Halloween! :D

Yes, gotta love it! Skoladan idag har faktiskt vart rätt najs. Hade sammanfattning på kursen först å de va inget som man liksom ba; WTF! Så de e chill. Efter lunchen räknade hon en gammal tenta på tavlan och de känes rätt bra det med. Va väl 1 uppg jag inte riktigt fattade vilket inte va så hemskt tkr jag. :D Sen var vi sådär fnittriga som man kan va ibland. Blev inte bättre av att vi satt å åt choklad. Av nån anledning har vi blivit kända som "gottegrisarna" i klassen. Det är lite orättvist mot mig, jag har sällan nånting ätbart. Brukar ha en flaska vatten typ. ;) Men, de gör väl inget ;)

Så, halloween's here! De e så skoj att få klä ut sig! Tänker faktiskt inte avslöja här vad jag ska vara än, kom till harrys å se efter själva! Eller vänta några dagar för bilder ;) Hur skoj som helst ska det bli iaf! IKVÄLL SKA DET RÖJAS!!KEEP IT CREEPY! ;D

// CALIFORNIAWHITE

Live band

Eftersom jag är sådär lagon uttråkad för tillfället tänkte jag på nåt sätt försöka lista de bästa liveband jag sett. Om det blir top 5 eller 10 återstår att se. Beror på hur snabbt jag tröttnar :P

Let the listing begin! ;D

1. Hanoi Rocks
Tänkte igenom detta ganska noggrant och tycker att dom faktiskt förtjänar en förstaplats. Anldeningen är ganska simpel, bättre entertainer än Mike Monroe får man leta efter! Det märks verkligen inte av att han (även Andy McCoy) är så pass gamla som de är. Dessutom så glömmer jag aldrig att det var Mike som hindrade halva publiken från att kollapsa genom att se till att få ut vatten. Supertrist att dom lagt ner bandet. Men 3 livespelningar hanns med för min del.

2. Hardcore Superstar
Med Jocke Berg på scen är man alltid underhållen. Den mannen har energi! Är det något fel på ljud eller vafan som helst kör killarna på ändå för att inte sabba giget. Att Jocke är riktigt mums (och supertrevlig dessutom) skadar ju inte heller! Hittills har det blivit 3 gig med HCSS, but more to come!

3. Mötley Crüe
Världens bästa band! Så varför fick dom inte en förstaplacering? Svårt att säga. Jag tror att jag skulle behöva se dom fler gånger för att se om dom borde ligga högre upp. Nu var det nog lite att det var för att det var just Crüe som stod där framför mig som gjorde det så stort. Men, energi fanns även för deras del och giget var riktigt riktigt riktigt bra! Fattar fortfarande inte riktigt ibland att jag faktiskt sett Crüe spela live! 1 gång har jag alltså sett dom.

4. W.A.S.P.
Ytterligare ett av "de stora". Otroligt bra liveband, dock saknar jag ibland lite energi på scenen. Men kommer aldrig glömma Blackies visdomsord till publiken på Rockweekend 09 om att inte sätta artister (eller allmänt någon) på en piedistal, utan att det är musiken man ska se till. Word, man! Svårt att finna ett band som kör ballader på ett så mäktigt vis som W.A.S.P. Sleeping (in the fire) och Take me up är två ballader som e svårslagna! 2 ggr har man sett dom.

5.CRASHDÎET
Har aldrig lämnat en DÎET spelning besviken, oavsett om det gäller Dave eller Olli på sång. Ett jävla röj helt enkelt! Sugen på att se hur Simon Cruz är bakom micken! (Bra körde han iaf när han va med i Jailbait) Antalet livespelningar, 6-7 st kanske?

6.AC/DC
Behöver man säga mer? 1 gång

7. Sonata Arctica
Tony är verkligen otroligt skicklig på att underhålla sin publik. Från och till känns det lite tjatigt, men definitivt väldigt bra live. 3 gånger

8. Backyard Babies
Gillar deras låtar skarpt. Man finner sig själv gå å sjunga BYB låtar flera dagar efter att ha sett en spelning. Man vill ha mera helt enkelt! Sen är även Dregen otroligt mums! 2 ggr och måste verkligen på giget i januari!

