Drömmar

Har börjat drömma sjukt skumma saker igen. Många e egentligen bara små konstigheter i, men för ett par nätter sen drömde ja en dröm som ja måste berätta om.

Jag bodde i det hus ja bodde innan (om nu nån av er läsare vet vart det är :P). Hemma hos mig var massa folk som jag inte riktigt visste vilka de va, men de va kul. Utanför huset fanns det en massa djur, bla sköldpaddor. SKöldpaddorna i sig hade väl inte riktigt en poäng i drömmen, dom bara var där. Helt plötsligt får vi syn på en dinosaurie (typ t-rex eller nåt) utanför fönstres. Efter den kom det flera andra gående. Då hör vi på nyheterna om dom nya dinosaurie-liknande ödlorna från Gotland som är väldigt farliga. Ser man en bör man vidta stor försiktighet sa dom. Då börjar huset rulla iväg medans vi gömmer oss i ett litet rum. Huset rullade väldigt länge och tillsist hamnade vi i en liten by. Jag blir sjukt upprörd och förbannad eftersom jag nu skulle ha 10 min längre resväg till skolan och bestämmer mig för att flytta till huddinge. Någon lugnar ner mig genom att ta med mig till en skiv/bokaffär där jag hittar en nyskriven bok av Nikki Sixx. Ingår gör ett USB minne med SIXX. A.M. demos. Desvärre kostar den boken 1000 kr. Hittar istället ett häfte (som var en sammanfattning av boken) som också hade ingående USB minne. Häftet kostade 800. Bestämde mig för att köpa den (fanns bara en) men nån annan får tag i den samtidigt, så vi börjar bråka. Sen vakna ja.


Gotländsk ödla?

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE lämnar storstan imorn!

Tentan överstökad!

Hade tenta på Hörapparatteknik idag (nej, vet inte hur det gick, kändes sådär.) Inte vart så nervös innan en tenta typ ever? Var helt galet speedad innan, typ duracell kaninen. När ja kom hem däremot verkade ja få nån typ av ångestattack light. (Kändes iaf som när ja fick en ångest/panikattack för några år sen, alldeles skakis och hjärtat skenar iväg) Så sen jag kom hem har jag försökt få det att försvinna. Med hjälp av ett varmt bad och en halvtimmes slumrande mår ja bra! Pulsen e nere på vettig nivå igen och känner mig inte lika skakis. Och bra e väl de, för ikväll blir de party! :D Elina och jag ska bege oss till hederliga Harrys, och det var faktiskt ett tag sen jag var där sist, så de ska bli ku :D Pluggfri helg, hell fukkin YEAH! :)

Övrigt jag kan dela med mig av är att jag har fastnad för serien Glee. Helt ärligt trodde jag att nåt sånt aldrig skulle hända för en, ehm.. inte särskilt entusiast när det gäller musikaler. Men Glee är faktiskt förvånands bra, dom sjunger ganska mycket bra låtar. Typ Journey, Kiss, Mötley Crüe (!) och AC/DC har haft låtar med. :)KEEP IT SLEAZY

/// CALIFORNIAWHITE

Pretty Boy Floyd

Är lite ledsen. Fick veta igårkväll att Pretty Boy Floyd lagt av. Dom skulle ju ha spelat på Harrys förra veckan, men dom ställde in spelningen. (Var iofs inte jätteförvånande, typ tredje gången det händer att dom ställer in ett harrys gig.) Hade däremot ingen aning om att det var fullt så illa att dom skulle lägga ner! Men, det här bandet har jag iaf fått tillfälle att se live 3 gånger. Kristy Majors plektrum har man ju också, från Sthlm Rockout giget i september. Och en signerad poster. Well, det bästa vi kan hoppas på då är väl att Kristy Majors kommer hit på egen hand med hans solo grejer. :)


Jag och Steve Summers dec 2009

Någon som har nåt att önska mig idag? Typ Grattis på namnsdan? ;D Haha

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Koder och lösenord

Tror min hjärna har tagit stryk av alla olika fyrsiffriga koder man ska hålla i skallen hela tiden. Pin till mobilen, bankomat-koder, diverse portkoder och allt annat man har fyrsiffriga koder till. Det värsta e att jag själv inte ens har nån portkod!

Anyways, anledningen till att jag tar upp detta har med min ipod att göra. Jag har en annan kod för att låsa upp den än min mobil, och igår när jag skulle använda den fick jag total hjärsläpp och glömde bort koden. Innan jag kom ihåg den tänkte jag på följande koder: Sandras portkod, koden till mitt gamla bankomatkort, koden till snabbinloggning på internetbanken, koden till VIP toan på medusa, brorsans portkod, brorsans gamla portkod. Seriöst, man behöver verkligen ha koll på så otroligt många fyrsiffriga koder för att kunna ha ett funktionabelt liv.

Igår hade jag även problem med lösenord. Hade kollat min gamla mail (som jag slutade använda tyyp 2004 eller nåt) och helt plötsligt verkade jag ha glömt mitt lösen till allt annat! (Illa med tanke på att jag har liknande lösen till typ allt) Enda anledningen var att lösenordet till gamla mailen inte är likt nånting jag använder nu.

Ett litet sidospår från snacket om koder och lösenord kanske, men värt att ta upp. Jag har nämligen fastnat för The White Stripes. Under veckan nu när jag suttit med näsan i böcker och anteckningar har mycket White Stripes spelats och jag gillart! Har väl egentligen inte direkt ogillat deras musik, men har inte direkt lyssnat på dem heller. Tills nu. Sådär lagom typsikt att jag börjar lyssna på dom precis när dom har lagt av. Ah well, vad gör man.

Bra låt med The White Stripes

Over N Out /// CALIFORNIAWHITE

ehm... oops?

Lääänge sen jag uppdaerade här sist. Anledningen vet jag inte ens själv, har ändå haft en del för mig. Fast vad exakt har jag i princip glömt vid det här laget. Mestadels dock har det vart plugg plugg och mera plugg som stått på schemat. För närvarande läser jag väärldens segaste kurs, hörapparatteknik. ja det är lika tråkigt som det låter.

Utöver skolan har jag haft en otroligt trevlig fredagskväll med bästaste klassen (förra veckan) samt firat fina Nikepike som fyllde år förra lördagen. Myspys <3 Ikväll blir det ytterligare ett födelsedagsfirande, Henna fyller nämligen år idag! Grattis till henne :D Så strax innan 7 blir det för mig att börja ta mig ut till väsby för förfest och sedan bler det endera Harrys, Medusa eller Rocks tydligen. Skoj skoj!


Henna och jag hade JÄTTEKUL på getaway! ;)

Något otroligt sorgligt har även det skett sen mitt senaste inlägg. För er som ev missat detta så lämnade Gary Moore oss förra veckan. :( På mindre än ett år har alldeles för många rockikoner lämnat oss, glöm aldrig bort dom.

RIP Vinnie Chas (Pretty Boy Floyds original basist) (April 2010 om jag inte missminner mig)
RIP Ronnie James Dio (16 maj 2010)
RIP Paul Gray (Slipknots basist) (24 maj 2010)
RIP Steve Lee (sångare Gotthard) (oktober 2010)
RIP Gary Moore (6 februari 2011)

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE


RSS 2.0