Resefeber!

Igår var det fredag och kvällen spenderades på Harrys med Jenni (och alla andra som va där ;)) Inget direkt märkvärdigt hände, utöver att det var första kvällen på ganska länge som jag faktiskt hade riktigt roligt. Det behövdes efter två veckors intensivt slavande på jobbet! Ikväll blir de att dra ut igen, dock e det inte bestämt om de ska bli lugn kväll eller inte. Känner lite att man får passa på med sånt innan ja drar till Burma eftersom festmöjligheterna inte lär vara så stora där, haha.

Men imorn bär det alltså av med turen Helsingfors, Bankok, Rangoon. Massa timmar på flyg, gotta se fram emot de ;D Or not! Har nästan packat klart iaf. Lite resefeber börjar man allt få!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Fredag

Vanligtvis brukar fredagar vara en bra dag eftersom de brukar bli fest på kvällen. Idag är jag däremot ALLDELES för trött och utsliten för att orka göra något sånt. Usch o fy för den här veckan säger ja bara!Någon som känner sig manad för en vardags utgång nästa vecka, när jaÄNTLIGEN e ledig lite mer än en dag? Skulle va kul att få festa iaf litegrann innan man drar till Burma 2 veckor ;)


Igår fick jag även veta att mitt helvetskap till dator måste skickas för utbyte av *blablabla* till england. ENGLAND liksom. Alltså är chansen liiiten (om inte noll) att den kommer tillbaka innan ja åker till Burma. Satt igår i ett par timmar och flyttade över massa bilder och musik, samt rensade bort ungefär 5 gig skit. Inget ont som inte har nåt gott med sig, haha ;D

Min räddare i nöden denna usla fredag är cola i glasflaska. Hur kommer de sig att det smakar bättre i glasflaska än annars?

KEEP IT SLEAZY

/// CALIFORNIAWHITE


Jobb jobb jobb

Jobbar o sliter i värmeböljan! Tacksamt värre att de äntligen e liite svalare ute, slipper smälta i köket.
Var ledig helgen och hade en väldigt bra helg. Började i fredags med bowling med Elina, Tosse och Jarkko. Dock e ju jag inte särskilt skillad så det slutade med en förlust med över 100 poäng till den som kom näst sist. Tur att man inte e en dålig förlorare iaf, haha :P Lördan var allmänt seg dag, gjorde inte så mkt på dan. På kvällen blev de chill hemma hos Joel med ett litet gäng följt av ett besök till Grisslinge (strant på värmdö) på söndan med samma gäng. Mysigt värre måste ja säga! :D

Kom att tänka på förra sommaren när man vid denna tidpunkt gick och var allmänt nervös över skolstarten åp hösten. Känns liite fånigt nu att man var så nervig, Audionomprogrammet has treated me well, haha ;D Nu ska ja inte va den som e den, men ja tycker faktiskt det ska bli kul när skolan drar igång igen. Saknar världens bästa klass! Men en del annat ska hinnas med innan dess, Burma resan is closing in! Fan, åker nästa vecka! Hur galet e inte det, dethär har man sett fram emot sen typ september. :P

Nej ska väl ta o va duktig nu och duka inför middan. e nån sugen på sparrissoppa e det de vi bjuder på ikväll, haha :P

KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE

Getaway Rock Festival

Tillbakakommen från GRF i söndags och har haft helt galet kul! Camp Hund var de vi hette. Kanske berättar lite mer utförligt om festivalen när jag har mer tid och har en fungerande dator igen. Sitter för tillfället på jobbet. Dock kan ja ju dra igenom några band ja såg :D

Slash och Crazy Lixx var helt klart festivalens bästa gig. Rauibtier såg vi ( ett måste med ett sådant namn på campet ;D) Lillasyster. The Haunted, Megadeth, Motörhead, Mustasch, Europe, Sonic Syndicate, Raised Fist, Jorn osv osv. :D Fick trummpinne av Joey från Crazy Lixx efter att ha berättat för han att samma kille tog båda han spelat med. Stod nämligen kvar o snacka med Lixx pöjkarna ett tag efter att dom spelat.

För Camp Hund verkar det bli en återförening (med utökning) på Skogsröjet i rejmyre i slutet av augusti! Band som Hardcore Superstar, Crashdïet och Crazy Lixx liirar! Alltså, inte lika mkt metal utan helt klart i min smak. :)


CAMP HUND ;D


The one and only: SLASH!

Mer bilder kommer så fort min dator fås tillbaka, Har snott dessa av Elina.

OVER N OUT

 

/// CALIFORNIAWHITE smälter iväg på jobbet


RSS 2.0