massa bilder om olika delar av hjärnan och så? vilket gjorde att man förstod orden i boken lite bättre. Så that's good!

Aubbs skickade Nikki Sixx till mig på FB, haha, tack! ;D


Snällt värre tyckte jag ;D

Tror jag ska försöka få tag på några kursare nu och dubbelkolla om boken...

OVER N OUT

/// CALIFORNIAWHITE

Shit!!

Läste nyss ett blogginlägg på Babylon Bombs MySpace. Tydligen så har deras trummis Swaint brutit ryggen efter att ha ramlat under ett gig! Helt galet, stackars Swaint och hela bandet! Däremot kan jag lugna er BB fans med att han såsmåningom ska kunna komma tillbaka till BB efter rehabilitering. Ändå satte nyheten mig i lite av en chock!

Idag var jag i skolan för första gången på nästan en vecka. Hade föreläsning i sjukhusbyggnaden och alla var helförvirrade över vart vi skulle. Tillslut hittade vi rätt. Föreläsningen i sig var inte direkt en höjdare. Man vart mest irriterad när projektorn la av hela tiden. När jag var påväg hem och väntade på bussen i slussen såg jag en helknasig duva. Typ 5 gånger hoppade den rakt in i glaset på busskuren på ungefär samma ställe. Knasig duva.


En månad kvar till julafton! GALET!

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Skola?

Ibland kan man undra om jag faktiskt ens går i skolan. Förra veckan var jag bara i skolan en dag efter 5 dagars uppehåll. Efter den dan blev det ytterliggare 5 dagars uppehåll. Ambitiös student eller hur? :P Men denna vecka bler det desto mer, skola imorrn sen veckan ut. Tror jag behöver det, har börjat slacka :P Skönt nog har vi däremot sovmorgon imorn, börjar kl 1. Så de e najs :)

Förra veckan skrev jag att jag hade fått en bra idé. Nu tänker jag berätta det. Ett tag nu har jag velat ha plektrum halsband, och förra veckan kom jag på att man faktiskt kan fixa det själv. Sagt och gjort ordnade jag fram ett snyggt Crüe plektrum som jag fick hem idag. Fixade ett litet hål och satte igenom en metall-ring och satte på en kedja. Voila!


Fint va? :D

Igår var Elina här. Kollade bla på Aristocats och snackade lite. Mys! :D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Weekend

I fredags var det meningen att jag skulle till skolan, men så blev det inte missade ändå bara nån timmes föreläsning så inte heeela världen direkt. Åkte och träffade Michelle  och Sissy för att se New Moon. Ja, på premiärdan, vilket kanske är lite halvudda för ett inte särskilt stort nånstans twilight fan. Anyways, filmen var väl lite sisådär, inte jättebra, men inte direkt dålig heller.

På kvällen var de party som gällde, kör igenom kvällen i pixx


Fick en papp-gitarr av David när jag kom till harrys :P

Hämde inte mkt på Harrys, så vi drog till Rocks. Där fick jag reaktionen "Trodde inte jag skulle se dig här" och "Du ska inte vara här!" Välkommnande, rite? ;D

På Rocks hände det ännu mindre så vi bestämde oss för att dra tillbaka till Harrys.

Och stället hade fyllts på rejält sen innan vi drog. Träffade på Alex med polare...

Robban..

Chris..

och Tob! Plus flertalet till som inte fastnade på bild. Ständig cirkulation människor var det vid vårt bord iaf.

"Titta, jag har en ÖL!" haha :P

Och igår fick vi tillökning! Vëllcomm Whiskey och Pixie :)


Pixie t.v, Whiskey t.h

OVER N OUT!

/// CALIFORNIAWHITE

The way to dríve me nutz? LUSSEBULLAR!

Gee! Som meddelat igår var det bakning som stod på schemat. Sagt och gjort, Jag, Veronika, Johan, Jonas, Nicco och Zilla träffades vid 17 för bakning av lussebullar. Kvart över 10 kom jagb därifrån. Och då var vi inte färdiga. Smaklösa missformade lussebullar vart det dessutom. Och bara runt 200 av dom ca 1000 vi behöver. Jag som inte ens gillar att baka. :P


Våra blev verkligen inte lika fina som dessa. :P

Idag bar det av till skolan för föreläsnig om språk och hjärnan. Jo visst var det intressant, om det inte vart för att man var så comatosed! Craise, större delen av klassen satt som i koma! Dock så berättade hon om en gammal patient hon har haft som fick alexi (heter det så) i 12års åldern som innan hade läst sjukt mkt för avancerade böcker för sin åldersgrupp men som sedan då alltså helt tappade läsförmågan. Helt GALET intressant, den killen pluggar nu på läkarlinjen fast han inte kan läsa! Fatta att man verkligen kan klara allt om man verkligen bestämmer sig för de!

