Jobb jobb och åter jobb

Usch nu blir jag ledsen :( Läste nyss att Pretty Boy Floyd ställt in sitt gig nästa vecka. Jag som hade fixat ledigt från jobbet och allt dagen efter. Hade vart så enormt skoj att se dom... Wellwell, Lovestain spelar fortfarande, kan alltid dra och se dom ;D

Andra dagen på jobbet nu avklarad. Är betydligt mycket piggare idag än jag var igår efter jobbet. Detta trots att varorna kom idag (Plocka in varor = mycket mer jobb). Rosa jobbade iofs idag vilket är najs, då slipper jag duka, haha :P Inte lika mkt att diska heller! Imorn är det pasta vilket betyder att jag slipper skala potatis, woho! :D Måste säga att jag nästan längtar till på måndag då ja e ledig, haha :P Emmelie berättade att hon jobbar imorn å sen går på semester. :< Trist, ja gillar att jobba med henne.

Imorn blire även Harrys! Tänker fan inte missa en fredagkväll bara för att ja råkar jobba på lördan! Sådeså! ;D Nu ska ja fixa ordning lite te! Snodde med mig några påsar söder-te från jobbet, mums! :D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Bakk from Latvia!

ÄNTLIGEN (måste jag säga) tillbaka från Lettland. Usch usch vilken jobbig vecka det har vart. Massa strul med stroppig prästfru, körtelfeber och sjukhusbesök för stukat finger är bara lite av grejerna. Tänker dock inte gå in på detaljer här om det första, Jerkan ska få höra ett och annat sen vid utvärderingen. När det kommer till de andra 2 grejerna handlar inget om mig, Alicia åkte på en släng till av körtelfebern och åkte hem i onsdags. Fredrik fick problem med fingret tackvare ett av de jobbigaste barnen. Kan försöka ta veckan i korthet.

Söndag morgon, 6 trötta ungdomar samlas utanför Nacka Kyrka för att åka taxi till Skavsta flygplats. Jag, Fredrik, Gustav, Linnea, Filippa och Alicia anländer safe till Jelgava där barnlägret var. (Efter en vääldigt bumby bilresa från flygplatsen). Första dagen var helt onödig eftersom vi inte gjort något vettigt, Satt och chilla i solen typ. När lägret väl drog igång började allt de jobbiga. Usch, nej, inga fler lettiska småbarn för min del på et braa tag! Efter lägerdagens slut var det middag på samma kedja som förra året, Chili Pica ("pizza") följt av återgång till internatet vi bodde på och oftast en tupplur sen dusch eller vice versa. Har seriöst lagt typ 5 ansiktsmasker på 8 dagar!

På lördagen fick vi ett tacksamt break från barnen och åkte till riga över dagen! Det var verkligen hur kul som helst. Måste säga att vi funkar hur bra som helst ihop som grupp, jag, L, Fi, G, Fr. Trevliga samtal och skratt. :D Hade det inte vart för gruppen hade det var så ovärt alltihop. Faktiskt. Massvis av cred till Linnea som haft ansvaret för denna resa. Klarat av allt strul som vart (återigen har det vart massvis). Skulle inte pallat! Very good job!

Veckans skönaste: En kille på lägret går bakom en tjej, fejk pruttar precis bakom henne, säger "Afoooo" och viftar med handen framför näsan medans han springer undan. Tjejen blir skitsur, kollar skräckslaget mot oss för att se om vi trodde att hon pruttat, springer sedan efter killen. Klockrent eller vad? Det skätet upprepades flitigt veckan ut, både av oss och av barnen.

Nu ska jag göra nåt annat.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE
says AFOOOOO

Picture time!

Tänkte bjuda på lite bilder från i tisdags när ja å E körde chillkväll här på kvarnis, samt från igår. :)
Tisdag (klicka på bilderna så blir dom större)
   
 

Någon typ av bildbeskrivning:
1. Klätterställningen hade en kikare, okej? ;D
2. Oh no, I'm trapped!
3. Jag och E
4. Jag var modig och besegrade rep-grejen ;D
5. Utsikten in mot stan hemifrån :)

Crazy Nights
   
   

En till typ av bildbeskrivning
1. Jag å E @ my place
2. Jag har hårspray å jag tvekar inte att använda den!
3. @ Harrys
4. Nike och Sandra kikade förbi också :)
5. Jag och Sandra :)
6. Snackade lite med basisten och trummisen från bandet Cutlips

Alrite! Ska försöka packa färdigt nu!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Intressant upptäckt

Så var det dagz att plocka fram min fina väska för att packa till Lettland. Inuti den fann jag något jag letat efter länge, mina vita BH-band! Har undrat vart dom tagit vägen i säkert 9 månader. Har nämligen bara en helvit BH som alltså vart bandlös länge. Men nog om den otroligt intressanta infon. I väskan fanns även en del papper i form av t-bane grej för Paris (3 st av någon underlig anledning), nån typ av tidning på franska och lite annat skit. Det fanns även en tom Orangina flaska. Värda saker att spara. :P


Va tyckz om min finfina Crüe-resväska? :D

Innan har jag inte vart pepp alls på att åka, men idag kom ja å tänka på hur kul vi faktiskt hade förra året med Nics "sjömonster" han byggde på stranden och en lettisk rock-konsert. Wellwell, dagz att fortsätta packa i guess.