9. LA Guns (m Tracii Guns)
Varför tillägget "med Tracii Guns" kan man fråga sig. Svaret är simpeöt, det är 2 olika versioner av bandet. Hursomhelst så var det verkligen en kickass spelning med superengagerad sångare! Gotta like it! 1 gång (har även sett andra LA Guns)

10. Apocalyptica
Tänkte ett tag på den sista placeringen i min lilla lista. Apocalyptica är ett band jag inte lyssnar så mkt på, men damn dom är bra live! Ingen vokalist utan ett gäng grabbar med cellos, låter lite småtrist, huh? Blev mäkta impad när jag såg dom. 1 gång

Shit, en 10-lista räcker inte långt! Skulle jättegärna ha med en del andra band, men känner att jag inte sett "riktiga" spelningar med dessa. Skadar inte att nämna lite dock! :) First, Sex Slaves! Let me tell'ya, hamnade nästan på top 10. Dock var detta en Harrys spelning, och är som känt för vissa inte världens bästa ljud där. Samt en liten scen. Men sparka röv, det gjorde dom! Pretty Wild, ännu en Harrys spelning. Mama Kin, Babylon Bombs, Baby Jane, Sister, Panzer Princess, 44 Caliber, Babylon Bombs. Samtliga endast sedda på småscener med halvtaskigt ljud. Ett band som va nära att hamna på min topp 10 är The 69 Eyes. Tyvärr kom Apocalyptica å sparka ner dom, men hade det inte vart för de nyligen sedda LA Guns hade dom vart med!


Mike Monroe, (Hanoi Rocks) Ankkarock '07

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

KTH

Idag va ja med klassen på studiebesök på KTH idag. Vi hade fått infom om att det skulle handla om akustik. Hmm, jo det kanske det gjorde. Killen som pratade hade typ inte preppat nånting och snackade om lite grejer på måfå sådär. Satt och kände att ja ville sova. (Av trötthet då, för det var inte tråkigt) Fick gå in i ett eko-fritt rum med massa typ madrasser på väggarna. Blev typ yr och illamående av att se på dom så ja kollade ner i golvet. Inte bästa idén dock, för det var madrasser även där, under gallret man stog på. Känner dock inte att jag fick ut så mkt av besöket så förstår verkligen inte varför Carro måste skriva 2 sidor om akustik för att hon missade idag.

Efter KTH drog jag med ett gäng klassare å käkade. Vi var otroligt nyttiga och valde donken.:P Men det var supertrevligt att sitta å snacka lite. 8 st tror jag att vi var eller nåt :) Efter att jag sagt hejdå till Kalle vid på tuben i slussen (sådär med kram man gör liksom) så sprang jag på en bekant som fick VÄRSTA reaktionen om att ja gett K en kram och gav mig seriösa utfrågningen om honom, som om vi va ihop liksom. Kul att man för vissa inte får krama nån av motsatt kön eftersom det automatiskt betyder att man e ihop. Haha, då har man ganska många pojkvänner bara på Harrys :P

Sen måste jag säga att den här veckan verkligen har gått jättesnabbt! Shit, de va nyss de va fredag känns de som! Men de e najs! För imorn e de dags för Creepy Nights! Med Lipstixx N Bullets + Lovestain live på scen! Och utklädnad såklart! :D


Jag å Micke, en av mina "pojkvänner" eftersom det tydligen e vad en kram betyder. Haha

KEEP IT SLEAZY!/// CALIFORNIAWHITE är taggad tll tusen för morgondagen!

Back in blood

Så heter The 69 Eyes senaste album. Första singeln från den var Dead Girls are Easy å ja gillart skarpt! Hela plattan e grym! Skulle va superkul att se pöjkarna 69 live igen, va ändå 1½ år sen sist. Jyrki 69 är mums!


För övrigt såg jag en Dregen voodoll idag (för er som vet min lilla spiderman figur, det är en voodoll) Lite kul ;)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Take 'em out with the trash!

Ja blir galet partyglad av denna låt sedan HCSS gig den 10 okt! Kick on the upperclass!
I hit rock bottom, the only one that cares about me is my own kind!
My crowd is my passion, the only one that cares about me is my own kind!
Kick on the upperclass, take 'em out with the trash!

Lyssna föfaen! :D

KEEP IT SLEAZY!

