Yeah baby yeeeah!

Alrite, nu har jag hittat videon till Houstons låt Hold On som har vart veckans obsession för min del! Spana in!


Inte superpåkostat kanske, men det rör sig iaf lite ;)

Kan även tipsa om en annan grej. Vince Neil är på g med nytt soloalbum igen, och ett smakprov på hur det kommer låta finns. Låten heter Tattoos & Tequila och finns till gratis nedladdning här! Har inte hunnit lyssna på den själv än dock, så dra ner den å lyssna!

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Wrong place at the wrong time?

Har börjat undra om jag är på fel plats vid fel tillfälle. Två lite smådramatiska saker har hänt på ganska kort tid. Först så var det i lördags när jag och Ida var påväg hem och en bil körde på 2 tjejer och knäckte en skylt. Stod och försökte få tag på taxi när man hör världens dunk bakom oss. Tjejerna klarade sig tacl och lov utan allvarliga skador. Förarn sprang iväg. Fegis! Och läskigt var det!

Igår när jag var inne i stan såg jag även en man som försökte springa ifrån 2 andra. Verkade som om han hade tagit en påse av dom eller nånting. De lyckades däremot spriga ikapp honom och sen kom det väktare som hjälpte till. Orka att jag jämt ska va där när sånt händer, haha :P

Annars har vi denna vecka fått testa på audiometern! Alltså, för er som inte pratar audionom, så har vi fått använda hörselmätnings utrustning. Det var verkligen hur kul som helst! Är det nån som känner att den vill testa sin hörsel så behöver jag försökskaniner att öva mig på ;)

Men idag är det fredag och fääst! Ikväll blire Rocks och release på Generation Wild :)


Väldigt vacker bild på min och Elina från förra sommarens Rock Weekend

Rock weekend har i år bokat Twisted Sister vilket ju är lite ballt. Rock weekend blir det med största sannolikhet inte nu i sommar, den är samtidigt som Getaway Rock Festival. (Vilken jag tror de e bestämt att vi ska på) Bland annat Motörhead, Europe och Airbourne gigar där :)

KEEP IT SLEAZY!!


//// CALIFORNIAWHITE

Saturday nite

Sitter just nu hemma hos Polle och kör en lugn förfest inför kvällens utgång. Soft ärndet som står på schemat!
Igår va vi på Harrys, Houston släppte ju sin singel Hold on, den låten har spelats flitigt hela dan. Drog hem rätt tidigt, men de va en rolig kväll. ;)

Satt nyss å kollade på bilder från studenten. Kände att de nästan skulle vara värt att gå gymnasiet igen för att få ta studenten igen ;) Haha.

nu glömde ja anledningen till att ja började skriva, haha :P

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Mama Kin

En superbra låt från Mama Kins debutalbum In the Cty är "You belng to me" Lyssna vettja!



KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE
ser framemot kvällen!

På snuskit bra humör!

Efter en vecka med lagom deppigt humör är jag otroligt nog på väldigt bra humär idag. Flertalet anledningar, men den allra största anledning är nog att vi faktiskt nu är klara med vääärldens segaste uppgift! För att göra saken ännu bättre är det nu en 4-dagars helg som gäller, fre-mån! Gotta love it!

Igår hade jag körlektion. Lärarn sa då att hon tyckte det var dags att snart boka uppkörning, om det var vad jag ville. "Jag kan inte lära dig något mer" sa hon. Just då kände jag mig sjukt osäker och inte alls pepp på att testa köra upp. Nu när jag fått smälta det lite känns det otroligt bra att hon tycker så. Betyder att jag inte är super-mega-korkad och faktiskt kanske kan få körkortet innan sommarn. Bara att ta tag i teori-pluggandet igen!

Ytterligare en sak som stärker mitt humör är den väntade påfyllningen av mitt "barskåp" (=två flarrer på en hylla i min garderob) JD baby!! ;D Och så får ja ju träffa fina Elina ikväll också, inte sett människan på fan 2 veckor! Men nu ska ja städa, inte ens det drar ner på mitt braiga humör!


Houston har nu släppt singeln "Hold On", väldigt bra låt faktiskt. Release fest på Harry B James ikväll everyone!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Uss uss

tycker inte om vetenskap 2 kursen vi e mitt inne i nu.. VÄRLDENS tråkigaste uppgift. :S Tror jag och Emma tog på oss lite för mycket när vi valde att skriva om genetik bakom otoskleros :S ANledningen till att ja ens satte mig vid datorn nu var för att kolla på det vi skrivit och fylla ut lite, men jag orkar bara inte mer! Snälla låt oss bli klara imorn dock! USCH för genetik!

