Dummiga snö

Har haft snö i ungefär en dag, n I'm already sick of it! När man redan första snödagen får vänta dryga 45 min på busshelvetet kommer det inte bli en bra vinter.. Kom sent till skolan, men otroligt nog bara ca 5-10 min, hur nu det gick till. Idag ska jag va i slussen kl 11, men ska gå hemifrån om en kvart (10) för att va säker på att komma i tid, inte läge att va sen. Men nog med gnäll om det.

Ikväll är det nämligen dags för gig med The Kristet Utseende! Har velat se dem lira hur många gånger som helst, men av nån anledning har det aldrig blivit av, så de ska bli najs! :D Investerade även igår i en biljett till Hardcore Superstar den 11 dec på göta källare :D Man utvecklar verkligen ett beroende av att se dem live så ofta som möjligt! Men för dagen lär det lyssnas mer på TKU. HOLK!KEEP IT SLEAZY

//// CALIFORNIAWHITE

My brain hurts so I rest for a while

I torsdags var det Stone Sour som stod på schemat. Förband var Hell Yeah, vart inte särskilt imponerad. Turligt nog kom vi så pass sent att vi bara såg slutet av förbandet. Sen var det dags för Stone Sour. Väldigt bra live faktiskt, trots att ja inte alls riktigt lyssnar på dom.

Fredag var en ledig dag, men till stor del bestod den av att försöka göra duggan som ska in idag. Fick sådär. Sedan vart det att åka en sväng till Uppsala på kvällen, va skoj :) Igår vart de spontan hemmafest hos Joel, fast jag egentligen inte alls var på festhumör. Men det blev tillslut en vädigt rolig kväll med massa galenskaper och aningen för mycket dricka. Mår som jag förtjänar idag, känner att jag mest vill gräva ner mig eller nåt.. Men tyvärr måste jag göra klart duggan, fan va ja ångrar att jag inte fick klart den i fredags! Men fan va gött de e me Jack Daniel's!


Thank you lord for Jack Daniel's ;)

Om nån undrar så kommer rubriken från Hardore Superstars låt Beg for it, och representerar ganska bra hur jag mår idag, haha :P

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Ajjabajja!

Ett tag sen man uppdaterade denna. Well, har väll egentligen inte så mycket att säga, mer än att jag återigen har en labb i skolan. Vill säga ett extra tack igen till Michelle som ställde upp som försökskanin igår! :D

Så, igår var jag på bio. Filmen som sågs var "The social network", alltså filmen om Facebook. Filmen var rätt okej, men inte direkt en superfilm. Däremot så kam jag till en insikt, jag loggar in på Facebook alldeles för många gånger på en dag. Skulle väl inte vela kalla mig beroende egentligen, mest det att man har Facebook så lättillgängligt på mobilen så det blir att man kollar när man typ sitter på bussen eller nåt. Har iaf tagit beslutet att jag inte ska kolla Facebook idag alls. Borde inte va några problem.

Sitter just nu i skolan och väntar på siste personen i vår grupp så vi kan börja skriva ihop en labbrapport. Hoppas att det inte tar superlång tid, det är ju så tråkit! Däremot är det Stone Sour på Arenan som gäller ikväll! :)Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Läder och homosex, rött vin och havrekex

DET VILL VI HAAA!
Fest på g och The Kristet utseende strömmandes ur högtalarna, kan det bli bättre? Det enda som saknas är väl en kall öl. Lyckligtvis går ju de att ordna, haha ;D

Ja, ikväll blir det födelsedagsfirande på hög nivå, det är nämligen så att världens bästa Elina fyller 20 imorgon! Kvällen börjar på Nivå 22 och fortsätter nån annanstans, fukk yeah! Faktum är att jag behöver detta, fredagskvällen igår var inte direkt den bästa jag vart med om. Gick och la mig vid 10-tiden med en ordentlig huvudvärk. Usch och blä för det, men mår bra nu så :)

Fan, TKU får en riktigt partyglad. Och festivalsugen, fan att man har massa månader med vinter och kyla framför sig innan nästa festivalsommar drar igång! Sweden Rock Festival har man ju redan bokat in! :D


Festivalsommarn 2010 avslutades på Skogsröjet :)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Aung San Suu Kyi har släppts!