/// CALIFORNIAWHITE

suck

Suck, trött på plugg asså! Men är de tenta snart så är de! Men ska inte tråka på om mitt tråkiga plugg-liv. Däremot måste ja berätta om gårdagen. Skulle till skolan var meningen. Däremot var ja tydligen ganska trött å lyckades somna vid köksbordet vid frukosten. Tyvärr var mamma på jobbet å kunde inte få iväg mig helelr. Vaknade vid 12 tiden vilket innebar missad förläsning. Damn it! Idag kom jag iaf iväg till plugge. ;)

Nu är de iaf fixat med halloween-stuff! :D Tänker inte dela av mig med vad ja ska klä ut mig till, haka på till oss å se själva ;) U know where we are by now, rite? ;) Ska bli najsbajs, e sjuukt pepp! Sånt e kul tycker jag, att klä ut sig! :D Jag och Elajna ska hursomhelst "höra ihop" lite grann med våra outfits ;) Va tillsammans å fixxa stuff idag, och måste säga att det var gaaaaalet mkt folk på Buttericks. Seriöst trångt och svinvarmt. Fast det kanske inte är så konstigt.


Galet med folk var de, kö utanför för att komma in tillslut!

KEEP IT SLEAZY
(och festa gärnet på halloween)

/// CALIFORNIAWHITE

Crazy Nights

Yesyes igår vare Crazy Nights på Harrys som gällde! Mama Kin release och livespelning, nice! Inte så mkt dansande blev de, men hade supertrevligt med massa najse människor. :) Innan harrys var de studentpuben på campus solna som gällde, sjukt mys. Trist bara att ja va tvungen att dra så tidigt... Drar upp några bilder från kvällen :)


Fullt kapabel att se normal ut... NOT! :P


Jenni hade bränt sin tumme och hade den i vatten :P


Träffade Martin Sweet också :)

Ikväll blire chillkväll hemma. troligtvis ;)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Impedans?

Hade föreläsning idag om impedans. Fattade inte jättemycket om jag ska va helt ärlig. Dessutom ska det bli mer avancerat imorgon, såå, imorn blir de alltså att fatta mindre än ingenting. Suck.

Har egentligen inget att berätta om, utöver en grej från dagens metro. Som bekant för vissa har Rammstein ett nytt album. Idag recenceras den i Metro. Här har ni en bild på det, se efter om ni ser vad felet är så får ni svaret lite längre ner. ;)
Hittat vad som e fel? JO, bilden föreställer Hulkoff och Buffeln från Raubtier! Så tydligen ligger alltså haparanda numera i tyskland. Eller så har killarna bytt band. :P


KEEP IT SLEAZY!!


//// CALIFORNIAWHITE

Rite

Har perioder då jag helt enkelt inte orkar uppdatera bloggen regelbundet. Därför har jag fixat Twitter till bloggen så déssa uppdateringar syns även här! Går betydligt snabbare än att skriva ett inlägg och brukar uppdateras ganska flitigt! ;)

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE has become a Twitter-nerd

Oho!

Lite märkligt måste jag säga att jag tycker det är att det faktiskt är så många som läser min blogg! Skoj! Besökarrekord i förrgår med hela 98 besökare! :D Kul!

Rite, jag är världens klant. Har numera ingen plånbok i min ägo eftersom jag tappade den igår. Som tur e hade ja typ bara 40 spänn där, men de e korten som de blir lite jobbigt med. Så de blir att dra till banken på måndag eller nåt för att fixa nytt leg. Menmen. Dränkte mina sorger i (aningen) för mycket alkohol, men kul kväll var de igår! :) Å en kul kväll ska de bli ikväll också!

Funnit mig själv i att återigen lyssna på Beg for It! Damn it, den plattan ÄGER!


KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Helg helg helg!

Nu vill jag ha helg! Shit det kommer verkligen upp varje torsdag, dedär med min helg längtan. Wellwell. Idag gick det faktiskt bra i skolan med att räkna. Tack igen Azam för kexchokladen! Den behövdes! Efter skolan blev det en snabbvändning hem för att sedan bege mig till hamnen för att hämta upp min kusin Johanna och sonen Martin. :D Martin och jag lekte hans "Det är myror här" lek i säkert en timme. Måste erkänna att man tröttnar på leken väldigt snabbt, det är nämligen hans fingrar som e myrorna. :P

Hoppas dagen går snabbt imorn, särskilt hennes långdragna och minst sagt jobbiga föreläsningar! Imorn var det visst logaritmer som stod på schemat... Kuuul, verkligen... Men, lunchdate med Michelle, FINALLY, har blivit inställt varje gång pga knas med lunchtider och liknande. Ska bli skoj faktiskt, va ett tag sen ja träffa henne :D