Satt nyss och kollade igenom en gammal klasskompis (högstadiet) bilder. Det imponerade mig lite att han har lyckats hålla kontakten med folk från den klassen, då dessa var med på bilder från bla hans student. SJälv har jag inte sett en jävel från klassen i 7an och 8an på typ 4 år. Bra kontakt-hållning! Fukk it, jag har fan tappat kontakten helt med gymnasiegänget, och då var det i somras vi tog studenten :P Verkar tom tappa kontakten med folk man annars träffat, well, konstant. Undrar vad det har att göra med? :S

Anyways, lite roliga nyheter! Jag slipper göra omtenta på omtentan! 15 poäng, sukk on that! ;D Behöver däremot komplettera kompletteringen, men slipper skriva om! I OWN!!

//// CALIFORNIAWHITE har bara fått 2 grattis på namnsdan idag. Thanx everyone! ;P

Children of the night

Children of the night, soldiers of our time, screaming out loud!
Hahah, FAN vad Generation Wild ÄGER!

Har inte kunnat blogga på ett par dagar pga strul, men nu verkar de va igång igen. Har nu påbörjat kursen vetenskap 2, en enveckas kurs som slutar på fredag. Detta betyder, ännu en helt pluggfri helg! :D Festa gärnet, någon? ;)

Idag träffade jag Elin efter plugget. Käkade lite och drog sedan till Harrys för en öl. Gillar när man kan gå å spontan-öla sådär bara :) Diskuterade skumma saker man kan ha för sig, och det fick mig att tänka på student-dagen. Efter att ha åkt flak vart man ju helt öl-cider-vin-whatever else dränkt, så man luktade ju en hel del. För min del va de så illa att tom jag själv märkte hur mycket ja luktade. Full som jag var började jag garva åt att jag själv kände att de stank alkohol om mössa, hår och kläder. Folk måste trott att ja va världens deadbeat som stinker sprit å garvar för sig själv. :P

Sitter och diskuterar festivaler med Elina. För min del lutar det åt Getaway Rock Festival i gävle. INgen som känner för att haka på? Lär bli sjuukt najs med bla Motörhead och Europe! :D


GRF everyone!!!

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE

Jaha

Då har ännu en helg gått mot sitt slut. Hade från början inte tänkt att göra nånting denna helg, men fredan innebar utgång iaf. Drog med Polle till Paradise i slussen först. Det var skoj faktiskt, träffade bla på Malin från cyber och "Ross the palentologist". Dock så var stället väääldigt tomt. Runt 12 drog vi vidare till Harrys där man hittade några bekanta. Rolig kväll vart det, även om inget särskilt spännande hände.

Igår var jag på bio med min mor <3. Vi såg Avatar (mest för att faktiskt ha sett världens dyraste film). Förvånantsvärt nog tyckte jag faktiskt om den. Inte wohoo världens bästa film, men visst va den bra. :) Sen gick vi å käka kinamat :D



Imorrn blir det tillbaka till allvaret igen med kursstarten vetenskap 2. Dock är även nästa helg helt pluggfri! Festa, någon? ;D

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

ÄGER!

Dïets nya låt, Generation Wild! BÄST!



Tydligen spelar dom in videon till denna i detta nu har ja fått höra. Want to see! ;D

Over N Out

// CALIFORNIAWHITE

Byebye Med. aud. 2!

Medicinsk Audiologi avklarad och godkänd! Avslutade kursen idag med munta (muntlig tenta) på hemtentan vi slitet som bara den med. Usch och fy vad hemskt det var! Hela kroppen bara skrek ångest. Jag brukar vanligtvis inte bli så jättenervös, och blir ja de brukar ja kunna behärska den. Idag, icke sa nicke. Man såg min nervositet utåt, brukar inte tappa kontrollen så. Riktigt jävla skit-hemskt var vad det var! Aldrig haft något så jobbigt i skol-sammanhang. Men, fixxare gjorde man ju :) (TACK Åsa för att du gav mig Presbyacusis fallet och inte ponsvinkeltumören!)

