False news travel fast

I look out the window, I see the sun in the sky
For now, it's not for me.
Stories of old times, Black book of lies with no reason for rhymes.
No secrets, no disguise.
Colour of the jealousy that hangs over thee
Why don't you believe, You still don't know me.


Books of true tales, Mirrors of tragedy
Remorseful and pale
As always, these news travel fast.

Walking cross snowfields, how can I trust in this path I leave
fading behind me
Pleading not gulity it's in the nature of humankind
Installed in a manchild.
Life can do it in many ways, toss dirt on your face
But I am your man and for you I do all I can.
Standing on the station, watching your train slowly disappear
I'm only shell of a man, I thought you knew who I am...


Books of true tales, Mirrors of tragedy
Remorseful and pale
As always these news travel fast.

But go ahead and blame the fool, You have beliefs that aren't true.
I have not lived the life you read from
The books of true tales, Mirrors of tragedy
My life is no game
It's real shame  false news travel fast.


Why do you keep me in agony?
The books of true tales
How can you hate and keep me in this agony?
The mirror of tragedy
I haven't lied, I haven't cheated!
The books of true tales
What do you think? What do you see whrn you look in
The mirror of tragedy
And I'm still your man, and for you I do all I can

The books of true tales, Mirrors of tragedy
My life is no game
It's real shame false news travel fast!


Jobbintervju på onsdag!

Idag när vi satt i skolan och väntade på att Italienskan skulle börja (vilket var helt bortkastad tid eftersom läraren inte dök upp) ringde min telefon. Den som ringde jobbade på TGI Friday's och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet dom hade (som jag för övrigt sökte för mindre än en vecka sedan). Självklart, vill verkligen ha ett jobb. Hursomhelst har jag nu en jobbintervju redan på onsdag! Har sen jag komm hem suttit å kollat upp vad man ska tänka på när man går på jobbintervju. Har ju aldrig vart på nån förut. Eftersom det stog att det är bra att fråga frågor om jobbet/företaget har jag också spenderat tid med att "plugga Friday's". Vet inte hur mycket av det jag kommer komma ihåg sen men.. :P Har iaf lärt mig att TGI står för "Thank God It's" (nu vet du, Erika, som bara allmänt påpekade att hon inte visste det tidigare ;)) Men SHIT vad nervös jag har blivit nu! Nån som har några tips om vad man bör tänka på under jobbintervjuer, berätta ;)

Idag hade vi en såndär MEGATRÅKIG introduktionslektion till Svenska B. Tycker Christina skulle passa som präst, hon är nämligen bra på att predika ;) Antar att det är ett måste inför en kursstart, men iallafall :P Tråkigt var det. Efter SV kunde man ha dragit eftersom ITA läraren inte kom, men nej man satt i en timme å 20 min å vänta! Åkte efter det å käka på donken å sen hem till sandra. Nu ska jag äta (tredje inlägget i rad jag ska käka :P)

Over n Out
*kurr kurr*

Fredags

Kom på efter att jag skrivit förra inlägget (orkar inte redigera) att jag måste berätta om i fredags. Fredagen var min första riktiga skoldag (skolstart onsdag, ledig torsdag eftersom jag endast hade språk och språket var inställt).
Hade först Geografi där vi gick igenom vad vi gått igenom under våren. Sen Historia där Benkt gnällde över att vi inte gjort nåra frågor om stormaktstiden och sen Företagsekonomi. Den lektionen var mest en introduktionslektion och det enda som hände var att vi fick böcker. Fick 2 st tunga böcker (tillsammans med geografi å historia böckerna samt 2 flerämnesblock blev det VÄLDIGT tungt) Ena boken är en bok med frågor och uppgifter man ska göra och på omslaget till den boken står det "Problembok" xD Kan man hitta en bok som passar mig bättre? Efter skolan skulle jag träffa Elina och dum som jag är släpade jag med mig alla skolböcker (har inget skåp eftersom jag ändå aldrig använder det) Först så erbjöd sig Cindy å Michelle att jag skulle få sätta mina grejer i deras skåp, men nej det kunde jag inte göra. Sen så missade vi bussen och fick vänta en halvtimme och under den tiden skulle jag hunnit lämna mina böcker hemma minst 4 ggr om, men nej det gick inte heller, utan jag var tvungen att släpa med dom i en väska som vägde typ 58 ton. (har inte aalls en tendens att överdriva) Hursomhelst så såg jag och Elina nya Fantastic 4 filmen. Den var bra, men lite skum.

