tAKiDA tAKiDA tAKiDA!!!

Idag har jag vart på stan med Sandra och Nike :) Gått och kollat mest på skor vilket blev aniingen tröttsamt efter ett tag eftersom vi kollade på stövlar och jag använder inte stövlar :P Köpte däremot röda örhängen eftersom jag har tagit 2 hål till och det ser konstigt ut om jag har olika färger på plupparna :P Sen köpte jag en GNR T-Shirt och svart nagellack eftersom mitt var slut.

Den 30e september är det idag vilket betyder att det imorgon är 1a oktober! Då ska jag med Sandra och Elina och se tAKiDA och det ska bli riktigt roligt! (Som ni kanske förstod att jag tycker genom ruriken på inlägget)

På torsdag är det min födelsedaag! ^^
Hejhopp

Over n Out!

Reason to cry

Takida - Reason to Cry är bara så gryyymt bra!
 "And you're not coming back, I got a reason to cry", "Finally Home now and I try to accept that your'e gone" och "All I want, All I need is to make you breathe" är delar av låten som får mig att tänka på David Hellman som lämnade oss i Januari 2006. Det är fortfarande så ofattbart att du är borta och att man aldrig mer kommer se dig stå på scen och spela kickass musik. Snart 2 år sedan nu och det gör fortfarande lika ont. Även om jag fortfarande tycker Crashdïet är grymt jävla bra är det inte riktigt samma sak (och hur skulle det vara det?). Fan, kan inte ens skriva ett enkelt blogginlägg mer än ett år efter, kommer det någonsin att läka? Hur kan man sakna en person man inte kände så enormt mycket?

Still a Fukkin Miracle!!!
Rest In Sleaze David!!
"Please begin to breathe"

Over n Out

Ny stil

Hemma hos Ecko just nu och som vanligt när jag är här får någon av oss en konstig idé. Idag ver det Ecko som kom med en fin idé, "Vi kan väl tupera ditt hår?" På nåt sett blev det exakt det vi gjorde, vi det vill säga jag å Hanna (Hans syrra) eftersom han inte kan göra nånting med sin brutna arm. Tog ungefär 1½ timme att fixa det och ungefär lika lång tid att få bort det :P
Här kommer lite bilder
   
En stil jag tänker satsa på? Nope :P

Ska plugga historia nu!
Over n Out!

Jag fick VG!! :D

Har då haft änne en såndär skoldag. Hade tråkig bokdiskussion på engelskan å vägmärkestest på trafiken. Peter (trafiklärarn) är jätteskum (som alla andra lärare på cyber) och jag vet inte riktigt om jag gillar honom.. Första gången någonsin så har matten vart den bästa lektionen för dagen. Jobbade faktiskt jättebra vilket typ aldrig händer annars. Så fick vi ju tillbaka våra matteprov vi skrev förra veckan och som ni kanske ser på rubriken fick jag VG! :D Det har aldrig hänt på nåt matteprov sen jag började gymnasiet (utöver nationella i matte A) och blev dålig på matte. Glad :D

Angelica är min räddare i nöden. Som jag skrev om igår var Finnen allmänt jobbig och jag pallade tillslut inte mer så Angelica sa att jag kunde komma till henne och sova där. Vi pluggade och "kollade" på Blades of Glory ( båda sov typ halva filmen fast klockan bara var 10). Att man var tvungen att gå upp mitt i natten för att hinna i tid till skolan (eller okej, vid halv 6) är en annan sak ;) Puss på dig! :)

Kom typ nyss hem från skolan och för tillfället och funderar over om jag orkar plugga historia. Kanskw borde göra det innan mamma och finnen kommer hem så får jag lite gjort iaf.. Gick absolut inte att plugga med finnen här igår.. Hmm.. Om inte historia funderar jag på att dra hem till Jonte, men han har väl inte slutat än.. Aya får väl ta itu med Historian då.
Jag hater verkligen Bengt!!!

Over n Out!