Så äntligen fick jag min otroligt efterlängtade helg! Efterlängtad mest för att slippa plugga, haha ;D Party blire ikväll. Va inte så peppad förut, men det börjar ta sig! Polle och jag ska ut och göra stan OSÄKER! Haha :D


Polle och ja, vi e goda vänner, fast än mycke olika! ;)

Dagz för fixx!

Over N Out


//// CALIFORNIAWHITE

Bekfräftat

Så vart det bekräftat. Årets headliner på SRF är indeed Guns N Roses. Lite lessen blir man ju att man missar det, men samtidigt så är Axl Rose inte = GNR. Men, KISS kommer bli super det också! Can't wait :D

Iom GNR bokning får sverige en toppensommar konsert-mässigt. Guns N Roses, KISS, AC/DC, Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper, Twisted Sister, Motörhead, Slayer, Rammstein och whatever nu mer finns. Stora namn dedär indeed! Enda av dessa för egen del blir ju KISS. Dock känns inte hela jag-missar-Sonisphere grejen fullt lika jobbig som de gjorde i början. Börjar nämligen bli riktigt pepp på Burma resan!



Muntrare nyheter än att jag missar ett av världens största rockband i sommar är det faktum att Micheal Monroe kommer och gigar i april! Den mannen e bra häftig! HAns solo grejer e dessutom lite hårdare än Hanoi Rocks. Me LIKE! :D

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE


//// CALIFORNIAWHITE


Spend 5 days waitin for 2

Heeelg! Eller, om ett par timmar iaf, sen e man pluggfri för ett par dagar! Först, den otäcka muntan! :O Vill inte..
Men ikväll ska jag å Polle uuut och ha skojj! Vart det blir är det ingen som vet helt säkert ännu, men de blir nog skoj hursomheelst :)

Efter Rest In Sleaze har jag inte kunnat få nog av just "Rest in Sleaze". Lyssnat igenom plattan vet inte hur många gånger sen dess. 2 gånger bara idag (och klockan e inte ens 12!) Plattan är verkligen super!


ooooh, we're the kids of the underground, there's a riot in everyone!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!

//// CALIFORNIAWHITE

Vuxen?

En sak slog mig idag när ja stod å väntade på pendeln med en latte från Wayne's i handen. På något sätt känns de väldigt vuxet. Att köpa kaffe och ta med sig från cafét menar jag. Vet inte riktigt varför jag tycker det. Men så är det väl, dags att inse att det är vad jag är, vuxen. Fick det påpekat igår också, att i'm all grown up. Det är nämligen så att vi behöver underskrifter att vi vart på auskultationen ("hej jag heter zandra och är 10 år gammal" typ). Hon som skulle skriva under tyckte de va lite konstigt att vi behövde ha domdär papprena "ni är ju trots allt vuxna människor". Hmm..

Det går att diskutera dock, min "vuxenhet". Anledningen är min (och ma dear friend Polle) reaktion på att biljetterna till Alice i Underlandet släpps snart. skåda en liten diskussion:

Ida: ZANDRA, BILJETTERNA TILL ALICE I UNDERLANDET HAR SLÄPPTS! Vi måste fixa!! hoppla polle!!
Jag: Jag VET! Såg de i mail från bioklubben nyss! LÄTT att vi måste fixxa! :D Men innan vi ser den måste vi fixa filmkväll med tecknat, haha ;D
Ida: hahah såg det också från deras mail :P Absolutely! like good old times! ;D

Så lycklig över denna premiär borde man egentligen inte få bli, haha :P Men, as jag och Ida go waaay back, så har vi våra konstigheter. En period så var Alice i Underlandet vår ABSOLUTA favoritfilm. Jag menar då titta på den, spola tillbaka. Titta på den, spola tillbaka. osv.. Rekordet kan mycket väl säkert ligga på en kanske 7-8 gånger på en dag?


Johnny Depp ska spela Mad Hatter, tror faktiskt han passar i den rollen.


Depp som Mad Hatter

Var ju en snubbe på Creepy Nights (Harrys halloween-grej) som va utklädd till honom. (Hatter, inte depp, haha)

KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE

Räcker de inte med denna hysteri nu?

En sak jag stör mig på ganska så mycket är den STÄNDIGA hysterin över saker. Idol, Melodifestivalen osv osv. Dagens irritetionsobjekt är inget mindre än Twilight. Efter att ha läst böckerna kan jag förstå viss hysteri. NÄR det gäller BÖCKERNA! FIlmerna är på långa vägar inte lika bra, New Moon tycker jag knappt ens var okej. Anyways, var inte just det som triggade min reaktion för dagen, utan en hemsida jag lyckades trilla in på.