Mat

Over n Out

Sjukare än jag?

Igår var jag med Ecko i stort sett hela dagen. Eftersom jag är på jakt efter en skinnjacka var vi och kolla i lite affärer. Började i Gamla Stan eftersom dom har rea i affären där dom säljer skinnjackor där, men hittade ingenting som var "min stil". Gick sen in till T-Centralen (eftersom det finns en affär med skinn och mocka jackor där) men den var ännu värre. Jackorna var mycket fulare där och dessutom mycket dyrare (kan ha berott på att det inte var rea där?) Hur som helst så åkte vi sen in till Odenplan till en Second Hand affär med bara skinn kläder (samt väskor och lite skor) Måste säga att skinnkläder som har varit använda är mycket snyggare än nytt. Hittade en skitsnygg jacka där men köpte den inte eftersom alla mina pegar skulle vara slut då. Väntar istället på att jag ska få resten av min lön (som borde komma nästa vecka, Jeeei!) och hoppas på att den finns kvar. Annars fanns det en till jättesnygg, fast den var dyrare än den andra. Hursomhelst så har jag absolut ingen aning om var den affären låg eftersom jag inte har nåt lokalsinne alls. Efter det åkte vi hem till mig och gjorde i stort sett ingenting  resten av dagen. Kollade på lite filmer å satt och prata. Väldigt intressant dag va? :P

Nån kanske undrar över titeln på inlägget och jag har kommit dit nu. Vaknade inatt vid 2 tiden av att det var för varmt så jag gick ut på balkongen en stund. När jag stog där såg jag 2 killar komma joggande helt nakna! Den ena sa nåt om att dom hade joggat 2 km nu (till den andra alltså, inte till mig. Tror inte dom såg mig) Visst jag får sjuka ideér och ryck ibland, men skulle inte få för mig att dra iväg och jogga naken. Sjukare än jag? Kommentar. Undrar hur man kan komma på en sån idé från första början.

Idag har vart ännu en "göra ingenting med Ecko" dag.Tyvärr blev jag övergiven fär typ en timme sen när han var tvungen att dra till jobbet. Jobb är någonting jag verkligen vill ha! Spelar inte så stor roll vad det är, bara jag får ett! Nån som har ett jobb till mig? ;) Jag har iofs sökt en massa jobb, (över internet) men det känns inte som om jag kommer få nåt av dom. Det är nog bättre att gå runt och fråga själv, men jag är för feg för att göra det :P

Sitter för tillfället och lyssnar på Sonata Arctica (satte mig egentligen vid datorn för att svara på frågor till Historian som jag glömde göra under vårterminen, men det verkade för ansträngande) och dom är verkligen SÅÅ bra!
Kolla på det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=R9rZRZVdLnI Låten heter "Kingdom for a heart". Dock inte min favoritlåt med bandet, men väldigt bra. Gillar du Nightwish borde du gilla Sonata också eftersom dem spelar liknande musik ^^ Kan även påpeka att bandet "Epica" spelar liknande musik.

Ska dra å käka nu eftersom min mage har börjat protestera ljudligt den senaste halvtimmen :P

Over n Out!


Sista dagen på lovet

Så var det sista dagen på lovet och därmed skolstart imorgon. Vanligtvis brukar sista dagen på lovet vara en lite deprimerande dag, men för en gångs skull så stämmer det inte. Anldeningen till det är att det händer så mkt roliga saker i höst och vinter! Ska ta och radda upp det jag kommer på för tillfället!

Hammerfall på Grönalund 24/8 (okej, kanske räknas som sommar, men ändå)
Venus Doom med HIM släpps den 19/9
Dark Passion's Play med Nightwish släpps den 28/9 (okej, är inte ett jättefan av Nightwish men :P)
Takida intar Arenan den 1/10
Crashdïet släpper äntligen nya skivan "The Unnatractive Revolution den 3/10 (extremt efterlängtad från min sida)
Crashdïet spelar på Klubben den 18/10
Frankrike vecka 44! :D (Detta betyder tyvärr att jag missar Sonata Arctica den 31/10, men jag överlever ;))
Nightwish spelar på Arenan den 4/12

Så trots att skolan börjar igen händer det mycket kul. Sen har ju även Shrek 3 bioprämiär 31 augusti ;)

Over n Out!

