Voddler

Loggade precis in på mitt Voddler-konto och la märke till att jag har några invites. Så om det är någom som skulle vela ha en invite så är det bara att hojta till. ;)//// CALIFORNIAWHITE


Sooool :D

Äntligen har solen börjat kika fram mer och mer :D Idag har det tom vart riktigt härligt väder ute. På rasten i skolan idag blev de tom läge att sätta sig utomhus i solen utan jacka :) Myspys, med allmänt skitsnack om helgen och gnäll över portfolions jobbighet.

Resten av helgen bara försvann. Lördagkvällen spenderades på Harrys och Sin City med min kusiin :) Där träffade vi även på bla Jenni, Henna och Sofie. Live på scen hade vi GNR tribute bandet Guns N Posers. Dom va rätt bra. Annars så hände det väl inte direkt något spännande, men skoj va de :D


Kusin o Jag :D


Jag, Sofie, Michelle och Jenni. Syns att sofie vart i Thailand, breve oss andra väldigt bleka jävlar ;D

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE


Gröna Lund

Igår hade Gröna Lund "genrep" så de nya sommarjobbarna skulle kunna lära sig hur man ska göra. Tack vare Linnéa (som fixade gratisbiljetter, tack) var jag på plats tillsammans med Danne, Linne, Åsa, Tina, Emma, Kalle, Fatma och Ida. Hade väldigt kul, trots de otroligt långa köerna. Endast tre åk hanns med, Kvasten, Berg och dalbanan samt vilda musen. Vart väl en halvtimmes köande till varje grej. Träffade på en del bekanta också, bland annat Oscar och Lotta. :)


Danne (med Tina bakom sig) Ida, Kalle, Fatma, Emma, jag och Linne :D

Ikväll blire utgåg med min käära kusin som kommer hit från finland :D Saknat henne massor! <3


ja o Johanna på min student :)

Nu ska ja vända upp o ner på mitt rum i jakt på min vita Babylon Bombs tröja.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Ändrade planer

Alla verkar verkligen behöva ändra sina planer som hastigast nu tackvare den trevliga vulkanen. Dock så blev detta ganska bra ändå. Nästa helg var det meningen att Stockholm Rockout skulle gå av stapeln, men nu vågar arrangörerna inte chansa på att det kommer att gå att ta sig hit. Så det dom har gjort är istället att flytta den till september, men ändå behålla en spelningsdag den 1 maj. Så nu blir de 3 dagar istället för 2 till samma pris :D Blir ändå en hel del bra band nästa helg med bla Crashdïet, Vains of Jenna och Babylon Bombs med "avslöjandet" av nya sångaren. Dessutom kommer man i september få en gratis tröja, haha ;D Så jag ä inte bitter!

Idag hade jag planerat att ja skulle sova ut lite, men så vart de då inte. Kvart i 8 fick jag nämligen dubbel körlektion med praktikanten Lassw. Eftersom han inte e färdigutbildad fick behöve ja bara betala för en lektion, men köra 2. Score, haha ;D Han var iaf hur trevlig som helst och jag tycker det är lite synd att denna vecka e hans sista. När ja kom hem var de dags för frukost och sen kollade ja lite på vänner innan ja hamna här för plugg. Så det är vad jag ska göra nu.


Vains of Jenna med förre sångaren Lizzy.

Tycker inlägg utan bilder/videoklipp ser så otroligt trist ut så försöker få med nånting i varje inlägg, om det går ;)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Äckliga shotar

Kom helt plötsligt att tänka på i fredags. David bjöd mig på en shot som var svart. En svart shot kopplar jag direkt till Jägermeister, så självklart tar man emot. Inte nog med att det inte va jäger så va den inte ett dugg god. Detta verkar ha blivit något vanligt återkommande, fick även en svart shot av Criss 6 i Pretty Boy Floyd när dom giga i december. Den var värre en inte god, den var SKITÄCKLIG! Man hade en konstig smak i munnen flera timmar.


Skare va, skare va Jägermeister!

KEEP IT SLEAZY!!


//// CALIFORNIAWHITE

Helgen

Det blev som vanligt en helg kantad med festande. Fredag kväll = Crazy Nights och självklart befann man sig där. Kvällen började med att Jenni kom hit och förade lite. Efter det drog vi till Harrys. Inte en superspännande kväll kanske, men skoj va de :) Lördan va detv dags för Lidingö Rock. Anledningen till att man pallra sig ut dit var Speed Parade och Panama, där man känner medlemmar. Sagt och gjort drog jag Henna och Jenni dit. Träffadse även på en kille som hette Terror, han hade en skitsnygg Mötley Crüe tatuering. Anyways, tillställningen var alkoholfri, men lite ska man ju revolta och supa ändå. Innan Speed Parade lirade satt vi ute i vad jag bestämde var en båt. Sen tog vi med drickan in och söp på toaletten. Efter att Panama hade spelat klart (och vi skulle dra) skriker Jenni högt: Det var inte alls alkhoholfritt, vi har SUPIT! Askul! Efter Lidingörock vart de harrys. :)


Speed Parade


Panama

Vi såg även ett band som hette Kinky Pigs. Namnet hade en viss humor, men däremot har dom VÄRLDENS tråkigaste basist. Stod alldeles stilla, trots att de va en 4-5 pers som headbanga som fan precis framför honom.

