Ja... idag... är... det... fredag...

Usch vad jag egentligen borde va på förjäävligt humör idag! Först halkade jag när jag sprang till bussen och gled seriöst typ 3 meter. Aj. Sen lyckades jag fastna i nånting så mina leggings fick ett stort hål (dock vart just det rätt ballt). Sedan hade jag VÄÄÄÄRLDENS segaste föreläsare. Seriöst, hon sa MAX tre ord åt gången. Typ: Vad... säger ni.... ska.... vi ta...... rast...... nu..? Otroooooooooolgt segt och jättetråkigt. Med en annan föreläsare hade hennes 3 timmars föreläsning tagit 30 min. När vi väl slutade vid 4 var det ENORMA förseningar i pendeltrafiken. En timme efter att vi slutat var jag i centralen. Dock var mina bussar i tid vilket va tacksamt :) Roligt nog är jag på otroligt bra humör trots min inte särskilt bra dag.

Igår vare ju dags för konsert igen :D Backyard Babies för 4e gången. Det var skoj, mycket gammalt körde dom :) Och ikväll blire harriet som vanligt :)


Utöver förseningar pga snön va det idag: Växelfel, vagnfel, signalfel, stoppsignaler som höll trafiken still och vem fan vet vad! Likadant i veckor nu, orkar inte mkt till!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

PEPPEN!

Maan, det var verkligen HUR länge sen som helst jag va på en riktig konsert! Hardcore Superstar i Oktober i think. Imorrn bryts den vanan då det är dags för Backyard Babies för 4e gången. :D Fixade även tixx till Crazy Nights Rockfest, Faster Pussycat + Enuff Z' Nuff igår, och idag blev de inköp av KISS biljett! :D Sedan har vi ju även Rest In Sleaze Festival den 6/2 med Crashdïet på scen. Grymt sa grisen! Mest pepp är jag dock på Crazy Nights Rockfest. Varför? Chekka uppsättningen: 

Hardcore Superstar
Bullet
H.E.A.T
Treat
Reptile Smile
Glorious Bankrobbers
(ett FÖRBANNAT bra svenskt band för övrigt!)
Fatal Smile
Babylon Bombs
Crazy Lixx
Baby Jane
Rock N Roll Allstars
Gasoline Queen

TUNG uppsättning, MISSA INTE DETTA! :D PEPPEEEEEN! Bara HCSS hade vart värt pengarna! (tror biljett till dom kostat mer än vad som betalades för detta) Gamla Tryckeriet i Alvik den 10/4 äre som gäller!
Fantastiskt ordnat David och Nikkz, indeed!


Liite trost att man missar SRF, men KISS är inte alls fy skam! Mustasch som support dessutom, så en chans att se dom! Lyckats missa dom trots att man vart på festivaler dom spelat på. Skickligt indeed. SRF har hittills inte några super bokningar. Visst skulle de va sjukt skoj att se RATT, men det skulle krävas något betydligt större än så för att ja skulle släpa mig sit. Ett Guns N Roses med orginaluppsättning kanske?


Hardcore Superstar live @ Peace & Love 26/6 - 08

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Otoskopi

Igår var faktiskt en väldigt intressant dag i skolan. Först föreläsning om audiogrammets utseende. Eftermiddagspasset bestod av Otoskopi! Fick titta i varandras öron med otoskop alltså :D Det var hur kul som helst, och istället för att bli äcklade av saker som vax tyckte alla det var jättekul, och ville titta, när någon hade en vaxpropp. Emma fick bli min allra första patient, haha ;D


Detta är ju då ett otoskop för er som inte visste. ;)

Efter skolan mötte jag upp Elina och inhandlade biljetter alá storlek enorm till Crazy Nights Rockfest. Köpte även till Faster Pussycat och Enuff Z' Nuff nu på söndag :D

Nyss hade jag "utbildningskontroll" på körskolan. Gick inte jättebra, men hans kommentar var iaf att jag bara behövde finslpning. Bådar väl gott iaf att jag inte är en helt hjärndöd bilförare, haha ;) Nu ska jag försöka äta lite frukost, hur det ska gå återstår att se med tanke på att jag mår ganska illa :S Imorn blir Backyard Babies :D

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Seeeeg

Är skittrött. Har nog inte riktigt repat mig efter helgen tror jag.

