Home sweet home

Kort inlägg innan de e sängdags för lilla Zandra. Är jättetrött efter ett par dagar med enormt mycket gående i Paris och skavsår på flertalet ställen TROTS bra och bekväma sor. Där ser man. Mer utförlig beskrivning av resan kommer troligtvis upp imorrn med lite bilder, men orkar bara inte lägga upp nåt nu.

Sitter å funderar på vad ja ska ha på mig på utgången imorrnkväll, man ska va utklädd.. Hmm, tål att tänkas på. Nån som har ett bra förslag utifrån saker jag äger? :P

Sist ska ja bara berätta att vårt företag är månandens uf-företag på UF-Online! www.jippofoto.se är det som gäller!
Keep it sleazy!!
//// CALIFORNIAWHITE, glad att va hemma igen

PARIS HERE WE COME!

The day has come! Höstlov med Paris resa! Andra året i rad som det blir France för mig på höstlovet! Jäävla nice måste ja säga! Typ 2 timmar kvar tills ja ska knalla över till Ida som e snäll nog att ge mig lift till Finntorp. Därifrån ska vi ta taxi till Arlanda :D Varför jag berättar det här vet jag inte :PWell well, there you have it, Eiffeltornet by night :P
Ska ta å finish packing!
KEEP IT SLEAZY och ha en bra vecka y'all!
I'm back på fredag, så misströsta ej, då har ja presenter till alla! (NOT :P)
//// CALIFORNIAWHITE in paris 27-31!

"Hur kommer det sig...

... att du började lyssna på rock?"
Fick den frågan igår av en gammal klassare jag stötte på på bussen. Ni som har kän mig längst vet säkert att jag inte alltid vart "hårdrockare" or whatever. Tänkte igenom den frågan igår och kom roligt nog fram till ett ganska bra svar. Tänker bara för att jag för tillfället är trött på att skriva svenska-uppsatsen dra min "musikhistoria". Är du inte intresserad, sluta läsa nu.

Where to begin? När jag var liten, och då menar jag kanske 4-5 år, kommer jag ihåg hur jag och Ida brukade kolla på gamla inspelade VHS filmer med Arvingarna när dom var med i någon tävling, gå runt och sjunga på låtar som "Eloise" med just arvingarna och typ "4 bugg och en coca-cola". Min första favorit grupp var, som för många andra i min ålder, Spice Girls. Hur gammal var man då, 7 kanske? Under Spice Girls perioden lyssnade jag även på musik med olika "Boybands" typ Westlife. Gillade däremot aldrig Hanson eller vad de nu hette.  Aqua, Nordman, Bubbles, Martin Svensson (Yeah yeah, wow wow) osv. Min första "riktiga" konsert (i någon typ av arena, icke gratis or whatever) var jag på när jag var 10. Hade i 10års-present fått en biljett till en Markoolio konsert i globen. Globen, kan ni tänka er? Inte en chans att han skulle få globen i dagens läge :P Kommer inte ihåg jättemycket av det, utöver att det sparkades ut fotbollar och att det var någon som blev skadad av den lilla pyro-teknik som användes. DaBuzz (eller hur det stavas) agerade support åt Markoolio. Runt denna period började jag lyssna rätt mycket på pop, typ Britney Spears. Popen följdes av vad jag inte kan kalla annat än rnb/rap. I sexan började jag lyssna på bla Eminem. Det var här som rocken dök upp för mig. Fick i 12års present en skiva med Good Charlotte som jag tyckte var väldigt bra. Jag hittade i högstadiet även Simple Plan, men tröttnade ganska snabbt på dem. Good Charlotte ledde mig via finska The Rasmus (lyssnade en kort period på dem) till HIM och liknande typ av metal. Upptäckte Guns N Roses, Metallica och mindre band som Takida (ja, Takida har inte alltid vart så stora som nu. Man slapp då dela dem med alla fjortisar som i princip hört Curly Sue och bara äääälskar Takida)

Nån gång mot slutet av åttan var jag på en pre-Rest in Sleaze spelning med Crashdïet med en kompis och jag blev helsold. Musiken var rå och hård, väldigt olik annat jag lyssnat på. Jag gillade det! Däremot kände jag inte till några band som spelar den typ av musik och började istället smått utforska metal scenen. Det var inte förrän 2005 som jag på allvar började lyssna på glam/sleaze/call it whatever you like. Var på "Okej dagen" på grönalund i Augusti 2005 och såg Crashdïet och Gemini Five spela. Det var här jag började utforska denna typ av musik. Upptäckte alla de stora, ex. Aerosmith, AC/DC, Kiss, Alice Cooper, Twisted Sister och självklart världsbästa Mötley Crüe. Samtidigt växte mitt metal intresse och jag började lyssna på blandannat Sonata Arctica. Min "rockiga" klädstil var något som tillkom sent, under ettan i gymnasiet för att vara exakt. I och med kläderna kom de inramade ögonen, and tadaa, there I am ;D Har egentligen inte skett några större förändringar sen dess, utöver att jag kraftigt ökat antalet band jag lyssnar på till jag vet inte hur många. Jag försöker lyssna så mycket jag kan på de "små" banden eftersom jag tycker att även dessa band har mycket att ge. Det finns flertalet band jag lyssnar på som många aldrig ens hört talas om. För att nämna några; Panzer Princess, Dynazty, Baby Jane, Sweet Appetite, Sister, Worldfast, Cromevict (kan fortsätta länge, men säg mig, e de nån i min bekantskapskrets som hört talas om nån dom utan att det kommit via mig? :P)


Crashdïet under Dave Lepards tid! Satan, du e saknad, vila i frid <3
Okej, svaret på frågan då alltså. Jag hittade mig själv i rocken på ett sätt som jag inte kan beskriva med ord. Musiken har fått mig att våga.