Finnen

Så har man klarat av ännu en tisdag. Tisdagar är verkligen min absoluta hat dag! Hursomhelst, idag hade vi ekonomiprov. Det gick faktiskt ganska bra. Skrev inte värdeminskning på ett ställe men tydligen kan man skriva avskrvning också och jag tror att det var det jag skrev. På engelskan idag skulle vi framföra våra "role play". Man skulle spela upp en rättegång och jag var den misstänkte. Tyvärr dök inte "min" försvarsadvokat upp så jag fick försvara mig själv. Vi hade knappt förberett nånting utan skulle improvisera. Jag hade ju inte räknat med att jag skulle ställa frågor utan bara svara på dem så frågorna blev lite.. jaa konstiga... Vittnet skulle ha en massa katter och jag skulle fråga om katterna. Jag hade tänkt ut nånting jag skulle fråga men det försvann och frågan blev typ: "Vad tycker dina katter om den misstänkte". Sen började jag skratta och "vittnet" börja skratta. Eftersom vi inte riktigt var klara med framtränadet såg jag inte riktigt allt som hände i publiken, men jag e ganska säker på att dom också skratta. Jag är jätterolig, verkligen. Skrattar fortfarande åt min egen dumhet :P

Hursomhelst så har finnen kommit hit nu. Han heter för övrigt Antte men jag tycker de e roligare att helt enkelt däga finnen. :P Han är iallafall helskum. Vet inte riktigt om det är på ett positivt eller negativt sätt än. Har sen jag kom hem idag blivit erbjuden whiskey 3 gånger.. Är inte ens säker på om han skämtar eller om han är allvarlig. Det enda jag vet är att han för tillfället e aningen jobbig :P Hmm... Tänkte faktiskt börja skriva på trafikuppsatsen idag men sen kom jag på att jag inte har nån aning om vad jag ska skriva om och så har jag ett jävla skit historiaprov på fredag samt vägmärkestest imorron. Säger bara en sak.. SUCK!! Aya, har iallafall konsert på måndag att se fram emot. :D

Sen har ju Crashdïet signering av nya skivan på onsdag nästa vecka. Får jag inte nån med mig (nån betyder vanligtvis elina) så går jag själv. Tänker inte missa signering en gång tilL!!!

jappjapp

Over n Out!
/Catchy little Clementine


"Vi är invinkare"

F*n vad jag hatar HISTORIA! Okej ämnet i sig kan vara ganska intressant men idioten jag har till läraren gör det nästan oumbärligt! Har prov på fredag och visst de måste man ju ha. Men vi ska ha prov på massa olika områden samtidigt, bland annat fanska- och industriella revolutionen och Sverige på 1700 talet. Varför inte dela upp det till 2 prov iaf?? Har suttit större delen av helgen med Sandra för att svara på de 54 industuderingsfrågor vi fått. Kommer så alla vet inte kolla på nåt annat än dessa, bara svaren blev på 10 A4. Ju längre tid det tog att svara på frågorna desto tröttare blev man vilket resulterade i att jag inte åkte hem utan sov i Bandhagen.

Idag var en betydligt roligare dag än igår, som tur var! Vi hade konfa upptakt idag och fick då reda på vilken grupp man ska vara ledare för under hösten/våren. Jag fick torsdagsgruppen (jeiii) som åter igen blir en liten grupp med fler ledare än konfirmander. Hursomhelt var alla grupper tillsammans idag. Jag och Jonas tog på oss uppgiften att "guida" konfirmanderna rätt.(vilket var in i kyrkan vilket inte borde vart så svårt att fatta. Menmen) Varje grupp som kom fick först frågan om de var konfirmander och sen informationen att "Vi är invinkare" av Jonas. Sen var man ju tvungen att tillägga att det är okej att sitta längst fram. Det var däremot bara 2 personer som lyssnade på detta.

