Frrrriiidayyy

Äntligen fredag! Har intensivt längtat till denna dag hela veckan. Största anledningen till det är väl för att jag helatiden vetat att den muntliga examinationen skulle va avklarad. Hade den igår, och h-vete va nervös ja va! Höll på att vända flera gånger. Väl där kändes det liite bättre nät man fick berättat av dom andra hur examinatorn var. Var först ut att redovisa för eftermiddagsgruppen, och vart väldigt glad över att ja slapp fråga 2, som var jobbigast. Det gick bra, och fick beskedet att jag vart godkänd redan igårkväll :D

Har haft en ledig dag idag, och om nån timme kikar Elina och Lucas förbi för lite förfest innan det bär av till Crazy Nights halloweenfirande! :D Skojskoj indeed, men avslöjar inte va ja ska klä ut mig till. För de får ni droppa förbi harrys ikväll, muhaha! ;D


Halloween förra året! LOOVED sminkningen!


Rockspot bild. (VART har dom tagit vägen, nån som vet?)


Chris smyger i bakgrunden :P

I have an announcement to make! Jag har redan duschat, haha

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

W.A.S.P. goes ballader #3

Fortsätter nu tipsa om de låtar av W.A.S.P. som hör till mina favoriter med bandet, nämligen deras ballader. Denna gång handlar det om låten "The Great Misconceptions of me" från The Crimson Idol plattan.Long live, long live, long live the king of mercy!

KEEP IT SLEAZY

/// CALIFORNIAWHITE

Fokuserad? Nope!

Ett par dagar sen min senaste uppdatering, och vad har hänt sen dess? Well, hade en väldigt rolig kväll på Harrys i fredags med bla Jenni och Magnus där man kanske blev aningen fullare än tänkt. Men trots det, en rolig kväll! Lördagen vart lugn för min del, det enda vettiga jag gjorde var att förbereda mig för presentationen om Burmaresan som ägde rum på söndagen. Presentationen gick bra, och det var förvånantsvärt många som dök upp på vårt internationella café som vi anordnat. Efter en minst sagt skojig förmiddag med Burmagruppen bar det av in till stan för att med Elina försöka hitta på nåt bra inför Halloween. Det tog tid, men tillslut hittade vi det som behövdes! Kom till Harrys halloweenfest på fredag och se va vi bestämde oss för ;D

Tillbaka till vardagen, och vad har man gjort? Pluggat! Muntlig redovisning imorn, till vilken vi måste ha powerpoit presentationer som det är meningen jag ska sitta fokuserat och koncentrerat med nu. Okej, jag har fått ihop en presentation för uppgift 1, men har 3 kvar att göra. (Ska presentera en av 4 uppgifter, men vi vet inte i förväg vilken) Istället idag har jag: Kollat på massa How I Met Your Mother, handlat och fixat biljett till Sweden Rock Festival 2011. Fokuserat pluggande? Hell no.

Angående Sweden Rock biljetten tror jag att jag aldrig nånsin vart ute i såhär god tid med att fixa biljett till någonting förut. Eller allt annat utöver biljetter för den delen heller. Köpte min biljett så tidigt nu att jag faktiskt kommer få en jubileums tröja, ballt v ;) haha
Men, jamenar Ozzy e ju bokad till SRF så varför inte va ute i god tid? (:


Prince of Darkness, Ozzy Osbourne!

Alriiite dags att ta tag i pluggande igen. Kanske..

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE


Starkey

Några har hört att jag gnällt rätt mycket om labbutrustningen jag jobbar med för tillfället, Starkey. Tänkte lägga upp bilder på de tre olika utrustningarna skolan har, bara genom att titta på dem kan man första att mitt gnäll är helt befogat.


Nyaste Affinity (Blåa) och näst nyaste Aurical (vita) är båda kopplade till datorer som hanterar resultatet.


Och så har vi Starkey, lilla skärmen funkar inte, ett misslyckat försök med att täta den med häftmassa har gjorts, det ligger en oförklarlig järnpinne i mitten, locket e svårt att ställa upp. och värst av allt... Den är inte kopplad till en dator, så ALLT måste skrivas ut! Har tagit död på massvis av träd denna vecka, i'm sure.