Hoppas att dom som nu orkat läsa igenom allt detta inte blev allt för uttråkade, men till mitt försvar får jag säga, I did warn you ;)

Well, slut på det roliga, måste ta och fortsätta med Robinson uppgiften så jag kan packa sen.
Keep it sleazy och stick to your guns! What's right for you aint right for everyone!
Over n Out
//// CALIFORNIAWHITE

Säger bara: TATTOO!

Yes indeed, it's finished! Eller, kanske ska till lite pricks på den om det behövs, men det får vi se sen när den läkt! Hursomhelst så slapp jag gå själv igår eftersom jag i princip tvingade Joel att följa med, vilket egentligen var onödigt eftersom han halva tiden snackade med Noby som han tydligen känner. (Noby = annan tatuerare) Well, Lukas e najs å snacka med han också, haha :P Gick mycket snabbare denna gång, tog bara 2 ½ timme jämfört med de 4 som det tog förra gången. Kör upp en bild på den, däremot e den extremt-inte läkt och är alltså svullen och röd runtom.Nice, huh? ;D

När ja va klar med tattoon åkte jag hem till Joel eftersom jag inte orkade åka hem innan jag skulle till Nike vid halv 9. Gjorde absolut ingenting hos honom. Hemma hos Nike kollade vi på film. Innan gick vi å köpte litte mums på Ica, ett måste för filmkväll. Kommer inte alls ihåg vad filmen vi såg hette. Den hade typ ingen handling och ingen av oss riktigt hängde med i vad som hände. Pappan i filmen var däremot jätterolig och helt besatt av fiskar. Vid ett tillfälle satt han i akvariet och sa att fiskarna såg igenom honom när han kollade dem i ögonen. Pratade oss igenom halva filmen. Well well, what to do liksom!

Nu ska jaf fortsätta med svenska-uppsatsen, blää!
When you're watchin teletubbies and you can't follow the plot
You're smoking to much pot, you're smoking to much pot
Haha!

Keep it sleazy!!
/// CALIFORNIAWHITE


FINALLY!

Chinese Democracy är ett av världens mest välomtalade album, trots att det inte ens har släppts. För snart 15 år sedan släppte Guns N Roses skivan "Spaghetti Incident" och strax efteråt påbörjades arbetet med en ny skiva, alltså Chinese Democracy. Det har länge spekulerats i när den ska släppas, många rykten har talat om i år. Den 23e November, på dagen exakt 15 år efter senaste skivan, är relase datumet på nya Guns N Roses. 3 dagar senare beräknas den komma till sverige. Musik har sedan länge funnits att få tag på efter att ett antal låtar läckt ut på nätet. Nya singeln dök upp på radio här i veckan. Tycker däremot inte man kan kalla Guns N Roses för Guns N Roses längre, det är bara Axl Rose som e kvar av orginaluppsättningen, och de e den som e KILLER! Men, ser däremot fram emot Chinese Democracy, den måste vara RIKTIGT bra för att hålla allas förväntningar, fan vi har fått vänta 15 år! (eller okej, folk som e äldre än jag, ja har väntat i kanske 5 :P) Indeed detta blir spännande! Dr Pepper har lovat alla i USA som köper skivan en gratis läsk om skivan kommer ut i år, undrar om dom håller vad dom lovat ;D


Night Train, en av Guns N Roses BÄSTA låtar!

Well nu äre alltså HÖSTLOV! Paris om ett par dar bara! Hade ingen Natur idag så fick sluta efter bokföringen (som egentligen fortfarande ska hålla på, men Bo lät oss gå vid 10 istället för 11) Om ett par timmar ska jag å färglägga min tattoo! Den kommer bli skitsnygg! Däremot tycker jag att ALLA är elaka eftersom ingen följer med! Tänk om jag skulle få nån typ av chock å dö, då kommer alla ångra att ni inte följde med, haha :P Nejnej, de kommer gå bra :)

Jag har lite värdelös information att dela med mig av! Ordet amatör kommer från franska ordet för älskare! Det visste ni inte va? ;)

Nya AC/DC e förstklassig AC/DC, och varför ändra ett koncept som e KING?
KEEP IT SLEAZY
//// CALIFORNIAWHITE

These boots are made for walking

Invigde mina nya boots idag :D Snygga satan e dom, dock inte helt anpassade efter mina fötter.. Än ;) Har lite ont i hälarna, men annars e allt king med dom! :D Kom hursomhelst nyss hem från skolan. Kollade klart på Matrix som vi började kolla på förra veckan på Filosofin. Den är så OTROLIGT tråkig! Man har bara sett den ett bra antal gånger, lika tråkig e den varje gång. Menmen, beats the hell outta actually DOING something! ;D Hade sen gäspig bokföring följt av småfek. Fotade bitrände rektorn idag, hon va helimpad av lilla Billy, haha ;D (`Jag har döpt vår fotoskrivare till Billy) www.jippofoto.se FFS!