Fredakvällen innebar harrys som vanligt. Efter harrys drog jag med Jenni och Sofie till Heavens Gate, de va längesen jag va där nu. I princip sen den period när jag och Elina drog dit efter harrys typ 4-5 fredagar i rad. Sjukt. Hursomhelst var det ovanligt skoj där. Snackade lite med Sando (? på stavning) när vi var där och ännu mer när vi gick därifrån. Av nån anledning gick vi från sture till t centralen, nån konstig väg som S valde. Trevlig typ indeed! Den första som har reagerat med att det är ballt att jag ska åka till burma. Så tack för det, S, du fick mig att känna mig betydligt mindre bitter, lite den reaktionen jag vill ha, haha ;D

Kom hem vid 7 tiden på lördan och sov till 10 innan katterna började bråka. Middag hos Asplunds eftersom Mari och Anttu var där. Sedan var det utgång igen. Denna gång bar det av till The Liffeys, en irländsk pub i gamla stan. Det var faktiskt väldigt skoj och otroligt bra stämning. Me like!

Söndag vare Burma möte som stod på schemat. Nya ungdomslokalerna vart superfina! Och så va Ylva tillbaka! :D Allmänt trevlig dag var det iaf. Idag var det plugg som stod på schemat. Å så hämtade jag ut min Galaxy också :D



OVER N OUT

/// CALIFORNIAWIHTE

Wiiiiiikend

Äntligen helg! :D Vart en tuff vecka.

Sitter just nu å väntar på att Ida ska trilla in så vi kan påbörja förfestandet. Sent att börja vid 8 tycker jag dock, haha :P Vid nio kommer även Elina och Lucas :) sen blire harriet. Skoj skoj!

Idag råkade jag försova mig så jag inte hann till skolan, duuktigt Zandra! Hade även körlektion. Hade hoppats på att min mobil skulle komma idag men det gjorde den inte :( Måndag borde de bli, som jag får min Galaxy :) Efter körlektionen blev jag galet partysugen vilket gjort att det helt enkelt inte gick att vänta på att dom andra skulle dyka upp. Så jag sitter här med en Jack n coke. Kan inte köra på  för hårt helt ensam, hehehe ;D :P


Thank you lord for Jack Daniel's! Thank you lord for savin me! The only thing that keep me from the highway, is another glass of that good ol' Tennessee! - Sex Slaves "Thank God for Jack Daniel's"

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE,
the only thing that's better then Jack Daniel's, is drinkin my Jack Daniel's for free!  ;D

Dagens låt

LOVE this song!
 Restless med Pretty Boy Floyd!


It's not love, don't offer her diamond rings! It's not love, don't promise her anything!
A moonlight dance and a one night romance, it's all she really need!

KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE

Ännu mer konstiga drömmar

Ytterliggare en natt med helskumma drömmar. Vet att jag drömde ganska många drömmar inatt, dock kommer jag bara ihåg 2. Om en vecka är det dags att se Backyard Babies, vilket var temat på ena drömmen. Drömde att jag och Elina glömt bort att gå på konserten rätt datum och kom på det dagen efter. När vi kom på det fick vi världens panik och ringde till jättemånga för att få bandet att göra ett gig för oss så vi inte hade betalat biljetter i onödan. Varje person vi ringde till hänvisade oss till någon annan, så fick aldrig veta hur det gick innan jag vaknade.

Sedan drömde jag att jag och Emma bröt oss in i ett hus av någon anledning. Tror att vi letade efter nånting. Hursomhelst var det 3 personer hemma när vi bröt oss in så vi var tvugna att gömma oss för dom också. Så mkt av den drömmen gick ut på massa konstiga rörelser för att gömma sig när nån av dom som bodde i huset dök upp. Sedan bröt sig några andra in i huset, och vi gömde oss för dom också. Tillslut bestämde vi oss för att det var lika bra att dra därifrån. Vi hittade ett tomt rum på våningen längst ner och skulle hoppa ut genom fönstret. Däremot var det en jävla massa glasgrejer på fönsterbrädan som vi flyttade på. Jag tyckte, när vi hoppat ut, att vi skulle springa därifrån, men emma bestämde att det var bäst om vi ställde tillbaka så mkt som möjligt av grejerna. Sagt och gjort. Sedan sprang vi därifrån, hem till Emma och gick ut med hennes hund.