Over N Out
//// CALIFORNIAWHITE


OMG someone killed squareman!

Efter en mindre utskällning av E om att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, here I am ;D
Okej, vad har hänt sen sist? Egentligen inte jättemycket. Var och såg Harry Potter filmen i torsdags och tänker nu gnälla lite om den. Orkar du inte läsa mitt gnäll, börja läsa igen efter bilden.

Okej, sjätte filmen i en serie ganska dåliga filmer av otroligt bra böcker. Harry Potter-nörd som jag (tyvärr) måste erkänna att jag är stör många saker mig i filmer som denna. Okej, visst filmen var välgjord och blablabla, men seriöst? Orka att dom tar med massa oviktiga saker, som ibland inte ens är med i boken. Jag tvivlar på att folk som inte läst böckerna kommer förstå sjunde filmen ordentligt eftersom sjätte filmen beskriver det man behöver veta för att fatta 7an vääldigt dåligt. Däremot måste jag säga att det fanns en del humor i den. Men seriöst, liquid luck = flytande flax? :S Och så tycker jag "nya" Dumbledore inte alls passar som han. Bad choice! 2/5 ger ja filmen, pga humorn.



Mer då? Well, igår var det Crazy Nights som stod på schemat. Nothin special. Hade däremot skor med klack på mig för första gången på lääänge. Iaf så var de rätt så dött igår, rätt lite folk. Några bekantisar ser man ju alltid dock. :)

Idag står packning på schemat. Drar till Lettland imorn, så igår var jag å bytte ut en massa pengar till några sedlar som verkligen ser ut som monopolpengar. Skojiga pengar har dom, letterna. Så det blir tidig läggning idag för att gå upp innan 4 (!) imorgon. Tyvärr går vårt plan redan vid 9 tiden (i think) från skavsta så vid 5 bär det av från finntorp. Suck och gnäll, bara tanken gör mig trött. ;D

Ang rubriken har den absolut ingenting med inlägget att göra. Men, Chandler e bra rolig ;D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


Svar på kommentar

Brukar vanligvis inte svara på kommentarer såhär, men ibland får man göra undantag.

"hahaha, jag bad ju honom faktiskt om pussmärket :P
fördelen me det är att läppstiftet faktiskt går att få bort, istället för om det sitter på ens läppar ;D"

Går att få bort? :O Helvetskapet sitter otroligt mkt bättre på huden tycker jag! Seriöst, när jag fick armarna nerklottrade gick det inte bort typ.. alls? :P Nej, de e lättare att få bort från läpparna tycker jag. :P Men du kanske aldrig vart lika drabbad som vissa andra ;D Men, sitter som sten gör det!
Haha

Over N Out

// CALIFORNIAWHITE

Festa?

Blev på ett konstigt glatt humör helt plötsligt! Har känt mig allmänt nere och grinig sen Rockweekend. Inte det roligaste sällskapet alltså. Men nu fick jag lust att göra nånting kul, nån som vill festa? Okej, otroligt begränsat med pengar, ändrar frågan. Nån som vill hemmafesta? ;) Haha

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte iväg till banken för att sätta in pengar från ett utbetalningskort. Träffade sen E och fixade biljetter till Harry Potter på torsdag. Kom hem och snackade med D som snart hade hunnit hem efter att ha slaggat här. (Med anledningen; jag kan inte sova hos Joel, för då pker jag fast för rattfylla imorgon) Trots mitt ganska dystra humör hade jag en najs kväll med pizza och allmänt chillande. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på spelningslistan vid namn jdwigr på spotify (ja, jag har inte fantasi nog att komma på namn) och för tillfället är det KISS som spelas. Najs! Dock gör inte den musiken mig på mindre partyhumör, fan att man inte hade mer pengar! Annars hade Harrys lätt stått på kvällens schema! Fan, klockan är bara halv åtta, det är inte ens för sent för att börja! *Det är nåt fel på mig*

Wellwell. Bjussar på lite bilder!