Det finns ju ett band som heter "Finger Eleven" (mest spelade låt i nuläget bör vara "Paralyzer") Helt okej band, men fick höra idag vad namnet betyder, lite småintressant eller vad man nu ska säga ;) En normalformad människa har 10 fingrar, kanske kan tänka ut vad det "elfte fingret är", haha :P


Finger Eleven - Paralyzer

Ska ta och berätta om vad jag drömde inatt också! Det hela började med att jag var på ett möte inför Paris resan (som för övrigt ägde rum igår utan att jag fått veta om det, dålig info där Stefan!). Hursomhelst hade dom bästämt sig för att ställa in resan vilket gjorde mig och flera väldigt upprörda. Jag träffade därför massa människor från min klass, bla Sandra och Erika, vet en jättevacker sjö. Sjön låd nedanför en lång brant trappa med tyg på. Jag var nere typ precis vid sjön för att ta en bild när någon kastar något i vattnet å stör vattenytan vilket gjorde mig jättesur. Det bodde tydligen ett monster i sjön som ingen visste om, och monstret blev jätte surt det med och gjorde så att alla började ramla ner mot sjön från trappan (det var helt smockat med folk) och jag började springa uppåt samtidigt som jag ropade på Sandra och Erika för att få reda på vart dom var nånstans. "Vi är åt vänster" fick jag till svar och lyckades på nåt sätt ta mig dit trots alla fallande människor. S å E hade jätteproblem då dom hade fastnat mitt i en skock människor, men jag lyckades rädda dom. Vi kom till nästan högst upp på trappan när vi hörde en tant säga "Om man tar bort tyget kommer ännu fler ramla ner". Hon gjorde självklart detta och S å E började försvinna bland folk igen. (Konstigt nog klarade jag mig utan problem) Jag lyckades iaf rädda S en gång till, däremot hann jag aldrig få veta hur de gick med E eftersom jag vaknade sen. (Dom andra som va med, ex Ankan, Christine å My) hade jag gett upp hoppet på verkar det som, haha :P

Igår hittade jag 2 gamla skivor med "Easy Action". Sitter å lyssnar på en av dom för tillfället, dom e rätt bra faktiskt. Easy Action supportar Vince Neil när han gigar på Arenan 14 december! Visste inte att jag faktiskt hört dom tidigare, men tydligen har jag det, för jag känner igen alla låtar! Skivorna är ursprungligen från 1980-talet.

Imorrn e det sista dan innan höstlovet! För min (och övriga cyberbarns) del varar lovet totalt 11 dagar, mysigt värre eller hur? :D Har bara en lektion imorrn och slutar alltså kl 11 vilket e rätt najs. Kl 13 e det sedan dags att färglägga min tattoo, nån som känner sig sugen på att hänga med? Skulle helst inte gå själv, men kan inte direkt tvinga nån.

Well, får väl ta och börja på svenskan antar jag eftersom jag måste få klart den till på söndag (ev måndag morron) eftersom jag sedan drar till PARIS!
Keep It SLEAZY!
/// CALIFORNIAWHITE

Boots

Okej, vad är det med mattelektioner som gör att man inte vill jobba? Förstår inte, det spelar ingen roll vilken tid man har matten, det tar emot lika mycket ändå! Jag fick rätt mycket gjort på matten idag ändå, visst e jag duktig? Matte var hursomhelst min enda lektion för dagen, mellan 8 och 10. Stannade dock kvar i skolan till 11 å höll Sandra sällskap. Hade tänkt ta halv 11 bussen, men den missa jag. Tänkte ta 11 bussen, den missade jag. Hann med kvart över 11. Åkte då alltså upp till henkan för att hämta ut 2 grejer, mitt Visa kort och bootsen jag vann på auktion på tradera för ett par veckor senn :D


Ma new boooots :'D Visst e dom toppenfina? :) Med fick jag oxå bootsrapen ( höger på bilden, fast vänstra skon) en leo-mönstrad scarf som jag satt på högra skon, en kedja å vad jag tror e ett hundhalsban med nitar som jag inte förstår riktigt var de e meningen att jag ska sätta. :P Måste däremot säga att dom e aningen mörkare än dom ser ut på bilden.
Nu har jag 2 par boots, haha! In your face fukkers! ;D

Påväg hem såg jag en kille som va på kyrkogården breve Vilan och typ sola :S Konstigt.
KEEP IT SLEAZY!
/// CALIFORNIAWHITE

Rita

Jag hade tråkit tidigare så bästämde mig för att rita. Elina tvingade mig att rita en björn, men resulatet blev en "björn".


Orginalet


Myrslok + Gris= "Björn"

Nu ska jag äta vindrovor ;D
Over n Out
/// ZANDRA

Företaget...

.. har nu börjat sälja bilder! Har lyckats sälja ett antal bilder i skolan idag! Kolla in mer om företaget på www.jippofoto.se !

Förutom att hålla på med företaget har jag hittills idag skrivit NK prov, vet inte alls hur det gick känner jag. Har dessutom lite kort pratat med Kristin, min rättskunskaps lärare. Verkar som att jag får mvg i kursen så länge jag inte totalfailar de 2 sista uppgifterna vilket jag inte lär göra. Att fjäska lite lär inte heller försämra saken, haha :P


                                           Mick Mars

Finns det seriöst nån som e bättre på gura än Mick Mars? Well, okej, visst finns det många som e sjukt bra på gitarr, men ingen har fan samma spel-stil som Mick. Är dessutom sjukt imponerad över att han fortfarande orkar stå på scen. Keep on going, Mick!

