Sicket jefla väder!

Sol, regn, sol, åska, regn, hagel, sol, regn, sol... Tokigt väder idag! Men det verkar klarna upp nu. Alla håller sina tummar och tår för att det inte regnar något mer så vi kan sitta lite i Tanto nu när Henna är i stan!

Har nu haft semester i 2v (av mina totalt 3). Förra veckan gjorde jag ingenting. Seriöst, var typ hemma hela veckan. Denna vecka däremot har sett heeeelt annorlunda ut! Helt plötsligt har alla tid att ses, men ingen hinner nästa vecka så man får glatt försöka klämma in så många som möjligt! Men det är bra, jag gillar att ha mycket att göra! Helgen blir inte lugnare den heller!

Idag har jag även tagit tag i att skriva ut ansökan om examensbevis. Överdrivet komplicerat blir det när man inte jobbar och inte har bläck i skrivaren hemma. (Så har fallet vart i över 3 år för övrigt, är inte direkt bra på attta tag i saker ;)) Men ska fylla i pappret idag och skicka in och när det examensbeviset kommer kan jag ansöka om min legitimation! :D Så inom några veckor borde jag vara legitimerad Audionom! :D

Denna bild ritade Tina inför examen <3


Over N Out


/// CALIFORNIAWHITE

Kommentarer
Postat av: Pia

Kul o ha det snyggt på ett papper! Ska nog skriva ut ett till mig själv! ;) När jag har köpt färg vill säga... ;/

2012-08-11 @ 22:26:37
URL: http://paien.blogg.se/
Postat av: Elina

Hörrö! Du får ju börja blogga när du har tråkigt på jobbet! Vilken snilleblixt jag fick ;)
Det va jättemysigt på ditt jobb förresten, bra stämning, sånt är viktigt :)

2012-09-13 @ 22:03:52
URL: http://elinahedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0