Fortfarande problem

Internet funkar fortfarande inte vilket börjar göra mig enormt irriterad. Har vart utan internet närmre 3 veckor typ :S Så får passa på att klottra lite här när man har tid över på jobbet.

Midsommarafton var hur mysig som helst, chill i tanto med dricka o massa gött folk. :) Dock tappade ja mina solglajjer samt mobilfodral, så de va bara att knalla iväg o köpa nytt. ;D

Imorn blire jobb följt av ev utgång (diskuteras fram o tillbaka) sen 2 veckor ledigt med bla festivaaaal :D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Glad midsommar!

Ett bra tag sen ja skrev här sist. Anledningen e enkel, datorhelvetet hemma vägrar koppla upp till internet. Comhem säger att allt e som de ska, men datorn hittar inte nånting. Suck, blir så less, kan ju inte titta på True Blood, haha! Just nu sitter man på jobbet och njuter av lugnet efter stormen. Stormen i detta fall är midsommarbord eller va man ska kalla det för. Disk i enorma mängder! Men, i princip dubbla lönen får man ju idag så ja klagar icke! Så fort klockan blir fem blire stänga igen köket o dra till Tanto för att möta upp folk! :D Bäst för dom att dom inte e för fulla när ja kommer! ;D

Har egentligen särskilt att berätta, så får väl ta och "jobba" lite igen. E iofs ensam i köket nu, så arbeta ihjäl sig behöver man ju inte, haha ;D Men faktum e att nu e min första rast sen 9 imorse (utöver en snabb lunch på max 10min)

Glad midsommar!

 

KEEP IT SLEAZY

// CALIFORNIAWHITE


KISS

I lördags 12e juni var det alltså dags att se KISS på stockholsstadion. :) Mötte först upp Elina och Lucas för att käka lite innan vi åkte till stadion. Kom dit ett tag efter insläppet, så köa slapp man ju göra. Däremot var det ett långt köande som gällde för att kunna köpa merch. Efter att ha spenderat ungefär 6 år av mitt liv vid merch-försäljningen kund vi ta våra platser framför scenen. Med tanke på att vi inte försökte hamna långt fram fick vi faktiskt ganska  bra platser. Mustasch lirade, och lämnade mig ganska så opåverkad. Ett litet hörn av scenen använde dom och var allmänt tråkiga. Europe var över förväntan, gjorde en bra spelning, enligt mig. Dom kunde iaf uttnyttja hela scenens storlek, vilket man inte kan säga om mustasch. Joey Tempest hade rätt bra energi, liite mycket lek med mickstativet för att hålla mitt intresse ordentligt. :P

Dags för KISS. Och ja, dom gjorde en superspelning, dock var ljudet inte det bästa. Men gubbarna lyckades hålla en bra show. En trevlig överraskning var det att dom lirade Beth, eftersom det var något jag inte riktigt förväntat mig. Publiken drogs med mest vid Crazy Crazy Nights verkade det som, men min favorit var (som kanske inte är så oväntat) Black Diamond. Och så gillade jag när Paul Stanley "flög" ut över publiken under I was made for loving you. Giget avslutades sedan med fyverkerier (from the beginning to the boom, indeed, haha ;D) Overall, en väldigt bra dag / kväll :)

Söndagen vart en seg dag för min del, spenderades till största delen med att kolla på Legend of the Seeker maraton, blev inte särskilt imponerad. Nu däremot är True Blood tillbaka med säsong 3, så nu blir de att titta på första avsninttetr :)


:)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Modell för en dag

Igår va jag och Elina på Modell för en dag hos stockholmsstylisterna. Dom sminkade en och så fotades man gratis. Det var rätt kul faktiskt, men världens skummaste fotograf. Käpte dessa 4 bilder :)

Alrite there u have it!

Ikväll blir träffa mysis och michelle och imorn blire fääst! :) Lördag e de KISS på stockholsstadion som gäller! :D

OVER N OUT

/// CALIFORNIAWHITE hoppas alla på SRF hare gött

Ett år!

