Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Hade avslutning igår i esteternas hus och kollade på uppträdanden å sånt. Lärarna sjöng en låt och om jag ska vara ärlig lät det hemskt :P Fast det var kul. Sen kollade vi på cyberfilmen som vid alla avslutningar. Efter vi hade slutat stannade jag, louise och my kvar i skolan i typ en timme eftersom vi skulle prata med Carlos om våra felaktiga spanska betyg men som vanligt vägrade han lyssna på oss. Tillslut åkte vi från skolan iallafall och då bar det av mot grönan. Man borde seriöst skaffa jobb som går ut på att vara i en dräkt på grönan (typ som "aporna" som brukar gå omkring på grönan) man blir typ värsta omtyckt av alla.

Var jättetrött när jag kom hem igår fast folk ville verkligen inte låta mig sova. Fick först ett sms precis när jag höll på att somna. 5 minuter senare (när jag var nära att somna igen) fick jag ett till sms. Varför vill folk ha tag på mig när jag vill sova? Detta hände typ 5 gånger igår :P Haha ;)

Jag har nämnt tidigare att Andreas (sh lärare) alltid kollar skumt på mig. Cindy fotade honom igår och lyckades fånga exakt den blicken han brukar ge mig, så jag tänkte lägga upp den här.
 (Förstora)

Puss å kram skumbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0