Kan börja med information om sidan "My life is average" där folk berättar om roliga saker som hänt dem under dagen. (Väldigt kul att läsa på, kolla här) Okej, så sidan jag lyckades hamna på liknar MLIA, men går under namnet MLIT. Alltså My LIfe is Twilight där folk berättar om "Twilight" saker dom gjort. Har det inte gått för långt?? :S

Alrite, en liten uppdatering om vad som hänt sen senaste inlägget. Igår skrev jag omtenta på medicinsk audiologi 1 (örats anatomi typ). Vet inte alls hur det gick, men skulle inte bli jätteförvånad om jag blir tvungen att göra ytterligare en omtenta. Idag var en bättre dag med auskultation på balansmottagningen :D Det var hur intressant som helst, fick se en patient genomgå 3 olika tester för balansorganet. (En för sacculus, en för Utriculus och en för laterala båggången, om någon var intresserad av att veta.) Patienten var hur gullig som helst och frågade efter varje test om jag och Irena hade lärt oss nånting.  Hoppas jag också får så glada och mysiga patienter när jag är färdig :D


Jag längtar som faaan till sommar och festival! Musik, supa och vara en äcklig campare, kan livet bli bättre? ;) På tal om festivaler så ryktas det om Guns N Roses till Sweden Rock. Hmm, så länge det inte handlar om ett återförenat GNR (KNAPPAST troligt) överger jag inte min KISS biljett.

Frågan är bara vilken festival man borde satsa på i sommar..? Skulle va snuskit skoj med Wacken, men ofta man har råd med Wacken. Getaway Rock festival låter inte så dum den heller. Favorit-klubben Crazy Nights är ju även på plats där, höhö ;D

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE


/// CALIFORNIAWHITE

The winters are far too cold for Rock N Roll

Satt och kollade runt på Spotify och snubblade förbi låten One More Time med finska bandet Reckless Love. I'm hooked, lättsam och glad låt! Me like a lot! Olli Twisted i sitt rätta element. LYSSNA!


But baby I'm getting old, and the winters are far to cold for Rock N Roll
We were never the perfect couple, we were never nothing but trouble
We gotta do it one more time!

HELL YEAH!

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Rest In Sleaze Festival

Igår var det dags för fjärde upplagan av Rest In Sleaze festival. Tredje gången jag var där. Otroligt fin grej Lisbeth Hellman fixat åt oss, Vart annars samlas glam/sleazeare i alla möjliga åldrar varje år. Banden som spelade igår var bland annat Raw Diamond, Scene D Chryme, Bulletrain och Crashdïet. Största överraskningen var nog Raw DIamond tror jag, dom var väldigt bra faktiskt. Hade iofs inga direkta förväntningar på bandet. Crashdïet var väl dragplåstret och dom gjorde ett bra gig med Simon Cruz i spetsen. Trevlig kille indeed. Fast, det är inte direkt nån i bandet som är otrevlig heller, haha :P Hursomhelst så körde dom Rest In Sleaze plattan från början till slut. Fint tycker jag. Så fick man ju höra nya "Generation Wild" live dessutom. Sum good shitt! :D Eric va på bra humör och rätt pratglad.

Pratglad var även Davids syrra som sålde merch när vi kom. Pratade om lite allt möjligt med oss när vi stod vid merch bordet, men även under flera tillfällen. Hade min Alter Egon tröja på mig, vilket hon kommenterade. Alltid kul med pratglada människor.

En otroligt rolig sak hände under kvällen. (Inte för dom som råkade ut för de, men skadeglädje e grejjen!) Billy Talens spelade på Arenan (RIS va på klubben, våningen under). Ganska sent hör vi några prata om att dom var på fel ställe. Vid det laget hade dom säkerligen missat halva giget. Okej synd för dom, men COM OON! Kommer man in i en rätt liten lokal med liten scen, där 90% av alla har på sig strumpbyxor eller leggings med massa hål i, otroligt mycket leopardmönstrat, sönderklippta band-tshirts samt tuperat hår BORDE man kanske fatta att det inte är Billy Talent som ska spela. Sedan skulle man kunna fundera lite över avsaknaden av merchendise utanför rummet.