Om 6 dagar drar jag iväg! Fan va skönt de ska bli att komma iväg ett tag! För er som inte gissat det redan pratar jag självklart om paris! :D Måndag - Fredag, andra hösten i rad! Desvärre blir det mer stressigt med svenskan, men de e smällar man får ta! :D

Keep it sleazy folks!
//// CALIFORNIAWHITE

Sket sig

Jahapp de va de de. Men life goes on lixxom ;D
Danne på bandit sa nå kul nyss, men kommer inte ihåg va de va..
Nåt med helg.. Whatever :P
Over n Out


Dröm

Nu du Elina e jag sur på dig! ;) Drömde att vi satt å prata om ingenting när hon helt plötsligt började total såga Mötley Crüe! Hon sa saker i stil med "musiken e väll hel´t okej, inte bra, men helt okej. Däremot kan ju Vince inte sjunga!" Alla världens protester utbröt från min sida och när jag vaknade kändes de som om de vart på riktigt. Va helt ärligt lite skakad en stund efteråt innan jag kom på att E inte skulle hänka å se Vince om hon inte gillade hans röst och att hon faktiskt gillar världens bästa band :P

Anyway, idag e jag ledig :D Ingen rättskunskap innebär för min del ledig dag ;D Tyvärr blir det ingen rolig ledighet eftersom hela dagen inte bara ska utan MÅSTE gå åt plugg! Har lite grejer jag låtit hamna på hög nu, inte bra. Däremot hade jag tänk ta en sovmorgon till 10 iaf, men nej, jag vakna halv 9, en halvtimme innan alltså. Vet helt och hållet vad det är som spökar, och får jag inte veta snart blir ja galän ;D Nu kanske det var en person som förstod vad jag mena, men ni andra får inte veta förrns jag vet, haha ;D Spännande va? Nu kan ni inte bärga er! Shitt, borde va förbjudet å blogga när man e övertrött (hur man nu kan va de när man precis stigit upp vet jag däremot inte)

Well.. Igår åkte ja som ja skrev ut till brännkyrka. Anledningen var att jag skulle till Café Grottan som öppnade förrförra helgen. Staffilaffan gav mig en otrooligt bra vägbeskrivning, till och med JAG hittade rätt på en gång :P Gjorde egentligen inget särskilt där, snacka lite skit med Staffan, Johan, Fredrik och Cissi, spelade lite rundpingis (usch vad jag e dålig på det) och åt verry baad stuff. De var hur som helst kul å se Staffan å Johan igen ;D

Nu undrar jag om jag ska fixa nåt att käka. Käkar vindruvor för tillfället, kanske inte bästa frukosten :P
GAAAH imorrn har jag NK prov!
Over n out
/// ZANDRA

BTW ALLIHOPA! Jippofoto har nu även en hemsida, kika in på www.jippofoto.se!

HEJ BARN...

.. som Måsart brukar säga :P
Det var ett par dar sen. Vad har då hänt sen sist? Egenligen ingenting fast det hänt saker. Först och främst har lilla Louise tagit körkort! Grattis igen till dig! Sen har jag ju vart hos min kääre far i Gimoland. Kom hem därifrån idag. I fredags hade jag min sista körlektion med Anna (buhuu, nu måste jag betala för lektioner!) Fredag va även dagen då jag åkte till pappa. Inget särskilt hände där den dan mer än att jag i total-uttråkadhet gick å la mig vid typ 10 :P Somnade typ vid 11, hur normalt e de en fredagkväll på en skala från 1-10? :P Halvpatetiskt. På lördan var det marknad i Gimo. Dom har typ 2 marknader per år och de e typ värsta grejen för gimo borna. Storleken på marknaden var typ halva julmarknaden som brukar va på plattan å tydligen var marknaden "ovanligt stor". Det är ett bra sätt att visa hur liten och obytydlig lilla Gimo är. Men visst, det har väl sin charm. Lugnt och fint. Resten av lördan förflöt i en blandning av att lata sig framför tv:n och att ännu mer lata sig framför tv:n. Idag hann jag i princip bara vakna innan vi skulle iväg. Skulle nämligen in via Uppis och hälsa på sörran påvägen hem. Tog tåget från Uppis, och SHITT vad jag HATAR att åka tåg! Blir jättedeperimerad av det av någon ofärklarlig anledning. Men man sparar en jädrans massa tid, istället för 2 timmar med buss tar det typ 40 min in till uppis med bil och sen 40 min med tåg till stockholm.

Kom idag fram till att det finns en sak jag inte gillar med Stockholm. Detta är Centralstation! USCH vad jag hatar att gå där! För det första hatar jag att åka tåg å eftersom cebtralstation vanligtvis betyder tågåkning är det ett dåligt ställe. Dessutom är det mer än otroligt jobbigt att gå där med packning. Alla människor går verkligen bara runt och kan tvärvända för att sen gå rakt in i en. Sjukt jobbigt! Alla är bara ivägen där, nej jag gillar det inte. Nog klagat för idag.

Dags för lite hyllning istället! Musiken under hekgen har till 90% bestått av Sixx: A.M. och särskilt låten Accidents Can Happen. Ujujuj vad bra den är! Dom låter inte bara bra utan är också otroligt trevliga att titta på, haha :P Världens utan tvekan mest välvårdade typ 50 åring är bandets basist. (För att inte tala om snygga, sexiga, otrooligt heta 50 åring) För er som inte har någon som helst aning om vem jag snackar om (gissar att bara en handfull av min käära läsare vet vem jag pratar om) syftar jag självfallet på Nikki Sixx! Skulle inte ha nåt problem med att få en av Annas önsknigar att besannas för min del, hitta Nikki naken i sängen, haha ;D


                                                      Nikki Sixx

Kom för ett tag sen fram till att jag seriöst skulle svimma om jag skulle se typ Nikki Sixx på stan. Eller typ börja hyperventilera, haha :P Okej nu låter det som om jag är helt besatt av honom, men det är inte sant. Jag är bara halvt besatt, haha :P

Nu ska jag fixxa mig iordning å dra te brännkyrka!
Pussar!
Over n out
/// ZANDRA

Nya AC/DC..