Aung San Suu Kyi har länge vart ett stort namn i Burma. Sedan 1989 har hon haft husarrest från och till under 15 år. Hon var generalsekreterare för partiet NLD (National League for Democracy) inför valet i Burma 1990. Trots att hon hamnade i husarrest 89 vann NLD, men juntan lämnade inte över makten. 1991 vann hon även Nobels fredspriset. Nu har hon släppts fri från husarresten, får bara hoppas att hon får fortsätta vara fri denna gång!


Aung San Suu Kyi

Sedan jag kom hem från Burma måste jag säga att det har vart otroligt spännande att följa vad som händer i landet. Dessa nyheter måste ändå vara de bästa so far. :) Sen så tycker jag att det är lite ballt att vi redan innan det blev officiellt fick höra rykten om att valet där skulle äga rum den 7/11 ;)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Rubrik

Planen nu var att jobba med dugga 2. Det har hittills blivit lyssnande av HCSS låtarna som ingick i senaste Sweden Rock Magazine. Moonshine och Guestlist kommer finnas med på kommande skivan Split your lip, men man fick även med låten Lovin' the Dead som släppts endast med tidningen. Bästa låten på singeln? Lovin' the Dead. Har en tendens att gilla extralåtarna bäst, som ex med Crashdïet's senaste Generation Wild är 2 av mina favoriter "One of A Kind" som också bara släpptes med SRM samt bonuslåten på japanska utgåvan av skivan "Sick Mind". Så de kan gå ;D

Idas maskerad i lördags va väldigt rolig :) kvällen började med spel och trevligt umgänge hos ida. Var utklädd till vampyr, lite en " i brist på andra idéer" grej. Vid tio tiden åkte vi in till söder (utklädda) för att gå till nåt trevligt litet ställe som jag inte alls kommer ihåg vad det hette.


Mimmi Pigg och vampyren


Hade tråkit innan så fixade etiketterna på mina röda Breezer flaskor :P


Gänget som gick ut :)

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Fredag 101105

En vecka har gått sen sist ja uppdaterade denna. Har haft varken energi eller lust till att blogga. Började en ny kurs i måndags, ljudperception denna gång. Har egentligen inte så mycket att säga om kursen hittills, mer än att det verkar bli en jobbig kurs med mycket att göra.

Igår stod det självstudier på schemat. Planen var att sitta med duggan, men så blev det inte. Åkte först ut till storkällan med Ida och mamma för att sätta ljus på Jörgens grav (Hinner inte i helgen, något allahelgona ljus måste han ju få!) Sanslöst att det är mer än 5 år sedan min älskade gudfar gick bort. Åkte sen en vända till forum i ett försök att hitta kläder till morgondagens maskerad som Ida drar i spakarna för. Gick sådär, men slipper åka in och handla dricka idag iaf.

Inatt drömde jag en störd dröm. Elina var med i något typ av tävlingsprogram och jag skulle coacha henne. En tävlingsgren gick ut på att dom tävlande skulle vada runt i vatten med förbunda ögon. I vattnet stod också 5 kändisar som dom tävlande skulle hitta och försöka lista ut vem det var genom att bara känna på dom. Hade dom problem fick dom gå till sin coach och få ledtrådar med den kändis de hade problem med, men bara med en. När man gav ledtrådar fick man inte avslöja typ namn på tvprogram/film/band eller whatever personen nu var med i, inte heller namn på ev personer denna kändis jobbar med (ex bandmedlemmar).  När Elina behövde hjälp gav jag först denna beskrivning:

Jag: Han är med i ett band från Nässjö. Svarthårig och spelar gitarr. Bandet har 4 medlemmar, och detta band är med är med i en reklam där denna person ger en vägbeskrivning. (Fick ingen gissning so far). Bandet har för tillfället en paus efter att ha lirat ihop så länge. Bandets självbetitlade skiva släpptes 2008, då såg vi dom spela på skansen. Vi såg dom även på tyrol på deras sista stockholmsspelning (Inget svar) Han är snygg men kort!!

Elina: JAHAAAA, Dregen!


Mums!

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITERSS 2.0