Just nu sitter jag med duntäcket runt mig, undrar om jag håller på att bli sjuk, eftersom jag fryser? Fast det kan vara trötthet också förståss ;) Lyssnar på Babylon Bomb's nya platta "Babylon's Burning" gör jag iaf! :D

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Suuuuck

Skrev värsta inlägget nyss, sen försvann allt.. Jobbigt jobbigt!

Nu ska jag iaf iväg för bakning med burmagruppen. Wish me n ma inte existerande baknings skillz good luck!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

The Mighty Boosh

Goddammit! En serie fler personer borde titta på är den brittiska serien "The Mighty Boosh" It get's to me everytime! Check out these qoutes!

Vince: Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard... Howard?
Howard: This better be good.
Vince: You know the black bits in bananas, are they tarantulas' eggs?
Howard: Please don't speak to me ever again in your life

"The Moon: In the 60s a man came and stuck a flag in my belly..then he left..he hasn't been back since. Do you think I should have made him a cup of tea?"

"I don't like the wildnerness... can't we go to Euro Disney?"

"Cheese is a kind of meat, a tasty yellow beef, I milk it from my teat, but I try to be discreet, ohh cheese, ohh cheese!"

" Killed a swan yesterday... did a shit on it...right on it"


Det finns så otroligt mkt mer! I dare ya to watch an entire episode without laughing once! :D
Inte nog med att serien är fukkin hilarious, komikern Noel Fielding som spelar Vince is a treat for the eye!


Mighty Boosh ;D


Noel Fielding

Ni som vart på CN på Harry B James, visst e han lite lik DJ Nikkz?

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE


Överansträngd?

Otroligt kort uppdatering av helgen: Firade världens bästa Elina i fredags på Harrys! De va skoj :D Lördan träffade jag Emelie, det var väldigt längesen sist! Igår var det jobb som gällde.

Däremot vart jag hemskickad tidigare från jobbet eftersom, basically, I looked like HELL! Har kommit fram till att det måste vart utmattning eller nåt sånt, har sovit otroligt dåligt på sistone. Slept like a baby tonite though, och nu mår jag lite bättre. Tyvärr innebar det missad skoldag, men vågade inte riktigt riskera att typ kollapsa eller nåt. Tänker bara ta det lugnt idag och försöka återgå till normal energi.

Nu är det så att jag har fått en fukkin awesüm idé! Tänker dock inte berätta om den ännu, don want to jinx it ;) Återkommer om ett par dagar när jag vet hur det blir! Bäst att det blir bra, annars e de lite en slap in my face, haha :P En hint, det har med musik att göra. In a way ;)


Jag och Emelie i lördags :)

Nu ska jag ta och äta lite. ;)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE


Not good, not good at all!

Det är farligt för mig att vara rastlös. Går just nu runt hemma i min ensamhet och väntar på att det blir lagom tid att börja göra sig iordning. När jag inte har något att göra får jag dumma idéer. 2 ganska korkade grejer på under en timme har jag sysselsatt mig med. Först verkade det som en jääätte bra idé att sitta och leka med ett ljus. Stearin, det är ju kul att leka med liksom. Synd bara att man får ganska dåliga konsekvenser av det, först brände jag mig (inget allvarligt, but still) följt av att det hamnade stearin överallt. Så då vart det att städa. Sen fick jag den brillianta idén att gå ett varv runt huset utan jacka. Kallt var det :P Saknade nästan värmen från min lilla lek med ljuset, haha :P

Alrite, förra inlägget skrev jag otroligt nervös sittandes i skolan och väntade på domen. Och för er som inte redan hört det så KLARADE JAG DEN!! :D Fukkin fysik, mitt absoluta hatämne i hela universum och jag klarade det on the first try!! Måste erkänna att jag är OTROLIGT stolt över mig själv! :D

Av anledning godkänd tenta bestämde jag, Ida, Jyri och Åsa oss för att gå ut å fira med litte öl. Onsdagskvällen började på Kellys. Fast först var vi tvungna att övertala vakten att släppa in mig och Ida som var under 23. Det lyckades när vi spelade kortet att vi precis fått veta att vi klarat en jättesvår tenta. Tack du snälla vakt :D Efter Kellys dtog vi vidare till ett mysigt ställe som hette Babylon med supertrevlig personal. Myspys, hade supertrevligt! <3 :D

Gårdagen tog jag det mest lugnt. Sovmorgon då vi började ett och bara chill efter skolan. Idag ledig. Fast har inte direkt haft en rolig dag per say, utan stor del har spenderats till att städa. Wich I HATE! Drog in en sväng till stan för att köpa en present till Elajna som fyller 19 imorn (vilket firas ikväll!) <3 Fick även ett ryck och svängde in på elgiganten och köpte säsong 1 av scrubs till mig själv. Dagz att börja på en ny samling när vänner- samlandet är avklarat! Haha ;D

Just nu är my hopes high for another sept 4th! :D


Fukkin awesüm nite! Sex Slaves och Baby Jane på scen, FUKK what a great evenin'!

