Audionom

Herregud, man märker verkligen att man inte bloggat på ett tag när inloggninssidan ser heeelt annorlunda ut än sist! Tog mig ett tag innan jag ens hittade vart jag ska trycka för att skriva ett nytt inlägg. :P
 
Sitter för närvarande på jobbet och skriver. Har precis (eller ja, för ca 30 min sedan) skickat iväg dagens sista patient. Väntar nu på att övriga ska jobba klart, sedan ska vi ut på lite after-work!
 
Otroligt nog har jag en hel del läsare som tittar in dagligen, trots att jag uppdaterar så sällan. Ifall det finns någon ny läsare där ute som inte känner mig privat kan jag informera lite om vad jag gör!
 
Jag arbetar som Audionom. Vad gör en Audionom kan man fråga sig? Jo, vi jobbar med hörsel. Detta kan ske på lite olika sätt. En del audionomer jobbar till största del med hörseltester av olika slag, för att utreda hörseln helt enkelt. Andra arbetar på hörapparatföretag som produktspecialister och en del jobbar med arbetsplatsanpassning. Jag jobbar främst med utprovning av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Provar även ut en del hörselskydd. Arbetar på Kungsholmen i Stockholm sedan några månader tillbaka och trivs jättebra! Har världens bästa kollegor och stämningen här hos oss är god.
 
Är ganska ny Audionom, tog examen så sent som i somras. (1/6 2012 för att vara exakt) men känner att jag kommit in i arbetslivet ganska bra. Framförallt är det väldigt skönt att faktiskt tjäna lite pengar och inte vara fattig student!
 
För att demonstrera hur väldigt små hörapparater det finns numera slänger jag upp denna bild! (Observera att det är ett körsbär och inte ett äpple som jag trodde första gången jag såg bilden xD)
 
Over N out
 
///CALIFORNIAWHITE

Kommentarer
Postat av: Elina

Haha trodde också det va ett äpple! :P

2012-10-06 @ 21:39:51
URL: http://elinahedin.blogg.se
Postat av: Thïlde

trodde det var ett äpple först, haha :D

2012-10-10 @ 21:44:49
URL: http://stickyysweet.blogg.se
Postat av: pia

Haha, jag trodde också det var ett äpple :P

2012-10-16 @ 23:04:02
URL: http://paien.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0