Heta Dregen of Backyard Babies!

KEEP IT SLEAZY!!


///// CALIFORNIAWHITE

Konsiga drömmar's back!

Inatt hade jag en helskum dröm. Drömde att det var min födelsedag (eller nåt annat som gjorde att jag fick massa presenter). I present av Elina fick jag iaf typ 30 par skor i varierande storlek mellan 39-41. Bland annat så fick jag typ 10 par converse, 2 par vita resten svarta. Vi va ute på rondellen i närheten av där jag bor när jag fick alla skor. Sedan var vi tvugna att låna bil av asplunds för att kunna få med alla skor hem. När vi skulle lassa in skorna i bilen hade vi stora problem med att få med oss skorna och tappade minst hälften av alla skor påväg till bilen. Sedan tog det typ 4 timmar att plocka upp alla tappade skor.


10 par Converse behöver jag tydligen!

Idag hade vi en kort dag i skolan, 10-12. Dock så befann jag mig i flempan redan kvart över 9. Suck, duktiga jag åkte alldeles för tidigt. Föreläsning var iaf ganska intressant, handlade om yrsel från patienternas synvinkel. Dock så tröttnade man när det var ca en halvtimme kvar. Då började jag klottra. :P

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

4 år

Idag är det 4 år sedan på dagen som Dave Lepard lämnade oss. Helt sjukt att det har gått så lång tid, kommer fortfarande ihåg den där hemska, hemska dagen när jag läste i tidningen om hans död. En liten notis var vad han fick. En liten notis som completly broke me. Vila i frid Dave Lepard, 1980 - 2006.



Vi ses på Rest in Sleaze Festival den 6e feb alla rokkers!

in the words of Dave Lepard,
KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!

//// CALIFORNIAWHITE

Dessa tester

När jag har tråkigt brukar jag ganska automatiskt hamna på facebook och göra tester. Gjorde några tester nyss, bla Vilken kändis passar du ihop med. Vem får jag om inte den skådis just nu jag tycker är mest överskattad för tillfället, Robert Pattison. Är sådär lagom trött på allt tjafs om honom överallt. Fast så blir min reaktion så fort det skrivs väääääääldigt mkt om någon/nånting. Delvis därför är jag en antagonist mod Idol. Fast mest för att det aldrig kommit något bra ur programmet.



My soulmate, hahaha :P

Näe, helt ärligt, inte fan kan man väl säga att pattison e snygg. DÄREMOT är han faktiskt en rätt bra skådis och visst har han en viss charm. Men smaken är som baken!

OVER N OUT

/// CALIFORNIAWHITE

Moget

Snackade nyss med Hanna i telefon. Tydligen hade hon fått en förolämpande kommentar på en bild på bilddagboken av nån. Sånt där gör mig lite irriterad. Fattar inte varför det är så kul att förolämpa människor man inte ens känner. Iaf anonymt, vilket betyder att man inte är villig att stå för vad man säger. Fåååånigt. Har man inget snällt att säga om folk ska man fanemej hålla käften. Sådeså. Fick själv, inte direkt en klert förolämpande kommentar, utan en som tydde på att jag var korkad, för ett par år sedan. Klagade om barnprogram och denne Martin skulle komma med en fyndig kommentar, se här. Hur dålig självkänsla måste man inte ha om man tkr det är så förbannat kul att förolämpa främlingar? :S

Fick ut lite av min irritation, så kan nu fortsätta berätta om min otroligt spännande dag. Start av termin 2 idag med medicinsk audiologi 2. Kursen är tydligen ganska teoretisk, dock ska vi få göra lite skojiga saker. Auskultation är det mest spännande med öronoperation och besök på balanskliniken. Vi ska även få lära oss titta i otoskop :) Anyways, hade en föreläsning om vestibularsystemet (balanssystemet) vilket vi iofs hade haft förut. Däremot tkr jag att denna föreläsning var intressantare och jag fattade mer. Downsides; vi började 8.30, vilket innebar uppstigning kl 6. Dålig luft i salen samt att föreläsaren tyckte att det var en jättebra idé att bara titta på mig, Emma och Irena. Brukar inte de som sitter längre bak dra åt sig fler blickar? Min erfarenhet från gymnasiet iaf..