Kollade genom gamla bilder idag och kom ihåg diskussionen jag och E hade ang Crashdïet medlemmar. Eric Young ska alltid göra så skumma grejer på bilderna vi tar med honom, haha. Fast snällt att han stod ut med Elinas bild (som blev typ 25 bilder ;))

Nu ska jag och Kusiin glo lite på andra harry potter filmen. Frågan e om jag kommer orka hålla mig vaken, ja e ganska trött. Det va väl dumt ;)

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE

Nostalgi

Började kolla på "pictures of you" på FB nyss och kan inte riktigt hjälpa att bli lite nostalgisk. Först och främst måste jag erkänna att jag faktiskt saknar gymnasiet. Inte kanske direkt skolan på det sättet, men människorna. De va faktiskt 3 bra år med massa bra människor och oförglömliga stunder <3 Vissa saker saknar man ju alltid med det förflutna, medans vissa, not so much. Exempelvis saknar jag faktiskt inte ett dugg den person jag var, exempelvis i högstadiet. Men lite bilder e alltid kul ;)


Jag och Emelie i Highchapparall '02

Jag och del av min skara kusiner i Puuhama, '99 eller '00 skulle ja gissa.

Jag med Emelie och Sofia på vårt konfaläger '05

Det härliga resesällskapet jag hade på mitt livs mest speciella resa '06

Studentdan <3 dryga 4 månader sen, ändå har så mycket hänt sen dess.

Det är nog bra att man inte kan gå tillbaka i tiden, för även om något var förbannat bra nångång är det inte säkert att det skulle bli lika bra en gång till. Besides, skulle inte byta detta mot något ;)  :

Peter London, jaa vad ska man säga, han e verkligen en "idol" för mig. He rocks!, Haha :P

Nu; tidig sovdags, helt slutkörd. Imorgon blire först skola men på kvällen ska jag möta världens bästaste kusin i silja terminalen <3 På fredag befinner vi oss på Harrys, så kom dit allesammans å visa henne hur man festar i Sverige!

KEEP IT SLEAZY!!!


/// CALIFORNIAWHITE

Ja!! :D

Har gått och vart lite orolig sådär de senaste veckorna. Anledningen? Hemtentan i Audiologi och Hörselvård! Fick däremot mail idag att den var godkänd så nu blev jag glad! "Bra strukturerat" och whatever de va hon skrev :) Intervjun vi skulle göra kändes ganska självklar att man skulle fixa. Inte för att de va värsta grejen kanske, but still, de e min första kurs jag avslutat på högskoenivå n apperently im up for the task, haha!

Nyss ringde Lena från Saltsjö mig och bokade in mig på en dubbellektion idag.. Suck, jag är inte alls sugen på att köra alls idag, och verkligen inte dubbellektion.. Wellwell, vad gör man liksom. Hemtenta-nyheterna fick mig iaf på gott humör.

Igår var jag på bio med Elina. Vi såg "The Ugly Truth" och den var faktiskt rolig. Otroligt förutsägbar, men rätt kul. Köpte även en klänning (that's rite) och svarta strumpbyxor som jag kände att jag behövde :PNu ska ja försöka mig på inlämningsuppgiften i Fysik och Akustik. Mindre rolig kurs. Och efter körlektionerna blir det skrivning av labbrapport. Suck...

KEEP IT SLEAZY!

/// CALIFORNIAWHITE


Alter Egon

Shit, idag skulle jag ha slutat 15, alltså typ nu. Hade labb idag, men lärarn hade uppenbarligen trott att de skulle ta mkt längre tid än de gjorde, för helt klara var vi redan halv 12, så 3 ½ timme snabbare gick de. Å då hann vi tom med att fixa på excel också.. Borde dock repetera excel ganska mycket tror jag, det var trots allt typ 3 år sen ja höll på med de i datorkunskapen.

Min musikmania med att lyssna på (i princip) bara ett band om dan verkar hålla i sig, dagens obsession är Alter Egon.  Könsrock, hell yeah! Haha :P Särskilt gillar jag låten "En Olik Individ", känner att den passar in rätt bra på mig själv. Lyckades inte hitta den på Youtube tyvärr så de bidde inget med att lägga den här. "När människorna vägra ge mig frid, skapades en olik individ!" Muhahah! Däremot kan ja bjuda på en heting bild på Alter Egon himself!