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Vänta vänta vänta!

Skoldagen slut för idag. Hade föreläsning nyss, lite medicinhistoria typ. Nu sitter vi å väntar på att lunchen ska sluta så vi kan få tillbaka tentan! Dryga 45 min kvar tills domen kommer.. :S

Ska träffa K i stan efteråt å ska gå runt och kika i lite affärer! Undrar om man kan tjata till sig en gratis lunch, haha ;)

OVER N OUT

/// CALIFORNIAWHITE

Aerosmith!

Hur bra är inte Aerosmith?! Började med att jag hade de som plugg musik, men nu funkar det nästan inte längre, efetrsom jag har börjat uppskatta musiken alldeles för mycket! Viss musik är helt enkelt för bra för att plugga till. Jamenar, blandannat var det typ 2 år sen jag ens tänkte tanken att plugga till Crüe, haha!

Anyways, idag hade jag körlektionen jag trodde jag hade igår. Så, kl halv 8 bar det av till körlektionen som började kvart i. Gick väl ganska bra. Skippade frukosten innan jag åkte, så efteråt vart de tillbaka hem för att äta frukost. Slökollade sen på Smalville innan jag somnade om :P Vaknade för kanske en halvtimme sen å åt lunch, haha :P Nu sitter ja å chillar med lite Aerosmith (om ingen kunde gissa de ;)) Hade tänkt försöka ta tag i att få lite plugg gjort, så sitter just nu med "A colorful introduction to the anatomy of the human brain" på ena sidan om mig och ett gäng färgpennor på andra. That's rite, vi ska färglägga i våra böcker! Dock så är själva boken ganska svår med ganska avancerad text.

Igår träffade jag Elina :) Gick runt i stan lite. Rolig sak, när vi gick för att fika på Waynes (den vid lagerhaus, drottninggatan) kände killen där igen oss. Han visste tom vad vi skulle beställa, kan man räkna sig som stammis där också eller? :P Fast, det kan bero på att vi ALLTID är supersega på att komma på vad vi vill ha, haha ;) Vi fixxade även biljetter till Pretty Boy Floyd den 10 dec! :D Ska bli gaaalät najs att se dom! :D:D


PBF! :D


Kristy Majors från PBF är också en sådan person som ser otroligt bra ut trots sin inte jätteunga åler! Me like! ;)

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

åååååh SUCK!

Självstudiedag idag utan en enorm arbetsbörda. Ja, alltså kan man sova lite längre. Däremot hade jag på nåt sätt fått för mig att jag hade körlektion vid 11 idag soo, I'm up at 8. Däremot är inte körlektionen förän imorn!! HUR jag fick för mig att jag hade idag utan att ha det är ett mystery to me!

Men helgen har vart rätt najs ändå! Fredagskvällen var hur kul som helst med studentpub och Harrys. Lördagen tyckte folk att ja skulle festa, men pallade helt enkelt inte. På dan var jag med D och såg "Up". Var rätt skojig faktiskt, trodde den skulle va ap-dålig :PHandlar om Mr Fredriksson som ska flytta sitt hus till Parafise falls efter att hans fru dött eftersom det var hennes dröm. Av misstag följer även scouten Russel med och när dom är i området träffar dom på en sällsynt fågel som döps till Kevin som någon vill fånga. Kevin är dock mamma så dom bestämmer sog för att försöka hjälpa henne.

Nu är frågan, stiga upp och göra nåt vettigt eller go back to sleep..?

OVER N OUT!!

//// CALIFORNIAWHITE

Hmm

Vart harrys igår anyways fast de inte va planerat. Innan dess va de ju dock studentpuben, supermys :D


En inte så jättebra bild (för min del) på mig, Elina och Lucas

Ingen aning om vad klockan va då, ser lite sleten ut tycker jag. Däremot drog man ju igång vid 4-tiden också, haha :P

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Jocke Berg

Ritade klart min bild av Hardcore Superstars Jocke Berg! This is how it turned out:Inte 100% nöjd dock, men de e inget att göra nåt åt!
Nu: Guitar Hero! :D

Over N Out!!

