Helgen i Gent

Så, denna helg började igår runt 11 när vi hade slutat skolan (ja skola på en lördag!) Dock hade vi en väldigt lugn dag med några presentationer. Efter skolan gick vi med några belgare, nederländskorna och turkarna till en resturang som hette typ Kastraat (? på stavning). Beställde pasta Kastraat som var deras egen bolognese med hemligt recept. Det var supergott, och man höll sig verkligen mätt hela dagen. Efter lunchen vart det en liten shoppingrunda där jag investerade i ett par nya skor (converse). detta eftersom ena paret skor jag haft med mig höll på att gå sönder. (Likadana som jag hade på getaway i somras för er som vet). Oh, juste! VI hade 22 grader varmt och sol igår! Sjukt najs!

På kvällen var det dags för fääst! Började kvällen på hotellrummet med Bacardi Breezer Lemon, nån orange-vodka likör grej som vi shottade. Den var inte så god. Vi hade även Passoa. Hade helt sanslöst kul på rummet och tog massa galna party-bilder. Efter ett tag (= när drickan i princip var uppdrucken) tog vi en sväng ut med Turkarna. (Alltså ut som i utomhus) Dom hade med sig lite vin. Blev en hel dels sjungande för deras del. Jag och Zineb tog en liten promenad och träffade på några random polacker som vi stannade och snacka med ett tag. Majoritetebn av dessa va, ehm, minst sagt packade.
Party-crew med glajjer!


Ida och jag med några av turkarna

Med några polacker


Yngsta polacken (lika gammal som jag) and mee

Alright, denna uppdatering från belgien får nu lida mot sitt slut, kanske ska vi hitta på nåt att göra. (Svårt med tanke på att allt här är stängt på söndagar men)

KEEP IT SLEAZY!!!


//// CALIFORNIAWHITE

Miljöombyte på miljöombytet

Igår fick vi lite miljöombyte! Istället för skolan här i Gent åkte vi till Antwerpen ( ca 1 timme med tåg) för att spendera dagen på skolan där. (Det är några från kursen som är därifrån så dom hade fixat lite). Dagen involverade en del presentationer från olika HA tillverkare. (Bla var det 4e gången ja träffa oticon) Efter att skoldagen tagit slut tog vi en "foto promenad" till resturangen där vi skulle äta. Det gick ut på att följa bilderna i häftet. På något sätt blev jag ansvarig för "kartan", men vi lyckades hitta ändå utan allt för mycket hjälp. Efter middan blev det lite häng i "källaren" till resturangen med lite öldrickande och annat. Trevligt! Sedan bar det av tillbaka till tågstationen för hemfärd. Såg en väldigt ball kyrka som jag var tvungen att fota. Lägger upp bild på den i ett senare inlägg, har bilden på mobilen men sladden är kvar på rummet. :P


Idag har ja köpi Pom-Bär! ;D

Snart är det dags för fredagsmys med lite chips och en stor flaska breezer! (:


KEEP THE FUKKIN' HAIR IN SHAPE!

//// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0