Jag, E å en tajte dude från Rockweekend

Påväg till HBJ, man kan göra mkt kul med denna bänk. Gollum? :P

Jag är fullt kapabel att se normal ut ;D

Jag svär, jag är inte den skyldige :P Ärligt!

Wow, en bild där man ser normal ut! :O

Seriöst, någon som vill hitta på nåt innan jag hoppar ut genom fönstret av uttråkig-het?!?

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Take me up

Underbar låt från masterpiece-plattan Dominator med W.A.S.P., Take me up! Rysningar när dom spelar den live är allt jag kan säga! Lyssna för fan! :D


// CALIFORNIAWHITE

Torr, hemkommen och glad!

Oflyt med festivaler är verkligen vad som hittills fått beskriva min sommar! Blev tvugna att avbryta Rockweekend pga div omständigheter som med massa annat innehåller jävla massa lera och regn. Kan berätta mer om det imorgon när jag orkar gå in på detaljerna mer, men har annat som är mycket roligare för tillfället. Utöver att vara helt torr för första gången på vad som känns som veckor.

Igår pratade jag lite kort med S i telefonen om antagningsbesked från högskolan! Blev självklart genast alldeles nervig, som med allt annat som gäller framtiden. Helt i onödan. Kom nämligen in på mitt förstahandsval! :D Stannar, lyckligtvis, i mitt älskade Sthlm. Audionomprogrammet på Karolinska Institutet, here I come! :D Så nu är det värsta jag har att tänka på mötet med studievägledaren, haha :D *Note to self: ring för att boka tid så fort du är tillbaka från Lettland!*

Over N Out
/// CALIFORNIAWHITE

Röckwiikend

                                                                       Med denna gåva vill vi fira Studenten 2009
                                                                     Silversmycket tilldelas exklusivt dem som har
                                                                     avslutat sina studier på Cybergymnasiet med
                                                                         högskolebehörighet. Det är framtaget av
                                                                        silversmeden Carl Niclas Larsson (Gräsö)
                                                                         och avbildar skolans varumärkessymbol.

                                                                          Vi hoppas att du har haft en lärorik
                                                                          och rolig studietid hos oss och vill
                                                                              önska dig lycka i framtiden.

Fick ett litet paket idag som visade sig vara från skolan. Gåvan är ett halssmycke med skolans symbol. Lite kul är att det var en av grejerna som de med högst betyg inom linjerna fick, betyder det att dom har dubbel uppsättning nu? ;D Men jag tycker iaf att det var en ganska fin present, kan va kul att ha :) Däremot måste jag säga att efter "brevet" (ovan) som var med var det en del som gick ut utan högskolebehörighet, nån annan som får det intrycket? :P


Visst e de lite fint? (:

Nu däremot är det packning som står på schemat! Rockweekend, baby!! För närvarande ser min säng ut såhär:

En enda röra vill säga! Men, jag har faktiskt ordning i kaoset ;D Det viktigaste e ju helt klart sprit + tält, haha

Var å såd Ice Age 3 idag med Elina. Förvånansvärt bra faktiskt. Kan indetifiera mig lite med Buck, om de e nån som sett den å vet va ja menar :P Bästa repliken:

Buck: Det låter som om blåsten bratar!
Eddie och/eller Crash: Va!?! Vad säger den?
Buck: Hur ska jag kunna veta det, jag är inte blåst!

Typisk Zandra kommentar där, haha :D

Let's roll!

/// CALIFORNIAWHITE

Chill-a-force here we come!

Rockweekend har verkligen närmat sig med stormsteg och på onsdag är det äbtligen dags! Efter några små-griniga dagar börjar jag äntligen komma i festivalstämning igen vilket verkligen är på tiden! Tricket måste vara att lyssna på banden man ska se! Eller nåt ;D Är iaf pepp som fan på festival, även om vårt "camp" kommer bestå av 2 personer, men wtf, man träffar ju på folk där föfan! Rockweekend baby!

W.A.S.P, Gemini Five, Crucified Barbara och L.A Guns vägrar jag missa! Eller, okej, Gemini Five skulle jag kunna missa eftersom jag redan sett dom. Trist att Sister Sin var tvugna att ställa in :< hade vart kul att se dom igen! Men, varför klaga när jag får se mitt L.A Guns?


yumyum ;D

Egentligen kanske man borde sätta igång med att packa, men har fortfarande kläder som för tillfället är i tvätten så det får vänta till imorn. Funderar för tillfället för om det är nån idé att bränna lite nya skivor till RW, men vet inte om jag har lust/orkar/vill slösa skivor. Vi får se.

ROCK ON!

// CALIFORNIAWHITE
säger ROCKWEEKEND BABY!!!!

