Nej jag har inte glömt er.

Ja nu var det ett tag sen denna uppdaterades igen. Har inte glömt bort er dock, har vart sjuk i omgångar samtidigt som jag har sanslöst mycket att göra i skolan. Det ,ärks verkligen att man tar examen snart, vet inte om jag nånsin vart så stressad över skolan! Desvärre har jag fortfarande den värsta biten kvar, opponeringen och försvarandet av c-uppsatsen. 28-30 maj kommer officiellt vara några av de värsta dagarna i skolan förutser jag. Inte bara kommer man vara nervös över sin egen prestation, jag är säker på att man kommer ha ont i magen för alla klasskompisar också. Däremot kan man nu mentalt börja förbereda sig när man vet vem man har som examinator samt vem man ska opponera på och vem som ska opponera på oss. Håll tummarna gott folk, tror det kan behövas!

Men idag tänker jag lägga skolstressen i bakhuvudet och ta en sväng på stan! Ska med världens bästa Elina och min polle-kompis till soft! :)

Desvärre kan inte min kompis läppstiftsansikte på hand följa med!
Humor på hög nivå, eller något, haha :P

KEEP IT SLEAZY!

/// CALIFORNIAWHITE

Insomnia

Återigen har jag problem att sova. Har under stora delar av detta år haft sömnproblem. I ungefär 3 månaders tid fick jag vanligtvis maximalt 6 timmars sömn om nätterna. Vet inte alls vad det berodde på. De senaste 2 månaderna har det varit bättre. Nu är det oftast dagarna kring fullmåne som jag brukar ha problem att sova. Har försökt somna ett par timmar nu, men kan inte trots att jag tidigare var väldigt trött. Kollade månkarta och guess what? Fullmåne på söndag! Wonderful :/ Ytterliggare ett par nätter utan sömn tydligen, eftersom jag idag (natt mot fredag) inte kan sova.


It'll all collapse tonight, fullmoon is here again
In sickness and in health, understanding so demanding
It has no name, there's one for every season

Makes him insane to know...

Hoppas ni andra kan sova!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0