Befinner mig för närvarande i...

Belgien! Okej första uppdateringen här på över en månad (ber så hemskt mycket om ursäkt!). Hursomhelst så skrev jag för länge sen att jag skulle till Belgien på en intensivkurs om hörselhjälpmedel. Nu är jag som sagt där. Har vart här ungefär en dag. Skoldag hade vi idag där alla skulle hålla presentationer om sina länders kultur samt hur utbildningen är uppbyggd i olika länder. Vi var sist ut och helt ärligt hade vi kunnat berättat en historia om en gris, det var ingen som lyssnade. EFter skolan gick alla vi ca 50 st till en park och drack lite öl i värmen. De va rätt najs att sitta där, dock hamnade vi vid den franskspråkiga sidan och satt och pratade med varandra. Men ikväll blir det gemensam middag för alla som bor på hotellet (= alla utom belgarna).

RUmmet vi numera kallar hem är helt okej. INte kanske det bästa hotellrum man sett, men det fungerar. Däremot bor vi i en annan byggnad än själva hotellet (och alla andra). Det är nån mer som bor på vår sida, men har inte sett dom. Har för närvarande inte särskilt mkt bilder att dela med mig av, har inte fotat nånting med min kamera. Men, kan visa 2 bilder på hotellrummet.


Vårat lilla "kök"


Så här mycket har jag hittills spridit ut mig + grejer utspridda i badrummet. Vi har vart här ett dygn.. Zineb och Ida håller sig mer ihopsamlat. xD

Alright, men nu börjar det bli läge att gå och fixa sig iordning inför middag. (Sitter nämligen inte på rummet utan precis utanför hotellets reception.

Will try to keep this thing more updated!

KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE njuter av lite sol och värme!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0