.. släpps på måndag! Och FAAN va bra låtarna jag hört är! Rock n roll train e grym liksom de andra 3-4 låtar jag hört. Ska LÄTT investera i den känner jag! Så småningom...

Idag var ja först i skolan å hade matte. Trök som vanligt. Åkte sen hem till Sandra å plugga lite för att sen träffa Elina å knalla runt i stan. Köpte ett par vinterstövlar :D Vince Neil biljetterna e kirrade nu oxå! (Anna, då får fortfarande haka på ;)) 14 december, mindre än 2 månader kvar :D

Har lyssnat på Hardcore Superstar större delen av dagen idag. Deras musik är verkligen GRYM! Ett litet tips för er som gilalr deras musik: SE SOM LIVE! Går nåt snett med tex guran kompenseras det med något annat, vanligen sång. Detta gör att HCSS är ett av sveriges för nuvarande bästa liveband! Om de e nån som bjuder på en show så e det Jock Berg, sångaren. Vic Zino e great som senaste tillskottet! Skulle va sjukt najs med en ny skiva boyz! E de nån som ser grymt bra ut (på scen och av) e de även Jocke, ge mig, NUU! :PJag å Elina med Hardcore Superstar, HELL YEAH! ;D Fukkin GREAT!

Wild boys will be wild, still acting like a child
Keep it sleazy everyone!
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Gomorron

Shitt, klockan e bara tio å jag sitter här å bloggar! Där ser man ;D
Anyway, har ju sovmorgon till 12 idag, najsnajs :D Mindre najs att enda lektionen idag naturkunskap, en otroligt impopulär kurs hos alla sammare -_- Verkar dock som om alla tycker jag e bra på det. Nog om det.

Okej, barn är vanligtvis inte min favorit "sak" här i världen, men helt ärligt är mina kusinbarn väldigt sötnosiga :D


Sist ja träffa Jennifer var hon otroligt stolt över sin nya "halare" och sina nya vantar :'D
För er som inte har någon som helst aning om vad en "halare" är så kan jag delge att det ordet används flitigt i Karis för "overall". Lite finlanssvenska 101 där ;D
Nu ska ja käka frukost!
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

The day just became SO much better!

Var på extremt dåligt humör när jag kom hem idag. Satt vid datorn ett tag och kände att jag ville strypa någon. Åkte därför in till slussen för att köpa ben & jerrys bestämde jag mig för. Träffade däremot John på bussen och drog å tog en snabbfika :D Myspys.. eller nåt :P Köpte sen min efterlängtade glass och begav mig hemåt igen, betydligt gladare än tidigare. Där ser man vad trevligt sällskap, chokladglass och bra musik i öronen kan göra! :D

Finns flera anledningar till att jag var på dåligt humör innan, men inget var särkskilt allvarligt, så no worries ;D
Nu ska jag kolla på AFV :D (Måste seriöst vara ett av världens roligaste program!)
Over n Out
//// CALIFORNIAWHITE

.Fuck SEB
Fuck SL
Fuck rättskunskapsprov
Fuck everything
Fuck everyone
Allt suger

Världens bästa band...

.. är utan tvekan Mötley Crüe! Iallafall tycker jag det idag och just nu. Låtar med attityd, de e grejen! Har hittills idag lyssnat igenom "Too fast for Love", "Shout at the devil" och "Girls, Girls, Girls" iallafall 2 gånger idag. Halvvägs igenom första lyssningen av "Dr.Feelgood" för tillfället :D Måste däremot säga att "Girls, Girls, Girls" inte är fullt så bra som alla tycker. Hälften av låtarna e killer låtar och är superbäst men resten är desvärre endast bra låtar och känns lite som utfyllnadslåtar, haha :P
 

Och ja, har ni inte insett det än skiter jag fullständigt i att det bara e en handfull av mina läsare som är ens det minsta intresserade av pojkarna Mötley. (Tvekar däremot inte en sekund på att alla hört iaf en låt, trots att ni inte vet om det. Umgås man mycket med mig e de svårt att undvika det, haha) Anyway, tycker det är konstigt att dom inte är fullt så stora jag tycker dom borde bara här. Jagmenar, om man tillexempel vill ha tröjor finns det väldigt få i dom "vanliga" affärerna (typ rockzone). Guns N Roses finns det ENORMT mycket merch med, och för all del, dom är jättebra, men Mötley är typ 57 ggr bättre! Attityd e grejen liksom! Axl har inte det.