// CALIFORNIAWHITE har fixat ny header, för dom som inte märkt det!

Byebye Fysik och Akustik!

ÄNTLIGEN är denna tortyr kurs över och slut! Tenta idag. Och hur gick de? Well, I dont really know. Men jag hade kunnat göra den i måndags bara för att ha det överstökat liksom. Nu skulle jag jättegärna bränna upp boken, men det är nog en dum idé.. Har trots allt nästan 3 år kvar av utbildningen, och man vet aldrig om man behöver den! Men alla får hålla tummarna för att tentan gick bra!

Ikväll ska jag bara njuta av att inte ha nåt plugg! Det händer sällan, let me tall ya! Men imorn e de tillbaka i rutinerna igen med Neuropsykologi-kursstart. Anyways, lite senare kommer malmö folk till hufvudstaden så de blir nån typ av myskväll. Dock brukar detta i dessa kretsar på nåt sätt alltid förvandlas till nån typ av fest. But wtf liksom, man e bara ung en gång! Hehe ;)

Nu har jag även fått veta att ett paket med bla tröja jag bestämt är på gm weii! Fick ett ryck och beställde hem lite merch i förrgår, haha. Kul när sånt händer :P Ja, alltså CRASHDÎET merch då. Vart särskilt sugen på en av tröjorna ett tag så ;D Nu däremot tror jag bestämt att jag ska ta ett långt varmt bad! Brukar inte riktigt vara en bad-människa, men ibland kan det vara riktigt najs!


Skulle inte va helt fel med en jacuzzi!

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Naturlig fallenhet för labbrapporter?

Fick tillbaka labb 2 idag och hade visst klarat den! Fick tim mycket bra på den. Det roliga är att jag inte fattade ett piss av vad jag höll på med när jag gjorde den så hur fan man klarar en sådan labbrapport vet jag inte riktigt, haha. Tillbaka fick vi också inlämningsuppgift 2 vilken jag också hade klarat utan att behöva kompletera nåt. :D Det var ja lite osäker på om jag skulle eftersom det inte alltid går jjättebra när jag räknar ensam. :P Och på torsdag är det tenta! Tenta-ångesten har faktiskt dämpats på nåt mystiskt sätt. Vet inte hur det kommer sig.

Något jag inte heller nånsin aldrig trodde ja skulle höra mig själv säga är detta: Jag kommer faktiskt sakna (!) fysikkursen! Inte själva fysiken kanske, men efter kursavslutningen blir det säkerligen inte lika många flummiga räkne-eftermiddagar. Känns som om klassen har kommit varandra mkt närmre under denna slitiga kurs! Me like a lot! Däremot ska nästa kurs bli intressant tror jag, Neuropsykologi! Dock ryktas det av äldrekursarna om dissektion av människo-hjärna vilket verkar vara sant! Har ABSOLUT inget behov av att veta hur en människohjärna luktar!!


Dissikera denna? NEJ TACK!

Blev ett skol-relaterat inlägg, inte det mest spännande kanske, men är det tentavecka så är det! Ska inte räkna nåt idag dock, endast läsa!

OVER N OUT


/// CALIFORNIAWHITE

Tentavecka!!

Ber om ursäkt för den sega uppdateringen här de senaste dagarna, men har vart ganska upptagen. Korfattad sammanfattning är väl Creepy Nights med E på fredan, Sjätte tunnan med C och J på lördan och plugg söndag. Kör lite pixx från i fredags i slutet av inlägget. Utklädning var det som gäller och jag var djävul! :)

Idag har jag haft självstudier, och som de flesta självstudiedagarna har jag lyckats passa in en körlektion. Idag gick det faktiskt jättebra! Har även bokat tid för riskettan. Efter att ha kommit tillbaka hem från den var det direkt dags för plugg och har pluggat sen dess. Detta är i princip den första paus jag tagit sen 1-tiden. Den gamla tentan gick förvänandsvärt bra att räkna. Har även kommit fram till att Ozzy och Aerosmith är väldigt bra plugg-musik. De ni! ;)

Pixx

The devilllll! Hade även svans, men den syns inte där.

Angel n devil på bussen. E hade ingen halo dock

Lipstixx N Bullets speeela! Andy Lipstixx frågade mig om jag höll på att bli kissnödig (han fråga en massa frågor) och jag svara helt sannisenligt nej. Blev det kanske 5 min senare dock :P

Från Rockspot, med Chris uppsmugen i bakgrunden igen :P

Näej, nu måste ja forsätta plugga :(

KEEP IT SLEAZY!!!


//// CALIFORNIAWHITE
tappade nyss miniräknarn i golvet

RSS 2.0