Fääääst

Hade en riktigt bra julafton igår. Större delen av dagen spenderades hos Tosse med familj där det vart massa god mat, glögg, trevligt sällskap och Kalle Anka såkart. :) Önskar att jag fotat granen dom hade, har på riktigt inte sett så mycket julklappar sen jag firade hos Pappa med Micke och barna. :) Overall en superbra dag, fast tyvärr med avsaknad av julstämning. Men nu slipper ja bry mig om det ett år, haha ;D

Ikväll blir det andra grejjer, enligt tradition är juldagskvällen festkväll och det är vad som gäller även i år. Om en dryg timme påbörjas festandet hemma hos Polle med massa folk följt av att vi åker in till Soft. Troligtvis blir det även en sväng till Medusa ikväll, lite rock behöver man ju! Synd bara att de ska vara så satans kallt!


Random utvald festbild från förra sommarn på mig och Chris ;D

KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE

Have a Mötley Christmas and a Crüe New Year!

Så är det återigen julafton, fast måste säga att jag tycker det känns som vilken fredag som helst. Men lär iaf bli en bra dag, ska en sväng förbi Polle med familj och lämna lite julklappar och sen ska jag ner till Tosse med familj för julfirande. :) Mitt mål är att dra ner till ett, få se om det går som planerat, haha :P Sen måste jag säga att folk var väldigt "tidiga" med att hälsa god jul, fick 5 sms under natten, har ja missat nåt, eller va det meningen att man skulle vaka inatt? haha :P


Eller Have A Mötley Christmas and a Crüe New Year som jag brukar säga ;D

KEEP IT SLEAZY

//// CALIFORNIAWHITE

MF och Theodora

Så, igårkväll träffade jag Sandra. Började kvällen med att åka till Medicinska Föreningens studentpub på KI campus solna. Satt där typ en timme och snackade, de va skoj. :) Åkte sedan in till Fridhemsplan där vi hamnade på ett ställe som heter Theodora. Efter många om och men lyckades vi få sittplats, det var ganska så fullt. Eftersom vi bara var 2 så fick man sällskap av lite olika människor vid bordet i olika omgångar. Bland annat så satt två killar vid bordet en stund som gav oss VIP kort till Klubb Dislocated utan någon uppenbar anledning. (Vi hälsade på dom när som satte sig men fortsatte sen direkt med vårt samtal, så va inte direkt jättetrevliga mot dom). Men eftersom man brukar hamna på Klubb Dislocated event ibland så kan det mycket väl komma till användning :DIkväll blir det nya äventyr, Harrys är det som gäller och målet är födelsedagsfirande. :) Är du ett fan av Ebba Grön ska du bege dig till Harrys ikväll, på scen är nämligen tribute bandet Ebba Gold.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE


För mitt kristna utseende e med mig, och min toalettborste

Club raki club raki, jag dricker brännvin mest i smyg! Hallelujah för fan!

Hardcore Superstar förra helgen var superbra! Var i nån tup av eufori hela kvällen, haha :P Hade hur kul som helst med trevligt folk, Guitar Hero och själcklar Hardcore Superstar! Och nu e de helg igen, blir en fullspäckad helg även denna! Ikväll blire troligtvis ett besök till MF-puben mm med Sandra + ev några fler och imorn blir det firande av Dennis födelsedag på Harrys. :D Taggad är ordet :)

Va precis i sickla med min mor och julhandlade lite, samt införskaffade påfyllning av ett ganska tomt barskåp. Påväg till bussen i sickla halkar jag och gör en förstklassig vurpa ner i snön vad tror ni jag tänker? HOPPAS FLASKORNA HÅLLER! Haha, men då har man första vurpan denna vinter avklarad ;)


Hittade färdigmixad rom-och-cola burk. Visste inte de fanns i sverige, men man e ju lite blond ;) Köpte den, va tvungen att testa :P

KEEP IT SLEAZY

//// CALIFORNIAWHITE

Party aint over 'til I say so!

Hardcore Superstar ikväll! Taggad till tusen, längesen ja va så här partypepp! Last call for alcohol!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE ska rusa till bussen!

I'm alive

Uppdaterar egentligen bloggen just nu för att informera er om att jag fortfarande e vid liv :P Har idag bestämt mig för att jag ska åka till Belgien (Har vart lite velig pga allt vi missar i skolan när vi e borta) och det känns bra att ha fattat ett beslut.

Idag e ja glaad, för de e heeelg! Ledig imorn, långhelg mellan kurser e allti najs! Fick en plötslig impuls att efter skolan kasta mig ner i snön, men jag motstod den impulsen, hade säkert ångrat om jag gjort de, haha


Kan va rätt fint med vintern ändå. Så länge kollektivtrafiken funkar klagar ja icke!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Vill ha fredag nu tack.

Är förtillfället uppe i den inte så trevliga perioden precis innan en tenta. Denna gång har det vart värre än vanligt, från och till under 2 veckor har jag haft ont i magen på grund av tentan. Värre blev det när vi hade en repetition av kursen tidigare i veckan när vi fick information om att vi skulle kunna massa saker som man absolut inte tänkt sig man skulle behöva. Då hade jag heller inte ens börjat plugga. Tanken var att förra hegen skulle spenderas på att plugga, men nej. Åker på en förkylning på fredagen och är sängliggande med feber hela helgen. Dock så repade jag mig ganska snabbt (till skillnad från min mor som vart förkyld nära 2 veckor). Vart feberfri redan i måndags. Nu är det bara hosta och nästäppta jag bråkar med, men overall mår ja rätt bra.

Nu till lite gladare nyheter! Har nog inte skrivit i bloggen om det, men några  vet att jag tänkt ansöka om att åka till Belgien två veckor under våren för en intensivkurs. Well, jag sökte och igår kom beskedet att jag ska ÅKA! :D Blir jag, Ida och Zineb som drar till Gent i Belgien 2 veckor månadsskiftet mars/april. Att det bara var vi tre som sökte spelar ingen roll, är glad iaf ;) Ska gå och prata med kursansvarige för den kurs vi kommer va borta en del av imorgon. Hon ville att vi skulle komma och prata med henne om kompletteringar för det vi kommer missa in Swedenland, för att på så sätt se om vi fortfarande vill åka. Tror dock inte kompletterings-grejer kommer vara särskilt avskräckande. internationella grejjer som det här är alldeles för roligt för att små saker som kompletteringar ska komma ivägen!

Har avslutat pluggandet för dagen, lite lugnad över att jag känner mig hyfsat säker på det mesta. Sitter för tillfället och lyssnar på Split Your Lip, Harcore Superstar's senaste platta. Föga förvånande är plattan GRYM! Första favoritlåten på plattan vart "Last Call for Alcohol", låten faller mig i smaken miiicket bra ;D

Split Your Lip hamnar för närvarande på en tredje plats över mina favorit album med HCSS. Men, kanske ändras när man lyssnar in sig mer på den!

1. Hardcore Superstar (2005)
2. Beg For It (2009)
3. Split Your Lip (2010)
4. Dreaming In a Casket (2007)
5. Bad Sneakers and Piña Colada (2000)


Dock hör skivomslaget inte till mina favoriter.
MEN, är peppen inför Hardcore Superstar på Göta Källare 11 december! Jenni, here we GO!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


RSS 2.0