Min för tillfället favvolåt med Mötley Crüe ligger på "Too fast for love" plattan och heter "Stick to your guns" Har ganska nyligen kommit på att jag tycker den låten är jättebra. Tror jag ska ta å lyssna på den ;D

Now, fukk of! :D
Stick to your guns whats right for you aint right for everyone!
Over N Out!
/// ZANDRA

Skriv ditt namn

Har totalt tappat motivationen för plugg. Letade upp den här från ett gammalt blogginlägg, den e rolig så obey ma orders! ;D

Skriv ditt namn med:

Lillfingret: zandra
Armbågen: za<nbdraq
Pannan: zxxbn fdrws
Stortån: zxafdrtfsa
Näsan: zandra
Knät:  az  ncdfrazz
Örat:  x cx <sa
Handleden: zandra
Hakan: zaz< nddr<a

Nu e de alla andras tur ;D
Over n Out en lazy lördageftermiddag
// ZANDRA

Usch å fy för plugg

Har suttit ett bra antal timmar med rättskunskapen, å USCH va trist de e att plugga! Ska plugga på rejält imorrn, tror inte jag lär få så mkt mer gjort idag. De e för tråkit helt enkelt, sen e de ju lördag oxå ;)

Igår hade jag bestämt mig för att jag skulle ta det lugnt. Det blev inte så, åkte hem till J vid 8 tiden kanske och började förfesta eftersom vi bestämde att vi skulle till Harry B James (Crazy Nights ofcourse ;)). Drog till Harry B och var framme när vi kom fram till att ingen av oss 4 som var där kände för att gå in så vi åkte tillbaka till J och fortsatte där. Vaknade vid 7 imorse, fick alltså bara typ 2 timmars sömn. åkte hem vid tio-tiden kanske och började plugga. Så intressant har min helg hittills varit :P

Idag ska jag iallafall bara köra en hemmakväll, inget annat kan distrahera mig. :P Funderar på om jag vill rita nånting, men tror det är för tidskrävande, t.o.m för mig som ritar rätt snabbt. Har too much plugg to get done. Anyway, laddar upp en bild som jag gjorde nångång förra veckan tror jag. Enjoy, or something :P


Ujuj, nu e ni impade va? :P Av nån anledning blir bilder tagna med mobilen jättemycket mörkare på datorn än på telefonen. Vet inte varför. Den e iaf helskum, tycker att Sebastian Bach är Blues. What's up with that lixxom? ;) Vem vet hur elektronik tänker ;)

Serenity är ett otroligt bra band, se till att lyssna in er på dom om ni inte hört dom! Österrikisk powermetal lixxom! :D
Nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Keep it sleazy!

Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Ber om ursäkt

Lovade i senaste inlägget att jag igår skulle lägga upp en bild på tatueringen igår, men jag hann helt enkelt inte eftersom jag gick i skolan till 4, träffade E 5, va på bio, kom hem och i princip inte orkade göra ett piss. Misströsta inte, det kommer upp en bild nu ;) Den är DÄREMOT inte helt klar, har en sittning till om 2 veckor då den ska färgläggas.


Jag e SÅ glad att det är fredag! Ska ta det lugnt heela dan! Det var halvt meningen att D skulle komma upp vilket hadde inneburit fest ikväll vilket jag inte orkar så e lite glad att de inte blir så ;) (D, inget illa menat, haha :P) Anyway, kom typ nyss hem från körlektionen. Anna råkade missa nånstans jag skulle svänga och vi körde fel. Detta innebar att vi blev försenade.  Körde motorväg typ hela lektionen eftersom hon tyckte jag vingla så mkt å ska kunna åka rakt :P Jag fick totalt ungefär 20 minuter längre körlektion av det, najsnajs ;D Mindre kul tyckte nog Sissy det var (som var nästa elev) då hon istället fick vänta en massa :P

Ischish, nu är jag jättetrött! Ska kolla om jag fårr vinnarmailet från tradera auktionen å sen slappa framför tvn :D
Hare braa motha fukkers! ;D
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Tattoo

Yesyes, idag was da big day! Satt över 4 timmar idag inne på tattoo zone å blev tatuerad. Har numera en halvfärdig tatuering. Den e snygg redan nu, kommer va skitsnygg när den e klar. Kan ladda upp en bild ev imorrn, den e för tillfället inplastad. Anywas, Lukas som tatuerar mig e jättesnäll ovh jätteduktig. Längtar till den 24e när ja kan få den avslutad!

Sitter för tillfället och försöker plugga bokföring, men det går inge vidare. Jag är ganska yr för tillfället och tror inte jag kommer kunna lära mig nånting. Får nästan bli så att jag hoppas allt går bra imorrn. Plugga lär inte funka. Har försökt få upp blodsockret med choklad, men det hjälpte inte :P I värsta fall får ja försöka fjäska lite för Bo imorrn, haha :P

Vill även dela med mig av mit otroligt lyckade resultat i matte testet jag hade förra veckan, fick IG+! Nån annan som fått det nångång, haha :P

Funderar helt allvarligt på att gå å lägga mig nu, e jättetrött. Ska iaf inte skriva mer.
Over n Out
/// ZANDRA

Naturelev?

Backyard Babies - Saved by the bell
Let's keep in mind the sweet relief
I've been waiting around so long, almost the past century
So let it be, this time's for real
I shouldn't've been around so long, even the walls talk to me

I can hurt myself, I know I could
I guess I got saved by the bell

Now lower your guns, we'll meet again.
There's something in the air tonight and it never seems to get dark.

