Helgen

Det blev som vanligt en helg kantad med festande. Fredag kväll = Crazy Nights och självklart befann man sig där. Kvällen började med att Jenni kom hit och förade lite. Efter det drog vi till Harrys. Inte en superspännande kväll kanske, men skoj va de :) Lördan va detv dags för Lidingö Rock. Anledningen till att man pallra sig ut dit var Speed Parade och Panama, där man känner medlemmar. Sagt och gjort drog jag Henna och Jenni dit. Träffadse även på en kille som hette Terror, han hade en skitsnygg Mötley Crüe tatuering. Anyways, tillställningen var alkoholfri, men lite ska man ju revolta och supa ändå. Innan Speed Parade lirade satt vi ute i vad jag bestämde var en båt. Sen tog vi med drickan in och söp på toaletten. Efter att Panama hade spelat klart (och vi skulle dra) skriker Jenni högt: Det var inte alls alkhoholfritt, vi har SUPIT! Askul! Efter Lidingörock vart de harrys. :)


Speed Parade


Panama

Vi såg även ett band som hette Kinky Pigs. Namnet hade en viss humor, men däremot har dom VÄRLDENS tråkigaste basist. Stod alldeles stilla, trots att de va en 4-5 pers som headbanga som fan precis framför honom.

Igår va ja på dop. (Gymnasie-konfirmand i think) och under mässan jämförde prästen Jesus med grisen Babe. Skitkul. Efteråt var det dags för möte med Burmagruppen. Såg bla filmen Burma VJ, vilken jag verkligen rekomenderar, handlar om film-reportrar som riskerar sitt liv genom att filma ex gripandet av folk som revoltar. Hur fan dom fågar is beyond me! Vi kanske kommer få träffa killen som gjort filmen, hoppas de går vägen :)

Over N Out

//// CALIFORNIAWHITE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0