Yumyum!

Peter London är iaf både snygg och as trevlig, vilket man inte kan säga om alla som är med i alla dessa band jag lyssnar på! Det var ju dumt! ;D

KEEP IT SLEAZY!


/// CALIFORNIAWHITE

gimme torsdag!

Usch jag tror jag håller på å bli sjuk eller nåt. Vart supertrött när jag kom hem idag å fick ont i huvet. Inte migrän-like som annars. Wellwell. Började slöglo på nån skitfilm som kom på Canal +, som hette nåt i stil med "Det är nåt som inte stämmer" som handlade typ om en kille vars mamma var psykiskt störd och pappan var alkoholist. Sen fick han bo hos mammans psykiatrikers galna familj. Dålig film indeed. Tydligen var den baserad på en sann historia. Såg inte hur den slutade dock, för då sov jag :P

Nu längtar jag till på torsdag! Anledningen? Jo, min käääre kusin kommer hit då! <3 Saknar henne massvis, och på fredag ska ja visa henne hur hårdrockare festar ;D


Kusin, jag och Elina på Harrys on ma studentdag <3

Nu ska jag ta å läsa igenom labb-preppen inför morgondagens labb. Desvärre är det en el-labb så med min klantighet kan det sluta i disaster. ;)

KEEP IT SLEAZY!!!


//// CALIFORNIAWHITE

Kikkass weekend!

Har haft en superbra helg faktiskt! Harrys på fredan och HCSS live igår, najse najse liksom! :D På harrys spelade Dressed To KISS, dom var faktiskt väldigt bra, med dj Nikkz på trummor. Däremot har jag kommit fram till att folk som är stammisar på harrys ofta är lite märkliga sådär. Och ja, då räknar jag även med mig själv, jag menar ja e ju inte normal på nåt sätt ;) Drar upp litte pixx :)


Lekte med självutlösarn när vi vänta på bussen. De roliga e att det var flera på Harrys sen som hälsade sådär, haha

Det går inte alltid så bra att hålla balansen :P

Jag skulle leka Jocke Berg från HCSS, är inte likheten slående ;) (bilden nedan)


Dj Nikkz

Dressed to KISS

Skål!

Hardcore SUperstar igår var självklart otroligt bra! Men innan giget hade ja gäster på lite försenat födelsedagsfirande. Hursomhelst, suppertade gjorde HEAT och Dia Psalma. Dia Psalma va väl helt okej i guess, men kan liksom inte deras låtar så de blir mest att man står å glor. Heat gillar jag inte alls så dom tittade vi inte på utan lekte stenåldersmänniskor istället, haha! (Internskämt e dom allra bästa :P) Och sen världens snyggaste Jocke Berg med sitt Hardcore Superstar! DAMN den mannen e mums! Jättebra gig, men en riktig nöt-publik. Köpte en t-shirt ja tyckte va cool, kanske lägger upp bild på den sen!

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE


Fnitter dag

Shit vad flum hela dan idag har vart! Jag, I och T fick seriösa skrett-psykbrytet i skolan idag under fysiken. Svårt att få nåt gjort då kan jag säga! Har vart allmänt party peppen hela dan idag så i de stora hela har de vart extremt svårt att få nåt vettigt gjort!

En rolig sak idag. Stod på ballen och snacka i telefon med musik på inne i rummet. Plötsligt kommer låten jag har som ringsignal på mobilen (Bran new hate - Backyard Babies). Då säger ja i telefonen: Vänta lite, jag måste bara springa och svara! Haha :P Strax efteråt jämfårde D bilmodellen Kia med "En symaskin på fyra hjul". Jaa :P

Ikväll börjar KISS-Weekend på Harrys. Tajte! Ses i vimmlet om ni kikar förbi! :D Elajna borde komma närsomhelst för förkrök, och jag är faktiskt helt klar! Haha!


Jättegammal bild från Rockspot på mig och Elina

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Längtar!