Raw Diamond från Uppsala var duktiga :)


Crashdïet, minst lika bra som alltid. Detta trots div problem med röst och gitarrer som stämde ur sig. :)

Nu ska jag fortsätta med mitt inte ett dugg ambitiösa pluggande inför morgondagens omtenta. Omtenta på omtentan, here I Come!!

KEEP THE FUKKIN HAIR IN SHAPE!


//// CALIFORNIAWHITE
säger Rest in Sleaze, David! <3

Muuusic

Bra skit, Liar med Dirty Passion!
Inte jättebra ljud eller bildkvalité, men de bästa ja hittade.



KEEP IT SLEAZY


//// CALIFORNIAWHITE

TRÖTT PÅ DE HÄR

Pendelstrul! Snö-helvete!
Igår när ja skulle hem från skolan (med migrän på g) gick inte pendeln. Så det blev att ta buss till Masmo och sen t-bana till slussen. HUR kommer det sig att SL inte lärt sig ännu att DET BLIR SNÖ I SVERIGE på vintern??? Och varför är det just pendeln som alltid strular som fan när t-bana och lokalbanor oftast funkar? Jag menar, alla e ju tåg + räls. Fattar inte...

HUrsomhelst så är vi nästan klara med en VÄLDIGT jobbig hemtenta. Klara med de 11 patientfallen så nu har vi bara essä-frågorna kvar. Det känns skönt, särskilt med tanke på hur mycket vi har slitit med detta! Lite sur vart man ju på Anki när hon la till en massa till tentan. Som om vi inte hade nog att göra liksom! Idag jobbade vi effektivt och hann klart med fall 7 (tror jag) till 11. Redan kl 1 åkte vi från skolan, till skillnad från tisdag och onsdag då vi var kvar till 4 halv 5. Så de 2 sista grejerna imorn borde inte ta sådär superlång tid. :D Sen imornkväll blire födelsedagsfirande för Nikepike som fyller 20 :D


Bort bort BORT!!!!

Oh en sak till, svar på ytterligare fråga finns i kommentar på inlägget nedan :)

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE kikkin bakk with sum Dirty Passion :D

Svar på kommentar

Fick en fråga igår  och eftersom jag inte fick nåt sätt att svara svarar jag helt enkelt här. 

Postat av: v

Hej!
Är lite nyfiken på hur många tentor ni brukar ha o hur många ni haft hitills?
Brukar ni ha tenta på varje kurs eller avslutar ni vissa kurser på ett annat sätt?
tacksam för svar! :)

2010-01-31 @ 18:49:41

SV: Hittills efter en termin har vi haft 3 salstentor och en hemtenta. Alla dessa har vart iom avslutande av en kurs, dock har vi bara haft ganska korta kurser än så länge, på max 5 veckor. På längre kurser vet jag inte riktigt hur vi kommer ha det. En kurs vi läste hade vi även ett avslutande seminarium.

Hoppas det var svar på frågan.

Over N Out

/// CALIFORNIAWHITE

Party party!

Helgen har gått i festandets tecken. Fredagen var Harrys och Crazy Nights precis som de ska va. Mycket bekantingar och det var hur skoj som helst. Tappade min mobil (favorit i repris) och sprang runt å leta efter den jättelänge. Nån snäll person hade lämnat in den i baren. Tack! Elina gjorde sitt också och gick och sa till varenda jävel på harrys att jag tappat den. så fick förfrågan av säkert 15 pers tillslut om jag hade fått tillbaka mobilen. :P


Elina, Jenni jag och Henna i fredags :)

Lördan var det egentligen meningen att ja skulle ut men bangade tillslut. Istället blev det att spendera dagen samt kvällen i sällskap av Nike och Sandra. Fikade, käkade kebabrulle, planerade födelsedags firande samt filmtittande. Myspys!

Igår vart de harrys igen. Inga mindre än Enuff Z Nuff och Faster Pussycat lirade. Supportade gjorde Dirty Passion. Otroligt bra var samtliga band! Många bekantisar träffade man på, däribland Eric från Crashdïet. Otroligt pratglada var de allra flesta igår, trevligt indeed! :D


Jag och Viktor (längst ner) med Dirty Passion (övriga)

Drog ganska tidigt, var hemma runt 2 kanske. Otroligt rolig kväll var det! Idag valde jag att strunta i föreläsningen. Duktig och seriös student indeed ;D

Keep it sleazy!!!

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0