I can hurt myself, I know I could
I guess I got saved by the bell

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already somwhere else
I guess I got saved by the bell

I'll be a man and stand up straight
One day it will be over, you'll have a big family

I can hurt myself, I know I could
I guess I got saved by the bell

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already somwhere else
I guess I got saved by the bell

Do you know what you can make?
Do you sacrifice or take?
Everything for everyone but nothing for yourself
You know me, you know me, you know how far i'll go
I guess I got saved by the bell

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already somwhere else
I guess I got saved by the bell
I guess I got saved by the bell
I guess I got saved by the bell


Veckans låt utan tvekan ;)

Usch, nu e jag jättetrött. Gått i skolan mellan 8 och tre. Okej, kan ju iofs inte påstå att jag jobbat särskilt bra eftersom jag gjorde ingenting hela svenska lektionen. Hade sen en håltimme på 2 timmar. Åkte då å fika med Nike och Christine :) Naturkunskap direkt efter håltimmen. Labbade idag och det gick bra. Många verkade ha bestämt sig för att jag visste vad jag höll på med och bestämde sig för att jag hade koll på saker. Har jag helt plötsligt blivit naturelev eller? ;) Återigen gjorde jag misstaget att inte ha med tjocktröja och gick alltså runt i t-shirt i den 15 gradiga labbsalen. Brr! Efter naturkunskapen hade jag körlektion. Gick helt okej. Kom tillochmed ihåg att hålla 30 vid vilan! (Spontan applåd till mig!)

Planer för resten av dagen; knalla över till Ida å hämta presenter från Finland samt lämna tillbaka pump, börja på labbrapporten (I know, samma dag å grejer!) samt plugga bokföring. Egentligen borde jag kanske prioritera bokföringen, men de e ju så tråkit! Dessutom fattar jag inte mina labb-anteckningar och ska göra den medan jag fortfarande kommer ihåg vad jag gjorde :P

Zandra budade för ett par dar sen på ett par boots på tradera och vann auktionen ;D
Hade braigt minna gulliga läsare!
Over n out
/// CALIFORNIAWHITE

Glassorgasm!
Den som kom på receptet till Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie borde seriöst få nåt pris på en stor prisutdelning! Så otroligt god, to die for helt enkelt!

Over n Out
// CALIFORNIAWHITE

Fyfan va sur jag blir!

Som vanligt på måndagar hade jag bara 1 lektion, Rättskunskap. Typ en timme in i lektionen lade Sandra märke till att jag fått nåt på skon. Detta visade sig vara tuggat tuggummi! FYFAN säger jag bara! Satt å "roade" mig med att ta bort det med hjälp av bitar av papper (tänker fan inte röra direkt i nånannans tuggummi!) samtidigt som jag försökte lyssna på va lärarn sa. Hon måste trott ja va störd som satt konstigt böjd å höll på med skon. Fick bort nästan allt, men nu har jag en trevlig fläck på vänstra skaftet. Högt upp på det oxå! Det betyder alltså att nån jävel har satt sitt tuggade jävla tuggummi på nån möbel i skolan! FYFAN, jag går fan ändå i gymnasiet!!! Blev djupt upprörd över detta, boots är fan inte billiga! Visst, mina e visserligen inte i nyskick, men ändå! Jag gillar dom liksom! Kan pga materialet inte direkt skrubba med tvål å vatten eller nåt!

Anyway, efter skolan skulle jag till kiropraktorn å fixa till ryggen. När jag var påväg hem var jag fortfarande djupt upprörd över tuggummi-grejen så jag köpte med mig lite Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie för att tröstäta lite. Den e verkligen otrooligt god, personen som kom på idén med den borde få ett stort pris.
Ska sura över mina boots nånannanstans nu.
Over n Out or whatever
// Z


Fuck yeah, 18 today! :D

Anna, klart som fan att de va hela poängen med förra avslutet ;D Du kan ju inte bara sno mitt "Over n Out"!! Näej, helt ärligt bara blev de så ;) Puss på dej Aubergine <3

Anyway, gick å la mig jättetidigt igår eftersom jag fick migrän och det är oxå anledningen till att jag inte svarade på smsen som trillade in runt 12. Nu mår ja finemang däremot, haha :D Åt nyss champagnefrukost med min mor. Helt ärligt är champagne på morgonen inte riktigt min grej om jag ska va ärlig ;D Nästa gång får bli 5e Juni ;) Avrundade frukosten med att käka lite Ben & Jerrys, MUMS! Glass på morronen e fan najs ;D Fick även en otroligt bra present, presentkort på 1000 kr på stället jag ska tatuera mig på onsdag! Goodie goodie liksom, slår av hälften av priset på tatueringen!

Igår träffade jag på Vero! Inte för att jag tror att nån av mina läsare vet vem de e, men jag blev jätteglad, hade inte träffat henne på jättelänge! Missade hennes prästvigning i April vilket jag fortfarande tycker suger! Kan ju berätta att hon brukade jobba med oss i Nacka litegrann förut. Såg även Måns Zelmerlöw i Gamla stan, om nån var intresserad av att veta det :P Jag tyckte inte det var en särskilt speciell händelse ;)

Ska göra nåt annat nu.
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE

Skivorgasm

Yes indeed, skivor som helt enkelt MÅSTE lystnas på!
 