En dag kvar innan det är helg! Denna vecka har gått fårvånandsvärt snabbt, men samtidigt otroligt segt. Idag har det iaf gått bra med plugg, trots att jag inte riktigt hunnit helt klart, men får ta igen de, har trots allt självstudier 2 dar nästa vecka.. Men såhär på torsdagarna blir längtan efter helgen alltid stor! Då vet man att de snart är dax för Crazy Nights, hehe ;) Denna helg blire litte extra kul med HCSS på lördag också! :D

Blev inget med att åka in å checka läget på tattoo igår tyvärr. får försöka klämma in det nästa vecka nångång, börjar nämligen bli otrooligt sugen på det nu! Bara jag visste vilken det lutar mer mot, alternativen är ganska många ;)

Nu ska ja ta och läsa färdigt kompendiet om elsäkerhet. Räknandet orkar jag inte med mer idag, dock så m´gick det faktiskt rätt så bra idag :D


En otroooligt inspirerande framsida på min fysikbok, rite ;)

KEEP IT SLEAZY!!


/// CALIFORNIAWHITE

Sonic Boom

Har lyssnat igenom nya KISS ett par gånger nu, och detta är nog den låt jag gillar bäst på plattan, Nobody's Perfect! Nya KISS plattan Sonic Boom alltså!KEEP IT SLEAZY!!

// CALIFORNIAWHITE

5 minuter senare, tack!

Usch ingen bra dag idag. Sov otroligt dåligt inatt (som i princip betyder inte alls) så var tvungen att dra hem tidigare från skolan för att sova. FYsik är helt omöjligt om man inte är klar i skallen, vilket man inte direkt är när man inte har sovit. Hursomhelst så är det sjukt jobbigt när man åker hem, för varje dag blir det konstans stress. Ofta stress till pendeln, alltid stress till t-bana och buss. Så mitt förslag är att bussarna går hem 5 minuter senare, för du skulle ja slippa att i princip springa varje dag. Alternativt skulle pendeln kunna gå 5 minuter tidigare. Ingen som kan förslå dessa ändringar? :P

Sitter för tillfället å slöglor på "According to Jim". Har typ aldrig sett på det förut, förutom nångång när ja råka bläddra förbi när dom tog sönder en dinosaurie. Lite halvkul programm sådär, men inte jätte. Känner att jag inte kommer kunna plugga särskilt mkt idag, så de e tur att vi har 2 självstudiedagar nästa vecka!

Just nu sitter jag å lyssnar på nya KISS plattan, Sonic Boom, första nya på 11 år. Rätt bra faktiskt! :)


Sonic Boom! :)

KEEP IT SLEAZY!!!

//// CALIFORNIAWHITE

fullspäckat schema!

Till Elina: Who r u to talk ;D
Nuvarande kurs: Fysik och Akustik! Usch och blä är enda förklarningen, så, nu har vi avklarat det.

Rite, vad har hänt sen sist..? Well, Födelsedagsfirande i lördags på Harrys med sum of ma girls, superkul! Generation Swine på scen och dom var lika bra denna helg. Basisten kände igen mig från innan och vi snackade lite. Alla drog ganska tidigt (som jag va med) men ja vart kvar till stängning. Sen e allt lite blurry, haha :P Hursomhelst, tack för en superrolig kväll Ida, Pia, Michelle, Sandra, Nicole, Nike och Louise (även om vi inte såg varandra så mkt, haha) Söndan, alltså min födelsedag, gjorde jag inte mkt mer än att sova, sega framför tv:n och bli irriterad på det ständiga flödet på inkommande sms. (Vet att de e lite elakt att säga de så, men wtf ;))

Igårkväll var vi hemma hos Linnéa i sjöstad! Taco- och spelkväll döpte vi de visst till, och sure there was tacos. But not so musch games, haha :P Hade iag supermysigt. Dom hade fixat tårta som firande av min, Kalle och Andras födelsedagar som alla vart här i dagarna! (Kalles idag, GRATTIS!) Dricka fanns det gott om, däremot inte för min del pga dagens körlektion. (Okey, I had sum, but not nearly enough för att de fortfarande ska finnas i mitt system :P) Funtar även på att fixa tatueringstid idag, vilket däremot e lite av ett problem eftersom jag inte riktigt vet vilken jag vill göra härnäst. Får se hur jag gör.

Denna vecka är rätt fullspäckad för min del känner jag. Större delen är desvärre plugg, men vad gör man liksom? MEN en del skoj också! KISS-weekend på Harrys (nya skivan kommer, wohoo!) med Dressed to KISS på scen på fredag. Äntligen en oskyldig anledning till att stirra på DJ Nikkz, haha ;D Lördag: HCSS på Arenan! :D


What ever happened to all illegal fun? ;)

KEEP IT SLEAZY!!