Men, denna helg ska jag ta en välförtjänt paus från allt starkey-relaterat, för ikväll ska jag och Jenni plocka svamp i skogen och tillaga på stormkök. ;) (Kanske kanske blir det utgång istället, om vi inte orkar plocka svamp.)

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Bara massa usch!

Första uschet för dagen var min dröm. Drömde om lab-relaterade grejer (har en megalab vi håller på med i plugget). Hursomhelst drömde jag att en föreläsare, samt författaren till vår fysikbok, bestämde att vi skulle ha en oförberedd tenta. Till tentan skulle vi göra typ samma labb vi håller på med, men med ett annat program än vad någon av oss använt förut. Detta program hade ingen logik alls, det fanns massa random knappar som skulle bestämma ljudstyrkan på saker man inte hade hört talas om nånsin. I drömmen fick jag då utbrott, tog datorn och kastade den i golvet följt av att jag skrynklade ihop mina papper och kastade bort dom också. Inte en särskilt trevlig dröm med andra ord.

Andra, det stora, uschet var den snötäckta mark man såg när man titta ut. Vafaan liksom, de e OKTOBER! Dock så blev jag förvånad över SL, bussen var i tid och pendeln endast 8 minuter sen.Well, nånting ska dom väll lärt sig efter förra vintern. Vad hände med hösten??Bilden e tagen i Taizé för 3 år sedan, trot eller ej, haha :P

Just nu är jag trots ledig dag i skolans bibliotek och väntar på Zineb för labb-plugg.

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITEW.A.S.P. goes ballader #2

Usch, sitter med en jättelab för tillfället. Inte nog med att labben i sig är jävlig, vi har den äldsta maskinjävel man kan ha, Starkey. SUCK, måste skriva ut allting, så blir en bunt papper efter varje labbtillfälle.

Denna låt har vart en liten tröst med denna jävliga labutrustning! Heaven's Hung in Black med W.A.S.P. från Dominator plattan (2007)Hörde denna låt live första gången i Lördags, fasen va kung det va!

//// CALIFORNIAWHITE och Zineb ska fortsätta bråka med Starkey nu.

W.A.S.P. goes ballader #1

Såg ju W.A.S.P. i lördags, och dom var precis lika bra som dom brukar vara, även om första spelningen jag såg med dom (P&L 08) hittills vart den bästa. Har kommit fram till att mina favoritlåtar med Blackie och co faktiskt är balladerna. En låt jag aldrig hade hört live förut som boyzen körde är "The Idol" från plattan "The Crimson Idol" från 1992. Underbart bra låt <3Det jag tycker va bäst med spelningen i lördags dock måste nog ändå vara att de denna gång körde ite andra låtar än man annars sett live. Beror antagligen på att senaste plattan Babylon inte släppts då, men ändå. Klassikerna som I wanna be somebody, On your knees och Blind in Texas var ju dock med. :)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

W.A.S.P.

W.A.S.P. mania, oh this band is awesum!
En otrolig låt från näst senaste plattan Dominator e öppningsspåret "Mercy". Lyssna in den!Keep it sleazy, och ses i Alvik imorn hoppas ja!

///CALIFORNIAWHITE

Man kan ha JD till mycket!

Idag har jag tagit en ledig dag, kände att jag behövde det. Dock så var förmiddan ganska seg, hade körlektion kl 11 så åkte hemifrån vid kvart i 11. Efteråt åkte jag upp till henkan (säger kanske inte så mkt för icke-nackabor, men det är ganska nära där jag bor) för att hämta ett paket. (The Mighty Book of Boosh för övrigt) och fick först vänta jättelänge på bussen upp, sen på bussen ner så ja missade bussen hem precis. Bestämde mig för att åka till londonviadukten och byta så man hinner med bussen efter, men vad tror ni händer? JO, broöppning. Missade den bussen precis, och kom hem typ halv 2. Körlektionen va slut 12. Wellwell.

En stund efter att jag kommit hem får jag sällskap av Joel. Vi bestämde oss för att baka en kladdis. Plötsligt fick jag en briljant idé, vi häller i lite Jack Daniel's! Fick först en skum blick, men förklarade då att whiskey är otroligt gott i exempelvis varm choklad. Sagt och gjort, och otroligt god kladdkaka vart de! Jag har minna ljusa stunder!