Crashdïet - Rest in Sleaze och The Unattractice Revolution
Mötley Crüe - Allt från första Too fast for love till senaste Saints of los Angeles
Guns 'N' Roses - Appetite for Destruction, Use Your Illusion 1+2
Hardcore Superstar - Hardcore Superstar, Dreamin' in a casket
Vanity BLVD - Rock N Roll Overdose
W.A.S.P - W.A.S.P
Sonata Arctica - Ecliptica, Silence och Unia
Hanoi Rocks - Allt och everything!
EndeverafteR - Kiss or Kill
Crazy Lixx - Loud Minority
Gemini Five - Sex, Drugs & Anarchy, Babylon Rockets
Sixx:A.M. - Heroin Diaries soundtrack
Vans of Jenna - Vains of Jenna
Skid Row - Skid Row, Slave to The Grind
Sebastian Bach - Angel Down, Bring 'em Bach Alive
Serenity - Words Untold
Ratt - Invasion of Your Privacy
Backyard Babies - Stockholm Syndrome och nya Backyard Babies
Alice Cooper - Trash
Ozzy Osbourne - Allt, men Prince of Darkness 4box set e grym!
Lillasyster - Hjärndöd Musik för en Hjärndöd Generation
Sabaton - Nya The art of War e kung!
H.E.A.T - Heat
Pamzer Princess - Allt hittills utgivet e grymt ;D

Hoppas alla får en toppen dag å inte mindre en toppen helg! Har ni inget att göra kan ni ju alltid lyssna in er på lite "ny" musik ;D

Dags att rulla iväg så småningom för min del!
Over N Out!
//// ZANDRA


 


Mössprovning

Idag har jag haft min absoluta favvodag, skola mellan 8 å 16! Usch usch. Det som är ännu värre att jag har hela 4 timmar med en viss Kenza som jag inte alls står ut med! Hursomhelst hade vi först filosofiprov. Hade bara pluggat typ 1 timme till det och roligt nog räckte det ganska bra. Svarade inte på en fråga, det var helt enkel för att jag inte fatta vafan de va hon frågade efter. Annars tror jag det gick bra. Efter det hade vi bokföring och jobbade återigen i datasalen. Inget roligt tjafs mellan Petra och Bosse idag ;) Efter bokföringen var jag extremt trött på denna skoldag å då var klockan 12. Alltså hade man halva dan kvar. Hade bara en timme rättskunskap idag istället för 2 som vi brukar. Det intressantaste som hände där var att en geting flög omkring i klassrummet och att vi var jätterädda för den. På håltimmen vi fick gick vi å prova studentmössor. Bara för att tänker jag berätta vad jag ska ha på min mössa. Namn, År, ekonomi, skolans namn, trekronorsemblem på ovansidan, "uppsala" insida, silver "stripe" som betyder att man läste ekonomi, blomman ska va av tyg och stenen ska va blå (även det betyder ekonomi). Nu har ni fått ta del av en otroligt ointressant information ;) Beställde även en "Student 2009" tröja. Louise fick typ världens ångest över vad hon skulle ha på mössan, kul :P
Sist hade vi Småfek och fortsatte hålla på med företaget. Uppdaterade blandannat företagsbloggen, Jippofoto UF!
Jag tycker verkligen att åtta timmar skoldag e för mycket! Till och med sex skulle vara för mycket enligt mig :P

Sitter för tillfället och kollar på repris av nån top model säsong. Den när Nicole vinner, vet inte vilken säsong men :P. Inte jätteintressant, men jag orkar helt enkelt inte byta kanal :P Hursomhelst började jag tänka på dedär nya programmet "Färjan". Jag tycker att det verkar vara ett otroligt ovärt programm. Påminner lite om rederiet men ändå inte låter de som. E de nån som har sett det, och isf, e de bra? :P

Weii, idag kom nya SRM! Skiva me även i deta nummer, ska ta å ge den en lyssning tror jag ;)
Peace och Love ma dear readers!
/// CALIFORNIAWHITE

Matte - Åt helvete

Till att börja med ska jag svara på Elinas fråga (Kommentar på inlägget LUB pedagogik, ang rep) ja, repet finns kvar. Däremot tyckte ja bättre om den än bron man skulle bygga, den var läskigast.

Har idag haft en lektion som vanligt på onsdagar. Idag hade jag oturen nog att ha ett test på det vi gjort hittills i matten. Matteär verkligen inte min starkaste sida. Det gick helt åt helvete, svarade bara på frågorna 1-7 av 13. Anledningen är att jag när jag kom till fråga 8 började må extremt illa och var tvungen att gå därifrån. Det gick helt enkelt inte. Eftersom jag räknar med att jag har fel på iaf en del av de jag svarade på krävs det ett mindre underverk för att jag ska få G. Får väl trösta mig med att detta inte var ett prov utan ett test. Yeah, right, som om det lär muntra upp mig.

Kom hem vid 9-tiden och började kolla på "Bourne Ultimatum" som jag inte hade sett innan. Den var inte jättebra, men den dög. Läste sedan igenom sidorna i filosofiboken som vi har prov på imorrn. Tror inte man behöver plugga så mycket till filosofiprovet eftersom jag tror att det ändå handlar främst om sina egna åsikter. Bestämmer att det räcker med om jag vet vad skillnaderna mellan olika etiker.

Av någon oförklarlig anledning har jag Discovery Channel på för tillfället, och nyss var det reklam för ett nytt program. Först sa nån nåt om att "Han skapade en av Englands mest kända tatueringar; David Beckhams skyddsängel" Programmet heter London Ink och börjar nu på fredag har jag för mig. Visst, jag tycker det är kul att kolla på tatueringsprogramm som typ Miami ink, men börjar det inte bli lite för många program som slutar på ordet "ink" och handlar om samma sak? Tror jag ska starta ett tv programm som heter "Kvarnholmen Ink", nån som vill vara mina tatuerare? :P

Ska ta å fixa iordning lite kaffe så jag kanske kan få upp värmen, de e svinigt kallt i mitt rum :(
Take Care ma dear readers!
Over n Out
/// CALIFORNIAWHITE


RSS 2.0