Åkte efter upptakten till forum för att köpa hårfärg coh sitter därför nu med nyfärgat brunt hår. Men var fan tvungen att göra nåt med håret innan skolfotot imorgon. Den enda frågan som kvarstår är; vad ska jag ha på mig? ;)

Dagz att läsa "Popcorn"

Over n Out!
/Brunetten

Energi

Helskum dag igår. I skolan gick jag (som vanligt) omkring som i dvala. Efter skolan åkte jag, Erika å Sandra in till Mediamarkt (köpte som vanligt en cd-skiva, tror inte jag vart där nån gång utan att göra det :P) och då blev jag lite piggare. När jag å Sandra åkte därifrån efter att ha ätit blev jag jättetrött helt plötsligt. Hem till Sandra, började kolla på film innan jag skulle träffa Elina, fortfarande jättetrött. Däremot när jag träffa Elina fick jag helt plötsligt jättemycket energi från ingenstans. Detta höll i sig hela kvällen vilket gjorde att jag inte gick å la mig förän vid halv 3- 3 imorse. Tur säger jag bara att vi hade sovmorgon idag :P

Jag tycker att det kan bli oktober! (på tal om ingenting) Oktober e en bra månad i år, 3 konserter, ett efterlängtat skivsläpp och resa till Frankrike. Sen fyller jag ju såklart år också men de är ändå inte den mest efterlängtade dagen :P 1/10- tAKiDA på Arenan, 3/10- Crashdïets "The Unattractive Revolution" släpps, 4/10 Zandra 17 x) , 18/10 Crashdïet på Klubben, 19/10 Apocalyptica på Arenan (Fatta jag kommer va trött den 20e) och 27/10 avresa till FRANKRIKE! :D:D Alltså, en bra månad! Varför inte bara hoppa september helt? ;)

Ska klippa mig imorgon, men har ingen aning om vad jag ska göra med håret.. Har hört från flera håll att jag borde klippa lugg, men jag vet inte.. Tycker de är ganska jobbigt att ha lugg.. Å andra sidan ser man inte min höga panna lika tydligt om jag har lugg.. Hmm.. Sen har jag ett annat problem förutom frisyren; Hårfärgen. För tillfället har jag ingen direkt hårfärg och de ser inte bra ut. Jag vet inte om jag vill färga håret blont eller brunt. Tror att det lutar mer åt det sistnämda men vii får se.
Nu ska jag äta glass.

Over n Out
Zäta

Hålan

Kom ganska precis hem från Hålan (aka Gimo) där min pappa bor. Har verkligen inte gjort nånting intressant i hålan, beror mycket på att det inte finns nånting alls att göra där. Satt och pluggade i stort sett hela lördagen (javet! extremt deprimerande liv, men de va inte direkt så att jag hade nåt bättre för mig). Fick ganska mycket gjort utom ena svenska läxan eftersom jag inte har fått det häftet. Erika har vart snäll nog att skanna in det å skicka åt mig, men det blir för suddigt för att läsa och datasnille som jag är vet jag verkligen hur man ska fixa det.. Så imorrn blir Christina inte glad på mig när hon får veta att jag inte gjort läxan, hon tar ju inga ursäkter heller.. Suck.

Såg filmen "The number 23" i helgen. Den är helskum och absolut inte lika bra som jag trodde den skulle vara. Filmen i sig var helt okej, men ju närmre slutet man kom desto mer spårade den ur. Däremot så fick jag pappa att köpa "Blades of Glory" till mig! :D Det måste vara en av de roligaste filmerna jag nånzin sett. ^^

Jag skulle kunna sova. Skumt, klockan är bara halv 6 och är skittrött. Kan bero på att jag knappt sovit nåt inatt och att jag har åkt buss halva dan (okej 3 timmar, men de känns som halva dan)

Egentligen hade jag ingenting att berätta i dethär inlägget eftersom jag har glömt vad det var jag tänkte skriva. Menmen..

Over n Out

PROOOV!