Uppdatering

Har inte orkat eller haft lust att blogga under de senaste dagarna. Kan dra lite i korthet vad som hänt. Torsdagkvällen spenderades på Harrys med Elina. Det var väldigt lite folk, infact har jag aldrig sett det så tomt. Hursomhelst drog vi runt 12 kanske så hann åka hem innan bussarna slutade gå. Fredag innebär Crazy Nights, något jag inte missar frivilligt. Var där med Nike och Elina. Var inte särskilt party, men hade en ganska trevlig kväll ändå. Det är alltid kul att träffa bekantisar ;D Lördagkväll var det tjejkväll hos Nike med pizzaätande och promenix. Åkte tunt 10 kanske med en detour via haninge och högdalen innan L skjutsade mig hem. All and all, en trevlig kväll även där.

Idag har jag vart otroligt seg, troligtvis för att jag sovit otroligt dåligt inatt. Har iaf chillat lite med J hemma hos mig. Fick gitarren stämd och grejer, haha :P Han drog för några timmar sen och jag har, i brist på annat, kollat på all möjlig skit på tv. Intressanta saker jag haft för mig va, haha ;D


Jag och E hamnade på "framsidan" på Rockspot efter fredagen på HBJ. Nån gång ska väl va den första ;D

Fotografen var asskön, vanligtvis brukar det vara klick och hejdå, men denna stod å snackade om lite allt möjligt. Rolig snubbe indeed :)

Keep it Sleazy!

/// CALIFORNIAWHITE

Reminisce

Såg nyss lite bilder från E:s resa där dom blandannat åkte igenom vackra österrike. Började då tänka på en av de mest speciella veckorna i mitt liv, en vecka i Augusti 06 när jag och massa andra ungdomsledare åkte till Tyskland och Österrike. I österrike var det vandring i alperna som stod på schemat och det är verkligen något jag skulle kunna göra om, sällan jag sett något vackrare än de österriskiska aplerna. Tänkte dra upp lite bilder från resan.


Vad sägs om den utsikten? =)

Har ingen bild på utsikten från hotellet, men denna är någonlunda lik, minus all mark som syns. Endast berg med molnen lågt, otroligt vackert.

Vi vandrade upp till Livets Källa där vattnet var otrooligt gott. Emil och några fler bestämde sig för att ta ett dopp i det iskalla vattnet.

I en skog påväg ner från Livets källa om ja inte minns fel.

I Berlin besteg Ronny Berlin muren ;D

Hela mitt härliga resesällskap hemkomna.

Jag har verkligen gjort en del väldigt speciella saker med kyrkan. Folk får ofta för sig att jag är nån typ av galen kristen som inte gör något annat än att be. Jag är egentligen inte särskilt troende, eller iaf inte "Bibeln-troende", men jag gillar det jag gör. Fick frågan en gång om jag inte skäms för att berätta att jag är ungdomsledare, men ser absolut ingen anledning att skämmas. Okej, ja kanske är en den sista folk skulle föreställa sig som aktiv inom svenska kyrkan, but what the hell, Alice Cooper e kristen! ;)

Kristen hårdrockare som gillar Harry Potter och Liftarens Guide till Galaxen böckerna, hell yeah ;D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


Early start

Blev en tidig väckning för mig idag eftersom vi ska vara hundvakt över helgen. Vaknade och begav mig sen iväg för att hämta lilla Gilbert som ska bo hos oss några dagar :) Tycker lite synd om honom dock. När jag hade mött hans ägare vände han sig om varannan meter och kollade efter matte :( Men det hela gick bättre så småningom och han vart hans vanliga glada sig igen :) Kom nyss in från vad som skulle bli en kort promenad, men som blev en kort promenad + chillstund i solen med några randoms som tydligen tyckte dom kände mig nånstans ifrån. Tydligen spelade dom i nåt band som repar här (kommer inte ihåg va bandet hette dock). Hursomhelst tog dom en paus och satt ute i solen lite. Riktigt trevliga killar iaf. Kul, hur sånt händer när man känner sig mest sleten. Osminkad (dock med solglajjor) o-fixat hår osv. Wellwell ;D


Gilbert :)

Har dessutom suttit och fixat lite med 2 bilder från P&L som Anna tyckte skulle se ut som en band-bild om man klippte ihop dom.

  

Dessa bilder handlar det om (klicka för större)

Efter lite klippa och klistra blev resultatet:


Började då leka lite med bilden och fick fram följande:





Haha visst e ja jätteduktig ;) Har absolut ingen aning om vad exakt jag håller på med när ja lekte, dessutom har jag inte heller ett särskilt bra redigeringsprogram. Men vad gör man, haha

Ikväll blir det chillkväll med Elina :D Saknat henne massvis!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0