RIP

image13

Agnes 5.5 1905 - 3.8 2007. Vila i frid, gammelfarmor.

The sun is sleeping quietly
Once upon a century
Wistful oceans calm and red
Ardent caresses laid to rest

For my dreams I hold my life
For wishes I behold my night
The truth at the end of time
Losing faith makes a crime

I wish for this night-time
to last for a lifetime
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping
Weeping
With you

Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go

Two hundred twenty-two days of light
Will be desired by a night
A moment for the poet's play
Until there's nothing left to say


Sleeping Sun - Nightwish


Ankkarock

Hemma från Suomiland (äntligen måste jag verkligen säga :P)

I söndags var man ju på festival. (va så dåligt på lördan) Det var kul, fast inte jättebra band kanske. Var i stort sett där bara för att se Sonata Arctica (Vilket vi såklart gjorde stående nästan längst fram^^) Tyvärr så blev man nästan mosad medan man väntade på att dom skulle spela. Vi var vid scenen när bandet innan, Millencolin, spelade. Deras musik är helt okej, det är tyvärr inte deras fans. Precis bakom mig och min kusin hoppade alla som galningar, och då inte bara upp och ner, utan runt som galningar. Blev armbågad i ryggen ett antal gånger vilket har gjort att jag har ett fint blåmärke mitt på ryggen. Även min högerarm har ett antal blåmärken från galningarna. Men ska inte klaga, fick ju se Sonata långt fram så :) Bandet som spelade innan Millencolin på Puistolava (en av de 3 scenerna) var Japanska Dir en grey som är ganska stora om jag fattat det rätt. Gillar verkligen INTE det bandet. Sångaren var en kanin som hoppade runt och headbangade samtidigt som han lät. Det finns inte heller någon struktur i musiken utan det låter som om dom improviserar dåligt. Sen tycker jag att det är EXTREMT dåligt att dom inte kan snacka engelska. Innan varje band spelas visas en intervju med nån person ur det bandet och sångaren i Dir en Grey hade tolk. Ska man satsa på att gå nternationellt med sin musik tycker jag att man ska kunna snacka engelska!! the 69 eyes var också på ankkarock, men såg inte dom. (Hörde bara lite när vi var i närheten av scenen, och ärligt talat så låter dom verkligen inte bra live) Något som var väldigt roligt med Ankkarock var en grupp människor som var utanför festivalområdet med ett stort rött kors där det stod "Jesus Pelastan" vilket betyder "Jesus räddar". Där stog dom och försökte i princip få folket att inte gå på festival eftersom det tydligen är en synd. Bäst var när vi gick från festivalen. Då babblade dom om jesus och nåt om att "Jesus IS the light!" Lät jätteroligt. ^^

Ska och lägga mig och sova (eller slö glo på tv :P) en stund innan jag åker iväg och träffar Sandra. Vaknade vid 05.15 av gomorron människan på båten -_-

Over n Out

Bodypump

Ett tag sen sist igen. Har egentligen inte hänt nåt intressant sen sist. Har vart ute i lekparker med massa ungar i släkten i stort sett dagligen. Va å åt kinamat i onsdags. Det vr gott. Efter att vi ätit gick vi å spela frispee golf (Eller hur de nu stavas) Det var kul, men de  va tur att folk som hade gått banan tidigare var med annars hade jag vart SÅÅ lost :P

Nu är jag hursomhest hos mina kusiner (ylva å dana på pappas sida) eftersom det på söndag e dags för festival! :) Den enda festival jag ska på den här sommarn vilket känns lite trist, men vad ska man göra? :P Idag var vi å körde Bodypump (en sorts träning för dom som inte hör det på namnet ;))å det var JOBBIGT! Man höll på med vikter på en skivstång när man gjorde olika saker :P Javet, jag e jättebr på att förklara saker ;)

Det var allt för mig!
Over n out
/Har nog träningsvärk imorrn

RSS 2.0