Thank you Lord for Jack Daniel's, thank you Lord for saving me
The only thing that keeps me from devil
Is another glass of your good old Tennessee!

Så nu är de dags för en snabb dusch (surprised?) sen lite mat och lite förande med Joel och a lovely bottle of Jack, följt av inåkning till stan för att med Elina (och ev Lucas) se Almost Famous.

Imorn är de dags för W.A.S.P.! :D

Over N out

/// CALIFORNIAWHITE

Arg!

Jag förstår mig inte på vissa människor! Förstår inte att vissa falska, överlägsna idioter tror att dom är så jävla mycket bättre än andra! Idag när jag väntade på t-banan hemåt såg jag en tjej som stod ock snacka med en tjej i rullstol. Inget konstigt med det. En tredje tjej kom fram till dom, fortfarande inget konstigt. Tjej 3 presentera sig för tjejen i rullstol och alla pratade en stund. En tunnelbana kommer och tjejen i rullstol åker iväg. Tjej 3 frågar så fort hon försvunnit: HUR kan du vara kompis med henne? Sånna som hon (!) är ju alltid dumma i huvet!" Den andra tjejen svarar nåt jag inte hör och tjej 3 ser nöjd ut.

Det är bara så mycket fel i hela situationen. Okej, hon satt i rullstol, men gör det henne till en sämre människa? Gör det henne korkad? "Sånna som hon" syftade antagligen inte till något annat. Som om rullstolen avgör en människas personlighet.. Och VARFÖR står man inte upp för sin kompis i en sådan situation? FUKK YEAH you do!

Kom genast att tänka på för ett par år sedan när mammas moster satt i rullstol efter en operation. På sjukhuset skulle hon handla i cafét eller vad det var och betalade. När hon ska få pengar tillbaka ger tjejen i kassan henne alldeles för lite pengar tillbaka, som att det faktum att hon var rullstolsbunden gjorde henne mindre intelligent än en person som inte är det. Jag blir så ARG!

Men, allt e inte helt och hållet pest, ska se Almost Famous på harrys ikväll, samma gäng på fredag på H62 och sedan W.A.S.P. på lördag i Alvik! Tredje gången blir det man ser Blackie o gänget! :D


W.A.S.P på Peace and Love 08 :)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Bäst bäst!

Tjohoo jag e frisk igen, och på prima bra humör! Passar allldeles utmärkt, eftersom det ikväll står fördelsedagsfirande på schemat. Inte vem som helsts födelsedag heller, utan MIN 20-års dag! Hihihi ja får handa på systeemet! :P Nej jag e inte full, haha :P

Alrite ville egentligen bara skriva ett litet hyllningsinlägg till vår lärare för den här annars jävliga kursen Signalteori som ja läser nu. Martin är verkligen toppenbra. Han förklarar jättebra, och går i en lagom bra takt (läs långsamt) framåt så man hinner verkligen med, vilket är ovanligt för min del när det gäller fysik. Men det bästa är att han faktiskt är rolig. Sällan man e med om det. Lite Martin citat, paralleller och annat kul måste ja dela med mig av!

Förklarande av att den x-axeln på en logaritmisk skala aldrig når noll
M: Men, tänk er att det är som när svenskar äter tårta, det finns alltid något kvar för att ingen vill ta det sista och fortsätter dela på biten.

Förklarar linjära system och vad homogenitet innebär, utbrister mitt i allt
- Men tänk på skatteverket!

Förklarar hur dB skalan fördubblas
- Tänk er två små tvillingpojkar som sitter och spelar trummor.

Senare om dB skalan:
- Tänk er nu att vi har 57 trummisar! (varav alla antecknar "57 trummisar")

Mitt i allt utan någon parallell till vat vi pratar om:
- Inget konstigt aalls! Vilken film kommer det ifrån? (Malena Ernman för er som inte vet ;))

Och tillsist, idag. (Kommer inte ihåg va vi prata om)
- Men testa nästa gång ni duschar att skrika och tjoa, så flyttar ni runt i badrummet och hör att det låter olika!