//// CALIFORNIAWHITE


Rubrik på ett blogginlägg

Wellwell, min favvodag i veckan har passerat. Hade en riktigt rolig kväll igår faktiskt! Dock kändes de som om de va rätt dåligt med bekantisar ett bra tag. Banden som lirade igår va bra, Killer Smile och Sister. Lite kul, större delen av killarna i Sister har vart blonda när ja tidigare sett dom, men nu var dom brunhåriga. Varför ja delar med mig av den infom vet jag inte riktigt men :P Även Peter London var där igår, och va snäll nog att ställa upp på att va me på bild, haha :P Lite intressant, Eric Young e på harrys rätt ofta, men det har aldrig liksom vart särskilt spännande (eller vad man ska säga) att snacka med honom, men med London vart de lite svårare. Dom e liksom med i samma band! :P

Lite bilder från igårLekte lite med min KI ryggsäck ;D


Träffade min gamla klassare Ellie också :D


Och så Peter London såklart! :)

Mår faktiskt inte särskilt dåligt idag. Men ikväll blire utgång igen, för firandet av min födelsedag som e på söndag! Harrys e de som gäller, ikväll har vi Crüe tribute bandet Generation Swine på scen! Dom e rätt bra faktiskt.

KEEP IT SLEAZY!!

///CALIFORNIAWHITEKlantarsel-dag!

Jajjamensan, klan har jag vart idag! Imorse skickade jag in en uppgift till fel mail, alltså till vanliga och inte till urkund som den skulle. Bara för de känns det som om ja kommer faila den uppgiften. Mailade in den en halvtimme efter deadline nu, hoppas Helene är förlåtande. Sen på muntliga tentan idag (vi skulle leda diskussion om olika ämnen) tappade jag tråden totalt och fick en seriös blackout. Satt tyst i vad som kändes som 5 min (va säkert bara 15 sek, men ändå) Så där måste jag tacka Jyri som räddade mig totalt genom att säga nåt. Tack! (fick godkänt på uppgiften kan ja tillägga så inget allvarligt.) Sen så bestämde jag mig idag för att byta från pendel till tunnelbana vid sthlms södra. BIG mistake! Målet var att jag skulle hinna hem tidigare, men duktig som ja e så kollra ja bort mig totalt och hamnade vid zinkens tbana istället för medis som jag hade planerat. Resultat: missad buss. När ska jag inse att jag inte hittar på söder?!?

Menmen, everything får ordna sig, för ja ska ha en great helg med flöde på alkoholhaltiga drycker, mwahaha! Fyller man år så fyller man år liksom! Nu ska jag äta mat ¨så ja hinner göra de innan Elina kommer! :D

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Helg soon!

Yesyes, snart väntar helgen, och den blir grrrrreat! Haha! Igår va de ju dags att se LA Guns på The Cave i SUmpan. Först lite snabbt om själva stället; Det var faktiskt bra! Bra lokaler och stilrent. URSNYGGA tecknade bilder på väggarna på bla Vince Neil! Jag tycker att jag kan rita bra, men det var ju ingenting jämfört med dom bilderna! Nackdelarna med stället är 2; 1: Det ligger i sumpan (lite väl långt) 2: Stängning kl 1. Okej, så giget? FUKKIN GREAT! Shit! Fotade ingenting, tänkte norpa bilder från rockspot sen ;D Tracii Guns är verkligen en av de coolaste människorna ever!


Det va den snygga fotografen igår, Linus nånting. Han kände igen mig, någon som är förvånad? :P

Snart ska jag bege mig till skolan för muntlig tenta och kursutvärdering! Det kommer gå bra.
KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Gotta love the 80's!

Goddamit, jag älskar 80 talet! Attityden, stämningen, men framförallt MUSIKEN! Nånstans ibland undrar jag lite vad som hände under 90 talet. Nånting kom och bröt ner det 80 talet hade byggt upp. I am willing to blame it partly on the grunge. Nej tacka vettja det glamiga! Igår var det Pretty Boy Floyd som nästlat sig in i mitt huvud. Idag handlar det om Britny Fox! (fast det egentligen borde va LA Guns, dagen i ära) Checka denna video till låten Girlschool! Tänk om man hade de så i plugget!A bad girl smoking in school, breaking the rules!

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

RSS 2.0