Loggade in på bilddagboken nyss och detta visades:


Nej, jag kommer inte aalls ihåg att ja tog studenten fredag 5 jun 2009 ;D
HELT sjukt att det redan har gått ett år! Blir något av en mini reunion med några klassare ikväll, mys :D

Gårdagskvällen spenderades med några från klassen för att fira att tentan är avklarad. Var i nån park vid zinken och söp lite samt rökte vattenpipa. Hur mysigt som helst, även om kvällen inte riktigt slutade som den skulle för min del, haha :P Kanske kan berätta det nån gång här, men just nu har ja inte tid, dags att fixxa sig lite för kvällen samt plocka fram kläder till jobbet imorn!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Glömde

Glömde en grej i förra inlägget, men orkar inte gå in och ändra. Idag är det nämligen så att min blogg fyller 3! Indeed, 4e juni 2007 skrev ja första inlägget ;) Första inlägget hette Snart sommarlov, hade nästan glömt att vi gick mycket längre än andra skolor. Började en eller 2 veckor tidigare och slutade 2 veckor senare. Varför valde ja den skolan, haah ;D

Bjuder på lite pixx från londonresan med mina tjejor! :)


Picadilly circus

Donken time ;)


I Camden


På nån klubb (mwahaha ja va bara 17 sukkers :P)

Enda bilden med oss alla: Nike, Ankan, Sandra, Erika, jag, My, Louise, Michelle och Anna :D

Superrolig vecka, n i miss u all oh so much!

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE fyller treee

Mitt sommarlov, va jätteskönt mitt sommarlov ska bli

.. då e man ledig hela långa daaaan!
Eller okej, not so much med tanke på att jag börjar jobba redan på söndag, men u get the picture ;). Hade mördartentan idag, vilken visade sig inte va fullt lika mordisk som jag trott. Kändes som om man hade ganska bra koll på det mesta och jag svarade på alla frågor. Däremot hade jag problem att formulera mig så man förstod precis va ja mena, så failar ja tentan är det troligtvis för att mina förklaringar e galna.

Alrite så igår va det AC/DC dags igen. Visst gjorde dom ett bra gig, men måste säga att förra gången va nog bättre ändå. Hardcore Superstar däremot va precis lika bra som vanligt. :) Va vart de nu, fjärde gången man såg dom tror ja. Hade iaf en superbra kväll :D Nästa helg blire KISS, så giganter ses 2 veckor i rad, NAJS! :D Nya bokningar till GRF idag också, dock ingenting som fick mig extra glad, mestadels va det band ja inte vet vilka de är, sen band ja inte riktigt lyssnar på, typ Renegade 5. But hey, mycket musik blir betydligt mycket bättre med alkohol i kroppen. And trust me, de seglas inte nyktert på festival, oh no! ;D
To alcohol, the cause of and solution to all of life's problem.
-Homer Simpson


K K K K KISS på Stockholmsstadion 12 juni :)

Nyktert lär det inte bli ikväll heller, tentafest med klassen är det som står på schemat! :D

KEEP THE HAIR IN SHAPE!


/// CALIFORNIAWHITE


HELL fukkin YEAH!

AC/DC blir de ikväll då! :D Riktigt najs med vänner som lyckas vinna biljetter till sådana tillställningar. Lite olägligt att det är idag dock, med tanke på morgondagens tenta, men iofs säger dom ju att man inte ska plugga alls dagen innan tentan. Dessutom borde det vara olagligt att banga på gratisbiljetter till dessa giganter. Andra gången för mig att se dom, andra gången jag ser dom GRATIS! Gotta lööve it :)

För att uppdatera lite av vad som hänt sen senaste inlägget så kan man nog säga att det inte hänt så mycket alls. Hade ett burmamöte samt kladdkaksförsäljning i söndags, och när man kom hem på kvällen va man minst sagt helt slutkörd. Från 9.30 till 18 höll vi igång. Utöver det har min näsa i princip vart begravd i böcker och anteckningar inför tentan. Igår var det dags för kliniska tentan, och den var det svår att känna av hur det gick. Särskilt ABR-delen (Hjärnstams audiometri). Mitt svar på diagnos vart: Cochleär.. Retrocochleär... Cochleär... Retrocochleär... Cochleär... Nej, retrocochleär. Är du säker? Nej, men vi låter de va så. Har inte så höga förväntningar på just det resultatet. Men tror inte ja e ensam med tanke på att absolut alla kom ut ur ABR rummet och sa att det gått dåligt.

Iom AC/DC ikväll blir de en hyfsad konsertsommar för min del, trots att man missar Sonisphere och Sweden Rock. KISS 12e juni och Slash, Motörhead mm på Getaway :D Taggad! Hellre ser jag faktiskt Slash än Axl och hans tribute band på srf.


Skare va skare va dessa pöjkar.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0