Ja nu är skolan på gång på allvar igen. Har massa prov att plugga till för tillfället; Geografiprov till fredag danna vecka (36) Nästa vecka är det Trafik prov på onsdan å Italienska på torsdag. Vecka 38; matte prov, Vecka 39 Företagsekonomi och Historia prov. Visst låter de kul? Suck. Problemet är bara det att jag kommer ha jätteproblem med att sätta igång med pluggandet eftersom jag alltid kommer på massa annat jag "måste" göra. Exempelvis har vi ledarupptakt imorron, vilket jag absolut inte tänker missa. (prioriterar rätt saker va:P) Sen tänker jag absolut inte missa alla konserter jag ska gå på även om skulle´ha prov då, jag menar det är ju myycke roligare å gå på konsert än att plugga :P

Lyssna på den här låten http://www.youtube.com/watch?v=8SS7sqGiclg Låten heter "In the Raw" å dom som kör låten heter Crashdïet å är helt underbara. Är fortfarande lite grinig över att jag missade signeringen av singeln i lördags bara för att jag var sjuk -_- Men va ska man göra, man vill ju inte smitta sitt favoritband så ;)

På schemat idag: Plugga Geografi, göra engelska (glosor till en text om Eton till imorrn, har inte gjort) å ett försök att plugga matte (hinner inte iimorrn å vi har ett test på matten. Tror inte de kommer vara så svårt å de e inte ens betygsgrundande vilket betyder att man lika gärna skulle kunna skita i det) Ska även försöka läsa klart trfikhäftet vi fått, fast de e inte så jobbigt.

Over n Out!
Piiiz

intressant fakta?

10 Första:
Första riktiga bästa kompis: Amanda
Första bil: No car, tyvärr..
Första kärlek: Glömt vad han heter, de va nåns brorsa från dagis iaf :P
Första husdjur: Smulan </3
Första semester: Suomiland
Första jobb: Räknas prao? isf Hunddagis. Annars Ungdomsledare. Räknas inte det; Borrpackning på Sandvik.
Första ordet: ingen aning
Första piercing: örat om det räknas :P
Första sorgen: När pappa flytta

9 senaste:
Senaste alkoholdrycken: Cider
Senaste bilfärden: Öhm, i Finland?
Senaste filmen: Crashdïet dvd (räknas inte musik dvd så är det Shrek 3)
Senast ringda telefonsamtal: Vet fan inte. Ringer sällan
Senaste lästa bok: Harry Potter and the Deathle Hallows
Senaste gången du grät: vette fan de heller
Senaste måltiden: Varma koppen (vilken måltid va?)
Senaste spelade cd: Sonata Arctica - Wishmasters Guild

8 har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fastnat med blicken i någons urringning: Inte så troligt
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Inte vad jag vet.
Haft ett one night stand: Nej
Busringt till någon: Ja
Varit kär: Ja

7 saker du tycker om att äta:
Tacos
Grillat
Choklaad! (Fast inte just nu, det från grönan tar fan aldrig slut!)
Kycklingröra mackorna på Zebranos
Sourcream and Onion chpiz ^^
Spagetti å köttfärzsås xD
Skräpmat6 saker du gjort idag:
Vaknat
Slötittat på tv
Slötittat lite mer
Ätit frukost
Tittat på Crashdïet DVDn
Satt mig vid datorn

(jag vet, det låter som om jag har ett väldigt tråkigt liv, men är FAKTISKT sjuk)

5 favoritsaker utan rangordning:
Mobil
Sängen!
Alla mina vääzkoor!
Tv:n
Min Sonata Arctica tröja, SÅÅ sköön xD4 personer du kan berätta allt för:
Ecko
Nattis
Nicci
Min stortå3 val:
Rött eller blått? Beror på vad de är färgen sitter på
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

2 saker att göra innan du dör:
Hoppa Bungeejump (hur de nu stavas)
Se Metallica, Mötley Crüe å Guns n Roses live


1 sak du ångrar:
Att jag inte såg Crashdïet live fler än 1 gång under Daves tid! RIZ Dave!


RSS 2.0