Slutade iaf redan vid 12 och kom alltså hem hyfsat tidigt :D Trots trötthet lyckades jag hindra mig själv från att sova några timmar och tittade på vänner istället. Sen hamnade jag här. Spännande dag, va? :P

Är för övrigt bara nyfiken om när CSN bestämmer sig för att göra denna månads utbetalning. Första efter terminstart kommer nämligen nödvändigtvis inte den 25e för er som inte e bekanta med csn + högskola. :P Haha. Har nämligen ganska tunt om cash för tillfället å skulle behöva lite klirr i kassan.


Kassaklirr, ja tack!

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE


The weekend world is another place

Helgen har kommit och gått ganska stillsamt. Fredagen började med avslutning av kursen Vetenskap 1. En ganska lättsam redovisning av min och Idas vetenskapliga artikel om koreanska ungdomars musik-lyssnar vanor.

Fredagkvällen inleddes med att Elina kom hit för ett hastigt förande inför utgången. Sedan bar det för min del av till Östermalmstorg och Fridays för Michelles 20-års middag. Hela den grejen gick potroligt segt, fick vårt bord typ en halvtimme försent, alltså typ vid 10. Halv 11 fick vi beställa. Sådär lagom sen middag va, haha :P Däremot så var det superskoj, även om det tog ett bra tag för dom som jobba där att fatta att jag ville ha en gaffel så jag kunde äta :P Gott som fan var det, och man vart nästan jobbigt mätt. Lätt värt de dock!

Det var inte bara Mich som fyllde 20 i fredags, utan även Emilio! Så efter Fridays bar det vidare till Harrys och träffade födelsedagsbarnet. Elina anslöt även hon. :) Vart en lite halvskum kväll dock, vart ganska så seg. Men det var skoj ändå, sådeså! :D


Me n the birthday boy!

Lördag + idag har spenderats hos asplunds som hundvakt åt Wilma. Sådär lagom icke-spännande. Fick en flaska Jack från båten som tack däremot :) Imorn blir de nya tag med start av termin 2!

KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE

Konstiga personer

Händer från och till att jag fått kommentarer från bekanta angående killar. Tydligen kan man enligt vissa inte vara kompisar med killar. Frågan "Var det din pojkvänn?" har jag fått några gånger när man exempelvis gett en hejdå kram till nån. Återigen idag fick jag den typ av fråga efter att jag sagt hejdå till GUstav vid tuben. Sen när måste det finnas något sexuellt mellan killar och tjejer för att man ska kunna umgås? Om jag ger en kram till någon kompis pojkvän, skulle det betyda då att han är otrogen? Haha :P Isf, sorry Elina, haha ;)

La nyss en ansiktsmask och kom å tänka på när Fredrik såg mig, Linnea och Filippa med ansiktsmasker i somras. Snubben typ dog av garv. Tydligen såg jag roligare ut än dom andra. Wellwell, jag ska njuta av en HELT pluggfri helg! Superskönt! Har inte haft en sån sen min födelsedagshelg i oktober! NAJS!

Kvällen börjar med firande av fina Michelle som fyller 20 idag! Middag på Fridays blire! Grattis Mich! <3


Jag och Michelle på studentmiddan :) <3

Nu ska jag fortsätta göra img iordning :)

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Nu får de väl ändå räcka!

Miami Ink. LA Ink. London Ink. Personligen tyckte jag det räckte alldeles utmärkt med bara Miami Ink. När London Ink började sändas kände jag att det var alldeles för mkt. Nästa program, Tattoo Highway. Är det bara jag som tycker hela grejen har gått över styr? Hur mkt intresse kan det finnas kvar för att se dessa ständiga tatueringsprogram? Att detta kommer från en tatuerings-älskare som jag själv säger väl en del, eller? Överlag känns samtliga programmen ganska fake, det tar INTE typ en kvart att rita upp en hel ryggtavla, som de säger i programmen. Det bör väl de flesta fatta, iaf om man är någonlunda insatt i att teckna. Sådeså!


ENOUGH!

KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE

Vetenskap 1

Är nu nästan klar med kursen vid namn Vetenskap 1. Började i tisdags och slutar imorn, lång kurs va? :P Tisdagen var det mest värdelösa dag någonsin in history of ma school time. först och främst, 9-17 dagen efter en tenta! INTE helt okej. Dessutom fick man inte ut någonting av förläsningarna, bla eftersom föreläsarna sa emot varandra om ganska mkt. Tror inte att så många i klassen nånsin har lyssnat så lite. Tydligen hade Gustav tom somnat. Men efter skolan träffade jag Elina vilket var skoj. Det var längesen sist <3

Igår skulle vi leta fram vetenskapliga artiklar. Tråk till tusen med artiklarna i sig, men flumm sådär under eftermiddan vart ganska skoj. ;D Redovisning imorn och sen HELLO plúggfri helg! Dessutom är det sista dan penicillinknaprande! FÄSTA FÄSTA FÄSTA!! Miich fyller 20 imorn såå de blir middag innan! Myspys, lääääänge sen jag träffade alla! :D Är nästan säker på vad jag ska beställa för mat också, iaf om det är samma meny här som i Lettland på Fridays. *Hoppas hoppas*


En sådär lagom konstig bild på mig och Elina

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


Modern Day Delilah

Tenta idag då. Har inte mycket mer att säga än att den med 90% säkerhet resulterade i min första omtenta ever. Men känner att halsflussen jag åkte på förra veckan är en rimlig ursäkt till detta. Så nog om det!

Till skillnad från igår är jag på förvånantsvärt bra humör idag. Har vart effektiv efter skolan genom att både åka och hämta paket från henkan samt att göra studieanmälan. Glöm inte bort de alla på högskole/universitets nivå, annars får ni inga pengar! Vilket ni säkert vet ;) Undrar när info om terminsavgift kommer.

Sitter just nu och lyssnar på Sonic Boom med KISS. Modern Day Delilah, HELL YEAH vilken superbra låt! KISS SKA ses i sommar om jag så måste gå ensam! Lätt värt! Dock är det säkert fler jag känner som ska gå, måste bara hitta dom först, haha ;D Är även sjuuukt partysugen, har inte festat sen nyår! Blir dock inge festande förns på fredag, men då fan!

Modern Day Delilah, lyssna på den om du inte hört den! Och har du hört den, lyssna på den igen!



Sitter just nu och mumsar på Fazer choklad som min fina mormor hade med sig när hon kom i tisdags <3 Hon åkte hem imorse. Smirnoff Ice hade hon köpt till mig också. Snällt tycker jag, även om jag när halspflussen var som värst kanske inte riktigt tackade ordentligt. :)

Ska försöka få inläggen att rulla mer regelbundet igen. I plomise I will try. :)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

punktpunktpunkt

Kommer ha en dålig sommar 2010. Ja jag e bitter.

Crazy Nights Rockfest


 
Babylon Bombs, Baby Jane, Bullet, Treat, Reptile Smile, Fatal Smile, Glorious Bankrobbers, Crazy Lixx, Almost Famous och headliner HARDCORE SUPERSTAR! Säger bara FUKK YEAH! Inte dåligt fixat Nikkz och Laroxx!

www.crazynightsrockfest.com!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

dags för en uppdatering

Över en vecka sist jag skrev här, maan jag börjat slacka med bloggen. Anledningen är dock simpel och den heter halsfluss. Så för närvarande e jag inne på 4e dan av 10 av penicillin-ätande. Är OTROLIGT trött på de 4 väggar som kallas mitt rum, men inte riktigt läge att lämna dem när det är tentaplugg som står på schemat hela dan. Det gällde även gårdagen, och morgondagen kommer se likadan ut. Halsfluss precis innan tenta va inte jättebra. Kommer med 90% säkerhet inte klara tentan pga att jag inte kunnat plugga. Men, finns ju omtenta.

Whiskey sprang nyss iväg som i panik när han hörde Madonna-reklam på spotify. Sjuuukt värd katt jag har :D



Min mormor kom hit för ett par dar sen, och med sig hade hon mumsig Fazer choklad :D Inte kunnat äta på ett par dagar, men nu går de finfint att få ner, super för uppmuntring när man kommer på att man råpluggar inför tentan ;)

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0