Skön snubbe, riite? :)

En annan rolig story från idag. Var och handlade på hemköp nedanför åhlens vid plattan. Skulle bla köpa groggvirke till ikväll, cola och energidryck. Vad tror ni händer? JO, hon i kassan ber mig visa leg! För att köpa energidryck! Vart så förvånad att hon måste trott ja va dum i huvet som fattade så segt, haha :P Kanske e jag som missat nåt, men visst fan e de väl 15 års åldergräns på att köpa energidryck?

Nu it's time for sum cleaning innan folk dyker upp vid 7!

Lite mer pixx från förra helgens redline


Barbie och pollarna!


Jag och nästanbästis Sara :)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

R.I.P Steve Lee!

2010 har inte vart ett bra år för världens rockstjärnor. Började i April när Pretty Boy Floyds originalbasist Vinnie Chas gick bort. Detta följdes med Paul Gray och Ronnie James Dios bortgång. Nu fick jag precis höra att Gotthards sångare Steve Lee dog i en motorcykel olycka. Nu är jag inte ett jättefan av Gotthard, men det är ett otroligt bra band, och damn vilken röst Steve hade. You'll be missed Steve, Rest in peace. :(


Steve.

Lägger även upp min absoluta favoritlåt met Gotthard, Need to believe heter den!
Over N Out

// CALIFORNIAWHITE

Word

Min klassare Daniel la precis upp denna video på Facebook, känner att det är skönt att det inte bara e jag som känner en allmän frustration mot Word för tillfället. Fast, then again, gissar att alla på audionomutbidningen kull 09 känner sig frustrerad i allmänhet!

Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Så var man 20!

För er som kanske inte visste det så fyllde ja alltså 20 igår. I ärlighetens namn måste ja erkänna att jag haft bättre födelsedagar, mådde illa under natten till den 4e, så vart kanske totalt 2 timmars sömn. Vaknar med feber, hosta och förbannad nästäppa för att tvinga sig till skolan. Där fick man sitta massa med timmar för att göra en riktigt helvetisk labb som vi tvingade oss göra klar igår eftersom helvets labbrapporten ska in redan imorn. Det enda egentligen bra som hände igår (förutom alla underbara gratulationer, thanx u all) var nog iaf att dom hade fått in mitt bankkort som ja hade tappat på harrys i lördags, vilket ja upptäckte igår. Och juste, ja var ju och handlade på systemet för första gången ;D

Så, i lördags var det alltså dags för Redline part 5. Min första redline, och kan ju snabbt dra konceptet för er som inte hört talas om det. Man börjar i Norsborg, går in på en pub, tar en öl/cider/drink/shot/vafanmannuvillha, dricker upp den, åker vidare längs röda linjen. Stannade på nästan alla stationer mellan Norsborg och Zinkensdamm där jag droppade av och drog till Harrys. Redan i Sätra vid ca 18 tiden var iaf jag rejält dragen, men skoj som tusan hade jag! :D


Vi som började i norsborg, fler hakade på under dan!

Nu får ja väl ta och ignorera min nästan 40 gradiga feber och skriva den helvetiska labbrapporten. Suck

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

The boys are back in town!

Hade en supertrevlig fredagkväll! :) Var hemma hos Joels polare Fredde för filmkväll med ett gäng glada boyz n girlz. Danny och 2 av hans polare från malmö var här och Joels broder från gävle va i stan. Och så var det jag och Hanna. Hursomhelst så hade nån bestämt att vi skulle dricka vin (suprising att pöjkarna rock n roll vill dricka sånt skräp) mumsa på massa onyttigt och titta på.. The usual Suspects? Suckade högt på riktigt, den filmen är en av de absout tråkigaste filmer jag har blivit tvingad att se. Tur för mig vart det bara typ 10 minuter av den innan alla höll med mig, så de vart ett par Sällskapsresan-filmer istället. Mucho bättre! Vart lugnt med drickandet dock, och gick o la mig redan vid 2tiden.


Om ungefär en timme däremot är det drags att dra in till Norsborg för Redline part 5! Och let me tell ya, blir inte lugnt med drickandet idag! ;D It's all or nothin, haha ;D

Lite awesum musik med Tuff, låten är All New Generation! :DKEEP IT SLEAZY!
//// CALIFORNIAWHITE
har faktiskt redan duschat för en gångs skull!

RSS 2.0