Igår va ja på dop. (Gymnasie-konfirmand i think) och under mässan jämförde prästen Jesus med grisen Babe. Skitkul. Efteråt var det dags för möte med Burmagruppen. Såg bla filmen Burma VJ, vilken jag verkligen rekomenderar, handlar om film-reportrar som riskerar sitt liv genom att filma ex gripandet av folk som revoltar. Hur fan dom fågar is beyond me! Vi kanske kommer få träffa killen som gjort filmen, hoppas de går vägen :)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE


Steelheart

Grrymt band, bra låt! Lirar på Stockholm Rockout, fan va bra de kommer bli! :D
Can't stop me lovin' youOver N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Pluggplugg

Så äntligen har man kommit igång med plugg inför fredagens dugga. Problemet e bara att jag inte alls vet HUR jag ska plugga till den. Sitter å läser kapitlen som handlar om det vi gått igenom, tyvärr så är det som nämns endera väldigt basic eller så stämmer det inte överens med det vi lärt oss på ex praktiken. Suck för engelska knas-böcker! Har precis skumläst igenom kapitlet om maskering efter att ha använt en timme på att läsa kapitlet om tonaudiometri utan att lära mig ngt nytt. Hoppas de funkar iaf ;)

Måste däremot säga att det för mig skulle va helt omöjligt att få något gjort utan musik. Just nu är det Europe som spelas, måste säga att deras musik funkar förvånandsvärt bra som pluggmusik faktisktm:) Europe ska ses live 2 ggr i sommar för min del, först som support till KISS den 12 juni och sedan på Getaway Rock Festival den 8-10 Juli. Ska bli skoj faktiskt, har aldrig sett dom live (:


Favoriten med Europe just nu är Superstitious

Hade även körlektion idag för första gången på över en månad. Till min förvåning gick det faktiskt otroligt bra trots det långa uppbehållet, fick höra att det var det bästa jag kört nånsin. Mwahaha, sukk on that! ;D

Nu ska jag fortsätta med mitt inte jätteambitiösa pluggande.

KEEP THE HAIR IN SHAPE

/// CALIFORNIAWHITE hoppas på en del rockers på Debaser slussen ikväll!

Vains of Jenna

Okej, så Lizzy har hoppat av Vains of Jenna för er som inte hört det. Trist som satan, ja. För ett par dar sen hörde jag "Everybody loves you when you're dead" med nya sångaren Jesse Forte för första gången. Från början var jag inte särskilt förtjust i honom som vokalist i Vains, men måste säga att låten har växt, och nu måste jag säga att jag faktiskt tycker den e riktigt bra. Så lyssna in den!Vains of Jenna lirar på Stockholm Rockout den 1 maj i alvik! (festivalen e 30-1) Dit ska man ju ;D

KEEP THE HAIR IN SHAPE!

/// CALIFORNIAWHITE

Odiciplinerad

Idag hade jag tänkt plugga till duggan på fredag. Saker jag har gjort istället:
Diskat
Tvättat
Försökt hänga upp en lampa i kanske en timme
Kollat på 4 eller 5 avsnitt av serien Vampire Diaries (som jag förövrigt inte gillar alls)
Läst MLIA

Produktivt va?
Imorn blire hursomhelst Almost Famous på Debaser slussen. Får se om de blir skoj.


En av böckerna jag borde ha läst i idag.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Rockfest

I lördags var det alltså Crazy Nights rockfest som stod på schemat.n Lagom bakis från fredan var det dags att strax efter 2 bege sig mot alvik och gamla tryckeriet. Dock missade vi delar av första bandet, men vad gör man? ;) Det var en riktigt rolig dag/kväll/natt iaf. Sista giget för Dani i Babylon Bombs, vilket e väldigt trist :( Rock N Roll Allstars var väldigt bra faktiskt. Sen har vi ju Baby Jane och Hardcore Superstar som aldrig gör en besviken. :)

