PEPPEN!

Maan, det var verkligen HUR länge sen som helst jag va på en riktig konsert! Hardcore Superstar i Oktober i think. Imorrn bryts den vanan då det är dags för Backyard Babies för 4e gången. :D Fixade även tixx till Crazy Nights Rockfest, Faster Pussycat + Enuff Z' Nuff igår, och idag blev de inköp av KISS biljett! :D Sedan har vi ju även Rest In Sleaze Festival den 6/2 med Crashdïet på scen. Grymt sa grisen! Mest pepp är jag dock på Crazy Nights Rockfest. Varför? Chekka uppsättningen: 

Hardcore Superstar
Bullet
H.E.A.T
Treat
Reptile Smile
Glorious Bankrobbers
(ett FÖRBANNAT bra svenskt band för övrigt!)
Fatal Smile
Babylon Bombs
Crazy Lixx
Baby Jane
Rock N Roll Allstars
Gasoline Queen

TUNG uppsättning, MISSA INTE DETTA! :D PEPPEEEEEN! Bara HCSS hade vart värt pengarna! (tror biljett till dom kostat mer än vad som betalades för detta) Gamla Tryckeriet i Alvik den 10/4 äre som gäller!
Fantastiskt ordnat David och Nikkz, indeed!


Liite trost att man missar SRF, men KISS är inte alls fy skam! Mustasch som support dessutom, så en chans att se dom! Lyckats missa dom trots att man vart på festivaler dom spelat på. Skickligt indeed. SRF har hittills inte några super bokningar. Visst skulle de va sjukt skoj att se RATT, men det skulle krävas något betydligt större än så för att ja skulle släpa mig sit. Ett Guns N Roses med orginaluppsättning kanske?


Hardcore Superstar live @ Peace & Love 26/6 - 08

KEEP IT SLEAZY!!

/// CALIFORNIAWHITE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0