Tjänsteresa, check!

Mellan den 25-29/1o var det dags för en tjänsteresa! Vid 10 tiden den 25 oktober samlades ca 35 st förväntansfulla audionomer/tekniker/receptionister/telefonister/ekonomer etc etc på arlanda för att sätta sig på ett flyg till Istanbul! En del folk man redan kände, men även bra många nya ansikten. Riktigt roligt har jag haft! Mådde som man förtjänade efter resans slut antar jag. Vi har åkt båt, turistat lite, njutit av en fantastisk utsikt från hotellets terass och haft lite utbildning. Sedan vart det även en eller annan drink. Har bland annat vart på den märkligaste nattklubb jag någonsin sett. Nu i efterhand antar jag att "Porrklubb" inte är en alltför stor överdrift. Halvnakna tjejer som dansade och bilder på olika sex-ställningar på väggarna. Ibland regnade det även strimlat toapapper från taket. Men, vi hade kul!
 
Terassen på hotellet, Måste erkänna att det inte var helt fel att äta frukost med denna utsikt på mornarna!
Den trevligaste omställningen var att det var varmt! Vi gick runt utan jackor. Som mest behövde jag ha en lite tunnare kofta på mig om kvällarna! Härligt till tusen! Blev ännu lite najsigare när vi fick veta att det snöade här hemma. Fick en liksom att njuta fullt ut av värmen! :D
 
Nu är man tillbaka till vardagen med utprovning av hörapparater, hörselmätningar och journalskrivning. Hade nyss en man hos mig som jag helt ärligt inte vet varför han var här. Hade apparater från 2009 som han var supernöjd med. Upplevde inte att hörseln hade försämrats och tyckte ljudet lät jättebra i apparaterna, så han ville inte justera något. Vi pratade endast om tv-hjälpmedel, sedan gick han. Märkligt besök deluxe!
 
Over N Out
 
/// CALIFORNIAWHITE

Tröttis-måndag

 
Känner mig ovanligt trött och seg denna måndag. Vet inte varför. Känner mest för att krypa ihop i mitt duntäcke och slötitta på någon film. Trpr inte det skulle vara så uppskattat dock. :P Bara att kämpa på. Efter jobbet har jag lite att stå i, hämta paket, växla pengar till Turkiet och köpa lite grejer. Lär bara hämta skorna, resten får hinnas med på onsdag, för imorgon är det Steel Panther som står på schemat! På torsdag drar jag iväg med jobbet till Istanbul! :D
 
Ska bli jätteskönt att komma bort lite, även om det är en del jobb som står på schemat. (Typ utbildning, infomöten etc kan jag tänka mig). Fick en bild förra veckan, tydligen ligger vårt hotell ganska nära detta!
 
Eftersom min nästa patient nu dykt ska jag ta in henne!
Until you hear from me again,
 
Over N Out
 
/// CALIFORNIAWHITE
 

Rubrikilainen

Ohay mina damer och herrar! Dags för en liten uppdatering igen, såhär på kvällskvisten en fredag!
Ikväll är det födelsedagsfirande som står på schemat. Mickis har nämligen fyllt 23 i veckan så dags att ge sig ut och busa lite på stan! Först ska jag däremot ut till Väsby för lite förfest.
Ska bli skönt att slappna av lite efter en jobbvecka som denna!
 
Hade en relativt strulig förmiddag, mycket på samma gång. Tänker inte tråka ut er med min mestadels jobbiga förmiddag, men vill dela med mig av en händelse.
 
Hade en utvärdering av 2 ganska små apparater där man kan justera volymen genom att öka på en apparat och sänka på den andra. Den funktionen hade av nån anledning inte aktiverats så jag bestämde mig för att ringa till Oticons support för att få veta hur jag skulle göra. Slår ett telefonnummer, någon svarar: Hallååååå? Jag råkade ringa till en gammal tant! Ehm, oj? Haha tror inte hon kan hjälpa mig direkt. :P Lyckades iaf få tag på Pär från Oticon tillslut. Tankspridd deluxe.
 
Very well, ska väl ta och bege mig snart, är ju ändå rätt långt till väsby, suck. ;)
 
Random bild från Redline 9! :D
 
KEEP IT SLEAZY!
 
/// CALIFORNIAWHITE

Audionom

Herregud, man märker verkligen att man inte bloggat på ett tag när inloggninssidan ser heeelt annorlunda ut än sist! Tog mig ett tag innan jag ens hittade vart jag ska trycka för att skriva ett nytt inlägg. :P
 
Sitter för närvarande på jobbet och skriver. Har precis (eller ja, för ca 30 min sedan) skickat iväg dagens sista patient. Väntar nu på att övriga ska jobba klart, sedan ska vi ut på lite after-work!
 
Otroligt nog har jag en hel del läsare som tittar in dagligen, trots att jag uppdaterar så sällan. Ifall det finns någon ny läsare där ute som inte känner mig privat kan jag informera lite om vad jag gör!
 
Jag arbetar som Audionom. Vad gör en Audionom kan man fråga sig? Jo, vi jobbar med hörsel. Detta kan ske på lite olika sätt. En del audionomer jobbar till största del med hörseltester av olika slag, för att utreda hörseln helt enkelt. Andra arbetar på hörapparatföretag som produktspecialister och en del jobbar med arbetsplatsanpassning. Jag jobbar främst med utprovning av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Provar även ut en del hörselskydd. Arbetar på Kungsholmen i Stockholm sedan några månader tillbaka och trivs jättebra! Har världens bästa kollegor och stämningen här hos oss är god.
 
Är ganska ny Audionom, tog examen så sent som i somras. (1/6 2012 för att vara exakt) men känner att jag kommit in i arbetslivet ganska bra. Framförallt är det väldigt skönt att faktiskt tjäna lite pengar och inte vara fattig student!
 
För att demonstrera hur väldigt små hörapparater det finns numera slänger jag upp denna bild! (Observera att det är ett körsbär och inte ett äpple som jag trodde första gången jag såg bilden xD)
 
Over N out
 
///CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0