En lite lustig (eller inte så lustig) sak som hände ägde rum under Babylon Bombs spelning. Matt (Trummis i Baby Jane) bestämde sig för att hoppa ut i publiken. Desvärre var publiken inte tillräckligt tät så det slutar med att jag får honom rakt i huvet. Inte föga fårvånande rasa ja därmed ner i golvet. Nu såhär i efterhand misstänker ja att detta har lett till en mindre hjärnskakning. Så gick ja först o satte mig, men efter 10 sek kom ja på att ja inte kan missa Danis sista gig med Babylon, så lagom skakis ger ja mig in i publiken och tar stöd av Elina. Men, även efter detta hade ja hur kul som helst. När HCSS (som var sist) hade spelat klart blev det Harry B James för min del. (Liite förvånad över att de va ngn personal där, med tanke på att hälften var på rockfest ;D)

Hittade en bild på mig o min trumpinne på Rockspot

Ser lagom galen ut :P

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

CRASH fukkin DÎET

Crashdïet releasefest var de som stod på schemat igår. Kul som fan var de! Livespelning av låtarna på nya plattan. Plattan är för övrigt GRYM! Man kunde ju köpa den där igår redan, så ett par dar innan releasedatumet. (14e om någon är intresserad.) Eric mobbade mig när ja ville att han skulle signera den. Måste hämnas. ;D Hursomhelst, lyssna in er på So Alive och Rebel. KING! Omslaget tycker ja dessutom är otroligt ballt. Gillar att de e en Alter Egon poster på väggarna. Gillar även Jailbait och Foxey postrarna. :) Spana in!Kollar man noggrant ser man även en Mötley Crüe poster vid C:et. Fick även en tröja när ja köpte skivan. Funtar på att ha den på mig på rockfest ikväll! :D

Jenni, Oscar och jag tröttnade på Seven Sins och drog vidare till Harrys. Förvånandsvärt många man kände där. Fast det var det iofs på releasefesten också. Bla så va Mikki Toi där. bra längesen man såg honom. Ovanligt pratglad va han igår. Rockspot lyckades fånga oss på bild också såg ja :P


Tycker bättre om den gamla rockspot loggan.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE laddar för Crazy Nights rockfest! :D

Humdidum

Har egentligen ingenting särskilt att skriva, men fick en del klagomål över sega uppdateringar under praktikveckorna, so here it goes!

Kan snabbt dra igenom vad som hänt sen sist. (Lördag i think it was.) Kvällen började med påskimiddag hemma hos tosse. Det var mys :) Sen bar det av hem till polle och förfestande med mousserande jordgubbsvin och spelet "Med andra ord". Skojskoj!

Michaela skulle beskriva ord och jag och Ida skulle gissa.
M: Där fiskar simmar!
Jag: Akvarium!
Vaddå storstadsbo när första gissningen på den förklaringen inte är typ hav, vatten, sjö osv. Men, jag hade ju rätt ;D

Sen bar det av till soft dit det sen kom massa folk jag tydligen skulle känna.

Resten av påsken vart lugn för min del, och i måndags bar det av till Malmö där man fortfarande befinner sig. Tid för hemkomst beräknas till fredag eftermiddag. ;)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Haha :D

Kom att tänka på en lite rolig grej från igår. Snackade med Robban om att ja ska till Soft ikväll. Det är ju inte direkt det ställe jag själv skulle välja musikmässigt (dock helt okej ställe). Hans lösning var: Sup som fan ikväll (alltså igår), ät lite och sup som fan imorgon (idag) så kommer du ha skitkul. En rockers lösning indeed, haha ;D

 
Rockspot bild från ett par månader sen

Nu ska ja på påskmiddag :) Sen till Polle och supa/spela spel/ äta SMÖRGÅSTÅRTA :D Hennes mamma gör otroligt mumsiga smörgåstårtor :)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Glaad pååsk

Nu lär bloggen uppdateras lite oftare. Har nämligen (trist nog) avslutat praktiken. :( Hade verkligen 2 superroliga veckor på Hörsel- och balanskliniken på huddinge sjukhus. :) Men, så lätt blir dom inte av med oss, vi e tillbaka i början av maj, muhahaha ;D Här är en bild från praktiken med dom underbart bekväma kläderna :D


Åsa, Linne, Jag och Irena ser otroligt proffesionella ut ;)

Nu efter praktiken har jag 2 veckors ledighet att se fram emot. Eller, självstudier, haha. Lugnt lär det dock inte bli, det är mycket som ska hinnas med utöver plugg. Och ändå lovar ja att ja ska göra det ena och de andra, haha :P Men, det löser sig nog :)

Igår vare fredag och Crazy Nights som gällde. Rolig kväll vart de med bla Tosse, Michan, Anders och Polle (detta trots valet av sittplats precis vid toaletterna, bänkarna utan bord för er som vart där ;)). Sen stammisarna man träffar på allt som oftast :) Ikväll blire utgång igen, soft troligtvis, eftersom Polle fyller 21 :) Grattis :D

Oh rite, Glad Påsk allihopa :D


Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0